ben kendime kızıyodum ne pasaklı oldum dieherkes aynı durumdaymış ..aynen kadının gelip temizliği ütüyü yapması yetmiyo ..ne çok işe yararmışızda haberimiz yokmuş
arkadaşlar bişi sorucam . 2 gündür bende 3-4 damla akıntı oluyo sarımtrak renkli... normalde adet tarihim 4-5 yada 6 olurdu... adet zamanı yaklaşıyo diye mi oluyo acaba? korkmaya başladım ya... ne zamandır da görmedim bebeğimi... şimdilik doktora da gidemiyorum sınavlarım var ders çalışıyorum ... normalde 8 nisanda çağırdı doktorum beni ama acaba pazartesi yada salı gitsem mi...
yaaa canım bu eğilme meselesini daha öncede duymuştum ama kesin mi acaba? peki namaz kılarken napcaz? acaba böyle hızlı ve ani olması mı sakıncalı yoksa tamamı mı? böyle yavaş yavaş yapsak olur mu... hadi rükuuu neyse de secde de 2 kat oluyoz resmen ... korkuyorum şimdi ya...
CANIM BENDED OLUYO BEN SORDUM DOKTORUMA RAHİM TEMİZLENİYO DEDİ İDRAR TESTİ YAPTINMI BİRDE GÜNDE 3 LİTRE SU İÇİCEKSİN İLTAAP OLMASIN DİYE SEVMEDİGİM HALDE İÇİYORUM VALLAHİ SONRA LEVABADAN GELEMİYORUM O AYRI MESELEarkadaşlar bişi sorucam . 2 gündür bende 3-4 damla akıntı oluyo sarımtrak renkli... normalde adet tarihim 4-5 yada 6 olurdu... adet zamanı yaklaşıyo diye mi oluyo acaba? korkmaya başladım ya... ne zamandır da görmedim bebeğimi... şimdilik doktora da gidemiyorum sınavlarım var ders çalışıyorum ... normalde 8 nisanda çağırdı doktorum beni ama acaba pazartesi yada salı gitsem mi...
canım çok sevindim inan bende 22 gidicem işşallah kızlar bu ikili test hangi haftalarda yapılıyo aranızda bilen varsa şu kardeşinize söylesin bir zahmet
aynen öyleee...eşime çok yoruldum deyince eskiden naptın derdi..şimdi aradığını bulamıyor...
Tahmini olarak öğrenenler var kesin değil ama yüksek ihtimalla belli olanlar listede yazılı hatta onların haricinde 2 kişi daha vardı onları yazmayı unuttum şimdide kim olduklarını unuttum inşallah bi daha yazarlarda eklerim
Herkese merhabalar.. Geçen perşembe yine kanamam oldu. öyle 3-4 damla da değil, bayağı 2 günlük pedi batırıyoruz 1 günde. Ama rengi kahverengi. Hemen doktora koştum. Sorun yok, eski kanama yerin kanıyor dedi. Haftaya 2'li test yaptıracaktım, 11. haftaya girdin yapabiliriz dedi. 2'li test 11-15 arası yapılır dedi. Kan testi sonucunu bekliyoruz bakalım. Ense kalınlığı normal çıktı.
Merhabalar hanımlar...))
Bizde de temizlik günü bugün, bu hafta da geçsin de kazakları kaldıracağım ben de... Adana'ya yaz erken geliyor...))
gecmıs olsun cnm neysekı korkulucak bırsey yokmus 2 lı test sonucunda ıyı cıkar ıns cnm
Korkma canım o kadar Namaz kılarken zaten paldur küldür eğil doğrul yapmadığımıza göre bişey olmaz Namaza durduğum zaman bişey olucak diye korku değilde meleğime hiç bişey olmıycak diye güven doğuyo benim içime Sende öyle düşünyaaa canım bu eğilme meselesini daha öncede duymuştum ama kesin mi acaba? peki namaz kılarken napcaz? acaba böyle hızlı ve ani olması mı sakıncalı yoksa tamamı mı? böyle yavaş yavaş yapsak olur mu... hadi rükuuu neyse de secde de 2 kat oluyoz resmen ... korkuyorum şimdi ya...
Canım bendede var o benimki idrar yollarımda enfeksiyon varmış bide günlük ped kullanmıştım sadece 1 gün iltihap yaptı hemen En güzeli bez yıka ütüle koy biraz sağa sola kayıyo amaarkadaşlar bişi sorucam . 2 gündür bende 3-4 damla akıntı oluyo sarımtrak renkli... normalde adet tarihim 4-5 yada 6 olurdu... adet zamanı yaklaşıyo diye mi oluyo acaba? korkmaya başladım ya... ne zamandır da görmedim bebeğimi... şimdilik doktora da gidemiyorum sınavlarım var ders çalışıyorum ... normalde 8 nisanda çağırdı doktorum beni ama acaba pazartesi yada salı gitsem mi...
Kız geliyo desene Hayırlı gelsin inşallah Yazın yeni yürümeye başlıycak Mini mini giydirirsin tombiş bacakları çıkar ortaya Allahım nasıl güzel bi görüntü oHe bu arada doktor kıza benziyor dedi. şaşırdım. Topiğin çoğunluğuna ve gördüğüm rüyalara göre kesin erkek diye bekliyodum. :) Şimdi hayallerimi değiştirme zamanı, kızımı nasıl süsleyeceğimi düşünüyorum.
Bende teyzeme söyliyim getirsin bi tane bana Hiç aklıma gelmemişti
Kimse sorunsuz hamilelik yaşamıyo canım hiç kimsenin lafına aldırma sorunlu yada sorunsuz sonunda hepimiztek bişey olucaz oda anne Hepimiz bu adı alıcaz farklı isimler almıycaz Herşeyede hakkımız var
Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun
Çizelgende yanlışlık var sat değilde tahmini doğum tarihini yazarak yaparsan düzelir sanırım
Anlamadın sen beni SAT yada doğum tarihinden bahsetmiyorum çizelgenden bahsediyorum Çizelgeye göre 51hafta 3 günlük hamilesin Çoktan doğurmuş gözüküyosunnasıl bir yanlışlık var anlamadım canım benim son adet tarihim 12 ocak gebelik hesaplamalarının hepsinde olası doğum tarihim 19 Ekim olarak çıkıyor listede gördüğüm benimle bir olan arkadaşlardada aynı
baby-drk 23 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 57kg nisa-deniz bursa
mor80 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 69kg bursa pıt pıtları gördü
elisaist 27 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 50kg istanbul pıt pıtları gördü
esfa 25 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 65kg bursa pıt pıtları duydu
90 advocate85 25 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 55kg ankara pıt pıtları duydu
VuslatSena 12 Ocak 2011 19 Ekim 2011 istanbul
nerede yanlışlık varkii
arkadaşlar bişi sorucam . 2 gündür bende 3-4 damla akıntı oluyo sarımtrak renkli... normalde adet tarihim 4-5 yada 6 olurdu... adet zamanı yaklaşıyo diye mi oluyo acaba? korkmaya başladım ya... ne zamandır da görmedim bebeğimi... şimdilik doktora da gidemiyorum sınavlarım var ders çalışıyorum ... normalde 8 nisanda çağırdı doktorum beni ama acaba pazartesi yada salı gitsem mi...
hanzadee
Herkese merhabalar.. Geçen perşembe yine kanamam oldu. öyle 3-4 damla da değil, bayağı 2 günlük pedi batırıyoruz 1 günde. Ama rengi kahverengi. Hemen doktora koştum. Sorun yok, eski kanama yerin kanıyor dedi. Haftaya 2'li test yaptıracaktım, 11. haftaya girdin yapabiliriz dedi. 2'li test 11-15 arası yapılır dedi. Kan testi sonucunu bekliyoruz bakalım. Ense kalınlığı normal çıktı.
Senin bebişin cinsiyeti belli olmuşmuydu???
yaaa canım bu eğilme meselesini daha öncede duymuştum ama kesin mi acaba? peki namaz kılarken napcaz? acaba böyle hızlı ve ani olması mı sakıncalı yoksa tamamı mı? böyle yavaş yavaş yapsak olur mu... hadi rükuuu neyse de secde de 2 kat oluyoz resmen ... korkuyorum şimdi ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?