ya haklısın aslında ben niye öyle bişey yaptım anlam veremiyorum kan aldırmam gerekmişti ilk hamileliğimi öğrendiğimde yolumun üstü diye oraya uğradım doktorda ısrar etti hekiminiz ben olayım sizi buraya alalım diye tamam dedik bizde ama hakikaten çocuğun aşılarını falan hiç düşünemedim halbuki serhattaki aile hekimliği evime çok yakın dur eşime söyleyimde tekrar aldıralım orayabende hıc gıtmemıstım valla nerden ogrendıler anlamadım hamıle oldugumu aramıslar kayıt yapmak ıcın
canım bu arada artık asıları saglık ocagı deıl aıle hekımlıgınde yapılıyo bebekle tokıye gıtmen zor olmazmı ? ben ası dısında aylık muayne vs ıcınde cagırıyolarmıs gercı ben gıtmem asıdan baska seye ama bılgın olsun canım guzel ılgılenıyolarmıs bu arada ben zakaı tahıre gıdıyorum orda esımın asker hanımın esı kadın dogumcuymus doc. esıde kadın dogumcu ıyı anlastık sevdım doktorumu yalnız ıkılı test ıcın demette bı yere gıdecem sabah kan var detaylı ıncelıycem onun ıcın de 3 de gel dedı hem sabah hemaksam gıdemem oraya esım ızın alıp gelıp benı alıo cunku sen nereye gıdıyosun bu arada vıp odlarıda guzel mıs tavsıye ederım :)
ya kızlar beni de sağlık ocağından kimse aramadı. Aşılar ne zaman başlıyor ki? Başladı mı yoksa?:26:
ya aynen:)) dalga geciyo benimle. hergün bişi söylüyorum. şunu yiycemi böyle yatıcam, bunu giycem diye. herkes böyle yapıyomuş diyorum. biz doktora niye gidiyoruz ki ozman diyo.
ben bebgın asılarından bahsedıyorum canım dur teles yapma :) gebelıkte sadece 1 sefer tetenoz ası var baska ası yok onuda doktorun soyler gıdıp saglık ocagında ol dıye :)
ya kızlar beni de sağlık ocağından kimse aramadı. Aşılar ne zaman başlıyor ki? Başladı mı yoksa?:26:
tabı cenım gorusucez ınsallah ben oglumun gebelıgı ve buyumesınde hep bebek kokusu sıtesındeydım orda hep aynı sehırde olanlar bulusuyordu dogumdan sonra yıne aynı aktılım olursa ankaradakıler bebıslerımızle bıdahakı yaza bulusuruz cınsıyetler bellı oldugunda bebeklerımızın dogum gunlerınde vs hedıyelesırdık hep gızlı kurayla kımse kıme cıktıgını bılmezdı annelere hedıye almak zor oldugundan bebıslerımız ıcın hedıyelesırdık cok guzel ve heycanlı olurdu bı kac ay sonra cınsıyetler bellı olunca yapabılırız bızde
süper bir fikir ne güzel olur bu konuyu gündeme getirelim bir ara hediyeleşmek bahane tanışmak olsun:))
İstanbul lular yetim kaldıneyse benim bir kolumda Ankaraya bağlı Keçiören doğma büyümeliyim
İstanbul lular yetim kaldıneyse benim bir kolumda Ankaraya bağlı Keçiören doğma büyümeliyim
resim eklemek istiyorum ama nasıl eklenir hiç bilemedim
oldumu bakalım deneyelimhahaha süperrr olmuşşş
canım ekledim çok sağol karıştıra karıştıra buldumMesaj yazdığın pencerinin altında ifadeler varya onund altında eklenti ekle diye bi seçenek var ordan ekleyebiliyosun Bi kaç gün öncesine kadar bende yoktu şimdi baktımda var Herhalde problem vardı önceden
Leynacım bu göbüş senin mi?
oldumu bakalım deneyelimhahaha süperrr olmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?