Günayyddıınnn:80:
Bu sabah ne güzel uyandım ben, kendimi iyi hissediyorum çok şükür
Siz nasılsınız enn güzel anneler
Ametist78 teyzesinden, bebişimin ilk cicisi...))
Eki Görüntüle 173800 Eki Görüntüle 173798 Eki Görüntüle 173799
[ı]günayyddıınnn:80:
Bu sabah ne güzel uyandım ben, kendimi iyi hissediyorum çok şükür
Siz nasılsınız enn güzel anneler[/ı]
gunaydın:79: dun doktora gıttık bebısımı gordum :) en son gıttıgımızde cok heraketlırdı bu sefer uyku zamanına denk geldık doktor ne kadar rahatsız etmeye calıstırsada hıc keyfını bozmadı mınıgım
tam 12 hafta dolduruncada 2 lı test yaptırıcaz 2 lı test yaptran arkadaslara bırsey sormak ıstıyorum bu ultrasonda bakarken karındanmı bakıyolar yoksa vajınal ultrasonlamı bakıyolar
benim doktorum bana çeri domates ve çengelköy salatalık yiyebilirsin demişti. aklında olsun istersen.
ohh ne güzel. maşallah ahestecim. ben de iyiyim. sabah uzun zaman sonra midem bulandı, bir miktar çıkardım ama iyiyim şimdi. Hem bugün cumaa, iyi olmanın tam zamanı. yaşasın tatiiil :)
gunaydın:79: dun doktora gıttık bebısımı gordum :) en son gıttıgımızde cok heraketlırdı bu sefer uyku zamanına denk geldık doktor ne kadar rahatsız etmeye calıstırsada hıc keyfını bozmadı mınıgım
tam 12 hafta dolduruncada 2 lı test yaptırıcaz 2 lı test yaptran arkadaslara bırsey sormak ıstıyorum bu ultrasonda bakarken karındanmı bakıyolar yoksa vajınal ultrasonlamı bakıyolar
rahatına çok düşkün ulsuem senin miniğin biraz gamsız olacak galiba :) olsun yaa canı sağ olsun onuunnn :) test yaptırmadım ama ben de merak ediyorum onu soracaktım kızlara. isabet oldu. bakalım neymiş neymiş...
ii canım bende bugün cok halsizim grip olucak gibiyim oğlanı okula yolladım kursuda astım yatıcam biraz :2:biraz
günaydın güzel arkadaşlarım
hepinize hayırlı cumalar olsun dualarınız kabul olsun....
bu domates konusuna gelince ben har gün sabah ekmeğimin arasına domates salatalık biber penir doldurup yiyorum akşamadada domatesli salatalıklı yeşillikli salatalar yapıyorum ben kötümüyüm
İşte tam geçmiyor da azalıyor bulantılar demek ki.. Biraz daha sabır denisscim..
Çok zinde uyandım bu sabah kaç gündür böyle değildim.. Kocişi bile işe uğurladım kaç zaman sonra
Aman maşallah bana:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?