2011 Ekim Anneleri

gunaydın kızlar.. iili testlerınızı yoruvlayabılırım ıstersenız.. zaya senınkını yazmıstım gecmıse bak ıstersen:)

arkadaşlar ikili testlere dair yazıları okudum ense kalınlığı ölçüsü benm 2.2 çıktı çoğu kişinin 1.2 vs değerlerde bi anormallikmi var acaba doktor normal dedi ama yinede yorumlarınızı bekliorum

söylemesi ayıptır bu gün bizim lokalde çiğ köfte partisi varmış ben gidemiyorum ama canım çok istedi yemeğe gitmedim çiğ köfte siparişi verdim dışarıya zararlı olduğunu biliyorum ama napıyım

gunaydın kızlar.. iili testlerınızı yoruvlayabılırım ıstersenız.. zaya senınkını yazmıstım gecmıse bak ıstersen:)

yeni mi uyandın yoksaaaabende bu gün giricem artık benimkinide yarın yorumlarsın süprüz annesi seniiiii

canım ense kalınlıgı 0-3 mm arası normal deger..

yeni mi uyandın yoksaaaabende bu gün giricem artık benimkinide yarın yorumlarsın süprüz annesi seniiiii

hehe sen hayırlı haberlerle gel ıns. da .. ayy ben 14 unde gıdıcem doktora sırf belkı cınsıyetınıde ogrenırım dıye gec gıdıyorum:)

bi benim her halde ikili test yaptırmayan. her şeyin hayırlısı

ben çıkıyorum dersim var. görüşmek üzre...

aaa aşkolsun ahesteciiğim nasıl ses çıkmadı ben dedim ya her zaman bekliyorum sen gel ankaraya deniss de ankarada nasıl olsa bende buluşuruz sonra senin annenlere geçeriz sonra denislere uğrarız ankarada ev çoook
kızlaar ben de ankaradayım ben de bekliyoruuummm...

bıldıgım kadarıyla dısarda satılanlarda zaten et olmuyo patates koyuyo cogu gecen benımde cok canım cektı saolsun annem onun yerıne yaglı kofte yaptı bana cıgkofteye benzesın dıyede yesıılık falanda koydu yedım bende cig kofte nıyetıne

oooh şifa olsun inşallah zaten annelerin neye eli deyse güzelleşiyor allah başımızdan eksik etmesin

aaa benimkisi pantolonunu antrede çıkartıp vestiyere asıyo.çoraplarını sepete attığını h.iç görmedim.sabah olunca ,evdeki kız görmesin diye utanıp ben kaldırıyorum napim
zeynepcim valla benimki de takım elbisesini antrede çıkarıp vestiyere asıyo eskiden alışmış o asarmış annesi arkasından toplarmış evliliğin başından beri böyle o inat ben ondan inat...dedim ki ben çalışıyorum asamam o da annem asıyodu hep dedi valla canım benim o annen ben elin kızıyım aynı saatte evden çıkıyoruz aynı saatte geliyoruz ben toplamam dedim vestiyer dolana kadar takımlarını asıyo bakıyo kaldıran yok takımlarını tıpış tıpış dolabına asıyo

leynacım bizde de aynen öyle süpürme silme ondan toz alma benden.yaptıktan sonra bi yoruluyo ki sorma diyorum sen erkek kuvvetinle bu kadar yoruluyosun kadınlar napsın her defasında da evi viledalamamak için pazarlık yapıyo benimle neyse Allahtan bu hafta kadın geliyo çok mutlu o yüzden kocacımm

hayat müşterek yapsınlar tabiii sen ankaranın nersinde oturuyorsun? aslen ankaralımısın?

selam hanımlarr
RUMUZ 17 evet canım kayseride yaşıyorum ama buralı değilim
hafta sonu mustafa başbuğ'a gideceğim
frekanslarımın uyuştuğu bir dr bulamadım:))

bi benim her halde ikili test yaptırmayan. her şeyin hayırlısı

ben çıkıyorum dersim var. görüşmek üzre...

ben de yaptırmadım henüz. topiğin küçüklerinden benim bebeğim.

uzaklığı ben de iyi bilirim. arabayla gidip gelmesem çok zor ulaşımım. dolmuş+servis yapsam sabah 1,5 akşam 1,5 saatten günde üç saat yolda geçiyor.
test sonucun iyidir umarım. üre hakkında bilgim yok maalesef bişe diyemiyorum.

canım ankaralıyım doğma büyüme babam da öyle ama dede tarafı göçmenler. oranda oturuyorum yıldızda çalışıyorum sen canım ankaralımısın nerde oturuyosun?

bende ankaranın yerlisiyim doğma büyüme dikmenliyim şimdi yenimahalle tarafında oyuruyorum bende tandoğanda belediye binasında çalışıyorum:) memnun oldum tanıştığımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…