Herkese merhaba
Uzun zamandır giremiyorum kızlar. Bir iki gündürde yazacak cesareti bulamıyorum. Geçtiğimiz pazar günü kayınvalidemi kaybettik. 1 gün çok karnı ağrımış acile götürdüler acilde ameliyat dediler, açıp bakmamız lazım dediler. Dedik nasıl anlaşılır. Ultraso çektirin tüm iç organlarını dediler. çektirdik ultrason sonucunu götürdük ameliyat diyen doktor ilaç yazıp eve gönderdi. İlaçları kullanmaya başlayınca 1-2 gün rahatlama oldu kayınvalidemde. Bu arada kayınpederimde akciğer kanseri ve o da bu arada 4 gün hastanede yattı. Kan değerleri çok düşük çıktığı için kan ve trombosit verdiler. Eşim tek çocuk bu arada. Derekn cumartesi sabahı kayınpederimi hastaneden çıkardık, o sabahta kayınvalidem çok sancılanmış hemen özel bir hastanenin aciline götürdük. estler, ultrasonlar ekgler çekildi ve bize durumun çok ciddi olduğunu, hayati tehlikesi olduğunu ve acil ameliyat olamsı gerektiğini söylediler. İç organ delinmesi dediler. Ameliyat olsa dahi iyileşemeyebilir dediler. Hemen ameliyata alındı ama doktorlar %80 ameliyattan çıkmaz dediler. 4 saat süren ameliyatın ardından ameliyattan çıktı, yoğun bakıma alındı. Bağırsak delinmesi olmuş ve bütün vücudunu pislik sarmış. Doktor durum kötü ama umutluyum dedi. Fakat maalesef ameliyattan bir gün sonra böbrekler iflas etmiş, üre yüksekmiş ve ölüm haberini aldık. Eşim perişan babayı beklerken anneyi kaybetti
Kayınpederimi aldık bize getirdik, o da şu anda pek iyi durumda değil. Kemoterapi görüyor bugün. Eşim doktoruyla görüşmüş, 4-5 ay ömrü var demiş doktor.
Bunca sıkıntıdan ve stresten dolayı bende bebeğimi merak ettim tabi ve salı günü acil bir randevu alarak gittim. Çok şükür bi problem yok Hatta 1 hafta önden gidiyor yaramaz. Bugün ultrasona göre 12+1 günlük. 2 li testimi yaptırdık. Bugün sonuçlar çıkmış doktor hiçbir problem yok değerler normal dedi.
Bu arada kontrole gittimizde kıza benziyor ama daha çok minik bir dahaki kontrolde daha net birşey söyleriz dedi
slm ekim anneleri ...belki aranıza bende katılabilirim ama belli değil şuan size birşeyler sormak istiyorum cevaplarsanız sevnirim...
benim sat:18şubat 35 günde adet oluyordum 24martta olmam lazımdı olmadı ama 21martta 1-2damla kanama geldi devamı yok.26martta kanda bhcg :2 çıktı ...
hala bekliyrum sizlerde böle şeyler yaşadınızmı ???
Bende korkuyorum ama normal taraftarıyım Abimin eşi sezeryan oldu 1 aydan fazla annesi onlarda kaldı çocuğa bakmak için Ben hastaneden hasta gibi çıkmak istemiyorum Bebişimi alıp kucağıma çıkmak istiyorum
ah ah evi taşıdık yerleştik bitti dört gün sonra bi test sonuç hamile ....allahım korumuş bebeğimikoca ev elimden geçti ...
kimse cevap vermiyoo sağolun yinede ...
bu konuda bilgisi olan yok galiba
Bi arkadaş iğne kullananların normal doğum yapamıycaklarını yazmıştı kanı durduramazlar diye ama tamda bilmiyorum canımbende epidural istiyorum.pıhtılaşma sorun çıkartırmı
Ne güzel unutulmaz bi gün Eşinin doğum günü kutlu olsun seninle ve bebişiyle mutlu bi ömür dilerimbiri intikammı dedikız adam kalpten kesin gider birde şaka oldugunu dersen vay haline sen önde o arkada takılırsınız artık eşim 1 nisan şaka yapmış herhal annesine bugün onun dogum günü
Fena değilim kız hamileyim hormonlar yaptırıyoÇok fenasın
Ben bazen kendimi evde işe kaptırınca unutuyorum valla hamile olduğumu Allah koruyo Zaten yiyicek lokmaları varsa ne yaparsak yapalım hayata gelirlerah ah evi taşıdık yerleştik bitti dört gün sonra bi test sonuç hamile ....allahım korumuş bebeğimikoca ev elimden geçti ...
ayyy heyecanlandım doğucaklarda bide marifetlerini anlatıcaz Bi gelse o günlerAynen arkadaşım, ben de öyle istiyorum... Hakkımızda hayırlısı, inşallah sağlıkla doğumu da atlatırız da bebklerimizin marifetlerini paylaşmaya başlarız...)))
Herkese merhaba, annelerimiz ve melekleri umarım iyilerdir
ben ancak ara sıra giriyorum ama pek yazamıyordum haftaya c.tesi randevum var..
heyecan var biraz 1 ay ara vermiştik doktorumuza..
şu sıralar feci tatlı yiyorum aynı zamanda yoğurtlu salatalar brokoli
özellikle havuç salatasını bıkmadan tüketiyorum,
yediğim havuçlar boşa gitmezse bebişimin gözleri çok sağlıklı olacak
Allah her şeyden önce sağlık sıhhat versin peki cinsiyet öğrenen var mı?
yoksa 16. haftaya kadar bekleyecek miyiz??
Bir test alın hastaneden onun sonucuna göre doktora gidersiniz... Ben en son 22 ocak ta regl olmuştum, hamilelik testimi de 21 şubatta yaptım pozitif çıktı, iki gün sonra da doktora gittim keseyi gördük... Ben hamile olduğumu öğrendikten üç gün sonra az bir kahverengi ağırlıklı lekelenme olmuştu... Hayırlısı...)
ne güzel kız kardeşlerin var...Ben tek kızım, abim ve erkek kardeşim var onlar da burada değiller... Benim evde dama dedi resmen temizlik için, yarın temizliğe bayan gelecek, bakalım... üç ay ve bulantılar geçseydi günlük aufak tefek temizliği yapabilirdim...
Yataktan önce oturup sonra el ve kollarınızın yardımıyla ayağa kalkınız. Dengesiz ve ağır yükler taşımayınız. Yerden bir şey alırken belden eğilmeden diz çökerek alınız. Raflardan iki elinizle ulaşamadığınız yüksekliklerdeki eşyalara uzanmaya (özellikle tek elle) çalışmayınız.
arkadaşlar nette hamilelikle ilgili bilgiedinirken bu yazı dikkatimi çekti ama açıklaması yok neden raflara uzanmak özellikle tek elle uzanmak sakıncalı bilen varmı?
evet çok şanslıyım bu konuda...çok şükür..:)...ya kadın her hafta geliyor ama sadece temizlik ve ütü yapıp gidiyor...evin dolap düzeni bende...ama bir görsen :))) 2,5 ayda heryeri birbirine kattım...amann boşverdimm bebişlerimiz iyi olsunda varsın ev 9 ay dağınık kalsın...
teşekkür ederim canım benim rabbim başımızdan eksik etmesin işşallah eşlerimiziBi arkadaş iğne kullananların normal doğum yapamıycaklarını yazmıştı kanı durduramazlar diye ama tamda bilmiyorum canım
Ne güzel unutulmaz bi gün Eşinin doğum günü kutlu olsun seninle ve bebişiyle mutlu bi ömür dilerim
Fena değilim kız hamileyim hormonlar yaptırıyo
Ben bazen kendimi evde işe kaptırınca unutuyorum valla hamile olduğumu Allah koruyo Zaten yiyicek lokmaları varsa ne yaparsak yapalım hayata gelirler
ayyy heyecanlandım doğucaklarda bide marifetlerini anlatıcaz Bi gelse o günler
kızlar merhaba uzun aradan sonra merhaba ....
dun doktora gittik yavrumu gördüm çok tatlı kocaman olmuş birde bir hareketli maşallah yerinde duramıyor kujum... kan tahlili verdik haftaya sonuç alacagız down sendromu filan bakılıyor muş...
inş bir sorun çıkmaz.... darısı hepimizin kucagına almasına inş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?