2011 Ekim Anneleri

Canım, başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin... Sizlere ve yavrunuza uzun ömürler versin Rabbim...

kimse cevap vermiyoo sağolun yinede ...
bu konuda bilgisi olan yok galiba

Bende korkuyorum ama normal taraftarıyım Abimin eşi sezeryan oldu 1 aydan fazla annesi onlarda kaldı çocuğa bakmak için Ben hastaneden hasta gibi çıkmak istemiyorum Bebişimi alıp kucağıma çıkmak istiyorum

Aynen arkadaşım, ben de öyle istiyorum... Hakkımızda hayırlısı, inşallah sağlıkla doğumu da atlatırız da bebklerimizin marifetlerini paylaşmaya başlarız... )))

kimse cevap vermiyoo sağolun yinede ...
bu konuda bilgisi olan yok galiba

Bir test alın hastaneden onun sonucuna göre doktora gidersiniz... Ben en son 22 ocak ta regl olmuştum, hamilelik testimi de 21 şubatta yaptım pozitif çıktı, iki gün sonra da doktora gittim keseyi gördük... Ben hamile olduğumu öğrendikten üç gün sonra az bir kahverengi ağırlıklı lekelenme olmuştu... Hayırlısı... )

Herkese merhaba, annelerimiz ve melekleri umarım iyilerdir

ben ancak ara sıra giriyorum ama pek yazamıyordum haftaya c.tesi randevum var..

heyecan var biraz 1 ay ara vermiştik doktorumuza..

şu sıralar feci tatlı yiyorum aynı zamanda yoğurtlu salatalar brokoli

özellikle havuç salatasını bıkmadan tüketiyorum,

yediğim havuçlar boşa gitmezse bebişimin gözleri çok sağlıklı olacak

Allah her şeyden önce sağlık sıhhat versin peki cinsiyet öğrenen var mı?

yoksa 16. haftaya kadar bekleyecek miyiz??

Son düzenleme:
bende epidural istiyorum.pıhtılaşma sorun çıkartırmı
Bi arkadaş iğne kullananların normal doğum yapamıycaklarını yazmıştı kanı durduramazlar diye ama tamda bilmiyorum canım
biri intikammı dedi kız adam kalpten kesin gider birde şaka oldugunu dersen vay haline sen önde o arkada takılırsınız artık eşim 1 nisan şaka yapmış herhal annesinebugün onun dogum günü
Ne güzel unutulmaz bi gün Eşinin doğum günü kutlu olsun seninle ve bebişiyle mutlu bi ömür dilerim
Fena değilim kız hamileyim hormonlar yaptırıyo
ah ah evi taşıdık yerleştik bitti dört gün sonra bi test sonuç hamile ....allahım korumuş bebeğimi koca ev elimden geçti ...
Ben bazen kendimi evde işe kaptırınca unutuyorum valla hamile olduğumu Allah koruyo Zaten yiyicek lokmaları varsa ne yaparsak yapalım hayata gelirler
Aynen arkadaşım, ben de öyle istiyorum... Hakkımızda hayırlısı, inşallah sağlıkla doğumu da atlatırız da bebklerimizin marifetlerini paylaşmaya başlarız... )))
ayyy heyecanlandım doğucaklarda bide marifetlerini anlatıcaz Bi gelse o günler

Tahmini olarak öğrenenler var kesin değil ama yüksek ihtimalla belli olanlar listede yazılı hatta onların haricinde 2 kişi daha vardı onları yazmayı unuttum şimdide kim olduklarını unuttum inşallah bi daha yazarlarda eklerim

eczaneden yazacaktım, hastaneden yazmışım (bir taraftan da hastane konusuna bakıyordum da... )

kızlar merhaba uzun aradan sonra merhaba ....
dun doktora gittik yavrumu gördüm çok tatlı kocaman olmuş birde bir hareketli maşallah yerinde duramıyor kujum... kan tahlili verdik haftaya sonuç alacagız down sendromu filan bakılıyor muş...
inş bir sorun çıkmaz.... darısı hepimizin kucagına almasına inş.....

mor80 kullanıcısından alıntı
Herkese merhaba

Uzun zamandır giremiyorum kızlar. Bir iki gündürde yazacak cesareti bulamıyorum. Geçtiğimiz pazar günü kayınvalidemi kaybettik. 1 gün çok karnı ağrımış acile götürdüler acilde ameliyat dediler, açıp bakmamız lazım dediler. Dedik nasıl anlaşılır. Ultraso çektirin tüm iç organlarını dediler. çektirdik ultrason sonucunu götürdük ameliyat diyen doktor ilaç yazıp eve gönderdi. İlaçları kullanmaya başlayınca 1-2 gün rahatlama oldu kayınvalidemde. Bu arada kayınpederimde akciğer kanseri ve o da bu arada 4 gün hastanede yattı. Kan değerleri çok düşük çıktığı için kan ve trombosit verdiler. Eşim tek çocuk bu arada. Derekn cumartesi sabahı kayınpederimi hastaneden çıkardık, o sabahta kayınvalidem çok sancılanmış hemen özel bir hastanenin aciline götürdük. estler, ultrasonlar ekgler çekildi ve bize durumun çok ciddi olduğunu, hayati tehlikesi olduğunu ve acil ameliyat olamsı gerektiğini söylediler. İç organ delinmesi dediler. Ameliyat olsa dahi iyileşemeyebilir dediler. Hemen ameliyata alındı ama doktorlar %80 ameliyattan çıkmaz dediler. 4 saat süren ameliyatın ardından ameliyattan çıktı, yoğun bakıma alındı. Bağırsak delinmesi olmuş ve bütün vücudunu pislik sarmış. Doktor durum kötü ama umutluyum dedi. Fakat maalesef ameliyattan bir gün sonra böbrekler iflas etmiş, üre yüksekmiş ve ölüm haberini aldık. Eşim perişan babayı beklerken anneyi kaybetti
Kayınpederimi aldık bize getirdik, o da şu anda pek iyi durumda değil. Kemoterapi görüyor bugün. Eşim doktoruyla görüşmüş, 4-5 ay ömrü var demiş doktor.

Bunca sıkıntıdan ve stresten dolayı bende bebeğimi merak ettim tabi ve salı günü acil bir randevu alarak gittim. Çok şükür bi problem yok Hatta 1 hafta önden gidiyor yaramaz. Bugün ultrasona göre 12+1 günlük. 2 li testimi yaptırdık. Bugün sonuçlar çıkmış doktor hiçbir problem yok değerler normal dedi.
Bu arada kontrole gittimizde kıza benziyor ama daha çok minik bir dahaki kontrolde daha net birşey söyleriz dedi

canım çok geçmiş olsun allah sanada eşinede sabır versin.... başınız sagolsun umarım ikinzde çabuk atlatırsınız.....

evet çok şanslıyım bu konuda...çok şükür..:)...ya kadın her hafta geliyor ama sadece temizlik ve ütü yapıp gidiyor...evin dolap düzeni bende...ama bir görsen :))) 2,5 ayda heryeri birbirine kattım...amann boşverdimm bebişlerimiz iyi olsunda varsın ev 9 ay dağınık kalsın...

yaaa canım bu eğilme meselesini daha öncede duymuştum ama kesin mi acaba? peki namaz kılarken napcaz? acaba böyle hızlı ve ani olması mı sakıncalı yoksa tamamı mı? böyle yavaş yavaş yapsak olur mu... hadi rükuuu neyse de secde de 2 kat oluyoz resmen ... korkuyorum şimdi ya...

ben kendime kızıyodum ne pasaklı oldum die herkes aynı durumdaymış ..aynen kadının gelip temizliği ütüyü yapması yetmiyo ..ne çok işe yararmışızda haberimiz yokmuş

teşekkür ederim canım benim rabbim başımızdan eksik etmesin işşallah eşlerimizi

canım çok sevindim inan bende 22 gidicem işşallah kızlar bu ikili test hangi haftalarda yapılıyo aranızda bilen varsa şu kardeşinize söylesin bir zahmet

arkadaşlar bişi sorucam . 2 gündür bende 3-4 damla akıntı oluyo sarımtrak renkli... normalde adet tarihim 4-5 yada 6 olurdu... adet zamanı yaklaşıyo diye mi oluyo acaba? korkmaya başladım ya... ne zamandır da görmedim bebeğimi... şimdilik doktora da gidemiyorum sınavlarım var ders çalışıyorum ... normalde 8 nisanda çağırdı doktorum beni ama acaba pazartesi yada salı gitsem mi...

canım çok sevindim inan bende 22 gidicem işşallah kızlar bu ikili test hangi haftalarda yapılıyo aranızda bilen varsa şu kardeşinize söylesin bir zahmet [/QUOTE]

12. 14. haftalar arasında yapılıyo..bende ptesi yaptırıcam kısmet olursa inşallah temiz çıkar dua edin rüyalarıma girio

Mor 80

başın sag olsun canım benim çok zor bilirim allahım yattıkları yerleri cennet etsin kalanlara şifa versin sabır versin sen şimdi eşine destek olucaksın çünkü garibin çok ihtiyacı olucak benim babamda kalp krizinden gitti 57 yaşında birden oldu allah razı olsun eşim olmasaydı kesin kafayı yerdim destegini hiç kesmedi hep teselli etti beni yattıkları yerler işşallah inciltmez onları çok özlüyorum babacıgımı yaşayan bilir her zaman baba aranıyo ama helede bayramlar kandiller olunca yaw paşanın haline biri baba desin bir duyuyum içimden bir şey kopar gider geçen unutulmazı seyrettim babası öldü çok agladım kız aynı benim gibi dedi ben şimdi kime baba dicem bırakıp gittin beni dedim hem ade çok agladım çok özlüyorum babamı elinizdeyken kıymetini bilin ben biliyodum ama sizin yerinde olsam şimdi açar konuşurdum sesini duymaya okadar ihtiyacım varki hamile kalamadıgı biliyodu üzülüyodu garibim hamile oldugumu duyunca dedim anne git babama söyle kızın başardı hamile diye işşallah sag saglim alırım kucagıma inanın daha bir şey istemiyorum 5 aylık iki kayıbım var ya buda giderse ben ne yaparım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…