2011 Ekim Anneleri

8inde gidicem ama bi türlü gelmiyo 8ide Bulantılarım geçti Allaha şükür ama n nazar değmesin bu aralar çok iyiyim sadece dünden beri kasıklarımda hafiften sancı var o kadar

aaa sende mi 8 inde gidiceksin... benide 8 inde çağırdı ama tahlil falan isterse haftaya kalır diye 7 sinde yada 6 sında gitmeyi düşünüyorum. ama sen benden 1 hafta öndesin ya 8 inde gittiğinde cinsiyetini de öğrenirsin ne güzel yaaaaa.....

bizim çok ayakta kalmamamız lazım, mümkün mertebe her fırsatta dinlen iş filan yapma. Ilacıda sakın ihmal etme o çok önemli. Faydasını görürsün. Yorulduğun için olmuştur muhtemelen.

bugün saat 09.30 da dikildim heyecandan 13.00 de evden çıktık doktor, alışveriş vs. Derken saat 16.00 dı eve girdik yemek bulaşık derken saat 19o oldu wcye bi girdim idrarım bittikten sonra peçeteyle silerken kanamayı gördüm eşim yarım saatte gitti aldı geldi 19:30 gibi kullandım fitili şimdi tekrar wcye gittim korka korka çok şükür tertemizzzzzz Inşallah birdaha görmem kırmızıları Işdemi gitmesem bu hafta :97:

Son düzenleme:

kötü kırmızı çık hayatımızdan.canım imkanın varsa gitme

bencede gitme dinlen iş bekler önemli değil önce sağlığın :)

kötü kırmızı çık hayatımızdan.canım imkanın varsa gitme

evet artık huzur versinler bize ya
iştede gerçi devamlı oturarak çalışıyorum bakalım pazartesi sabahki psikolojime ve durumuma göre karar veririm çok izin almak istemiyorum ilerleyen zamanlarıma saklıyorum

merhaba ben de ekim annesiyim son salt tarihim ocak 15 ekim sonuna geliyor doğumum hepimize hayırlı olsun bebeklerimiz umarım rahat bir hamilelik geçirsiniz benim biraz sıkıntılı geçiyor mide bulantılarım ve halsizliğim çok fazla 4 aydan sonra geçer diyorlar umarım geçer....

günaydıııııııııın arkadaşlar...

hepinize güpgüzel musmutlu bol bebekli pazarlaaaaaaaaaaaaarrrrrr

ne güzel size yaaaa eminim daha bi çoğunuz uyanmamışsınızdır.... mışıl mışıl ne güzel yaaa...
ben kalktım sabah sınavıma girdim veeeeee çok güzel geçti... şimdi de eve geldim... size selam vermek istedim..
bu arada sabah midem çok kötü bulandı sınava aç gittim... şimdi de canım bişi istemiyo...

günaydın arkadaşlar. kaç gündür giremiyodum, pek iyi değildim. bi de bebeğimize ilk defa bi şey aldık. onun sayesinde araba aldık :))) eşim evlendiğimizden beri istiyodu. ben erteliyodum, baktım işe git gel minibüsle çok zor oluyo. cuma günü aldık arabaya. inş. bebeğim şanslı, nasipli bi çocuk olacak, artık umudu kesmiştik çünkü arabadan bulamıyoduk istediğimiz gibi, iki günde araba sahibi oluverdik. Rabbim kısmetleriyle gönderir derler ya gerçekten öyle. bebeğim gelmeden, onun konforu için herkes hazır nazır. :))

şimdi alışverişe çıkacaz. benim de ayakkabı almam lazım. bot sıcak geliyo artık. babette çabuk yoruyo beni yorumlarınızı da okuyarak dolgu topuk almaya karar verdim.

benim kontrolüm de salı günü ayın 5 inde dua edelim birbirimize de hayırlı haberler alalım kontrollerde.

akşam rüya gördüm oğlum olmuştu. emziriyodum ve sütüm çok fazlaydı. ikidir böyle rüya görüyorum acaba bebişim bana mesaj mı yolluyo ne

hayırlı olsun canım nasbiyle geliyo demkki meleğin saglıkla kucagımıza alamyı nasip etsin
ayakkabı konusunda bende karasızdım dr ortopedik ve deri bir ayakkabı almamı önderdi ayagımı yormayacagını ve agırlıgı dengeleyeceğini söyledi flo da cok güzel ayakkbılar var tavsiye derim

Hayırlı olsun arabanız, bebekler kısmetli oluyor valla... Biz de ev aldık bir ay geçmeden bebek haberi geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…