Merhaba canım, İstanbul karamsar bugün kış gibi soğuk esiyor ve sürekli yağmur var. Yataktan uzun zamandır ilk defa 11 de kalktım. Başımın ağrısından kalkamadım sabah 8 de bir kaç kaşık pekmez aldım geri yattım. Saat 12 de kahvaltı yaptım ilaç saatimde çok fena kaydı ama kımıldayacak halim yoktu. Pazarteside böyle olursam işe nasıl gidicem bilmiyorum.
Kızlar ilaç konusunda dr. özellikle uyardı aldığımız maddelerin vücutta kalma süresi belirli olmalıymış o yüzden kesinlikle saati şaşırmayın dedi. Yani olması gerekenden az yada daha fazla yükleme yapıyorsunuz buda dengesiz oluyor ve vücut tepki veriyor dedi. Ona göre hepiniz dikkat edin emi.
Yemeklerin vitamini kaç gün duruyordur kızlar? ben mide bulantılarıma rağmen yapmaya çalışıyordum ne yalan söyleyim kocam içinde ama en çok bebeğim için.
Az yapıyorum ben ertesi gün yeni yemekler yapıyorum vitamini gidiyordur die
8inde gidicem ama bi türlü gelmiyo 8ide Bulantılarım geçti Allaha şükür ama n nazar değmesin bu aralar çok iyiyim sadece dünden beri kasıklarımda hafiften sancı var o kadar
Amin amin canım inşallah...Sende haklısın doğru söylüyorsun. Neyseki bitmiş sayılır ilk 3 ayın :) Allah yardımcınız olsun sizinde bizimde :)
Canım, geçmiş olsun... Benim de pazartesi günü fecii bir baş ağrım vardı, okuldan gelince yatmıştım ama bir türlü uyuyamamıştım... Masaj yaptır alnına şakaklarına, bir de aç kalma o da arttırıyor...
Canım 2 gün yenilebilir yemekler, ben çiğden streçleyip bırakıyorum mesela sarma dolma gibi etide kavurup atıyorum, ne yapacaksam ona göre pişiriyorum. biraz yeşilik yıkıyorum hazır olsun diye, yani çeşit varda yazmayayım daha çok şimdi canı çeken olur. Eve gelince pişiriyorum taze taze güzel oluyor :)
Ohhhhh bi pişiren olsada bende yesem güzel güzel Bu aralar yemek yerken sanki hiç doymazmışım gibi geliyo ama mide ufacık hemen doyuyorum Çok aç gözlü oldum herşeyden yemek istiyorumCanım 2 gün yenilebilir yemekler, ben çiğden streçleyip bırakıyorum mesela sarma dolma gibi etide kavurup atıyorum, ne yapacaksam ona göre pişiriyorum. biraz yeşilik yıkıyorum hazır olsun diye, yani çeşit varda yazmayayım daha çok şimdi canı çeken olur. Eve gelince pişiriyorum taze taze güzel oluyor :)
bende 9 da gidicektim ama eşimin toplantıları varmış yoğun bi şekilde o gün. Normalde tatil ama..öyle olunca çarş. aldı adam ın başının etini yedim galibaamide bulantılarım eskisi kadar olmasada sabahları baya şiddetli kalkar kalkmaz midem anında bulanmaya başlıyor
Anladım canım. Çalışıyorsun sanırım. Çalışınca ister istemez pratik şeyler bulmaya çalışır insan. Rabbim yardımcın olsun inş.
Doğrudur cnm. hamilelik hormonlarıda yapıyormuş ama benimki sinüzitten sanırım, gözlerim balon gibi şişti.. ilaçlarım var ama alamıyorum işte.. inş 2 3 gün sürmez.
Ohhhhh bi pişiren olsada bende yesem güzel güzel Bu aralar yemek yerken sanki hiç doymazmışım gibi geliyo ama mide ufacık hemen doyuyorum Çok aç gözlü oldum herşeyden yemek istiyorum
Hayırlısıyla seninde bitseydi bulantılarında tadını çıkarmaya başlasaydın bi an önce Güzel oluyo kız Gerçektende dedikleri gibi şimdi başladı tadı çıkmaya Bide karnım çıksaydı azıcıkYa çıkmazsa LCWden bi tane penye aldım hatta bi arkadaşda vardı pembe resmini koymuştu S beden aldım ama onun içine benim gibi 2 kişi girer 2 ay sonra onun içini doldurucak vaziyete gelirmiyim acaba
Evet çalışıyorum mihrimah, annemler ist ama mesafemiz 1 saat, ben biraz minnetsizimde, kayınvalidemde olsa anemde olsa kimseden bir şey isteyemiyorum. Eşimle idare ediyoruz işte yavaş yavaş..
sen çok zayıfsınya ondan benim göbek hormon iğneleriyle vardı zatenn. 4 posta hormon iğnesi yedimm kaldı yani yapcak bişey yok. Şimdide çıktı biraz :)
sende gelirsin tabi canım yaa inş. bebik nerde büyüycek dimi ama :)
anladım canım. Allah yardımcınız olsun. Valla ben çalışmıyorum ama bende kimseye minnet etmek istemem.
ben çıkıyorum kızlar yemek yiycem iyi günler.
Düz babet tarzı yada nazik spor ayakkabıları oluyor çok şık bence daha rahat olur, dolguda olsa topuk yoruyor. Benimde topuksuz ayakkabım yok neredeyse, havalar ısınsın benimde almam gerekecek şimdilik çizmelerle idare ediyorum...
Benim de düz ayakkabım yok, 2 tane vardı anneme vermiştim (eşim düz ayakkabı giymemi istemiyor da, ben de daha şık bulduğumdan hem de alıştığımdan topukluyu daha çok seviyorum)...
Dolgu topuğu biraz destek verir mi acaba diye düşündüm... Havalar iyice ısınınca terlik giymeyi düşünüyorum zaten... Çizmeyi bırakalı bir ay olacak neredeyse, Adana şubatla birlikte bitiriyor kışı...) Okulda merdiven in çık, bir de haftada 2 gün nöbet olunca topuklu yormaya başladı bu aralar, mecburen daha alçak & rahat ayakkabılara yönelmem gerekiyor...
benim eşimde tam tersi topuklu giydirmez iki tane topuklu çizmem ve iki tanede topuklu ayakkabım vardır onlarıda bir kere anca giymişimdir :) ama dolgu topuk severim hafif alçak yazlık modellerde çok şık ve rahat oluyor canım düz ayakkabıdan daha az yorar ayağını hem...
Geçenlerde de ya nette ya da bir broşürde hamilelikte hafif destekli ayakkabılar giyilmeli diye okumuştum... Okulda 6. ayında olan bir arkadaşım var dolgu topuk giyiyor ve "çok rahat sen de böyle al" dedi...
Şimdi baktım ve bunu buldum bir de;
"Tabanınin iki katı yüksekliğinde topuğu olan ayakkabılar, sırtınız için tehlikeli olabilecek düz veya yüksek topuklu ayakkabılardan daha uygundur.
Deri gibi doğal malzemeden yapılmış ayakkabılar,ayaklarınızın havasız kalmasını önleyecektir."
beni listeden çıkarın arkadaşlar.dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım 6 haftalıkken kalbi durmuş ve gelişmemiş.size hayırlı ve sağlıklı hamilelikler dilerim sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?