2011 Ekim Anneleri

canım kadın doğumcuya gidince kayıtlar sağlık müdürlüğüne gidiyor ordan da bölgendeki sağlık ocağına bildiriliyor. beni de çağırdılar ayda bir kontrole çağıracaz dediler. çok ilgili bi hemşirem vardı sağ olsun. bir ay oldu gideli
tansiyon kilo baktı. yemek listesi verdi yolladı yakında bi daha çağırırlar.

Yaptırmak istemedim Allah göstermesin kötü sonuç çıksa yapabiliceğim bişey yok doğuma kadar sıkıntı stres yapıcaktım Kötü bi hamilelik geçiricektim buda bebeğime yansıycaktı

aynen benim doktorum da dün söyledi ama sanki o da çok niyetli değildi yaptırmaya. ben de istemiyorum dedim.

ense kalınlığına falan baktı iyi dedi. inş. bi aksilik yoktur.

Çalışmak gerçekten zor, daha fazla dinlenme ihtiyacı hissettiğimiz bu dönemde hele dahada zor, sayılı zaman olmasa çıkardım az kaldı diye diye devam ediyorum... Allah yardımcımız olsun..

Amiiin yaa ben de zor sabrediyorum işe, işten de şaşırıyorlar sınav puanlarım konsantrasyonum düştü diye, bir de 2 ay sonra terfi sınavım var çok çok önemli napacağım bilemiyorum

sağol canım evet erciyes ünv prof kendisi
daha önce acıbadem hastanesinin dr gidiyordum
aslında elimde koca bir dr listesi var
ilk sırada hoca var onunla tanışalım bir
bu arada satlarımız yakın bende 11+5 günlüğüm

Bu kadar olur, benim eşim de kesinlikle haberleri açtırmıyor, hatta babam haber düşkünüdür, oraya gidince hafakanlar basıyor adamı... Neyseki babacığım da istediğiniz yeri açın diyip veriyor kumandayı damadına... ))

Ben netten takip ediyorum ama haberleri...

Bu arada, o hemşireyi meslekten çıkartmaları lazım... Milletin çocuğunu oyuncak etmişler kazmalar...

zehracım gözün aydın yavrunu görmüşsün kıpır kıpırmış maşallah
resim kaç mesaj sonra yükleniyor bilmiyorum tatlım malesef

zehracım gözün aydın yavrunu görmüşsün kıpır kıpırmış maşallah
resim kaç mesaj sonra yükleniyor bilmiyorum tatlım malesef

Canım evet gördüm bebeğimi kısmetse Cuma günü tekrar bakışacağız Ya ultrasonda görünce iyi de sanki daha hala kendime hamile değilmişim gibi geliyor normal mi sizcee bu durum

Canım evet gördüm bebeğimi kısmetse Cuma günü tekrar bakışacağız Ya ultrasonda görünce iyi de sanki daha hala kendime hamile değilmişim gibi geliyor normal mi sizcee bu durum

kesinlikle bende aynıyım çok şükür hiç bir şikayetim yok olmadı da hiç
lekelenmelerim dışında tabi
o yüzden bir tek onu görünce hamile olduğumu anlıyorum hemde iliklerime kadar

Ben gittim kayıt yaptırmaya kafayı yiyodum nerdeyse Boşu boşuna 2 saat başka hemşirenin sırasını bekletti danışmada durun angut sonra kendi hemşiremi bulup ona gönderdiler Tansiyona baktı 3 kişi birden biri başka bişey soruyo öbürü başka bişey hangisine cevap vericem şaşırdım Her ay kilo yada tansiyon kontrolü diye bişeyde yok sadece haziranda gidicem tetanoz aşısı için o kadar
Doktorun ense kalınlığına felan iyi dediyse iyidir endişelenme

hanımlar merhaba bebişleriniz hayırlı olsun

tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum..ben geçenlerde yorgunluk halsizlik vs. doktora gittim ama gebelik şüphem yoktu..doktor kan değerimi vs ölçtü idrar testi yatı ve bi gebelik testi yapalım dedi ben kurum doktoruna gıtmştım vaktım de yoktu işe dönmem lazımdı gerek yok şüphem yok ki dedim yani o kadar erken belirti vereeğini düşünmedim doktor da o zaman ıkı hafta sonra gel kan testi yapalım dedi... şimdi ben de o günden beri böbrek ağrısı yoksa ne ise bilemediğim bi acayip rahatsız edici bi bel ağrısı var ..yani hani bastırınca geçecek gibi ama geçmiyor..idrar testim de temizdi ama yoksa taş mı vardı anlamadım..çok rahatsızım..bu bi gebelik belirtisi midir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…