2011 Ekim Anneleri

ee nereye gıdıcem ben hepsı kotu valla 2 kısı 5 gece 1.500dan asagı yok ama malesef somuruldugumuz gıbı ıyı hızmette alamıyoruz denız suyu havuzu var armutlunun bıyandan temızı gelıo bı yandan pıs olan bosalıo boyle gıderse oraya kalıcam ya yemek kotu ya odalar pıs yada havuz yokmu temız duzgun bı alternatıf otelllllllll

Burçtan daha iyi bence şahin, orasıda tamamen almancı doluyor bide krolar anlatamam ama şahin burçtan daha temiz :) Yada ben gittiğimde öyleydi 2 sene önce gittim 2009 du :)

canım burç bize uzak ben hiç gitmedim.ama bera alanyaya çok gittim geçen kış masaj için ayda bir gidiyodum 2buçuk saat uzaklıkta.mecburiyet ama çok iyi değil otel

Yok canım ben zaten çok korkuyorum bir şey olur diye bu yaz kılımı kıpırdatmam çok sıkılırsakta istanbul yakını 1 2 saat mesafe olan bir yerlerde takılırız diye düşünüyorum. Biz tatile kalabalık gideriz, kuzenler arkadaşlar filan ve çok eğlenceli geçer , 2 kişi çok sıkılırsınız tabiki yakınlarınızla gidin bence...

hanzade geçen sene biz villa kiarlıyalım dedik özel havuzlu.ama günlüğü 1500 den falan başlıyo.soygun resmen.etraftan havuzu gözükenler çok uygun ama bize uygun olanlar çok pahallı

Ayy deme yaa.. Eee ne olacak zaten cematlerin zenginleri tercih ediyor.. Para sıkıntıları yok yani.

canım burç bize uzak ben hiç gitmedim.ama bera alanyaya çok gittim geçen kış masaj için ayda bir gidiyodum 2buçuk saat uzaklıkta.mecburiyet ama çok iyi değil otel

Geçen yıl bende gittim hatta erkekler havuzunda arkadaşın oğlu başka bir çocuğa vurdu burnu filan kanadı baya bir hengameli olmuştu.. Ben beğenmedim berayı içlerinde yine en iyi bence şahin burçta eh yani fena değil.. Ama capris asla tavsiye etmiyorum artık suyunu çıkardılar birde isim yapmış diye inanılmaz kalabalıkk oluyor şezlonk bulamıyorsun.. Ben tıkış tıkış sevmiyorum öyle sakin olucak biraz.. Yada yeterli kapasitede olucak dünyanın parasını veriyorsun aldığın hizmet 3. sınıf... En iyisi devremülk aslında...

Hz. Ömer der ki;
''Ben duanın kabul edilmemesi kaygısı taşımam, içimde dua etme isteği olmamasının kaygısını taşırım.
Çünkü kişiye dua etme isteği verilmişse kabul onunla beraberdir.''

Kızlar dua edin bol bol, Cumamız mübarek olsun.. Ben çıkıyım biraz işlerim var bugün, iyi bakın kendinize öptüm hadi:79:

havuz var mı ki onda

Sadece cemaatçiler değil, Almancılar ve araplarda öyle ve gerçekten (üzerine alınan olmasına ilesinde varsa lütfen sözüm meclisten dışarı) kaliteyi düşürüyorlar...

Dur yazmadan çıkmayım:) Evet öyle tabi, kroyum emme para bende mevzusu.. Benim dedemde almancıydı ama temizlikle titizlikte benim diyen hanımlara bin basar Arapları da burdakilerden biliyorum ayrıca suriyede filan arkaşlarım kaldı onlar anlatıyordu.. O kadar bebe var annelerinin umuru değil valla

sahınde burc gıbıyse o para verılmez ona cunku berayla aynı nerdeyse beranın sezlong olayı nasıp kalabalıkmıyanı bıde denıze mesafesı

Canım sanırım birazda şansına ben şahine gittiğimde iyi hizmet aldım mesela burçta alamadım o hizmeti ama alanlar var. Biraz bahşiş sıkıştırırsın kat görevlisinin eline hizmetini gördürürsün... Gideceğin sezonada bağlı temmuz çok kalabalık oluyor. Kalabalık oluncada hizmet kalitesi düşüyor. En sakin dönemi tercih edin bence..

burca gecen yaz deıl oncekı yaz gıttım dedınız gıbı usten temızleenıyodu ben asırı tıtızım kıyametı kopardım ondan sonra odam cok temız oldu valla kalabalıgıda cok deıldı ama yemekler kotu 2. sınıf bı yer bu sene hersey cok guzel olsun ıstıorum parayı gozden cıkardım yeterkı guzel temız olsun kalabalıgıda cok olmazsa daha ıyı olur tabı

hazıran basıda olabılır ama hava nasıl olurkı oglumda denıze havuza gırıcek cunku daha sakn olurmu hazıranda acaba

sahınde burc gıbıyse o para verılmez ona cunku berayla aynı nerdeyse beranın sezlong olayı nasıp kalabalıkmıyanı bıde denıze mesafesı

berada bahçeyle deniz sıfır .zaten küçücük bir bahçesi var.şezlong bol var.zaten hanımlar denize çok girmiyor havuzda rahat rahat açılıp saçılıyoruz çünkü.cemaatten benimde arkadaşlarım var gurup indirimi alıyorlar.ammaaaaa haşemayla havuza giriyorlar bende mayo giyince ayıplıyolar o yüzden onlarla gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…