2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar... deliksiz gece uykularımı özledim. artık gece sürekli uyanıyorum. sizlerde öylemisiniz? acaba bu da yaradanın bizi doğum sonrasına hazırlayışı mı ? :26:

geçmiş olsun esfa. ben de bir iki hafta önce idrar yollarımı üşütmüştüm ama iltihap olmadan çok şükür atlattım ilaçsız. doktorum bana idrar kültüründe yoğun miktarda bakteri görürse serumla tedavi edeceğini söylemişti. söylediğin fitili kullanmadım tatlım bilmiyorum.2 cm bana biraz dışarda kalmış gibi geldi ama enfeksiyon duvarını da aşmamakta fayda var tabi. sen doktoruna sor ne oluur ne olmaz. madem kullanıyosun, faydası olsun.

bende badem yağı almaktan bu yüzden vazgeçtim aktarcı kakao yağını önerdi.kakao yağı kullanıyorum.doktorum hiç alakası yok cilt yapısı ile alakalı desede olsun.
Bende vaseline kakao yağı aldım onu kullanıyorum tabi aklıma geldikçe Cilt yapısıyla ilgiliyse eğer karnım çatlamazda basenlerim çatlar çünkü bi ara kiloluydum sadece basenlerim çatlamıştı karnımda bişey olmadı
En erken günaydınınız benden olsun işe gitmeden

Kızlarrr dua edin bana bugün sınavım var ve hiç çalışamadım, yönetmelikti kanundu kafam basmıyor sanki bu aralar hepinizden dua bekliyorummm :44:
Günaydın İnşallah sınavın iyi geçer Yalnız değilsin annesi yardımcın var yanında kopya verir o sana
Pek etkili olmayabilir çünkü muıhtemelen tuvallete gidince geri gelicek
Günayydıınn :89::89:
Günaydınn
butun annelere gunaydın
günaydın

Hayırlı sabahlar en güzel anneler...
Maşallah ben yokken hep güzel şeyler olmuş burda
Doktorlara gidilmiş, iyi haberler, iyi sonuçlar alınmış.. Cinsiyetler filan öğrenilmiş...
Hatta ev, araba alan bereketli ailelerimiz varmış:) Hayırlı olsun bakalım...

Bende çok iyyim şükürler olsun, güzel bir haftasonu geçirdim.. Halim keyfim yerinde çok şükür

günaydın kızlar... deliksiz gece uykularımı özledim. artık gece sürekli uyanıyorum. sizlerde öylemisiniz? acaba bu da yaradanın bizi doğum sonrasına hazırlayışı mı ? :26:

gunaydın aynı durum bende var hamılelıgımden once yatardım sabaha kadarda hıc uyanmazdım sımdıyse gecelerı sureklı uyanıyorum ama sabah olupta kalkma saatı gelınce o uyku cok tatlı gelıyo o zaman zorlanıyorum bıraz :))) ama gece sureklı uyanıyorum senınde dedıgın gıbı dogum sonrası hazırlanısı olabılır

ewet deliksiz uyumayı özledim bende.Geceleri su içmek için uyanıyorum,belim ağrıyor uyku pozisyonu bulamadım bir türlü neyseki sabah işe kalkıp gelebiliyorum bunada şükür

bende eskiden deliksiz uyurdum ve uykuya da aşırı düşkünümdür aslında. şimdi gece hemen hemen her 2 - 3 saatte 1 uyanıyorum. geri uyumam da yarım saat filan sürüyor. ki ben eskide uyansam bile saniyesinde geri uyurdum. bu hep böyle mi devam edicek acaba... umarım geçer, en azından son dönemlerimizi uyuyarak geçirseydik hiç fena olmazdı :26:

günaydın arkadaşlar. birazdan çıkıyorum doktora gidecem dua edin, inş. her şey yolundadır.

dönünce gelirim topiğe inş. güzel haberlerle

günaydın filizcim. git gel ve bize haber ver inşallah çok güzel haberlerle geleceksin.

Günaydın kızlar. Ben çok kötüyüm yaa. Bulantım var gece de uyutmadı zatennn..

selam canım geçmiş olsun rumuzcum. ilerleyen saatlerde toparlanırsın umarım tatlım.

ben de çok özlediim. yüz üstü yatmayı çok özledim. bazen dalıp yüzüstü yatıyorum, gardiyan gibi tepemde beliriyor eşim, yan dööön diye çeviriyor beni. zaten çarpıntım oluyor, bir de sol tarafıma yatınca kalpten gidecek gibi oluyorum valla.(sol tarafa yatmak daha sağlıklıymış bu arada, bebeğin beslenmesi daha iyi oluymuş sola yatınca, yoksa sağ tarafa yatınca daha rahat ediyorum ama pek yatmıyorum). ablam son ay oturduğu yerde uyurdu, o kadar şişmişti ki yatınca kalkamıyordu, sağa sola dönemiyordu, uzanıp oturduğu yerde uyurdu garibim. doğum sonrası uykusuzluğa hazırlık derdi...

ewet deliksiz uyumayı özledim bende.Geceleri su içmek için uyanıyorum,belim ağrıyor uyku pozisyonu bulamadım bir türlü neyseki sabah işe kalkıp gelebiliyorum bunada şükür

hepimiz aynıyız anlaşılan. gece yatarken bel ağrın oluyorsa (ki uzun boyluysan bu normalmiş) bacak arana yastık koyup uyumalısın. doktorum önermişti ve gerçekten faydası var. üstteki bacağınla belin aynı hizada olmalıymış...

bende kullanıyorum onun bi zararı yokkkkk böle ucu sivrimsi arkası toparlak vajinal fitil adını unuttum şimdii sabah koyma dedi bana doktor akşam yatağa girdiğinde koy dedii bendee itebildiğim kadar itiyorumm çünküü aşağı kayıp geliyo zaten iç haznemiz büyük korkma arada çok mesafe vardırrrr sabaha karşıda zaten kireç gibi dökülüyoo iç çamaşırınaaaaa bayaa etkili bişiiiiii kullanmamazlık etmeeeeee

bu arada bebiş de kocaman olmuşturr hareketlenmiştirr iyceeee maşallahhhhhhhh

mrhb ben ekim annelerindenim artık bende buradan bebişlerle ilgili konuşacaz umarım sağlıklı bir gebelik geçiririz herkese bi avazda diyorum:)

Liste için bilgilerim; SAT 19 ocak, tahmini doğum tarihi 26 ekim, kalp atışlarını gördüm, yaşım 32, hamile kaldığım kilo 68, Adana'da yaşıyorum...

günaydınnnnnn

Geceleri uyanmaktan bende çok müzdaribim.Benim en başından beri var,eskiden hiç uyanmazdım.Şimdi tuvaletim geliyor 2 saatte bir...O geçiyor bu sefer kasıklarımda ağrımsı birşey uyandırıyor beni.Sonra bazen kabuslar görüp huzursuz uyuyorum falan (((

Hafta sonu bir fizibilite çalışması yapalım dedik eşimle..Beşik bakmaya gittik...Amanınnnn o fiyatlar ne öyle??? Ben oda takımı almayacağım.Sadece yandan çekmeceli büyük bir beşik ve birde ilk aylar için minik bir sepet alırım diyordum.Ama beşikler en az 500 TL,içinde yatağı yok! Uyku setleri 250 TL sepetler 400 TL (yatak ve uyku seti dahil)...Offf çok moralim bozuldu bir andaaaaaa...
Park yatak diye bişi yapmışlar.100-150 TL ama pek bi tipsiz geldi bana çadır gibi birşey...
Kızlar napcaz ya? :2:

Hoşgeldin aramıza ametist78:80: Hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıcakla kavuşmayı nasib etsin Rabbim..
Ne güzel, ben de Adana' dayım

bende baktım ve çevreme de danıştım. herkes en kullanışlı olanının park yataklar olduğunu söylüyor. bende aynı fikirdeyim. hem hafif her yere taşıyabiliyorsun hem de fiyatı uygun. benim gibi 2 - 3 yaşlarında çocuğına oda yapmayı düşünen biri için ideal bence... 2 sene sonra onu atıp tam bi çocuk odası kurmayı düşünüyorum. ayrıca görüntüsü çok güzel olanlar var. bende üstü çadır gibi olanları beğenmiyorum. sadeleri de var onların....

mylife35
denisss_ruj
usluem
cakire
yesimmm33
rumuz17
mariecurie
tuanat

günaydıınn hatunnlarrrrr nasılsınızzzzzz bugünde çıkartmadım bir iki kezz midem azıma geldi ama çıkmadı safraa kusmadım çok şükürr bu kabustaa bitecekk innşallahhhhhh kısslarrrrr

Merhaba Larissya bu konu epeydir benimde gündemimde.. Biz de gurbetteyiz, memur olduğumuzdan dolayı.. Oda takımını bende düşünmüyorum dediğin gibi küçük sepet ve beşik istiyordum ama aklım park yatağa kayıyor.. Daha sağlıklı ve kullanışlı geldi bana doğrusu.. Bebeğin ilerleyen zamanlarda başını çarpma, parmaklıklara sıkışma gibi (Allah muhafaza) durumlarını önlüyor en azından.. Henüz fiyat bilgim yok ama kaliteli bi markadan düşünüyorum.. Hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

Günaydın zaynepcim.. Maşallah diyelim o zaman, geçiyor demek ki yavaş yavaş.. Hafif bulantılar devam etsede sanırım kusmaktan iyidir değil mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…