2011 Ekim Anneleri

Parası da iyiyse koşa koşa gelirim hemen :)

slm bocuğumun güzel teyzeleri :)) dr dan geliyoruz 2li test sonuçlarımızı aldık allaha şükür herşey yolunda gidiyo öpüyoruz hepinizi allaha emanet olun....

Ben rüyalarımda hep manavlarda pazarlarda geziyorum Yaz meyveleri arıyorum özelliklede bi tanesini çok arıyorum hiç biyerde bulamıyorum felan kabus resmen

Bizde biraz sonra doktora gidicez ikili test sonuçlarmızı yorumlayacak,umarım iyi haberlerle geri döneriz

slm solind bende kartal uğurmumcuda oturuyorum ve maltepe üviv. hastanesine gidiyorum kadın doğum hastanesi ayrı oranın sana tavsiye edebilirim orayı ben çok memnunum evinede yakın sayılır

selam kızlar
ikili testte cinsiyt belli oluyor değilmi çoğu zaman,
öğrenenlerde vardır herhalde bizden?
çok takip edemediğim için bilmiyorum
ctsi benimde ikili test randevum var, inşallah gösterir cinsiyeini minnoş

İnşallah güzel çıkar test sonuçların İkili testle alakalı değil cinsiyet, sadece ikili test yaptırılması gereken haftalarla bebişin cinsiyetini göstermeye başladı haftalar denk geldiği için öğrenenler var

benim doktorum bana çeri domates ve çengelköy salatalık yiyebilirsin demişti. aklında olsun istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…