bu domates konusuna gelince ben har gün sabah ekmeğimin arasına domates salatalık biber penir doldurup yiyorum akşamadada domatesli salatalıklı yeşillikli salatalar yapıyorum ben kötümüyüm
bu domates konusuna gelince ben har gün sabah ekmeğimin arasına domates salatalık biber penir doldurup yiyorum akşamadada domatesli salatalıklı yeşillikli salatalar yapıyorum ben kötümüyüm
şubat sonu mart ortasına kadar almadım ben, yemedim ama yaklaşık bir aydır taze ve küçük, hormonsuz olanlardan alıyorum ben de aynı şekilde happur hupur yiyorumkötü değilsin canım niye kötü olasın ama safi hormon olanlar belli oluyor zaten, onlardan almıyosan sorun yoktur bence.
gunaydın kızlar
7den bu yana otel arastırıyorum :) erken rezervasyondan yararlanıyım dıye ama begenemedım yokmu tatıl planı yapan
gunaydın kızlar
7den bu yana otel arastırıyorum :) erken rezervasyondan yararlanıyım dıye ama begenemedım yokmu tatıl planı yapan
Akşam iş çıkışı alışverişe yapıcaktık eşimle evde pek bir şey kalmamıştı haftasonu kahvaltı yapmaya bayılıyoruz ikimizde, şöyle çeşit çeşit alıcaktım ama domates, salatalık ve biber olmadan kahvaltı kahvaltı gibi gelmiyor... Yarın bana gün doğdu yaşasınn :))
Aynen canım.. Şimdi burda hava güzelde olursa balkon keyfi harika oluyor kahvaltı zamanı:)
Bende sanırım bu dönemde hiç yemediğim kadar salatalık, dometes yicem
Akşam iş çıkışı alışverişe yapıcaktık eşimle evde pek bir şey kalmamıştı haftasonu kahvaltı yapmaya bayılıyoruz ikimizde, şöyle çeşit çeşit alıcaktım ama domates, salatalık ve biber olmadan kahvaltı kahvaltı gibi gelmiyor... Yarın bana gün doğdu yaşasınn :))
Ben bu yaz gitmeyi düşünmüyorum aslında ama çok sıkılırsam eşiminde izni olucak tabi onada haksızlık etmemek için belki istanbul yakınlarında şöyle 1-2 saatlik mesafede olabilir. Havuz zararlı bildiğim hazarıyla, denizede öyle kocaman kocaman girmekten çekinirim sanırım :)
günaydın sinemcim
ben rezervasyonumu yaptırdım 5 gün antalyadaki amcamlarda 5 günde antalyadaki eşimin halasında kalıcaz erken rezervasyonada gerek kalmadı fiyatları makul zaten her mevsim
valla çok istiyordum gidiyim şööyle 5 yıldızlı bir otele paşalar gibi tatilimi yapayım amaaa bu sene ki bebek geliyor biraz zor görünüyor ama neye niyet neye kısmet...
ben dün pazara gittiiiimmharikaydı valla çok özlemiştim öyle gezmeyi, nasıl güzel, taze, ucuz, bol ve sağlıklı. pazara gitme imkanın varsa bugün ya da haftasonu tavsiye ederim :)
Biz de kahvaltıya bayılırız. haftaiçi, sonu fark etmiyor. eşim çok iştahlıdır, haftasonu saat 10 da başlasa öğlene kadar sürer nerdeyse :) şimdiden afiyet olsun, yarasın sana da bebişine de.
ben dün pazara gittiiiimmharikaydı valla çok özlemiştim öyle gezmeyi, nasıl güzel, taze, ucuz, bol ve sağlıklı. pazara gitme imkanın varsa bugün ya da haftasonu tavsiye ederim :)
Biz de kahvaltıya bayılırız. haftaiçi, sonu fark etmiyor. eşim çok iştahlıdır, haftasonu saat 10 da başlasa öğlene kadar sürer nerdeyse :) şimdiden afiyet olsun, yarasın sana da bebişine de.
O göbişle Antalyanın sıcağına dayanabilecekmisin, mesafe yol ben hiç gözüme kestiremiyorum :26:
Valla eşimle benim memleketler aydı olduğundan, akrabalar çabuk bırakmıyor onlar bırakmayınca da biz bi yere gidemiyoruz.. Bizim tatil aileleri görmek oluyorAma ben denizi kenardan seyretmeyi severim, bu yılda burda bi yayla evi düşünüyoruz ohh mis gibi temiz hava alsın bebişim
tabi kısmet bakalım.
Ahh keşke gidebilsem... Ama belki bundan sonra gidebilirim, günler uzadı artık pazarlar hemen toplanmaz birazda erken kaçarsam neden olmasın :) Tabi bana aldıklarımı taşımaya birisi lazım eşim ölse pazara girmez nefret eder :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?