bende ankaranın yerlisiyim doğma büyüme dikmenliyim şimdi yenimahalle tarafında oyuruyorum bende tandoğanda belediye binasında çalışıyorum:) memnun oldum tanıştığımıza
ablam dikmende oturuyor şimdi canım. sinan caddesinde. gidip geliyorum ara sıra.
büyükşehir belediyesinde kpss kursundan bir arkadaşım çalışıyordu. reklam işleri bir de konser organizasyonları, etkinlikler oluyor ya, onları düzenliyorlardı. ismi Burçin.
biz keklikpınarındaydık oradaki gecekondular yerini koca koca apartmanlara çevirince çok değişti eski hali çok güzeldi o kocaman bahçemizde oynadığımız oyunlar ettiğimiz kavgalar... babamın bütün erkek kardeşleri aynı bahçe içindeydik bir sürü kuzenim vardı hala varlarda herkes bir yerlere dağıldı yani diyeceğim o ki eski günleri çok özlüyorum
konser organizasyonları düzenleyen müdürlükte bize bağlı ama burada burçin isminde birisi yok şirket personeli olabilirmi acaba ya da müdürlüğün dış elemanlarından biri...
ben de çok memnun oldum tanıştığımıza leynacım bende doğma büyüme bahçelievlerdeydim annemler hala orada oturuyo bi gün annemlere mesai saatleri içinde gidersem seni ziyarete gelirim leynayla görüşücektim derimbende ankaranın yerlisiyim doğma büyüme dikmenliyim şimdi yenimahalle tarafında oyuruyorum bende tandoğanda belediye binasında çalışıyorum:) memnun oldum tanıştığımıza
arkadaşlar ikili testlere dair yazıları okudum ense kalınlığı ölçüsü benm 2.2 çıktı çoğu kişinin 1.2 vs değerlerde bi anormallikmi var acaba doktor normal dedi ama yinede yorumlarınızı bekliorum
ben de çok memnun oldum tanıştığımıza leynacım bende doğma büyüme bahçelievlerdeydim annemler hala orada oturuyo bi gün annemlere mesai saatleri içinde gidersem seni ziyarete gelirim leynayla görüşücektim derim
inşallah canımm ben sana gelebileceğim zaman haber veririm seni görmüş olurum annemler 1. caddede oturuyo herhalde bayağı yakın belediye binasını tam çıkaramadım da:26:ayy çok sevinirimmm sen bana bir haber ver ben hemen sana hangi katta olduğumu söylerim buluşmamız kolay olur:))bahçeli buraya çok yakın hatta pencereden bahçeli semt pazarı ayaklarımın altında :))
inşallah canımm ben sana gelebileceğim zaman haber veririm seni görmüş olurum annemler 1. caddede oturuyo herhalde bayağı yakın belediye binasını tam çıkaramadım da:26:
şööyle aşağı doğru baksan görürsün 24 katlı tamamen cam bir bina
selam hanımlarr
RUMUZ 17 evet canım kayseride yaşıyorum ama buralı değilim
hafta sonu mustafa başbuğ'a gideceğim
frekanslarımın uyuştuğu bir dr bulamadım:))
muba aynı şeyleri yaşıyoruuzzz sabah kusmadıım desem akşam kusuyoruum artık bende nasıl olduğumu kestiremiyorum allaha çok şükürki işe gidebiliyorumm sen vitamin kullanıyomusun yada ekstra bi ilaç folıc asit yadaa bişi kullanabiliyomusun doktor ne diyoo benim doktoruma göre 13 haftadan sonra kesilmesi lazım bu halsizliğin bulantının kusmanın ama hayırlısıı geçer inşallahhhhhh
canımmm hoşegedin kızlarrr sinem benim komşum biliyormusunuzzzselam kızlar bebegımın hareketlerını bende gordum sonunda kıpır kıpırdı dusuk rıskı tamamen gectı ıyı gıdıyo hamılelıgım cok sukur
sızlerde ne var ne yok cınsıyet ogrenenler kımler kacıncı hafta ogrendıler ?
leynacım buralardamısın bu gun esımı aıle hekımlıgınden aramıslar nasılsa hamıle oldugumu ogrenmısler kayıt olmamıstık bız cagırmıslar kayıt ıcın senıde aradılarmı sende serhtatakıne baglısın ?
işte güzel bir ankaralı daha demek sende keklik tarafındasın bende orda doğdum büyüdüm :) benim randevum 17:20 de çok heyecanlanıyorum koştura koştura gidcem hemdeankaralılar tanısıyo mu ne. hem de bensizz. bende doğma büyüme buralıyım. cevizliderede oturuyorum keklik tarafında. hoşderede calışıyorum. bu arada leyna randevun kaçta senin? hadi git artık:)))))))))))))
bende senin kadar heyecanlıyım. hatta eşime de bahsettim senden. bugün kontrolü var diye de söyledim. o da soruyo öğlen: gitmiş mi? bülent b. ne demiş? cinsiyet görmüş mü diye:))
evet evlendiğimden beri dikmendeyim ben. ondan önce ilker son durakta oturyodum. 3 sene öncede cevizlidereye taşındık. seviyorum ben dikmeni. hem heryere yakın. hem hersey elinin altında
hahaha ay çok güzel söyledin bende anlatıyorum çogu şeyi hatta biraz önce bana bi kaç tane çikolata al diye aradım hani ultrasona giricem ya yine kadınlar kulübünden duydun değilmi diyor:) hayatım kadınlar kulübü oldu yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?