- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
hoşgeldin.hayırlı olsun.bulantılar süründürüyor ama 3 ayın sonunda hafifliyor.ben 14+1 im.anca rahatladım.biraz sabırmerhaba ben de ekim annesiyim son salt tarihim ocak 15 ekim sonuna geliyor doğumum hepimize hayırlı olsun bebeklerimiz umarım rahat bir hamilelik geçirsiniz benim biraz sıkıntılı geçiyor mide bulantılarım ve halsizliğim çok fazla 4 aydan sonra geçer diyorlar umarım geçer....
arabanız hayırlı olsun.güle güle kullanın inşallah.biz de ilk çocuğumuzda araba almıştık.acaba bunda da ev alır mıyız?günaydın arkadaşlar. kaç gündür giremiyodum, pek iyi değildim. bi de bebeğimize ilk defa bi şey aldık. onun sayesinde araba aldık :))) eşim evlendiğimizden beri istiyodu. ben erteliyodum, baktım işe git gel minibüsle çok zor oluyo. cuma günü aldık arabaya. inş. bebeğim şanslı, nasipli bi çocuk olacak, artık umudu kesmiştik çünkü arabadan bulamıyoduk istediğimiz gibi, iki günde araba sahibi oluverdik. Rabbim kısmetleriyle gönderir derler ya gerçekten öyle. bebeğim gelmeden, onun konforu için herkes hazır nazır. :))
şimdi alışverişe çıkacaz. benim de ayakkabı almam lazım. bot sıcak geliyo artık. babette çabuk yoruyo beni yorumlarınızı da okuyarak dolgu topuk almaya karar verdim.
benim kontrolüm de salı günü ayın 5 inde dua edelim birbirimize de hayırlı haberler alalım kontrollerde.
akşam rüya gördüm oğlum olmuştu. emziriyodum ve sütüm çok fazlaydı. ikidir böyle rüya görüyorum acaba bebişim bana mesaj mı yolluyo ne
kızlar bulantılarınıza bile şükredin ben bebeğimi kaybediyorum bu hafta 13. haftam biterken fetal hidrops die bi hastalık çıktı bebeğimde vücudu su toplamaya başladı tıp fakültesinden rapor alıp hastaneye yatıcam ve gebeliğim düşük aptırılarak sonlandırılıcak rabbim hepinize bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
kızlar bulantılarınıza bile şükredin ben bebeğimi kaybediyorum bu hafta 13. haftam biterken fetal hidrops die bi hastalık çıktı bebeğimde vücudu su toplamaya başladı tıp fakültesinden rapor alıp hastaneye yatıcam ve gebeliğim düşük aptırılarak sonlandırılıcak rabbim hepinize bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
Kız rabbim sanada bebişinede uzun ömür versin Çok güldürdün benihanzade pzt 2 li test günü ben çok heyecanlıyım.rüyamı anlatim size;dün gece rüyamda balkona çeşit çeşit bebek kıyafeti asılmış seç diyorlar bana bende elimi uzattım tam seççektim bastım çığlığı meğerse eşimin yüzünü ellemişim hayvan sandım kıllı falan.yine tüm apartman duymuş sesimi
8de ne 8miş gelmek bilmedi en son 8 martta gitmiştim 1 ay sonra gel dedi sanki aylar geçti İnşallah öğrenirim cinsiyeti Garanti olsun diye 1 hafta daha bekliyim diye düşünüyodum ama mümkün değil duramam dahaaaa sende mi 8 inde gidiceksin... benide 8 inde çağırdı ama tahlil falan isterse haftaya kalır diye 7 sinde yada 6 sında gitmeyi düşünüyorum. ama sen benden 1 hafta öndesin ya 8 inde gittiğinde cinsiyetini de öğrenirsin ne güzel yaaaaa.....
merhaba güzel anneler. uzun zamandır yazamadım. Tenis şampiyonasına geldim antalyaya. Hamiş hamiş çalışıyorum hala:) bu akşam İstanbula döneceğim. Bol bol yazarım size cinsiyeti belli olan var mı hiç? doktor bana bıdahaki geldiğinde belli olur dediydi. salı gunu gıtcem cok heyecanlıyım:))))
teşekkür ederim,gerçekten öyle nasipleriyle geliyolar.hayırlı olsun canım nasbiyle geliyo demkki meleğin saglıkla kucagımıza alamyı nasip etsin
ayakkabı konusunda bende karasızdım dr ortopedik ve deri bir ayakkabı almamı önderdi ayagımı yormayacagını ve agırlıgı dengeleyeceğini söyledi flo da cok güzel ayakkbılar var tavsiye derim
Hayırlı olsun arabanız, bebekler kısmetli oluyor valla... Biz de ev aldık bir ay geçmeden bebek haberi geldi...
hoşgeldin.hayırlı olsun.bulantılar süründürüyor ama 3 ayın sonunda hafifliyor.ben 14+1 im.anca rahatladım.biraz sabır
arabanız hayırlı olsun.güle güle kullanın inşallah.biz de ilk çocuğumuzda araba almıştık.acaba bunda da ev alır mıyız?
o maaşallah sizinki de baya nasipliymiş :)) biz yeni evliyiz ya ev bizi aşar şimdilik:)
Hard-disc sen de öğretmensin değil mi ? nerde çalışıyosun?
Biz de 2009 da 1 Kasım'da evlendik, düğün hasılatının büyük bir bölümü arabaya gitti, 2 yıl kira ödedik artık evimizi ödeyelim dedik... Allah herkese kısmet etsin ev sahibi olmayı... İlk bir iki yıl sıkacağız kemerleri mecburen, ama olsun ne demişler "zahmetsiz rahmet olmaz"...
İngilizce öğretmeniyim ben, Adana'da Yüreğir ilçesi var merkez ilçe orada bir okulda çalışıyorum...
Meraba arkadaşlar ben de inşallah ekimin 2. Haftası anne olacağım ve bebbişimi kucağıma alacağım allahımın izniyle. çok mucizevi bi şey yaşıyoruz arkadaşlar farkında mısınız. Nasıl bir şey ya içimizde bi canlı var:80:
günaydın arkadaşlar. kaç gündür giremiyodum, pek iyi değildim. bi de bebeğimize ilk defa bi şey aldık. onun sayesinde araba aldık :))) eşim evlendiğimizden beri istiyodu. ben erteliyodum, baktım işe git gel minibüsle çok zor oluyo. cuma günü aldık arabaya. inş. bebeğim şanslı, nasipli bi çocuk olacak, artık umudu kesmiştik çünkü arabadan bulamıyoduk istediğimiz gibi, iki günde araba sahibi oluverdik. Rabbim kısmetleriyle gönderir derler ya gerçekten öyle. bebeğim gelmeden, onun konforu için herkes hazır nazır. :))
şimdi alışverişe çıkacaz. benim de ayakkabı almam lazım. bot sıcak geliyo artık. babette çabuk yoruyo beni yorumlarınızı da okuyarak dolgu topuk almaya karar verdim.
benim kontrolüm de salı günü ayın 5 inde dua edelim birbirimize de hayırlı haberler alalım kontrollerde.
akşam rüya gördüm oğlum olmuştu. emziriyodum ve sütüm çok fazlaydı. ikidir böyle rüya görüyorum acaba bebişim bana mesaj mı yolluyo ne
tabi canım iyi yapmışsınız.ben temmuzda evlendim, kira ödemek gerçekten zor. şu eşya borçları falan bitsin biz de eve girmeyi düşünüyoruz kiraya vereceğimize eve veririz. kesinlikle zahmetsiz olmaz sıkmak lazım biraz.
ben de edebiyat öğretmeniyim ama çok yoruluyorum,inan bazen bırakmak geliyo içimden.lise öğrencileri hele erkekler çok yoruyolar beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?