2011 Ekim Anneleri

Ne güzel maşallah eşine benimki keyfine düşkün biraz, pek para hesabı bilmez :) Nerde ne ucuz ne alayım ne almayayım düşünmez. O yüzden beraber çıkarız işte, en iyiside bu galiba :))

Eee güzelim ne yapalım bizim eve siz gibi iki maaş girmiyor, memuruz biz Mecburen hesap yapıyoruz..

sahınn denızı nasıl pekı uzakmı burc clupta yemekler kotuydu havuz kucuktu bahcesı ve anımesyonları guzeldı oglum 1 yasındaydı oraya gıttıgımızde ama guzeldı sahının odaları ve yemegı nasıl bırde

Erkekler bayanlar gibi değil canım biz gezmeyi bakmayı soruşturmayı seviyoruz, çeşit seviyoruz.. Erkekler normaldede alışverişlerini 5 dakikada yapıp çıkarlar :) O benimle pazara gelmesin zaten alacağımdan başka bir tek bir şeye baktırmadani hadi hadi hadi diye diye geri götürür vallahi :)

Benim tatil anlayışım biraz coşuk tatile gidip akua parka girmeden durmam, muza binmek isterim, jetski isterim :))) o haldede yapamam içimde kalır hiç bir şey yapamadan geri gelmiş gibi olurum gittiğime değmez gibi geliyor niyeyse pek tatil hevesim yok şu ara ama bakalım belki iyice sıcaklar bastırınca fikrim değişebilir.

canım biz ordan devremülk aldık.. 2012 de istanbulda bitecek olan caprice palace gold'dan. ordan doğan bi kullanım hakkımız var her yıl... ilk zamanlar iyi para verdik :) ama ben çok seviyorum. odaları temiz.. bence üst katlarda olursa odalar 4 5 6 gibi hiçte basık falan değil. yalnız bir kere kazara garaj katında bi odada kaldık berbattı... üst katları tavsiye ederim.. her gün iste hergün temizlik yapsınlar odana.balkonlu ve deniz manzaralı odaları çok güzel oluyo 34 m2 die geçiyo sanırım.
yemeklerine bayılıyorum herşey çıkyo ne istersen hele o tatlılar... ahhh ahhh... her gidişimizde 3 5 kilo alırız mutlaka açık büfesi beni en çok cezbeden sonracımaaa biz 2,5 sene önce gittik ilk. ozamana göre çok yenilik yapıldı..yeni restoranı deniz kenarına yaptılar harika oluyo cam kenarında yemek yerken denizi izlemek..

amaaaa ben hep kasımda gittim :) daha ucuz oluyo die.. ama şimdi senin öyle bi lüxün yok :d benim de yazın çok uçuk fiyatlar.. ama şu an kampayası var 2 yıl öde 4 yıl kal falan.. kampanyalarda iyi oluyo..
bir tüyo benden.. biz şimdi öyle dört yıllık aldık. 2011 den başlıyo. ilk senesi ramazana getirdik yani bu ağustosta... ama kayınvalidemleri göndercez onlar ağustosta gitmek istiyo ramazanda.. hem yaz.. hem fiyatlar acayip düşüyo ramazan dolayısıyla... oruçlu için zor olur ama... olsun iftar ve sahurları süper olur tahmin ediyorum.. aaa hamilelikte zorlanılırsa oruç tutulmayabilirç.. ay bend emi gitsem canım çekti..

diğer 3 hakkımızı da nisan ayına aldık 2012 2013 2014 e o zaman bebekimizle biz ditcez inşallah

şahinin temizlik sorunu var. akşam terkettim oteli birde balayımızdı rezilolduk.bera güzel çokta ucuz bizede yakın ama yemekler çok vasat artı havuzlar pis.inanın ehli dünya otelleri hepsinden iyi ama örtü sorunundan dolayı gidemiyoruz.alternatif turizmde resmen bizi sömürüyorlar

Kızlar Caprice i hiç tavsiye etmem. Ne otel görevlilerinden ne yemeklerinden hiç memnun kalmadım. Şahini bilmiyordum aklımızda bulunsun.

otelleri bana sorun kızlar ben çok gezerim yaz kış yakınız çünkü otel bölgelerine.şahin odaları çok pis.birde almancılar çok geliyor .fazla çocuklu oluyorlar ve biraz sıkıntı çıkartıyorlar.(hepsi değil tabi geneli)hele birde şimdi arap turist dadandı.bu yaz daha fazla olurlar.o çocukların sefilliğini görseniz içiniz acır

deniz mesafesi hemen hemen 10 yada bilemedin 15 dk otelden, havuzu çok güzel odaları ferah ve günlük temizlik yapılıyor, yemekleride burçtan daha güzel..

Son düzenleme:
Ya sanırım ben bu sene tatil yapamıcam. Yüzmeyi de o kadar severim ki. Bizim buradaki olimpik havuza gidiyordum pazarları. Hamile kalınca gidemez oldum. Yazın da 32. haftadan önce izne ayrılamam. Hatta patronum şimdiden mümkün olursa doğuma kadar ne kadar çalışabilirsen raporla falan çalış diyor Kısmetse kızımı da alır, seneye giderim artık tatile.

Bu her alanda böyle malesef zeynepcim. Müslüman müslümanı sömürüyor diyorum hep...
Zaten tesettür konusunda özelikle tekstil alanında çok var bu.. Alternatif az diye kalite nasıl olursa olsun fiyatları acayip uçuruyorlar.. Ben evlenmeden önce de sonrad a o ünlü markaları hiç tercih etmedim mesela, hatta düğün alışverişinde epey ısrar etmişti görümcem ama oralardan alış veriş yapmadım asla.. Otel olayı da aynı, ama şimdi kapalı olmasada muhafazakar kesimlerin geneli tercih ediyor.. Artık eskisi gibi değil. Bu arada hoş geldin, senin test sonuçları ne oldu?

benım esım otelı pek sevmıo onun ıcın 4 senelık alamam gelır gelmez bellı olmuyo cunku :) denız yakınmı kendı sahılı varmı pekı bızım ıcın heryer keyıflı aslında kalabalık gıdıyoruz annemler dayımlar kuzenler :) bakalım bu sene kımler gelır annem babam ben ve oglusum suan ıcın kesın olanlar dogerlerıyle konusmadım esımıde hala ıkna edemedım sen gıt dıyo aslında armutluyuda cok sevıyorum tek bayan plajı orda var ama yemek derdıyle ugrasmak zor gelıo bıde havuzları saatlı yaptılar sahınn nasıl bılgısı olan varmı odaları guzel gozuktu bana havuzuda

Burçtan daha iyi bence şahin, orasıda tamamen almancı doluyor bide krolar anlatamam ama şahin burçtan daha temiz :) Yada ben gittiğimde öyleydi 2 sene önce gittim 2009 du :)

deniz mesafesi hemen hemen 10 yada bilemedin 15 dk otelden, havuzu çok güzel odaları ferah ve günlük temizlik yapılıyor, yemekleride burçtan daha güzel..

yerlerde halı bile yok ama.tavandan örümcek ağı sarkıyor.sen temiz döneme denk gelmişsin.yemekler iyi çeşit çok haklısın o konuda.ya varya kafa dengi arkadaş lazım.bizim hiç arkadaşımız yok gitçek çünkü bayan havuzunda ayrılıyoruz eşlerimizden.bu yaz gitçekmisiniz?

Sorma zeynep araplarda temizlik sıfır...

iyi sonuçlarım canım çok şükür.bu hafta acayip genişledim iştahımda yok ama anlamadım

Çünkü tercih hakkımız az canım, şu son 5 yıl içerisinde oteller felaket derecede bozuldu. Hizmet konusunda özellikle, temizlik gibi. Kapıya lütfen temizleyin diye 3 defa kart bıraktık burç ta en son resepsiyona indi eşim tartıştı. Yüz havlularını banyonun zemininede seriyorlar.. Dedimki olacak işmi, hanfendi 90 derecede yıkanıyorlar diyor adam... Iğyyy Aslında devremülk kiralayacaksın ama ordada yemek sıkıntısı var işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…