gunaydın kızlar.. iili testlerınızı yoruvlayabılırım ıstersenız.. zaya senınkını yazmıstım gecmıse bak ıstersen:)
arkadaşlar ikili testlere dair yazıları okudum ense kalınlığı ölçüsü benm 2.2 çıktı çoğu kişinin 1.2 vs değerlerde bi anormallikmi var acaba doktor normal dedi ama yinede yorumlarınızı bekliorum
yeni mi uyandın yoksaaaabende bu gün giricem artık benimkinide yarın yorumlarsın süprüz annesi seniiiii
gunaydın kızlar.. iili testlerınızı yoruvlayabılırım ıstersenız.. zaya senınkını yazmıstım gecmıse bak ıstersen:)
kızlaar ben de ankaradayım ben de bekliyoruuummm...aaa aşkolsun ahesteciiğim nasıl ses çıkmadı ben dedim ya her zaman bekliyorum sen gel ankaraya deniss de ankarada nasıl olsa bende buluşuruz sonra senin annenlere geçeriz sonra denislere uğrarız ankarada ev çoook
söylemesi ayıptır bu gün bizim lokalde çiğ köfte partisi varmış ben gidemiyorum ama canım çok istedi yemeğe gitmedim çiğ köfte siparişi verdim dışarıya zararlı olduğunu biliyorum ama napıyım
kızlaar ben de ankaradayım ben de bekliyoruuummm...
bıldıgım kadarıyla dısarda satılanlarda zaten et olmuyo patates koyuyo cogu gecen benımde cok canım cektı saolsun annem onun yerıne yaglı kofte yaptı bana cıgkofteye benzesın dıyede yesıılık falanda koydu yedım bende cig kofte nıyetıne
oooh şifa olsun inşallah zaten annelerin neye eli deyse güzelleşiyor allah başımızdan eksik etmesin
zeynepcim valla benimki de takım elbisesini antrede çıkarıp vestiyere asıyo eskiden alışmış o asarmış annesi arkasından toplarmış evliliğin başından beri böyle o inat ben ondan inat...dedim ki ben çalışıyorum asamam o da annem asıyodu hep dedi valla canım benim o annen ben elin kızıyım aynı saatte evden çıkıyoruz aynı saatte geliyoruz ben toplamam dedim vestiyer dolana kadar takımlarını asıyo bakıyo kaldıran yok takımlarını tıpış tıpış dolabına asıyoaaa benimkisi pantolonunu antrede çıkartıp vestiyere asıyo.çoraplarını sepete attığını h.iç görmedim.sabah olunca ,evdeki kız görmesin diye utanıp ben kaldırıyorum napim
leynacım bizde de aynen öyle süpürme silme ondan toz alma benden.yaptıktan sonra bi yoruluyo ki sorma diyorum sen erkek kuvvetinle bu kadar yoruluyosun kadınlar napsın her defasında da evi viledalamamak için pazarlık yapıyo benimle neyse Allahtan bu hafta kadın geliyo çok mutlu o yüzden kocacımmyapar yapar senin karnın az daha çıkmaya başlasın eğilip doğrulamayacaksın şimdiki kadar o zaman mecbur yapacak benimki sağolsun artık ev silme süpürme işi ona ait ben sadece tozları alıyorum küçük küçük işler yapıyorum kalan tüm işler ona ait kadın falanda almıyorum evime 1 erkek yetiyor bana ev işlerinde
leynacım bizde de aynen öyle süpürme silme ondan toz alma benden.yaptıktan sonra bi yoruluyo ki sorma diyorum sen erkek kuvvetinle bu kadar yoruluyosun kadınlar napsın her defasında da evi viledalamamak için pazarlık yapıyo benimle neyse Allahtan bu hafta kadın geliyo çok mutlu o yüzden kocacımm
evet canım görüşürüz inşallah hamiş hamiş:)nee sendemiii aa çok sevindimmm
canım ankaralıyım doğma büyüme babam da öyle ama dede tarafı göçmenler. oranda oturuyorum yıldızda çalışıyorum sen canım ankaralımısın nerde oturuyosun?hayat müşterek yapsınlar tabiiisen ankaranın nersinde oturuyorsun? aslen ankaralımısın?
bi benim her halde ikili test yaptırmayan. her şeyin hayırlısı
ben çıkıyorum dersim var. görüşmek üzre...
Sağolasın deniss bende iyi olmaya çalışıyorum ufaklık zorluyor biraz, iş yerim evime bi hayli uzak zaten bulanan miğdem 1 saat araba yolculuğunda iflas ediyor
Geçicek diye bekliyorum. Bu arada dün test sonuçlarımı aldım henüz doktora gösteremedim. Kanda URE bayağı düşük çıkmış nedendir bilen varmı?
canım ankaralıyım doğma büyüme babam da öyle ama dede tarafı göçmenler. oranda oturuyorum yıldızda çalışıyorum sen canım ankaralımısın nerde oturuyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?