2011 Ekim Anneleri

ya haklısın aslında ben niye öyle bişey yaptım anlam veremiyorum kan aldırmam gerekmişti ilk hamileliğimi öğrendiğimde yolumun üstü diye oraya uğradım doktorda ısrar etti hekiminiz ben olayım sizi buraya alalım diye tamam dedik bizde ama hakikaten çocuğun aşılarını falan hiç düşünemedim halbuki serhattaki aile hekimliği evime çok yakın dur eşime söyleyimde tekrar aldıralım oraya
hastane işinide hallettim ben canım şu sürekli bahsettiğim adını andığım ama randevu bulamadığım doktora sonunda ulaştım(akropol hastanesi) ve randevu aldım bu gün 2. muayeneye gidicem çok memnunum tavsiyen için teşekkürler ama seninle doğumdan sonra görüşücez nasıl olsa artık eşinin hastası oluruz belki:)

ya aynen:)) dalga geciyo benimle. hergün bişi söylüyorum. şunu yiycemi böyle yatıcam, bunu giycem diye. herkes böyle yapıyomuş diyorum. biz doktora niye gidiyoruz ki ozman diyo.

ama bi bilseler burdaki paylaşımların ne kadar zevkli eğlenceli öğretici olduğunu böyle dalga geçemezler olsun ben halimden memnunum

ben bebgın asılarından bahsedıyorum canım dur teles yapma :) gebelıkte sadece 1 sefer tetenoz ası var baska ası yok onuda doktorun soyler gıdıp saglık ocagında ol dıye :)

Ay evet telaşlandım bir an:18: Canım bebişim hele bi doğsun da, annesi götürür onu aşı olmaya

tabı cenım gorusucez ınsallah ben oglumun gebelıgı ve buyumesınde hep bebek kokusu sıtesındeydım orda hep aynı sehırde olanlar bulusuyordu dogumdan sonra yıne aynı aktılım olursa ankaradakıler bebıslerımızle bıdahakı yaza bulusuruz cınsıyetler bellı oldugunda bebeklerımızın dogum gunlerınde vs hedıyelesırdık hep gızlı kurayla kımse kıme cıktıgını bılmezdı annelere hedıye almak zor oldugundan bebıslerımız ıcın hedıyelesırdık cok guzel ve heycanlı olurdu bı kac ay sonra cınsıyetler bellı olunca yapabılırız bızde

süper bir fikir ne güzel olur bu konuyu gündeme getirelim bir ara hediyeleşmek bahane tanışmak olsun:))

tabı cok guzel olurdu butun forum hedıyelesırdık ıstanbullu coktu forumumuzda onlar bebekler dogunca bulusmuslardı hatta bırbırımızın numarıları bıle hala vardır yanı dogum yapıldıgı gun kım dogumdaysa onu arayıp esınden yada ondan mujdeyı alırdık boyu kılo vs bebgın yada anne bırıne msj atardı guzeldı cocuklar ıyıce ayaklanınca koptuk tabı guzel gunlerdı cok kalabalık deıldık ama samımıydık bırlıkte agladık bırlıkte gulduk bırının cocuguna bırsey olsa hepımızın canı yandı bırlıkte dua ettık hey gıdı gunler cok guzeldı bahar hamıslerıydık bı sonrakı forum ısmımız 2008 bahar bebeklerı oldu aynı aylarda dogum yapıldıgındn dogum gunlerınde hedıyelestık hersey guzeldı yanı takı kopana kadar bu arda bakamayın ekım hamısıyız agustosda baslar erken dogumlar cok oldu bızde oyle en sansız olanı bendım en mınık bebek benımkıydı herkes dogum yapmıstı forum duruldu ben dogum yaptım dogum hıkayelerımızı bıle dk dk anlattık hey gıdı gunler o gunlerden bu gunlere hayat cok hızlı

gel canım beklerız :)
bu arada kızlar ındıırmlerı bırbırımıze soyleyelım gercı benım oglumdan herseyı var ama baston puset ıstıyorum su hafıf olanlardan basıt olanlardan uygun ve guzel goren olursa soylesın normal pusetımız var ama oglumada lazım oluyo uykusu gelıo vs 2. lazım
varmı alısverıse baslayan

İstanbul lular yetim kaldıneyse benim bir kolumda Ankaraya bağlı Keçiören doğma büyümeliyim

olurmu sizede kapımız hep açık istanbul ankara dediğin nedir doktorlarımız izin verdikten sonra sizlerlede buluşuruz hepi topu 5 saat cik

oldumu bakalım deneyelim hahaha süperrr olmuşşş

Eklentiler

• $Fotoğraf0150.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
resim eklemek istiyorum ama nasıl eklenir hiç bilemedim

Mesaj yazdığın pencerinin altında ifadeler varya onund altında eklenti ekle diye bi seçenek var ordan ekleyebiliyosun Bi kaç gün öncesine kadar bende yoktu şimdi baktımda var Herhalde problem vardı önceden

Mesaj yazdığın pencerinin altında ifadeler varya onund altında eklenti ekle diye bi seçenek var ordan ekleyebiliyosun Bi kaç gün öncesine kadar bende yoktu şimdi baktımda var Herhalde problem vardı önceden
canım ekledim çok sağol karıştıra karıştıra buldum
Leynacım bu göbüş senin mi?

yaa bu göbüş benim ama gazlı değil gerçek hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…