beni listeden çıkarın arkadaşlar.dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım 6 haftalıkken kalbi durmuş ve gelişmemiş.size hayırlı ve sağlıklı hamilelikler dilerim sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
beni listeden çıkarın arkadaşlar.dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım 6 haftalıkken kalbi durmuş ve gelişmemiş.size hayırlı ve sağlıklı hamilelikler dilerim sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
kalp atışı duyuldu yazıyor listede.nasıl 6. haftada durmuş.şimdi takarım kafaya ben.buarada benim karnım çok kötü.kasıklarım kabız olmak gerekiyomuş bende tam tersi,sorun yoktur dimi
mutlu haftasonları kızlarrr
bugün bebeğimizi gördük maşallah teyzeleri kocaman olmuş
el ve popo salladı bize çok güzeldi saatlerce izlesem doymam
tam 10 hafta çıktı bugün, 27.2 mm olmuş yavrum maşallah
doktor herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu söyledi düşük riskinde yok dedi çok şükür
2 hafta sonra 2li için çağırdı testleri dışarda yaptırıp yaptıramıyacağımı sordum "tabi yaptırabilirsin ama bu test önemli her yerden doğru sonuç alamıyabiliriz bunu burda yaptırmanı tavsiye ederim" dedi sordum 170 tl dedi bunuda medicanada yaptırmaya karar verdik
...
2 saat önce kanamam olduhemen aradım progestan 200 ml fitil almamı söyledi günde 3 kere, yorulmamam gerekiyormuş birdahaki randevuya kadar kullan dedi ve ilişki yasak dedi...
gözümün önünden hiç gitmiyor görüntüsü offff
Zeynep hamilelikte ishalde kabızlık kadar normal bende oldum iki defa sonra geçti kabız oldum, panik olma, benimde belim ve kasıklarım ağrıyor...
Geçmiş olsun canım hiç bir şey yapma dinlen dr dediği ilacı al. Yanlız anlamadım dr gittikten sonramı kanaman oldu?
geçmiş olsun canım hiç bir şey yapma dinlen dr dediği ilacı al. Yanlız anlamadım dr gittikten sonramı kanaman oldu?
hanzade pzt 2 li test günü ben çok heyecanlıyım.rüyamı anlatim size;dün gece rüyamda balkona çeşit çeşit bebek kıyafeti asılmış seç diyorlar bana bende elimi uzattım tam seççektim bastım çığlığı meğerse eşimin yüzünü ellemişim hayvan sandım kıllı falan.yine tüm apartman duymuş sesimi
zeynep canım seni inan ki anlıyorum ama otokontolünü kaybetmemeye çalış başka şeylerlede ilgilen tek düşüncen bebek olduğu sürece daha çok panik atak olucaksın, kitap oku mesela yada en kısa sürede destek al, inan bana güzel haberlerle geleceksin, bunu sana teselli vermek için söylemiyorum içime böyle doğdu :) Benimde ağrım var hemde çok karnım belim sabahtan beri ama napayım hayırlısı Allahtan inşallah bir şey olmayacak ben inanıyorum sende inan. Bana hristiyan bir komşu demişti ki, siz rab inanıyor? siz müslüman değil? Evet demiştim. O zaman neden korkuyor? demişti. Haklısın demiştim. Tam tevekkül edeceğiz başka çaremiz yok. Rabbimiza inanıp ona sığınacağız...
teşekkür ederim canım bütün gün ayaktaydım ondanmı oldu acaba bilmem :97: 2-3 saattir uzanıyorum eşim hemen gitti aldı kullandım bile bi tane doktora 13.30 gittim kanamam 19.00 da oldu
Komik gelcek ama 1 aydır bebeişimi görmedim yakında görmeye gdicem inş. ama bebişim içerde büyüyormu diye çok merak ediyorum ya...Büyememe ihtimali yoktur değilmiii? :44:
bide kızlar sıcak banyo yapmayın doktorum kanama bitene kadar bana banyoyu yasakladı.ben bir gün dayanamadım ılık duş aldım hemen kanamam başladı.kanamada yoksa banyoyu oturarak yapın ılık suyla
hanzade canım ya aklımdayken sorim sana .sen istanbuldasın galiba orda eminönünde bebek şekerleri falan baya ucuzmuş.sen fiyatlara bakarken bizede bilgi verirsen çok mutlu olurum
İnanırmısın her sabah duş alıp işe giden ben haftada 2 gün banyo yapmaya başladım bu yüzden. Sıcak ılık olayınıduymuştum ama Ben ayakta yıkanıyordum, bundna sonra oturarak yıkanırım sağol tşk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?