bende hıc gıtmemıstım valla nerden ogrendıler anlamadım hamıle oldugumu aramıslar kayıt yapmak ıcın
canım bu arada artık asıları saglık ocagı deıl aıle hekımlıgınde yapılıyo bebekle tokıye gıtmen zor olmazmı ? ben ası dısında aylık muayne vs ıcınde cagırıyolarmıs gercı ben gıtmem asıdan baska seye ama bılgın olsun canım guzel ılgılenıyolarmıs bu arada ben zakaı tahıre gıdıyorum orda esımın asker arkadasının esı kadın dogumcuymus doc. esıde kadın dogumcu oraya gıdıyorum ıyı anlastık sevdım doktorumu esım calıstıgı hastanede dogum yapmak daha ıyı olur allah korusun erken dogum yada dogum sonrası bısey gelısırse babası ılgılenır hemde yalnız ıkılı test ıcın demette bı yere gıdecem sabah kan var detaylı ıncelıycem onun ıcın de 3 de gel dedı hem sabah hemaksam gıdemem oraya esım ızın alıp gelıp benı alıo cunku sen nereye gıdıyosun bu arada vıp odlarıda guzel mıs tavsıye ederım :)
Yaptırmak istemedim Allah göstermesin kötü sonuç çıksa yapabiliceğim bişey yok doğuma kadar sıkıntı stres yapıcaktım Kötü bi hamilelik geçiricektim buda bebeğime yansıycaktı
Çalışmak gerçekten zor, daha fazla dinlenme ihtiyacı hissettiğimiz bu dönemde hele dahada zor, sayılı zaman olmasa çıkardım az kaldı diye diye devam ediyorum... Allah yardımcımız olsun..
Yaşasınn. Topikte bir hemşeri!Kayserili olmanın veya olmamanın ne önemi var canım ya, aynı şehirdeyiz ya. Ankaralılar tozunu attırıyor topiğin, bizden bi tık yok diye hayıflanıyodum. Hatta Ankara'ya taşınmayı falan düşünmeye başlamıştım
Bu arada Erciyes üniversitesi proföserlerinden mi Mustafa Başbuğ?
Sağol Güncelledim eklemeleri yaptım sonunda
Bizim evde haber izlenmiyor, eşim sağolsun.. Merak edip bakmıştım biraz ama bunu görmemiştim.. Allah layıklarını nasib etsin bunlara ne denir.. Ne dünyada ne ahirette yapılan cezasız kalmaz.
yazık, yavrum nasıl da bakmış öyle
göbek topiği açılışımızı yaptık bizde teyzoşlarrr seyire beklerik
göbek topiği miiLink isterrriiiz
zehracım gözün aydın yavrunu görmüşsün kıpır kıpırmış maşallah
resim kaç mesaj sonra yükleniyor bilmiyorum tatlım malesef
Canım evet gördüm bebeğimi kısmetse Cuma günü tekrar bakışacağızYa ultrasonda görünce iyi de sanki daha hala kendime hamile değilmişim gibi geliyor normal mi sizcee bu durum
kesinlikle bende aynıyım çok şükür hiç bir şikayetim yok olmadı da hiç
lekelenmelerim dışında tabi
o yüzden bir tek onu görünce hamile olduğumu anlıyorum hemde iliklerime kadar
Aynen ya keşke her istediğimizde görebilsek
canım kadın doğumcuya gidince kayıtlar sağlık müdürlüğüne gidiyor ordan da bölgendeki sağlık ocağına bildiriliyor. beni de çağırdılar ayda bir kontrole çağıracaz dediler. çok ilgili bi hemşirem vardı sağ olsun. bir ay oldu gideli
tansiyon kilo baktı. yemek listesi verdi yolladı yakında bi daha çağırırlar.
aynen benim doktorum da dün söyledi ama sanki o da çok niyetli değildi yaptırmaya. ben de istemiyorum dedim.
ense kalınlığına falan baktı iyi dedi. inş. bi aksilik yoktur.
Doğuma kadar en fazla kaç kilo almamız gerekiyo??
canım benim boyum ve kiloma göre en az 7.5 en fazla 12 olması gerekiyomuş :97: inşallah ne diyeyim
netten buldum Hamilelikte sağlıklı ve olması gereken kilo alımı 12 ile 15 kiloymuş ben 15 kilo alsam iyi olur valla 60 olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?