Keçiören'de oturuyorum ben.
oldumu bakalım deneyelimhahaha süperrr olmuşşş
Kuşcağız'ı bilirmisin?daha geçen hafta sonu oradaydım
Sevsinler senin göbişini kızzz Bende neden yokkkYastık koyucam en sonunda
Göbişin olmadığı için sevinmen lazım şekerim, zira benim de baya göbeğim çıktı ve ileriki dönemlerde nasıl olacak kestiremiyorum bayaa tedirgin oluyorum
Ben kaşıntıdan ölüyordum doktorum krem ve fitil verdi çok zor durumda kalmazsan fitili kullanma dedi.Burada okumuştum sirke iyi geliyor diye denedim iki gün içinde geçti kaşıntıdan eser yok şimdi
Dün akşam bir zafer kazandımkirli çoraplarını bile sepete atmayan eşim bulaşıkları mak.dizip banyoyu tuvaleti temizlemiş baktıki ev karışıcak bendende ümidi kesti nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam ama en ilginç tarafı her zaman bana kızardı çamaşır suyu kokuyorsun diye dün akşam fark ettimde eşimin elleri iğrenç çamaşır suyu kokuyordu
Amaaaa akıllandım birazcık nazlanmayla hemen eşim insafa geliyormuş bundan sonra çorabını bile yerden kaldırmam
Aynen benimde... şimdiden böyleyse 9. ayda hiç düşünemiyorum :18:
canım ne güzel ya... maşallah diyelim.. ama sende darıs başınıza de tamam mı
cnm bende senin gibi dün yazdım ama kmse cvp yazmadı banaikimiz yazalım bari 1/910 çıktı sonucum doktor normal dedi amniyosenteze gerek yok dedi beta değerim 28.574 çıktı elevit ve ferrum verdi günde birar tane senin nasıl cnm?
pasam3405
3 fitil kullandım 2 de antibiyotik çok pişmanım yaa......... doktoru da arayıp sorsam kızar şimdi benden iyi mi bilcen diye... arkadaşım başka bi doktora bi görün istersen dedi... napsam yaaaaaaaaa
canım hemen kendini strese sokma bak küçük bir şaşal suya 2 ölçek elme sirkesi koy kapagıyla onunla yıka orayıbende çok oldum doktor krem verdi ban ama hiç kullanmadım sirke işimi gördü test edildi onaylandı iç çamaşrşnı sk degiştirceksin 90 yıka ütüle o kadar kaşınsa bile sakın elini sürme daha beter oluyo kendimden biliyorumsabret başka şeylerle uyraş birde güünde 3 litre su iç birebir yardım etiysem ne mutlu bana
canım çoook teşekkürler hepsini uyguluycam... evet ya ben su da içmiyorum.. ama 2 3 gündür en az 2 lt. içiyorum artık...
söylemesi ayıptır bu gün bizim lokalde çiğ köfte partisi varmış ben gidemiyorum ama canım çok istedi yemeğe gitmedim çiğ köfte siparişi verdim dışarıya zararlı olduğunu biliyorum ama napıyım
anaaaaaam ee senin bu beta 28... ya 50 nin altında yani senin oğlun mu olacak inşallah. cinsiyet söyledimi doktorun.. acaba bu teorem doğru mu ki..?
benim doktorum istemedi 2 li falan ya.. bende biryerlere gidip şu serbest beta hcg me baktırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?