2011 Ekim Anneleri

bende ankaranın yerlisiyim doğma büyüme dikmenliyim şimdi yenimahalle tarafında oyuruyorum bende tandoğanda belediye binasında çalışıyorum:) memnun oldum tanıştığımıza

ablam dikmende oturuyor şimdi canım. sinan caddesinde. gidip geliyorum ara sıra.
büyükşehir belediyesinde kpss kursundan bir arkadaşım çalışıyordu. reklam işleri bir de konser organizasyonları, etkinlikler oluyor ya, onları düzenliyorlardı. ismi Burçin.

biz keklikpınarındaydık oradaki gecekondular yerini koca koca apartmanlara çevirince çok değişti eski hali çok güzeldi o kocaman bahçemizde oynadığımız oyunlar ettiğimiz kavgalar... babamın bütün erkek kardeşleri aynı bahçe içindeydik bir sürü kuzenim vardı hala varlarda herkes bir yerlere dağıldı yani diyeceğim o ki eski günleri çok özlüyorum
konser organizasyonları düzenleyen müdürlükte bize bağlı ama burada burçin isminde birisi yok şirket personeli olabilirmi acaba ya da müdürlüğün dış elemanlarından biri...

çocukluk yılları benim için de güzeldi. bazen hep öyle kalsaydı zaman diye düşünüyorum.
Geçen yıl ordaydı, bilmem ki ayrılmıştır belki. nereye bağlı olduğunu bilmiyorum belediyede çalışıyorum diyordu.

bende ankaranın yerlisiyim doğma büyüme dikmenliyim şimdi yenimahalle tarafında oyuruyorum bende tandoğanda belediye binasında çalışıyorum:) memnun oldum tanıştığımıza
ben de çok memnun oldum tanıştığımıza leynacım bende doğma büyüme bahçelievlerdeydim annemler hala orada oturuyo bi gün annemlere mesai saatleri içinde gidersem seni ziyarete gelirim leynayla görüşücektim derim

canım bizimkide 1.7 mm çıktı korktum ama dr normal dedi 3mme kadar normalmiş

ayy çok sevinirimmm sen bana bir haber ver ben hemen sana hangi katta olduğumu söylerim buluşmamız kolay olur:))bahçeli buraya çok yakın hatta pencereden bahçeli semt pazarı ayaklarımın altında :))

ayy çok sevinirimmm sen bana bir haber ver ben hemen sana hangi katta olduğumu söylerim buluşmamız kolay olur:))bahçeli buraya çok yakın hatta pencereden bahçeli semt pazarı ayaklarımın altında :))
inşallah canımm ben sana gelebileceğim zaman haber veririm seni görmüş olurum annemler 1. caddede oturuyo herhalde bayağı yakın belediye binasını tam çıkaramadım da:26:

inşallah canımm ben sana gelebileceğim zaman haber veririm seni görmüş olurum annemler 1. caddede oturuyo herhalde bayağı yakın belediye binasını tam çıkaramadım da:26:

şööyle aşağı doğru baksan görürsün 24 katlı tamamen cam bir bina

selam hanımlarr
RUMUZ 17 evet canım kayseride yaşıyorum ama buralı değilim
hafta sonu mustafa başbuğ'a gideceğim
frekanslarımın uyuştuğu bir dr bulamadım:))

Yaşasınn. Topikte bir hemşeri! Kayserili olmanın veya olmamanın ne önemi var canım ya, aynı şehirdeyiz ya. Ankaralılar tozunu attırıyor topiğin, bizden bi tık yok diye hayıflanıyodum. Hatta Ankara'ya taşınmayı falan düşünmeye başlamıştım
Bu arada Erciyes üniversitesi proföserlerinden mi Mustafa Başbuğ?

selam kızlar bebegımın hareketlerını bende gordum sonunda kıpır kıpırdı dusuk rıskı tamamen gectı ıyı gıdıyo hamılelıgım cok sukur
sızlerde ne var ne yok cınsıyet ogrenenler kımler kacıncı hafta ogrendıler ?
leynacım buralardamısın bu gun esımı aıle hekımlıgınden aramıslar nasılsa hamıle oldugumu ogrenmısler kayıt olmamıstık bız cagırmıslar kayıt ıcın senıde aradılarmı sende serhtatakıne baglısın ?

ankaralılar tanısıyo mu ne. hem de bensizz. bende doğma büyüme buralıyım. cevizliderede oturuyorum keklik tarafında. hoşderede calışıyorum. bu arada leyna randevun kaçta senin? hadi git artık:)))))))))))))

ben 10. haftamda düşük tehlikesi geçirdim canım doktor kesede kanama gördü progestan, elevit, folic plus birde ağrı için voltaren fitil verdi çok şükür ağrım olmadı kullanmadım pek içime sinmiyordu çünkü bir hafta sonra farklı bir doktora gittim ultrasondan baktı kanama v.s yok çok sağlıklı bir bebek dedi maşallah ama bulantılarım son hızıyla devam ediyodu vitaminleri içme istersen dedi doktor bulantın geçene kadar bende bıraktım ikisinide rahatladımmı malesef hiç bir artısı olmadı içmemenin kimisine görede vitamini bırakınca geçiyor bende öyle olmadı işte doktor bulantı için kesin bişey demedi şu zamanda geçer filan diye şöyle bir genel kavram var şanslı hamişlerdense 4 aya kalmaz kurtulursun yok şansızsan doğuma kadar çekersin çevremde hiç bulantı kusması olmayanda var 4. ayda geçende 9 ay sürende dualarım 4. aya kalmadan geçmesi yönünde inşallah geçecek bu günlerde bebeişlerimize kavuşucağız hepsini unutup gitceğiz :)

canımmm hoşegedin kızlarrr sinem benim komşum biliyormusunuzzz
canım çok sevindim düşük riskinin kaybolmasına... ben serhata hiç gitmeden aile hekimliğimi atatürk orman çiftliğindeki tokiye aldırdım kayıtda yaptırdım ama beni aramadılar hiç herhalde gerek duyunca ararlar
ankaralılar tanısıyo mu ne. hem de bensizz. bende doğma büyüme buralıyım. cevizliderede oturuyorum keklik tarafında. hoşderede calışıyorum. bu arada leyna randevun kaçta senin? hadi git artık:)))))))))))))
işte güzel bir ankaralı daha demek sende keklik tarafındasın bende orda doğdum büyüdüm :) benim randevum 17:20 de çok heyecanlanıyorum koştura koştura gidcem hemde

Son düzenleme:
bende senin kadar heyecanlıyım. hatta eşime de bahsettim senden. bugün kontrolü var diye de söyledim. o da soruyo öğlen: gitmiş mi? bülent b. ne demiş? cinsiyet görmüş mü diye:))
evet evlendiğimden beri dikmendeyim ben. ondan önce ilker son durakta oturyodum. 3 sene öncede cevizlidereye taşındık. seviyorum ben dikmeni. hem heryere yakın. hem hersey elinin altında

hahaha ay çok güzel söyledin bende anlatıyorum çogu şeyi hatta biraz önce bana bi kaç tane çikolata al diye aradım hani ultrasona giricem ya yine kadınlar kulübünden duydun değilmi diyor:) hayatım kadınlar kulübü oldu yaww

bende hıc gıtmemıstım valla nerden ogrendıler anlamadım hamıle oldugumu aramıslar kayıt yapmak ıcın
canım bu arada artık asıları saglık ocagı deıl aıle hekımlıgınde yapılıyo bebekle tokıye gıtmen zor olmazmı ? ben ası dısında aylık muayne vs ıcınde cagırıyolarmıs gercı ben gıtmem asıdan baska seye ama bılgın olsun canım guzel ılgılenıyolarmıs bu arada ben zakaı tahıre gıdıyorum orda esımın asker arkadasının esı kadın dogumcuymus doc. esıde kadın dogumcu oraya gıdıyorum ıyı anlastık sevdım doktorumu esım calıstıgı hastanede dogum yapmak daha ıyı olur allah korusun erken dogum yada dogum sonrası bısey gelısırse babası ılgılenır hemde yalnız ıkılı test ıcın demette bı yere gıdecem sabah kan var detaylı ıncelıycem onun ıcın de 3 de gel dedı hem sabah hemaksam gıdemem oraya esım ızın alıp gelıp benı alıo cunku sen nereye gıdıyosun bu arada vıp odlarıda guzel mıs tavsıye ederım :)

Son düzenleme:

ya aynen:)) dalga geciyo benimle. hergün bişi söylüyorum. şunu yiycemi böyle yatıcam, bunu giycem diye. herkes böyle yapıyomuş diyorum. biz doktora niye gidiyoruz ki ozman diyo.

ya kızlar beni de sağlık ocağından kimse aramadı. Aşılar ne zaman başlıyor ki? Başladı mı yoksa?:26:

ben bebgın asılarından bahsedıyorum canım dur teles yapma :) gebelıkte sadece 1 sefer tetenoz ası var baska ası yok onuda doktorun soyler gıdıp saglık ocagında ol dıye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…