Slm kızlar nabersiniz bende de bir uyku sormayın küp gibi oldum
progestandan ya
Ama ben kot bahçıvan tulumlardan giyinmek istiyorum Hele kocam benden hevesli Göbek olmadanda giyilmez adamın hevesi kursağında kalıcak galibaGöbişin olmadığı için sevinmen lazım şekerim, zira benim de baya göbeğim çıktı ve ileriki dönemlerde nasıl olacak kestiremiyorum bayaa tedirgin oluyorum
Ben öyle yatsam hemen üşütürüm iltihap olur Günlük ped kullansam mantar olur çok narinBen ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde mantar olmuştum. Doktor dermo Trosyd diye bir merhem var bunu kullanabilirsin demişti. Aklınızda bulunsun ben mantar çabuk geçsin diye geceleri yatarken çamaşırımı çıkarıp yatıyordum, 1-2 günde geçti. Kremi sadece 1 gün sürdüm bu sayede.
benim bthcg 0.73 kız mı erkek mi şimdi.dawn sendromu cutoff değerinin altındadır.trisomi 18 riski tarama cutoff değerinin altındadır diyor.şimdi sorun yok dimi
benim bthcg 0.73 kız mı erkek mi şimdi.dawn sendromu cutoff değerinin altındadır.trisomi 18 riski tarama cutoff değerinin altındadır diyor.şimdi sorun yok dimi
Ama ben kot bahçıvan tulumlardan giyinmek istiyorum Hele kocam benden hevesli Göbek olmadanda giyilmez adamın hevesi kursağında kalıcak galiba
Ben öyle yatsam hemen üşütürüm iltihap olur Günlük ped kullansam mantar olur çok narinGeçenlerde dışarı çıkarken 1 tane günlük ped koymuştum gelir gelmez çıkardım hemen ama olan olmuş kaç gündür kaşınıyorum Normalde beyaz pamuklu bezlerim var yıkayıp ütüleyip onları kullanıyorum
bide bthcg nin karşısında 60740.0 var ben hiç bir şey anlamadım
Valla ben yaptırmadım yorum yapamıycam ama inşallah sorun yoktur
Duygu kendinmi yaptırmadın canım sen?
Yaptırmak istemedim Allah göstermesin kötü sonuç çıksa yapabiliceğim bişey yok doğuma kadar sıkıntı stres yapıcaktım Kötü bi hamilelik geçiricektim buda bebeğime yansıycaktı
Zeynepçim bunu dr. sormadınmı canım?
Kısçelerrrr bugün kan vermeye gittim kızamıkçık ve toksoplasma testleri için baş ağrısı ve kasıklarda ağrı şikayetim için doktorla konuşayım gitmişken dedim, konuştuk konuştuk sonra bakalım mı bebeğe dedi dayanamadım eveeeet dediim halbuki 2 gün sonra ikili test için zaten gideceğim
Bebeği yine çok hareketliydi, çılgın bir şey olacak doğunca sanki, çikolota falan da yememiştim açtım bayaZararlı olmadığını bilsem her gün bebeğimi görmek isticem neredeyse yaa Cinsiyetini merak ediyorum dedim baktı baktı görünmüyor ama belki kızdır henüz erken ama 1 aya net olur dedi Bu arada ikili testte cinsiyetin anlaşılacağı olayı hurafeymiş doktor öyle dedi kızlar bana
ya hanzade bizim dr işi dert inan.ben ilçedeyim elemanı yolladım testi oldırdım göstermek için konyaya gitmem lazım oda yol 1 buçuk saat, zaten düşük tehlikem var.faks çekçem yarın nasipse
Aman gitme tabi boşver yarın faks çektirir öğrenirsin ama okuduklarıma göre sonuçların güzel canım :)
Anlıyorum, peki canım kandamı baktırmadın sadece? Yani ultrasonda ölçümlerini yaptımı? Bende ölçümler iyi çıkarsa kanda istemicem çünkü, ama dr. titiz biraz isticektir bakalım napıcaz.. ikili teste güvenmiyorum. En kesin netice amniosentez, diğerleri hep ihtimal...
canım bebeğine, peki kasık ağrıların için ne dedi doktorun?
Öyle ters bir durum yok dedi istirahat et dedi sadece ama ne mümküün iş yerinde bir gün uyumaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?