8inde gidicem ama bi türlü gelmiyo 8ide Bulantılarım geçti Allaha şükür ama n nazar değmesin bu aralar çok iyiyim sadece dünden beri kasıklarımda hafiften sancı var o kadar
bende gece duş almadan uyuyamazdım ,rabbim sınıyor beni giyerdim minicik gecelikleri.inan varya delirdim banyo yasak olunca ,birde kardan adam gibi yatıyorum korkudan
Bende öyle canım başımı sarıyorum bide ağrımasın diye ya düşün artık :)
bizim çok ayakta kalmamamız lazım, mümkün mertebe her fırsatta dinlen iş filan yapma. Ilacıda sakın ihmal etme o çok önemli. Faydasını görürsün. Yorulduğun için olmuştur muhtemelen.
bugün saat 09.30 da dikildim heyecandan 13.00 de evden çıktık alışveriş vs. Derken saat 16.00 dı eve girdik yemek bulaşık derken saat 19o oldu wcye bi girdim idrarım bittikten sonra peçeteyle silerken kanamayı gördüm eşim yarım saatte gitti aldı geldi 19:30 gibi kullandım fitili şimdi tekrar wcye gittim korka korka çok şükür tertemizzzzzz Inşallah birdaha görmem kırmızıları Işdemi gitmesem bu hafta :97:
çok komik oluyorum aslında fotoğraflarımızı çekip saklamamız lazım
bugün saat 09.30 da dikildim heyecandan 13.00 de evden çıktık doktor, alışveriş vs. Derken saat 16.00 dı eve girdik yemek bulaşık derken saat 19o oldu wcye bi girdim idrarım bittikten sonra peçeteyle silerken kanamayı gördüm eşim yarım saatte gitti aldı geldi 19:30 gibi kullandım fitili şimdi tekrar wcye gittim korka korka çok şükür tertemizzzzzz Inşallah birdaha görmem kırmızıları Işdemi gitmesem bu hafta :97:
kötü kırmızı çık hayatımızdan.canım imkanın varsa gitme
kızlar uyku saatim geçti öpüyorum sizi hayırlı geceler
beni listeden çıkarın arkadaşlar.dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım 6 haftalıkken kalbi durmuş ve gelişmemiş.size hayırlı ve sağlıklı hamilelikler dilerim sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
günaydın arkadaşlar. kaç gündür giremiyodum, pek iyi değildim. bi de bebeğimize ilk defa bi şey aldık. onun sayesinde araba aldık :))) eşim evlendiğimizden beri istiyodu. ben erteliyodum, baktım işe git gel minibüsle çok zor oluyo. cuma günü aldık arabaya. inş. bebeğim şanslı, nasipli bi çocuk olacak, artık umudu kesmiştik çünkü arabadan bulamıyoduk istediğimiz gibi, iki günde araba sahibi oluverdik. Rabbim kısmetleriyle gönderir derler ya gerçekten öyle. bebeğim gelmeden, onun konforu için herkes hazır nazır. :))
şimdi alışverişe çıkacaz. benim de ayakkabı almam lazım. bot sıcak geliyo artık. babette çabuk yoruyo beni yorumlarınızı da okuyarak dolgu topuk almaya karar verdim.
benim kontrolüm de salı günü ayın 5 inde dua edelim birbirimize de hayırlı haberler alalım kontrollerde.
akşam rüya gördüm oğlum olmuştu. emziriyodum ve sütüm çok fazlaydı. ikidir böyle rüya görüyorum acaba bebişim bana mesaj mı yolluyo ne
günaydın arkadaşlar. kaç gündür giremiyodum, pek iyi değildim. bi de bebeğimize ilk defa bi şey aldık. onun sayesinde araba aldık :))) eşim evlendiğimizden beri istiyodu. ben erteliyodum, baktım işe git gel minibüsle çok zor oluyo. cuma günü aldık arabaya. inş. bebeğim şanslı, nasipli bi çocuk olacak, artık umudu kesmiştik çünkü arabadan bulamıyoduk istediğimiz gibi, iki günde araba sahibi oluverdik. Rabbim kısmetleriyle gönderir derler ya gerçekten öyle. bebeğim gelmeden, onun konforu için herkes hazır nazır. :))
şimdi alışverişe çıkacaz. benim de ayakkabı almam lazım. bot sıcak geliyo artık. babette çabuk yoruyo beni yorumlarınızı da okuyarak dolgu topuk almaya karar verdim.
benim kontrolüm de salı günü ayın 5 inde dua edelim birbirimize de hayırlı haberler alalım kontrollerde.
akşam rüya gördüm oğlum olmuştu. emziriyodum ve sütüm çok fazlaydı. ikidir böyle rüya görüyorum acaba bebişim bana mesaj mı yolluyo ne
Hayırlı olsun arabanız, bebekler kısmetli oluyor valla... Biz de ev aldık bir ay geçmeden bebek haberi geldi...
HAYIRLI OLSUN CANIMYA KISMETLERİYLE GELİYO MELEKELERİMİZ ALLAHIM SAGLIKLA OTURMAK NASİP ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?