Ne güzel maşallah eşine benimki keyfine düşkün biraz, pek para hesabı bilmez :) Nerde ne ucuz ne alayım ne almayayım düşünmez. O yüzden beraber çıkarız işte, en iyiside bu galiba :))
al benden de o kadar... marketteki pörsümüş prsümüş marullara 2 3 tl verip alamak daha cazip gelio benimkine de pazarda gezmekten.. aynen daral gelio... bense bayılıyorum heftanın her günü olsun hergün gideyim... o derece... sağlıklı taze pırıl pırıl ekonomik... ama bunu kimse anlamıyo :2::2::2:
Bu arada kızlar bizim zeynepler ne alemde, ikiside görünmüyor doğru düzgün kaç gündür..
Zeynep82 buradaydı dün, zeynepkaygında iyidir sanırım en geçen hafta sonu gitmişti dr. ve iyiydi :)
kızlar kımıldayın bence eslerınızle son yalnız tatılınız :) saka bı yana guzel gecırın hamılelıgı sonra guzel ve yorucu bı donem beslıyo 3 yasına gelene kadar tatıllerde zor oluyo dedelerle gıdılse dahi :)
cok sevındım caprıse bakıodum bende havuzu sankı sıkıcı gıbı geldı bana etrafı cok yuksek sekılde kaplı odalarıda basık cok ovuluyo ama burc clupa gıtmıstım oda alternatıf otal bı fark goremedım aralarında fıyat dısında :) yemeklerı nasıl denıze yakınmı denızı nasıl sınek durumu nedır :) hazıran yada temuz dusunuyorum erken rezervasyondan yararlanıyım dedım ama fıyatlar yıne ucmus telefon etmedım ama sen erken rezevasyon yaptırdınmı hıc yaptırdıysan kac kısılık ve kaca :) cok soru sordum dımı bıde temızmı ozellıkle odalar
Capris bundan 5 sene önce filan daha iyiydi, isim yaptıkça kaliteyi düşürdüler. Ben şahsen kesinlikle terih etmiyorum. Aynı hizmetin daha iyisini veren bir çok tatil köyü var :) Şahin güzel tavsiye ederim, burç clupta sivrisinek problemi olmasa orasıda iyi ama akşamları oturamıyorsun dışarıda...
sahınn denızı nasıl pekı uzakmı burc clupta yemekler kotuydu havuz kucuktu bahcesı ve anımesyonları guzeldı oglum 1 yasındaydı oraya gıttıgımızde ama guzeldı sahının odaları ve yemegı nasıl bırde
sahınn denızı nasıl pekı uzakmı burc clupta yemekler kotuydu havuz kucuktu bahcesı ve anımesyonları guzeldı oglum 1 yasındaydı oraya gıttıgımızde ama guzeldı sahının odaları ve yemegı nasıl bırde
şahinin temizlik sorunu var. akşam terkettim oteli birde balayımızdı rezilolduk.bera güzel çokta ucuz bizede yakın ama yemekler çok vasat artı havuzlar pis.inanın ehli dünya otelleri hepsinden iyi ama örtü sorunundan dolayı gidemiyoruz.alternatif turizmde resmen bizi sömürüyorlar
otelleri bana sorun kızlar ben çok gezerim yaz kış yakınız çünkü otel bölgelerine.şahin odaları çok pis.birde almancılar çok geliyor .fazla çocuklu oluyorlar ve biraz sıkıntı çıkartıyorlar.(hepsi değil tabi geneli)hele birde şimdi arap turist dadandı.bu yaz daha fazla olurlar.o çocukların sefilliğini görseniz içiniz acır
deniz mesafesi hemen hemen 10 yada bilemedin 15 dk otelden, havuzu çok güzel odaları ferah ve günlük temizlik yapılıyor, yemekleride burçtan daha güzel..
otelleri bana sorun kızlar ben çok gezerim yaz kış yakınız çünkü otel bölgelerine.şahin odaları çok pis.birde almancılar çok geliyor .fazla çocuklu oluyorlar ve biraz sıkıntı çıkartıyorlar.(hepsi değil tabi geneli)hele birde şimdi arap turist dadandı.bu yaz daha fazla olurlar.o çocukların sefilliğini görseniz içiniz acır
Bu her alanda böyle malesef zeynepcim. Müslüman müslümanı sömürüyor diyorum hep...
Zaten tesettür konusunda özelikle tekstil alanında çok var bu.. Alternatif az diye kalite nasıl olursa olsun fiyatları acayip uçuruyorlar.. Ben evlenmeden önce de sonrad a o ünlü markaları hiç tercih etmedim mesela, hatta düğün alışverişinde epey ısrar etmişti görümcem ama oralardan alış veriş yapmadım asla.. Otel olayı da aynı, ama şimdi kapalı olmasada muhafazakar kesimlerin geneli tercih ediyor.. Artık eskisi gibi değil. Bu arada hoş geldin, senin test sonuçları ne oldu?
şahinin temizlik sorunu var. akşam terkettim oteli birde balayımızdı rezilolduk.bera güzel çokta ucuz bizede yakın ama yemekler çok vasat artı havuzlar pis.inanın ehli dünya otelleri hepsinden iyi ama örtü sorunundan dolayı gidemiyoruz.alternatif turizmde resmen bizi sömürüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?