2011 Ekim Anneleri

Ay ne biliyim Ankara da büyüdüğümden midir nedir, benim deniz fobim var heralde:) Ne güzel yüzmeyi bizimkiler çok sever aslında, havuza filan çok giderdik ama ben çocukluğumdan beri böyleyim..
Eşim ben gibi çok şükür:) Ama sahili çok severim bak her türlü.. Hatta denize bile aşerdim ben, ilk zamanlar bi canım çekiyordu deniz görmeyi anlatamam:82:

biz de kış boyunca gidemedik, hava erken kararıyordu, soğuk oluyordu hava buz gibi, insan gezmekten keyif almıyor üşümekten ama dün çok güzeldi. eve dönüdğümüzde bile hava aydınlıktı. eşimle pazarın ordaki büfede buluşmak üzere randevulaştık :) birkaç bi şey alıp döndük çok keyifliydi.

bilmez olur muyum ahestecim ben yıllarca adana ve mersin de yaşadım. burda kilosunu 1 tl ye alabildiğimiz şeylerin orda 3-4 kilosu 1 tl oluyor. "dalından sofraya" dedikleri şey orda gerçekten var. taneyle limonu bende burda gördüm. bizim evin bahçesinde limon ağacı vardı. nerrdeenn nereye.

gunaydın kızlar
7den bu yana otel arastırıyorum :) erken rezervasyondan yararlanıyım dıye ama begenemedım yokmu tatıl planı yapan

canım ne zaman gideceksin ki tatile... bu yaz mı...

biz de her sene bazen 2 defa didim caprice gideriz ama bu sene erteledik.. seneye inşallah nisan gibi 3 kişi gideriz artık...gerçi bende umreye gitme ihtimalim var mayıs gibi ... bakalım belli olmaz..

Günaydın kızlar
Birazdan doktora gidicem meleğimi görmeye Çok özledim onu 1 ay oldu bakalım büyümüşmü teyzeleri

E süpersin valla ne diyim :) Benimki bu konuda çok zayıf ya, markete gider en pahalısını alır çıkar gelir, aldığı verdiğine değse amenna. Ama biz zaten genelede hep beraber yaparız alışverişimizi :) Bir defa pazara beraber gittik, çatladı patladı resmen çok daraldı... İstemediği bir konudada zorlamak hoşuma gitmiyor, bende aksine bayılırım ve fırsat bulursam arkadaşlarımla giderim:)

bende oglumda denız asermıstım bak oglun olabılır :) nasıl canım ayagımı denıze sokmak aserdı anlatamam ıstanbula gıttıgımızde soktum oh oyle bı rahatladımkı anlatamam
dagı ormanı dogayı cok severım trabzonda koyde ıkı katlı yaylada ıkı katlı evımız var koy dag koyu manzarası super esımınde ofda evlerı var odadoga ve dere manzaralı ama ben bızımkını sevıyorum tabı bu sene annem rahatsızlandı o ve dedem onden temızletırı evlerı acarlardı ananemın bılıncı kapalı kotu yanı artık oralara gıtmeyı hıc ıstemıyorumebnım ıcın hıcbı anlamı kalmadı cunku annenem benım annem sırdasım dostum herseyımdı o olamdan tadı olmaz oralarınbana ama esım gıtmek ıstıyo o gıder heralde
ee yardım edın sahıın caprıs ve beraya baktım ama havuzları sankı kucuk gıbı geldı varmı gıden bunlara

denisscim ne güzel bak bi sürü ortak noktamız var Bizim de burdaki ilk evimiz müstakildi, bahçesinde limon ağacı, portakal ağacı vardı mis gibi de kokardı çiçeklenince. Dalından koparmak başka tabi:)

Günaydın kızlar
Birazdan doktora gidicem meleğimi görmeye Çok özledim onu 1 ay oldu bakalım büyümüşmü teyzeleri

nasıl dayandın ya... ben dayanamadım pazartesi gittim pazartesiden bu güne de herkes öğrendi... merakımı yenseydim en azından 1 hafta sonra öğrenirlerdi ((((((((((((

al benden de o kadar... marketteki pörsümüş prsümüş marullara 2 3 tl verip alamak daha cazip gelio benimkine de pazarda gezmekten.. aynen daral gelio... bense bayılıyorum heftanın her günü olsun hergün gideyim... o derece... sağlıklı taze pırıl pırıl ekonomik... ama bunu kimse anlamıyo :2::2::2:

cok sevındım caprıse bakıodum bende havuzu sankı sıkıcı gıbı geldı bana etrafı cok yuksek sekılde kaplı odalarıda basık cok ovuluyo ama burc clupa gıtmıstım oda alternatıf otal bı fark goremedım aralarında fıyat dısında :) yemeklerı nasıl denıze yakınmı denızı nasıl sınek durumu nedır :) hazıran yada temuz dusunuyorum erken rezervasyondan yararlanıyım dedım ama fıyatlar yıne ucmus telefon etmedım ama sen erken rezevasyon yaptırdınmı hıc yaptırdıysan kac kısılık ve kaca :) cok soru sordum dımı bıde temızmı ozellıkle odalar

Eşim sağolsın bi öğrenmeye görsün, hiç şikayet etmez.. Ama başta biraz sıkılmıştı, fiyat farkı ve kaliteyi görünce o da anladı tabi.. Şimdi bi de biz taze taze yiyelim diye gidiyor garibim

Geçen sene beradaydım, çok menmnun kalmadım otel görevlilerinden filan, caprisede gittim bir iki defa eskiden çok iyiydi ama capris artık eskisi gibi değil çok beğenmiyorum. Şahin güzel bence birde burc clup'a bak gerçi ordada yazları sinek problemi oluyor ama belki yoktur artık...Adını hatırlayamadım eşime sorucam bir yer daha vardı öğrenince yazarım sana :)

Ne güzel maşallah eşine benimki keyfine düşkün biraz, pek para hesabı bilmez :) Nerde ne ucuz ne alayım ne almayayım düşünmez. O yüzden beraber çıkarız işte, en iyiside bu galiba :))

Geçmiş olsun canım.. Karadeniz başka tabi ya varmı daha güzel bi yer.. Aslında arkadaş tanıdık var baya, bi tur düzenlemek lazım oraya ama bu sene hiç bi yere kımıldayacak halim yok gibi benim

burc clupa gıttım ama yemeklerı kotuydu begenmedım salata yedım bol bol :)
bera cok kapalı dıyolar dıs mekanı az vs denızı basıl beranın

kızlar kımıldayın bence eslerınızle son yalnız tatılınız :) saka bı yana guzel gecırın hamılelıgı sonra guzel ve yorucu bı donem beslıyo 3 yasına gelene kadar tatıllerde zor oluyo dedelerle gıdılse dahi :)

Capris bundan 5 sene önce filan daha iyiydi, isim yaptıkça kaliteyi düşürdüler. Ben şahsen kesinlikle terih etmiyorum. Aynı hizmetin daha iyisini veren bir çok tatil köyü var :) Şahin güzel tavsiye ederim, burç clupta sivrisinek problemi olmasa orasıda iyi ama akşamları oturamıyorsun dışarıda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…