Burçtan daha iyi bence şahin, orasıda tamamen almancı doluyor bide krolar anlatamam ama şahin burçtan daha temiz :) Yada ben gittiğimde öyleydi 2 sene önce gittim 2009 du :)
yerlerde halı bile yok ama.tavandan örümcek ağı sarkıyor.sen temiz döneme denk gelmişsin.yemekler iyi çeşit çok haklısın o konuda.ya varya kafa dengi arkadaş lazım.bizim hiç arkadaşımız yok gitçek çünkü bayan havuzunda ayrılıyoruz eşlerimizden.bu yaz gitçekmisiniz?
Çünkü tercih hakkımız az canım, şu son 5 yıl içerisinde oteller felaket derecede bozuldu. Hizmet konusunda özellikle, temizlik gibi. Kapıya lütfen temizleyin diye 3 defa kart bıraktık burç ta en son resepsiyona indi eşim tartıştı. Yüz havlularını banyonun zemininede seriyorlar.. Dedimki olacak işmi, hanfendi 90 derecede yıkanıyorlar diyor adam... Iğyyy Aslında devremülk kiralayacaksın ama ordada yemek sıkıntısı var işte...
Çünkü tercih hakkımız az canım, şu son 5 yıl içerisinde oteller felaket derecede bozuldu. Hizmet konusunda özellikle, temizlik gibi. Kapıya lütfen temizleyin diye 3 defa kart bıraktık burç ta en son resepsiyona indi eşim tartıştı. Yüz havlularını banyonun zemininede seriyorlar.. Dedimki olacak işmi, hanfendi 90 derecede yıkanıyorlar diyor adam... Iğyyy Aslında devremülk kiralayacaksın ama ordada yemek sıkıntısı var işte...
canım burç bize uzak ben hiç gitmedim.ama bera alanyaya çok gittim geçen kış masaj için ayda bir gidiyodum 2buçuk saat uzaklıkta.mecburiyet ama çok iyi değil otel
Ayy deme yaa.. Eee ne olacak zaten cematlerin zenginleri tercih ediyor.. Para sıkıntıları yok yani.
Geçen yıl bende gittim hatta erkekler havuzunda arkadaşın oğlu başka bir çocuğa vurdu burnu filan kanadı baya bir hengameli olmuştu.. Ben beğenmedim berayı içlerinde yine en iyi bence şahin burçta eh yani fena değil.. Ama capris asla tavsiye etmiyorum artık suyunu çıkardılar birde isim yapmış diye inanılmaz kalabalıkk oluyor şezlonk bulamıyorsun.. Ben tıkış tıkış sevmiyorum öyle sakin olucak biraz.. Yada yeterli kapasitede olucak dünyanın parasını veriyorsun aldığın hizmet 3. sınıf... En iyisi devremülk aslında...
Sadece cemaatçiler değil, Almancılar ve araplarda öyle ve gerçekten (üzerine alınan olmasına ilesinde varsa lütfen sözüm meclisten dışarı) kaliteyi düşürüyorlar...
ee nereye gıdıcem ben hepsı kotu valla 2 kısı 5 gece 1.500dan asagı yok ama malesef somuruldugumuz gıbı ıyı hızmette alamıyoruz denız suyu havuzu var armutlunun bıyandan temızı gelıo bı yandan pıs olan bosalıo boyle gıderse oraya kalıcam ya yemek kotu ya odalar pıs yada havuz yokmu temız duzgun bı alternatıf otelllllllll
havuz var mı ki onda
sahınde burc gıbıyse o para verılmez ona cunku berayla aynı nerdeyse beranın sezlong olayı nasıp kalabalıkmıyanı bıde denıze mesafesı
hazıran basıda olabılır ama hava nasıl olurkı oglumda denıze havuza gırıcek cunku daha sakn olurmu hazıranda acaba
hazıran basıda olabılır ama hava nasıl olurkı oglumda denıze havuza gırıcek cunku daha sakn olurmu hazıranda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?