Bende aksine denize girmediğim bir yaz ayını ömrümün boşa geçmiş yılı olarak sayıyorum :) Suyu çok seviyorum, yüzmeyide.... Ama doğayıda severim şöyle dağ evinde arkadaşlarla grup şeklimnde gidilen tatillerede bayılırım tabi herkes kafa dengi olucak :)
Ahh keşke gidebilsem... Ama belki bundan sonra gidebilirim, günler uzadı artık pazarlar hemen toplanmaz birazda erken kaçarsam neden olmasın :) Tabi bana aldıklarımı taşımaya birisi lazım eşim ölse pazara girmez nefret eder :))
Bizim burda pazardan başka alternatifimiz yok. Markettekiler çok taze olmuyor, bu yüzden pazar daha cazip. Denisscim Adana Ankara ya göre daha uygun valla burdaki fiyatları görsen şaşırırsın.. Üstelik kalitede fark yok ve seçebiliyorsun dilediğin gibi:) tam pazar yani..
gunaydın kızlar
7den bu yana otel arastırıyorum :) erken rezervasyondan yararlanıyım dıye ama begenemedım yokmu tatıl planı yapan
Önce biz beraber giderdik, hem yürüyüş oluyordu bana.. Şimdi eşim yalnız gidiyor veriyorum eline ayrıntılı listeyi maşallah beni aratmıyor.. İyice öğrendi bu işiSebze meyve seçmedeki inceliği ayrıntılı yazınca ben......
Günaydın kızlar
Birazdan doktora gidicem meleğimi görmeye Çok özledim onu 1 ay oldu bakalım büyümüşmü teyzeleri
bilmez olur muyum ahestecim ben yıllarca adana ve mersin de yaşadım. burda kilosunu 1 tl ye alabildiğimiz şeylerin orda 3-4 kilosu 1 tl oluyor. "dalından sofraya" dedikleri şey orda gerçekten var. taneyle limonu bende burda gördüm. bizim evin bahçesinde limon ağacı vardı. nerrdeenn nereye.
Günaydın kızlar
Birazdan doktora gidicem meleğimi görmeye Çok özledim onu 1 ay oldu bakalım büyümüşmü teyzeleri
Günaydın kızlar
E süpersin valla ne diyim :) Benimki bu konuda çok zayıf ya, markete gider en pahalısını alır çıkar gelir, aldığı verdiğine değse amenna. Ama biz zaten genelede hep beraber yaparız alışverişimizi :) Bir defa pazara beraber gittik, çatladı patladı resmen çok daraldı... İstemediği bir konudada zorlamak hoşuma gitmiyor, bende aksine bayılırım ve fırsat bulursam arkadaşlarımla giderim:)
canım ne zaman gideceksin ki tatile... bu yaz mı...
biz de her sene bazen 2 defa didim caprice gideriz ama bu sene erteledik.. seneye inşallah nisan gibi 3 kişi gideriz artık...gerçi bende umreye gitme ihtimalim var mayıs gibi ... bakalım belli olmaz..
E süpersin valla ne diyim :) Benimki bu konuda çok zayıf ya, markete gider en pahalısını alır çıkar gelir, aldığı verdiğine değse amenna. Ama biz zaten genelede hep beraber yaparız alışverişimizi :) Bir defa pazara beraber gittik, çatladı patladı resmen çok daraldı... İstemediği bir konudada zorlamak hoşuma gitmiyor, bende aksine bayılırım ve fırsat bulursam arkadaşlarımla giderim:)
bende oglumda denız asermıstım bak oglun olabılır :) nasıl canım ayagımı denıze sokmak aserdı anlatamam ıstanbula gıttıgımızde soktum oh oyle bı rahatladımkı anlatamam
dagı ormanı dogayı cok severım trabzonda koyde ıkı katlı yaylada ıkı katlı evımız var koy dag koyu manzarası super esımınde ofda evlerı var odadoga ve dere manzaralı ama ben bızımkını sevıyorum tabı bu sene annem rahatsızlandı o ve dedem onden temızletırı evlerı acarlardı ananemın bılıncı kapalı kotu yanı artık oralara gıtmeyı hıc ıstemıyorumebnım ıcın hıcbı anlamı kalmadı cunku annenem benım annem sırdasım dostum herseyımdı o olamdan tadı olmaz oralarınbana ama esım gıtmek ıstıyo o gıder heralde
ee yardım edın sahıın caprıs ve beraya baktım ama havuzları sankı kucuk gıbı geldı varmı gıden bunlara
Eşim sağolsın bi öğrenmeye görsün, hiç şikayet etmez.. Ama başta biraz sıkılmıştı, fiyat farkı ve kaliteyi görünce o da anladı tabi.. Şimdi bi de biz taze taze yiyelim diye gidiyor garibim
bende oglumda denız asermıstım bak oglun olabılır :) nasıl canım ayagımı denıze sokmak aserdı anlatamam ıstanbula gıttıgımızde soktum oh oyle bı rahatladımkı anlatamam
dagı ormanı dogayı cok severım trabzonda koyde ıkı katlı yaylada ıkı katlı evımız var koy dag koyu manzarası super esımınde ofda evlerı var odadoga ve dere manzaralı ama ben bızımkını sevıyorum tabı bu sene annem rahatsızlandı o ve dedem onden temızletırı evlerı acarlardı ananemın bılıncı kapalı kotu yanı artık oralara gıtmeyı hıc ıstemıyorumebnım ıcın hıcbı anlamı kalmadı cunku annenem benım annem sırdasım dostum herseyımdı o olamdan tadı olmaz oralarınbana ama esım gıtmek ıstıyo o gıder heralde
ee yardım edın sahıın caprıs ve beraya baktım ama havuzları sankı kucuk gıbı geldı varmı gıden bunlara
cok sevındım caprıse bakıodum bende havuzu sankı sıkıcı gıbı geldı bana etrafı cok yuksek sekılde kaplı odalarıda basık cok ovuluyo ama burc clupa gıtmıstım oda alternatıf otal bı fark goremedım aralarında fıyat dısında :) yemeklerı nasıl denıze yakınmı denızı nasıl sınek durumu nedır :) hazıran yada temuz dusunuyorum erken rezervasyondan yararlanıyım dedım ama fıyatlar yıne ucmus telefon etmedım ama sen erken rezevasyon yaptırdınmı hıc yaptırdıysan kac kısılık ve kaca :) cok soru sordum dımı bıde temızmı ozellıkle odalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?