2011 Ekim Anneleri

adet donemın yaklasıtıgı ıcınde olabılır cnm ıstersen bı telefon ac doktotuna gıdemıyosan bıle en azından ıcın rahatlar

bu konuda en iyi bilgiyi doktorumuzdan alabiliriz sanırım

CANIM BENDED OLUYO BEN SORDUM DOKTORUMA RAHİM TEMİZLENİYO DEDİ İDRAR TESTİ YAPTINMI BİRDE GÜNDE 3 LİTRE SU İÇİCEKSİN İLTAAP OLMASIN DİYE SEVMEDİGİM HALDE İÇİYORUM VALLAHİ SONRA LEVABADAN GELEMİYORUM O AYRI MESELE
canım çok sevindim inan bende 22 gidicem işşallah kızlar bu ikili test hangi haftalarda yapılıyo aranızda bilen varsa şu kardeşinize söylesin bir zahmet

12. 14. haftalar arasında yapılıyo..bende ptesi yaptırıcam kısmet olursa inşallah temiz çıkar dua edin rüyalarıma girio[/QUOTE]

İŞŞALLAH SORUNSUZ ATLATIRIZ TESTLERİMİZİ BENİMKİ DE TEMİZ ÇIKARSA BENİM RAHİMİMİ DİKİCEKLER AKLIMA GELDİKÇEDÜN BAŞLADIM KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM EŞİM DİYO NE OLDU CANIM DİKİŞİ DÜŞÜNÜYORUM DİYE ÇOK DERT YANDIM ODA BEBEGİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİLİYOSUN CANIM DEDİ AMELİYAT HANEYE GÖTÜRÜP MAKİNALARI ÜSTÜME BAGLAYIM DİKİCEKLER RAHİMİ BEN NE YAPICEM YA WTIRSMAYA BAŞLADIM ANNECİM KORKUYORUM YA BİRDE PANİK ATAKA HASTASIYIM HAYDE OGÜN GELİNCE ARTIK ÇOŞAR DURURUM SAG OL BİLGİLENDİRDİGİN İÇİN CANIM

Herkese merhabalar.. Geçen perşembe yine kanamam oldu. öyle 3-4 damla da değil, bayağı 2 günlük pedi batırıyoruz 1 günde. Ama rengi kahverengi. Hemen doktora koştum. Sorun yok, eski kanama yerin kanıyor dedi. Haftaya 2'li test yaptıracaktım, 11. haftaya girdin yapabiliriz dedi. 2'li test 11-15 arası yapılır dedi. Kan testi sonucunu bekliyoruz bakalım. Ense kalınlığı normal çıktı.

He bu arada doktor kıza benziyor dedi. şaşırdım. Topiğin çoğunluğuna ve gördüğüm rüyalara göre kesin erkek diye bekliyodum. :) Şimdi hayallerimi değiştirme zamanı, kızımı nasıl süsleyeceğimi düşünüyorum.

gecmıs olsun cnm neysekı korkulucak bırsey yokmus 2 lı test sonucunda ıyı cıkar ıns cnm

Merhabalar hanımlar... ))

Bizde de temizlik günü bugün, bu hafta da geçsin de kazakları kaldıracağım ben de... Adana'ya yaz erken geliyor... ))

gecmıs olsun cnm neysekı korkulucak bırsey yokmus 2 lı test sonucunda ıyı cıkar ıns cnm

Sağol canım. Şu kanamamda bir geçseydi hayırlısıyla. Resmen tüm duyularım orada toplandı. Akıntı mı var, az mı çok mu. Bir koşu WC'ye git kontrol et. Paronayak oldum. Şimdiden ağır çekim yaşıyorum. Yavaş eğilip kalkıyor, yataktan 8 aylık hamile göbeğim varmış gibi kalkıyorum. Allah'ım bebişlerimizi korur inşallah, dua edin kızlar.

Korkma canım o kadar Namaz kılarken zaten paldur küldür eğil doğrul yapmadığımıza göre bişey olmaz Namaza durduğum zaman bişey olucak diye korku değilde meleğime hiç bişey olmıycak diye güven doğuyo benim içime Sende öyle düşün
Canım bendede var o benimki idrar yollarımda enfeksiyon varmış bide günlük ped kullanmıştım sadece 1 gün iltihap yaptı hemen En güzeli bez yıka ütüle koy biraz sağa sola kayıyo ama idare ediyorum artık

Kız geliyo desene Hayırlı gelsin inşallah Yazın yeni yürümeye başlıycak Mini mini giydirirsin tombiş bacakları çıkar ortaya Allahım nasıl güzel bi görüntü o

nasıl bir yanlışlık var anlamadım canım benim son adet tarihim 12 ocak gebelik hesaplamalarının hepsinde olası doğum tarihim 19 Ekim olarak çıkıyor listede gördüğüm benimle bir olan arkadaşlardada aynı

baby-drk 23 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 57kg nisa-deniz bursa
mor80 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 69kg bursa pıt pıtları gördü
elisaist 27 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 50kg istanbul pıt pıtları gördü
esfa 25 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 65kg bursa pıt pıtları duydu
90 advocate85 25 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 55kg ankara pıt pıtları duydu
VuslatSena 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 istanbul

nerede yanlışlık varkii

Anlamadın sen beni SAT yada doğum tarihinden bahsetmiyorum çizelgenden bahsediyorum Çizelgeye göre 51hafta 3 günlük hamilesin Çoktan doğurmuş gözüküyosun

Canım akıntı olması normal, sarı olmasıda normal. Senin dediğin kahverengi filansa o zaman git, adet döneminde aynı sancıyı çekebilirsin bendede oldu.

Geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur bir şey oldu diye, çok şükür bir şey yokmuş, dikkat et istirahate devam et yinede sen.

Senin bebişin cinsiyeti belli olmuşmuydu???

Yok canım olmadı daha erken 11. hafta içindeyim, 4. aydan önce kesin bir şey söylemek doğru değil dedi dr. Ben öğenmekte istemiyorum açıkçası, oynamaya başlasın öyle öğreneyim biraz daha emin olurum sağlığından hayallerim yıkılmaz o zaman. Öbür türlü çok bağlanırım kızım yada oğlum diye :)

Kızlar bu sabah dehşet bir baş ağrısı ile uyandım. Dün akşamdan beride belim ve kasıklarımda hafif ağrılar var 10. haftadan sonra bebek hızlı gelişme dönemine giriyormuş. Dr. sordum ağrılar normal kanama olmadığı sürece kafana takma dedi ama yinede tedirginim. Zeynep senmiydin geçen gün adet sancısı gibi ağrım var diyen? Beliniz kasıklarınız ağrıyomu?

Normalde eğilmeden hiç bir iş yapamayız. Dizlerimizi kırdığımızda hiç bir problem yok elh.

E namaz kılarken ruku a gidince dizler kırılıyor secdeye giderkende.. Tek yaptığım değişiklik kalkarken sağ elimle biraz güç alıyorum yerden. Son aylardada nasib olursa inş. sünnetleri oturarark kılmayı düşünüyorum inş.

içiniz rahat olarak kılın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…