Yok canım olmadı daha erken 11. hafta içindeyim, 4. aydan önce kesin bir şey söylemek doğru değil dedi dr. Ben öğenmekte istemiyorum açıkçası, oynamaya başlasın öyle öğreneyim biraz daha emin olurum sağlığından hayallerim yıkılmaz o zaman. Öbür türlü çok bağlanırım kızım yada oğlum diye :)
Merhabalar hanımlar...))
Bizde de temizlik günü bugün, bu hafta da geçsin de kazakları kaldıracağım ben de... Adana'ya yaz erken geliyor...))
Kızlar bu sabah dehşet bir baş ağrısı ile uyandım. Dün akşamdan beride belim ve kasıklarımda hafif ağrılar var 10. haftadan sonra bebek hızlı gelişme dönemine giriyormuş. Dr. sordum ağrılar normal kanama olmadığı sürece kafana takma dedi ama yinede tedirginim. Zeynep senmiydin geçen gün adet sancısı gibi ağrım var diyen? Beliniz kasıklarınız ağrıyomu?
Birisi öğrenmişti cinsiyeti ama unuttum kim olduğunu Bide senin listede bilgilerin yok sat felan hiç yazmıyo verirsen onlarıda ekliyim
Komik gelcek ama 1 aydır bebeişimi görmedim yakında görmeye gdicem inş. ama bebişim içerde büyüyormu diye çok merak ediyorum ya...Büyememe ihtimali yoktur değilmiii? :44:
Birisi öğrenmişti cinsiyeti ama unuttum kim olduğunu Bide senin listede bilgilerin yok sat felan hiç yazmıyo verirsen onlarıda ekliyim
Dr. sordum büyümüor olsa tepki verir dedi kramp kanama sana bi şekilde ilaret verir dedi. Korkma. :)
Normalde eğilmeden hiç bir iş yapamayız. Dizlerimizi kırdığımızda hiç bir problem yok elh.
E namaz kılarken ruku a gidince dizler kırılıyor secdeye giderkende.. Tek yaptığım değişiklik kalkarken sağ elimle biraz güç alıyorum yerden. Son aylardada nasib olursa inş. sünnetleri oturarark kılmayı düşünüyorum inş.
içiniz rahat olarak kılın inş.
bendim canım.belim kasıklarım çok kötüydü.perşembe günüde tüm gün başım ağrıdı çok zorlandım.bugünde durduk yere ağlıyorum sinirlerim bozuk.gün günü tutmuyor
hmmm yok elh. öyle şeyler. Arada kasık ağrılarımız hafif oluyor geçiyor oda sürekli büyüyen rahimden sanırım. 12. haftam bitti ama mide bulantılarım bile bitmedii...çok teş. ederim hanzade. Dikkat ediyorum hep burda kim bişey sormuşsa hep yardımcı oluyorsun. Allah razı olsun
Canım benim, sizdende Allah razı olsun hepimiz aynıyız birbirimize destek olup rabbimin izni ile tamamlayacağız inşallah. Yanlız senin tüp bebekti yanlış hatırlamıyorsam. 1 ay kontroll için uzun bir ara, özellikle il trimesterde, 15 te bir gitsen merakında tedirginliğinde daha az olur ben sık gidiyorum. O zaman biraz daha ümitleniyorum yaşayacak inşallah diye moralmende iyi oluyor yani :)
Geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur bir şey oldu diye, çok şükür bir şey yokmuş, dikkat et istirahate devam et yinede sen.
Millet plates yapıyor :) Allahın huzuruna gidiyorsunuz? Bu aslında doğum içinde egzersiz gibi bir şey rabbim ne kadar ince ayarlar vermiş hamdolsun. Korkmayın bende başlayacağım inşallah :) Özellikle sabah namazını çok seviyorum...
ben kendime kızıyodum ne pasaklı oldum dieherkes aynı durumdaymış ..aynen kadının gelip temizliği ütüyü yapması yetmiyo ..ne çok işe yararmışızda haberimiz yokmuş
Bende artık mutfağa girip şöyle çeşit çeşit yemekler yapıp dolaba atayım istiyorum eskiden öyle yapardım. Şimdi dolaba fare düşse kafası yarılır :))) Yarın alışverişe çıkıp tüm gün yemek yapmayı planlıyorum, bir kaç çeşit olsun ki en azından 2,3 gün idare etsin annesi yakın olanlar çok şanslı bu konuda. Eşimede kıyamıyorum yazık eskiden çeşit çeşit yemek olurdu şimdi ne bulursa onu yiyor garibim.
Sağol hanzadecim. korkmak ta kelime mi? Gece wc ye gözlerim kapalı gittim. hemen uyumak istiyordum ki kanamayı gördüm ve kalp atışlarım kaçı buldu bilmiyorum. Hastaneye koşmak istedim ama doktor " kanama olunca sağa sola koşma, git yat demişti."
Gönlümü ferahlatmak için yasin okudum. 1-2 saat kalbimin atışı tüm bedenimi salladı sanki. Sonra uyumuşum şükür.
Allah kimseye göstermesin. Hayal kurarken bile bir anda "ya bişey olursa, sonra hayallerimi hatırlar daha çok üzülürüm " diye korkup, hayalimi yarıda bırakıyorum. Hayırlısıyla 4. ay bi gelseydi, korkularım daha bi azalır belki.
Duyguuuuuuu Sen dr gittnimi canım? mide bulantılarında geçmiş ohh maşş :)
Canım inş. inş. tamamladığımız sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleride görürürz. Allah acılarını göstermesin inş.
evet tüp bebek canım. En son gittiğimde 8 haftalıktı Dr artık bir ay sonra gel deyince (Dr çok soğukkanlıdır) eşimde aynen çok soğukkanlı arada ben kaıyorum işte. Neyse az kaldı yakında gidicem inş.
adamcağızada bişey diyemiyorum ki canım yaa. Muayene 120 tl. Şimdiden 6000 harcadık. doğum bitene kadar bu rakam 12000 bulucak net bi şekilde. Onun içinde pek bişey diyemiyorum. Hem çok pimpirikli olmamıda istemiyor oda açıkcası. Neyse hayırlısı olsun inş. diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?