2011 Ekim Anneleri

kalp atışı duyuldu yazıyor listede.nasıl 6. haftada durmuş.şimdi takarım kafaya ben.buarada benim karnım çok kötü.kasıklarım kabız olmak gerekiyomuş bende tam tersi,sorun yoktur dimi

Geçmiş olsun, allah sabır versin, inş kısa sürede yeniden hamile kalır bu defa sağlıkla kavulursun bebeğine arkadaşım.

Geçmiş olsun, allah sabır versin, inş kısa sürede yeniden hamile kalır bu defa sağlıkla kavulursun bebeğine arkadaşım.

canım geçen sene bu zamanlar bende seninle aynı duyguları yaşıyordum rabbim sabır versin ve yardımcın olsun.ama onlar bizi cennet kapısında bekliycekler biliyorsun.rabbim sana dünyalar güzeli hayırlı bir evlat versin inş

kalp atışı duyuldu yazıyor listede.nasıl 6. haftada durmuş.şimdi takarım kafaya ben.buarada benim karnım çok kötü.kasıklarım kabız olmak gerekiyomuş bende tam tersi,sorun yoktur dimi

Zeynep hamilelikte ishalde kabızlık kadar normal bende oldum iki defa sonra geçti kabız oldum, panik olma, benimde belim ve kasıklarım ağrıyor...

allah sabır versin canım

Geçmiş olsun canım hiç bir şey yapma dinlen dr dediği ilacı al. Yanlız anlamadım dr gittikten sonramı kanaman oldu?

Zeynep hamilelikte ishalde kabızlık kadar normal bende oldum iki defa sonra geçti kabız oldum, panik olma, benimde belim ve kasıklarım ağrıyor...

hanzade pzt 2 li test günü ben çok heyecanlıyım.rüyamı anlatim size;dün gece rüyamda balkona çeşit çeşit bebek kıyafeti asılmış seç diyorlar bana bende elimi uzattım tam seççektim bastım çığlığı meğerse eşimin yüzünü ellemişim hayvan sandım kıllı falan.yine tüm apartman duymuş sesimi

Geçmiş olsun canım hiç bir şey yapma dinlen dr dediği ilacı al. Yanlız anlamadım dr gittikten sonramı kanaman oldu?

birde biz sorunlu gebelikler yaşıyoruz ilişki meselesini bir müddet unutmamız lazım.ben kanamanın yorgunluktan olduğunu düşünüyorum geççektir.

geçmiş olsun canım hiç bir şey yapma dinlen dr dediği ilacı al. Yanlız anlamadım dr gittikten sonramı kanaman oldu?

teşekkür ederim canım bütün gün ayaktaydım ondanmı oldu acaba bilmem :97: 2-3 saattir uzanıyorum eşim hemen gitti aldı kullandım bile bi tane doktora 13.30 gittim kanamam 19.00 da oldu

zeynep canım seni inan ki anlıyorum ama otokontolünü kaybetmemeye çalış başka şeylerlede ilgilen tek düşüncen bebek olduğu sürece daha çok panik atak olucaksın, kitap oku mesela yada en kısa sürede destek al, inan bana güzel haberlerle geleceksin, bunu sana teselli vermek için söylemiyorum içime böyle doğdu :) Benimde ağrım var hemde çok karnım belim sabahtan beri ama napayım hayırlısı Allahtan inşallah bir şey olmayacak ben inanıyorum sende inan. Bana hristiyan bir komşu demişti ki, siz rab inanıyor? siz müslüman değil? Evet demiştim. O zaman neden korkuyor? demişti. Haklısın demiştim. Tam tevekkül edeceğiz başka çaremiz yok. Rabbimiza inanıp ona sığınacağız...

bide kızlar sıcak banyo yapmayın doktorum kanama bitene kadar bana banyoyu yasakladı.ben bir gün dayanamadım ılık duş aldım hemen kanamam başladı.kanamada yoksa banyoyu oturarak yapın ılık suyla

zaten alıştım artık rüyalara ,gece sabaha kadar güldüm halime.geçer inş.biz ne yaparsak yapalım allahın dediği olcak

teşekkür ederim canım bütün gün ayaktaydım ondanmı oldu acaba bilmem :97: 2-3 saattir uzanıyorum eşim hemen gitti aldı kullandım bile bi tane doktora 13.30 gittim kanamam 19.00 da oldu

bizim çok ayakta kalmamamız lazım, mümkün mertebe her fırsatta dinlen iş filan yapma. İlacıda sakın ihmal etme o çok önemli. Faydasını görürsün. Yorulduğun için olmuştur muhtemelen.

Komik gelcek ama 1 aydır bebeişimi görmedim yakında görmeye gdicem inş. ama bebişim içerde büyüyormu diye çok merak ediyorum ya...Büyememe ihtimali yoktur değilmiii? :44:

canım yaaaa..... bende 3 haftadır görmedim aynı merakla ve korkuyla bekliyorum... ama az kaldı yaaa ben bi kaç güne gidicem görmeye bebişimi... sende görürsün bugün yarın inşallah... eminim uslu uslu oturuyolardır içerde... belki parmaklarını emiyorlardır...

hanzade canım ya aklımdayken sorim sana .sen istanbuldasın galiba orda eminönünde bebek şekerleri falan baya ucuzmuş.sen fiyatlara bakarken bizede bilgi verirsen çok mutlu olurum

bide kızlar sıcak banyo yapmayın doktorum kanama bitene kadar bana banyoyu yasakladı.ben bir gün dayanamadım ılık duş aldım hemen kanamam başladı.kanamada yoksa banyoyu oturarak yapın ılık suyla

İnanırmısın her sabah duş alıp işe giden ben haftada 2 gün banyo yapmaya başladım bu yüzden. Sıcak ılık olayınıduymuştum ama Ben ayakta yıkanıyordum, bundna sonra oturarak yıkanırım sağol tşk :)

tuğba kaya vardı gitti, sevozy den haber yok, dünde zeynepkaygın kontrole gidecekti haber gelmedi kızlar umarım sizlerde bebişlerinizse sağlıklısınızdır. Uğrarsanız bir haber verin merak ediyorum...

bende gece duş almadan uyuyamazdım ,rabbim sınıyor beni giyerdim minicik gecelikleri.inan varya delirdim banyo yasak olunca ,birde kardan adam gibi yatıyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…