2011 Ekim Anneleri

şimdi ikili teste gitme zamanı yani kuzucumla buluşucam inşallah herşey yolundadır iyi akşamlar herkese:80:

Ben kaşıntıdan ölüyordum doktorum krem ve fitil verdi çok zor durumda kalmazsan fitili kullanma dedi.Burada okumuştum sirke iyi geliyor diye denedim iki gün içinde geçti kaşıntıdan eser yok şimdi

gerçekten mi yaaaa... içime su serptin bi an... kullanmadım işte bugün ilacımı.. doktorumu da daha arayamadım.. ama eve gidince elma sirkesini deniycem... arkadaşımdada işe yaramış ona tavsiye edende de... bir 2 denemede zaten etkisini gösteriyor... zaten 3 4 gün önce böyle sarı akıntı vardı çoka zdı ama sarıydı.. ama şimdi yok öyle bence ya geçti ya geçmek üzere.. bir de 2 gün sirkeli su kullanıp tekrar idrar tahlili yaptırmaya gidicem... bakalım noolmuş... geçmezse ilaçları düşünürüm o zaman :44::44::44:

canım ne güzel ya... maşallah diyelim.. ama sende darıs başınıza de tamam mı

pasam3405

3 fitil kullandım 2 de antibiyotik çok pişmanım yaa......... doktoru da arayıp sorsam kızar şimdi benden iyi mi bilcen diye... arkadaşım başka bi doktora bi görün istersen dedi... napsam yaaaaaaaaa
canım hemen kendini strese sokma bak küçük bir şaşal suya 2 ölçek elme sirkesi koy kapagıyla onunla yıka orayıbende çok oldum doktor krem verdi ban ama hiç kullanmadım sirke işimi gördü test edildi onaylandı iç çamaşrşnı sk degiştirceksin 90 yıka ütüle o kadar kaşınsa bile sakın elini sürme daha beter oluyo kendimden biliyorumsabret başka şeylerle uyraş birde güünde 3 litre su iç birebir yardım etiysem ne mutlu bana
canım çoook teşekkürler hepsini uyguluycam... evet ya ben su da içmiyorum.. ama 2 3 gündür en az 2 lt. içiyorum artık...

Ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde mantar olmuştum. Doktor dermo Trosyd diye bir merhem var bunu kullanabilirsin demişti. Aklınızda bulunsun ben mantar çabuk geçsin diye geceleri yatarken çamaşırımı çıkarıp yatıyordum, 1-2 günde geçti. Kremi sadece 1 gün sürdüm bu sayede.

anaaaaaam ee senin bu beta 28... ya 50 nin altında yani senin oğlun mu olacak inşallah. cinsiyet söyledimi doktorun.. acaba bu teorem doğru mu ki..?
benim doktorum istemedi 2 li falan ya.. bende biryerlere gidip şu serbest beta hcg me baktırmak istiyorum.

leynacım ıyıhaberlerle gel ıns.
masallah canım esıne her erkek beceremez bızımkı camasır asar makıne bosaltır yemek yapar temızlıkten hıc anlmaz ama abım esın gıbıdır tıtız benden bıle temız muglada okuyo yalız yasıyo her banyo yaptıgında ozonla duvarları bıle temızlıo yerlerı bıle ozonlo sılıo alan yasadı valla utusunu yemegını yapar :)

Korkmana gerek yok doktor işini bilir.Hamile olduğunu bile bile sana zara verecek ilaçlar önermez elbet.Ben ilk öğrendiğim günden bu yana ne antibiyotikler kullandım idrar için ayrı üst solunum yolunu için ayrı mantar için ayrı.Doktorlar bebeğe zarar vermeyecek dozlarda ilaç veriyor birazda doktoruna güven.

oglusumun resmını eklıyım bende tanıssın teyzelerıyle oda boyle bı forum bebegıydı :)

Eklentiler

• $DSC00627.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

sorma canım ya bizim işyerinde de bu cumartesi çiğköfte partisi yapılcak... yapacak kişi de antepli...
desemki abi kıyma koyma etsiz yap dinler mi ki???? sanmıyorum... ve ben yiyemiycem...bende gider etsizini alırım... bir yer biliyorum çok güzel yapıyolar...

kızlar ben cıkıyorum yenı utu aldım bu gun sıftah yapıcam cok metettıler bakalım nasıl cıkıcak gorusuruz

Bende bugün aldım kan testi sonucumu. BHCG 45,37 ama doktor kız dediiiii. Başka forumlara da baktım bu tutmuyor her zaten.
16. haftaya kadar birşey alma dedim anneme. Yoksa hemen pembe örgülere başlayacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…