2011 Ekim Anneleri

hoşgeldin.hayırlı olsun.bulantılar süründürüyor ama 3 ayın sonunda hafifliyor.ben 14+1 im.anca rahatladım.biraz sabır
arabanız hayırlı olsun.güle güle kullanın inşallah.biz de ilk çocuğumuzda araba almıştık.acaba bunda da ev alır mıyız?

merhaba güzel anneler. uzun zamandır yazamadım. Tenis şampiyonasına geldim antalyaya. Hamiş hamiş çalışıyorum hala:) bu akşam İstanbula döneceğim. Bol bol yazarım size cinsiyeti belli olan var mı hiç? doktor bana bıdahaki geldiğinde belli olur dediydi. salı gunu gıtcem cok heyecanlıyım:))))

kızlar bulantılarınıza bile şükredin ben bebeğimi kaybediyorum bu hafta 13. haftam biterken fetal hidrops die bi hastalık çıktı bebeğimde vücudu su toplamaya başladı tıp fakültesinden rapor alıp hastaneye yatıcam ve gebeliğim düşük aptırılarak sonlandırılıcak rabbim hepinize bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın

canım cok üzüldümya
rabbim hakkınızda hayırlısını göstersin biz denesek boş acın büyük rabbim bir daha yasatmasın meleğin öbür dünyada şefaatcı olucak sana canım

nazar deydi bize .ilk defa duydum bu hastalığı.allah yardımcın olsun

Kız rabbim sanada bebişinede uzun ömür versin Çok güldürdün beni
8de ne 8miş gelmek bilmedi en son 8 martta gitmiştim 1 ay sonra gel dedi sanki aylar geçti İnşallah öğrenirim cinsiyeti Garanti olsun diye 1 hafta daha bekliyim diye düşünüyodum ama mümkün değil duramam daha

Bize hemen haber ver cinsiyet belli olursa İnşallah belli olur

kızlar LCW internet üzerinden satışlara başlamış bedenini bulamadığınız ürünleri ordan alabilirsiniz Dün televizyonda reklamlarını gördüm daha bakmadım siteye önce size haber vereyim dedim şimdi bakıcam bende

Arkadaşım geçmiş olsun... Allah sabır & sağlık versin... İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik geçirir ve yavrunu kucağına alırsın...

teşekkür ederim,gerçekten öyle nasipleriyle geliyolar.
ben aldım bugün ykm'den aldım 80 tl ye çok rahat ve çok az topuğu var dolgu topuk.derisi de güzel inş. kullanışlı olur.

Hayırlı olsun arabanız, bebekler kısmetli oluyor valla... Biz de ev aldık bir ay geçmeden bebek haberi geldi...

o maaşallah sizinki de baya nasipliymiş :)) biz yeni evliyiz ya ev bizi aşar şimdilik:)
Hard-disc sen de öğretmensin değil mi ? nerde çalışıyosun?

inş. bunda da ev alırsınız. :) ya bi de arabasız gerçekten çok zor her gün okula git gel minibüsle belim kopuypdu. kokusu cabası. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

çok üzüldüm, Allah sabır versin zor bi durum

canım kıyamam ya allah sabırlar şifalar versin ...en kısa zamanda allah sana güzel bir bebiş nasip eder inşallah

o maaşallah sizinki de baya nasipliymiş :)) biz yeni evliyiz ya ev bizi aşar şimdilik:)
Hard-disc sen de öğretmensin değil mi ? nerde çalışıyosun?

Biz de 2009 da 1 Kasım'da evlendik, düğün hasılatının büyük bir bölümü arabaya gitti, 2 yıl kira ödedik artık evimizi ödeyelim dedik... Allah herkese kısmet etsin ev sahibi olmayı... İlk bir iki yıl sıkacağız kemerleri mecburen, ama olsun ne demişler "zahmetsiz rahmet olmaz"...

İngilizce öğretmeniyim ben, Adana'da Yüreğir ilçesi var merkez ilçe orada bir okulda çalışıyorum...

tabi canım iyi yapmışsınız.ben temmuzda evlendim, kira ödemek gerçekten zor. şu eşya borçları falan bitsin biz de eve girmeyi düşünüyoruz kiraya vereceğimize eve veririz. kesinlikle zahmetsiz olmaz sıkmak lazım biraz.
ben de edebiyat öğretmeniyim ama çok yoruluyorum,inan bazen bırakmak geliyo içimden.lise öğrencileri hele erkekler çok yoruyolar beni.

Meraba arkadaşlar ben de inşallah ekimin 2. Haftası anne olacağım ve bebbişimi kucağıma alacağım allahımın izniyle. çok mucizevi bi şey yaşıyoruz arkadaşlar farkında mısınız. Nasıl bir şey ya içimizde bi canlı var:80:

rosejovi yeni katıldın galiba hoş geldin. evet çok güzel bi mucize. bi de şu bulantılar falan olmasa.

Çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah yar ve yardımcın olsun, kolaylıklar versin sana...Mutlaka nedenini araştır ihmal etme bir dahaki gebeliğine daha hazırlıklı olursun en azından.. Eşinede sanada sabırlar diliyorum.

,Hayırlı olsun arabanız, araba çok büyük bir rahatlık çok iyi yapmışsınzı araba olmadan işe gitmek iki katı zor bir durum bakıma verdiğimde süründüm resmen elim ayağım araba... En sağlıklı kararı vermişsiniz. DR randevundan inşallah güzel haberler alırsın. Rüyanda çok güzel maşallah Allah gönlüne göre versin...

Burada kiralar yıllık ödeniyor 5-6 bin liradan başlıyor iyi semtlerde evler...
Ben ilköğretimdeyim, bir ara liseye niyetlendim ama sonra vazgeçtim... Okul yoruyor bayağı, 3. kattaki derslere gitmek gözümde büyüyor; bir de haftada 2 nöbet...:84:

Ben bebeğimi çok merak ediyorum Bulantılar geçti diye seviniyodum ama bazen arıyorum valla Bi belirtim o vardı oda bitti Bazen elimde olmadan endişeleniyorum

Küflü ve pastörize edilmemiş sütten yapılan peynirler: Küflü ve pastörize edilmemiş sütten yapılan peynirler güvenilir değildir. Pastörize edilmemiş yumuşak peynirlerde; erken doğum, düşük ve doğum kusurlarına yol açan listeria (tehlikeli bir bakteri cinsi) bulunur. Pastörize sütten yapılmış her tür beyaz peynir, kaşar peyniri ya da diğer tür peynirler rahatlıkla yenebilir. Peynir iyi bir kalsiyum kaynağı olduğundan, hamileler için gereklidir. Bebeğinizin kemik ve diş gelişimine faydası olur.

Yumurta: Az pişmiş yumurta ve pişmemiş yumurta içeren mayonez gibi yiyecekler hamileyken tüketilmemeli. Çiğ ve az pişmiş yumurta, şiddetli besin zehirlenmesine neden olan salmonella'nın kaynağı olabilir. İyi pişmiş ya da katılaşana kadar kaynamış yumurtanın bir zararı olmaz. Güvenilir, mümkünse markalı yumurtalar alın ve iyice pişirdikten sonra yiyin.

Az pişmiş ya da çiğ et: Çiğ ya da az pişmiş et kesinlikle yenmemeli. Az pişmiş ve çiğ ette toksoplazma riski vardır. Toksoplazma, düşüğe ve doğum kusurlarına neden olabilir. Et ve tavukları, hiç pembelik kalmayana kadar pişirmelisiniz. Buzluktan çıkan etleri, iyice çözülmeden pişirmeyin.Kaynakwh webhatti.com: Kaynakwh webhatti.com:

Deniz ürünleri: Midye, istiridye, karides gibi çiğ ve az pişmiş kabuklu deniz ürünleri yenmemeli. Sushi de hamilelikte tüketilmemelidir. Çiğ deniz ürünleri salmonella nedeniyle zehirlenmeye neden olabilir. Aynı zamanda, campylobacter (hem hayvanlarda hem de insanlarda hastalık yapan bir bakteri) ve listeria da taşıyabilirler. Deniz ürünlerini, bakterilerinin ölmesini sağlamak için iyice pişirdikten sonra yiyebilirsiniz.

Balık: Konserve balıkları haftada iki kereden fazla yemeyin. Köpek balığı ve kılıç balığından da uzak durmalısınız. Bu balıklar cıva gibi ağır metaller içerebilir ve bunlar da bebeğinizin sinir sistemine zarar verebilir. Hamilelere özellikle; lüfer, palamut, levrek, sardalye, uskumru ve somon tavsiye edilir. Yeter ki, iyice pişmiş olsunlar.

merhaba kızlarr
umarım herkes iyidir.

gülse arkadaşım okudum durumunu çok üzüldüm , ne desek boş şimdi sana ama tevekkül etmekden başka çare yok, allah gönlüne göre verir inşallah bundan sonrasında.

ben hala şu folbiolün etkisindeyim, hala midem akşamları bulanıyor, birde sabahları kahvaltılık et ürünleri varya onların kokusundan bayılıcam artık .. eşimde bilhassa çok sevyor ama oda gördü durumu bundan sonra almıcaz et ürünleri diyor..
tahammül edemiyorum.
ya benim bulantılarım 10. haftadan sonra başladı yada hakkaten folbiol beni mahvetti.
haftaya cumartesi kontrole kadar sabredemezsem bırakıcam valla, zaten 2 gündürde içmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…