2011 Ekim Anneleri

Slm kızlar nabersiniz bende de bir uyku sormayın küp gibi oldum
progestandan ya

Selam canım, bende aynı senin gibiyim bugün birde toplantıdan toplantıya koşuşturdum, adamların yüzüne bakıyorum dinliyorum ama sen gel bana sor anlıyormusun dinlediğini diye bir an kafam gidiyor, laptoptan proje göstermekten canım çıktı. Bir iki bakınayım dedim yemek arasında filan ama çıktım hemen... Bayağı kaynatmışlar bugün arkadaşlar :) Şimdi resmen uyukluyorum kanepede, merak ettim ne var ne yok dayanamadım bir bakayım dedim..

Göbişin olmadığı için sevinmen lazım şekerim, zira benim de baya göbeğim çıktı ve ileriki dönemlerde nasıl olacak kestiremiyorum bayaa tedirgin oluyorum
Ama ben kot bahçıvan tulumlardan giyinmek istiyorum Hele kocam benden hevesli Göbek olmadanda giyilmez adamın hevesi kursağında kalıcak galiba
Ben öyle yatsam hemen üşütürüm iltihap olur Günlük ped kullansam mantar olur çok narin Geçenlerde dışarı çıkarken 1 tane günlük ped koymuştum gelir gelmez çıkardım hemen ama olan olmuş kaç gündür kaşınıyorum Normalde beyaz pamuklu bezlerim var yıkayıp ütüleyip onları kullanıyorum

benim bthcg 0.73 kız mı erkek mi şimdi.dawn sendromu cutoff değerinin altındadır.trisomi 18 riski tarama cutoff değerinin altındadır diyor.şimdi sorun yok dimi

Benimde hiç karnım yok, ama bebeğimin sağlığı iyiyse hiç önemli değil, hatta şanslıyız zaten 5. aydan sonra kilo alımı hızlanıyor şimdiden almamak daha iyi, gerçi ben 1 kilo almış görünüyorum ama nerde bilmiyorum, kesin memelerden çıktı o 1 kilo

Kısçelerrrr bugün kan vermeye gittim kızamıkçık ve toksoplasma testleri için baş ağrısı ve kasıklarda ağrı şikayetim için doktorla konuşayım gitmişken dedim, konuştuk konuştuk sonra bakalım mı bebeğe dedi dayanamadım eveeeet dediim halbuki 2 gün sonra ikili test için zaten gideceğim

Bebeği yine çok hareketliydi, çılgın bir şey olacak doğunca sanki, çikolota falan da yememiştim açtım baya Zararlı olmadığını bilsem her gün bebeğimi görmek isticem neredeyse yaa Cinsiyetini merak ediyorum dedim baktı baktı görünmüyor ama belki kızdır henüz erken ama 1 aya net olur dedi Bu arada ikili testte cinsiyetin anlaşılacağı olayı hurafeymiş doktor öyle dedi kızlar bana

Yaptırmak istemedim Allah göstermesin kötü sonuç çıksa yapabiliceğim bişey yok doğuma kadar sıkıntı stres yapıcaktım Kötü bi hamilelik geçiricektim buda bebeğime yansıycaktı

Anlıyorum, peki canım kandamı baktırmadın sadece? Yani ultrasonda ölçümlerini yaptımı? Bende ölçümler iyi çıkarsa kanda istemicem çünkü, ama dr. titiz biraz isticektir bakalım napıcaz.. ikili teste güvenmiyorum. En kesin netice amniosentez, diğerleri hep ihtimal...

canım bebeğine, peki kasık ağrıların için ne dedi doktorun?

ya hanzade bizim dr işi dert inan.ben ilçedeyim elemanı yolladım testi oldırdım göstermek için konyaya gitmem lazım oda yol 1 buçuk saat, zaten düşük tehlikem var.faks çekçem yarın nasipse

Aman gitme tabi boşver yarın faks çektirir öğrenirsin ama okuduklarıma göre sonuçların güzel canım :)

Bende güvenmediğim için yaptırmadım Cuma günü muayeneye gidicem herhalde ölçüm felan yapıcaksa o zaman yapar bugüne kadar tek kan ve idrar testi yaptırdım devlet hastanesinde yaptırmıştım sonuçlarını götürücem kendi doktoruma

Öyle ters bir durum yok dedi istirahat et dedi sadece ama ne mümküün iş yerinde bir gün uyumaktan korkuyorum

Çalışmak gerçekten zor, daha fazla dinlenme ihtiyacı hissettiğimiz bu dönemde hele dahada zor, sayılı zaman olmasa çıkardım az kaldı diye diye devam ediyorum... Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…