:) gel canım, memnuniyetle. işim diye demiyorum çok rahat edersin :) film izletmiyorlar elbette ama hem işe, hem çeneye, hem filme ve hobilerime vakit ayırıyorum :)
ben bir enerji firmasında çalışıyorum. hidro elektrik santral yapıp, elektrik üretip, satıyoruz.
Bakın miğde bulantıları geçince iştahlar açıldı az kaldı kızlar 1 ay sonra herşey taze taze çıkıcak hemde mevsiminde yaz meyveleri ve sebzeleri çok sağlıklı gıdalar tüketeceğiz inşallah kokulu domatesleride yersiniz yinede dayanamıyorsanız çeri domatesler daha sağlıklı bir taneden bir şey olmaz :)
slm bocuğumun güzel teyzeleri :)) dr dan geliyoruz 2li test sonuçlarımızı aldık allaha şükür herşey yolunda gidiyo öpüyoruz hepinizi allaha emanet olun....
Bizde biraz sonra doktora gidicez ikili test sonuçlarmızı yorumlayacak,umarım iyi haberlerle geri döneriz
Arkadaşlar merhaba,
Ben 14 ocak en son sat tarihim, şuanda 11+6 haftalık gebeyim,Kartalda oturuyourum ve kartal kızılayda dr. asma zübeyde imren hn. gidiyorum.Kendisine giden doğum yaptıran varmı, sordum doğumları pendik bölge hastanesinde yapıtıryorumuş.Bende kararsızım doğumhanesi olan bir hastane arıyorum tabi iyi bir dr. bana önerileriniz varmı, hepinize iyi hamişler.
Ben rüyalarımda hep manavlarda pazarlarda geziyorumYaz meyveleri arıyorum özelliklede bi tanesini çok arıyorum hiç biyerde bulamıyorum felan kabus resmen
Bizde biraz sonra doktora gidicez ikili test sonuçlarmızı yorumlayacak,umarım iyi haberlerle geri döneriz
Ametist78 teyzesinden, bebişimin ilk cicisi...))
Eki Görüntüle 173800 Eki Görüntüle 173798 Eki Görüntüle 173799
selam kızlar
ikili testte cinsiyt belli oluyor değilmi çoğu zaman,
öğrenenlerde vardır herhalde bizden?
çok takip edemediğim için bilmiyorum
ctsi benimde ikili test randevum var, inşallah gösterir cinsiyeini minnoş
Bende uğraştım ama eklenmedi hata verdi yaaa
Güle güle giyinsin inşallah
Bayıldııımmm tek kelime ileee harika güle güle kullansın yeğenimiz
güle güle giydirirsin inş. cnm ama öyle boş resim göstermekle olmaz doğduğu zaman bebişin içindeykende görmek isteriz biz dimi kızlar
O günleri de görelim de inşallah, fotoğraf kolay...
bende paniğim canım biliyorsun sende ama dayanamadım sordum doktora o da hamilelik hastalık değil canın ne istiyorsa yiyebilirsin dedi o sıra bende domates ve cips aşkıyla yanıp tutuşuyordumhala daha öyleyim tek aşerdiğim şey domates kokusu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?