arkadaşlar bişi sorcam... doktorum idrar yollarında iltihap olmuş diye bir antibiyotik verdi bir de fitil ama ben hiç kullanmadım daha önce... hatta arkadan olcaanı sanıyodum girişinin
allahtan doktorum söyledi... ama sabah ilk kullandım... böyle 2 cm falan içeriye koydum orda duruyo öyle... acaba sonuna kadar götürmem gerekiyor mu... hani hamilelikten dolayı oluşan mukus tıkaç varmış ya orda onu delmeyeyim diye korkuyorum ama böylede etki eder mi acep....
Bende vaseline kakao yağı aldım onu kullanıyorum tabi aklıma geldikçe Cilt yapısıyla ilgiliyse eğer karnım çatlamazda basenlerim çatlar çünkü bi ara kiloluydum sadece basenlerim çatlamıştı karnımda bişey olmadıbende badem yağı almaktan bu yüzden vazgeçtim aktarcı kakao yağını önerdi.kakao yağı kullanıyorum.doktorum hiç alakası yok cilt yapısı ile alakalı desede olsun.
Günaydın İnşallah sınavın iyi geçer Yalnız değilsin annesi yardımcın var yanında kopya verir o sanaEn erken günaydınınız benden olsun işe gitmeden
Kızlarrr dua edin bana bugün sınavım var ve hiç çalışamadım, yönetmelikti kanundu kafam basmıyor sanki bu aralar hepinizden dua bekliyorummm :44:
Pek etkili olmayabilir çünkü muıhtemelen tuvallete gidince geri gelicekarkadaşlar bişi sorcam... doktorum idrar yollarında iltihap olmuş diye bir antibiyotik verdi bir de fitil ama ben hiç kullanmadım daha önce... hatta arkadan olcaanı sanıyodum girişinin
allahtan doktorum söyledi... ama sabah ilk kullandım... böyle 2 cm falan içeriye koydum orda duruyo öyle... acaba sonuna kadar götürmem gerekiyor mu... hani hamilelikten dolayı oluşan mukus tıkaç varmış ya orda onu delmeyeyim diye korkuyorum ama böylede etki eder mi acep....
GünaydınnGünayydıınn:89::89:
günaydınbutun annelere gunaydın
günaydın arkadaşlar. birazdan çıkıyorum doktora gidecem dua edin, inş. her şey yolundadır.
dönünce gelirim topiğe inş. güzel haberlerle
günaydın kızlar... deliksiz gece uykularımı özledim. artık gece sürekli uyanıyorum. sizlerde öylemisiniz? acaba bu da yaradanın bizi doğum sonrasına hazırlayışı mı ? :26:
gunaydın aynı durum bende var hamılelıgımden once yatardım sabaha kadarda hıc uyanmazdım sımdıyse gecelerı sureklı uyanıyorum ama sabah olupta kalkma saatı gelınce o uyku cok tatlı gelıyo o zaman zorlanıyorum bıraz :))) ama gece sureklı uyanıyorum senınde dedıgın gıbı dogum sonrası hazırlanısı olabılır
gunaydın aynı durum bende var hamılelıgımden once yatardım sabaha kadarda hıc uyanmazdım sımdıyse gecelerı sureklı uyanıyorum ama sabah olupta kalkma saatı gelınce o uyku cok tatlı gelıyo o zaman zorlanıyorum bıraz :))) ama gece sureklı uyanıyorum senınde dedıgın gıbı dogum sonrası hazırlanısı olabılır
günaydın arkadaşlar. birazdan çıkıyorum doktora gidecem dua edin, inş. her şey yolundadır.
dönünce gelirim topiğe inş. güzel haberlerle
Günaydın kızlar. Ben çok kötüyüm yaa. Bulantım vargece de uyutmadı zatennn..
günaydın kızlar... deliksiz gece uykularımı özledim. artık gece sürekli uyanıyorum. sizlerde öylemisiniz? acaba bu da yaradanın bizi doğum sonrasına hazırlayışı mı ? :26:
ewet deliksiz uyumayı özledim bende.Geceleri su içmek için uyanıyorum,belim ağrıyor uyku pozisyonu bulamadım bir türlü neyseki sabah işe kalkıp gelebiliyorum bunada şükür
arkadaşlar bişi sorcam... doktorum idrar yollarında iltihap olmuş diye bir antibiyotik verdi bir de fitil ama ben hiç kullanmadım daha önce... hatta arkadan olcaanı sanıyodum girişinin
mrhb ben ekim annelerindenim artık bende buradan bebişlerle ilgili konuşacaz umarım sağlıklı bir gebelik geçiririz herkese bi avazda diyorum:)
Liste için bilgilerim; SAT 19 ocak, tahmini doğum tarihi 26 ekim, kalp atışlarını gördüm, yaşım 32, hamile kaldığım kilo 68, Adana'da yaşıyorum...
günaydınnnnnn
Geceleri uyanmaktan bende çok müzdaribim.Benim en başından beri var,eskiden hiç uyanmazdım.Şimdi tuvaletim geliyor 2 saatte bir...O geçiyor bu sefer kasıklarımda ağrımsı birşey uyandırıyor beni.Sonra bazen kabuslar görüp huzursuz uyuyorum falan(((
Hafta sonu bir fizibilite çalışması yapalım dedik eşimle..Beşik bakmaya gittik...Amanınnnn o fiyatlar ne öyle??? Ben oda takımı almayacağım.Sadece yandan çekmeceli büyük bir beşik ve birde ilk aylar için minik bir sepet alırım diyordum.Ama beşikler en az 500 TL,içinde yatağı yok! Uyku setleri 250 TL sepetler 400 TL (yatak ve uyku seti dahil)...Offf çok moralim bozuldu bir andaaaaaa...
Park yatak diye bişi yapmışlar.100-150 TL ama pek bi tipsiz geldi bana çadır gibi birşey...
Kızlar napcaz ya? :2:
günaydınnnnnn
Geceleri uyanmaktan bende çok müzdaribim.Benim en başından beri var,eskiden hiç uyanmazdım.Şimdi tuvaletim geliyor 2 saatte bir...O geçiyor bu sefer kasıklarımda ağrımsı birşey uyandırıyor beni.Sonra bazen kabuslar görüp huzursuz uyuyorum falan(((
Hafta sonu bir fizibilite çalışması yapalım dedik eşimle..Beşik bakmaya gittik...Amanınnnn o fiyatlar ne öyle??? Ben oda takımı almayacağım.Sadece yandan çekmeceli büyük bir beşik ve birde ilk aylar için minik bir sepet alırım diyordum.Ama beşikler en az 500 TL,içinde yatağı yok! Uyku setleri 250 TL sepetler 400 TL (yatak ve uyku seti dahil)...Offf çok moralim bozuldu bir andaaaaaa...
Park yatak diye bişi yapmışlar.100-150 TL ama pek bi tipsiz geldi bana çadır gibi birşey...
Kızlar napcaz ya? :2:
mylife35
günaydıınn hatunnlarrrrr nasılsınızzzzzz bugünde çıkartmadım bir iki kezz midem azıma geldi ama çıkmadı safraa kusmadım çok şükürr bu kabustaa bitecekk innşallahhhhhh kısslarrrrr
Bir Türkiye klasiği... Allah hepimizi korusun bu durumdan.
7 saatte 9 hastane gezdi - Kadın Sağlığı- ntvmsnbc.com
faydalı : Hamilelikte doğru bilinenler aslında yanlış! - Kadın Sağlığı- ntvmsnbc.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?