2011 Ekim Anneleri

oyle cns cıns bakan cok oluyo zaten ama ben umursamıyorum e neden bunca para verıyoruz o otellere ıstedıgımız gıbı yuzelım dıye :) havuzu buyukmu kalabalıkmı sınek sorunu nasıl bıde sanırım kotunun ıyısı bera dıgerlerınden ıyı gozukuyo bu arada burcun anımasyonuna hastaydım gıdenler mutlaka her aksam gıtsın tabı o gurup duruyırsa

kızlar merhaba caprıce ben 1 buçuk sene önce balayına gittim çok beğendim yemekleri o kadar güzeldiki sırf yemekleri için gidilir çok mennun kaldım..imkanım olsa bu sende giderim ama yazın çok pahalı malesef

ya kızlar ben bugün daha kötüyüm. Hiç bi iş yapamıyorum. Az önce markete koştum, çubuk kraker aldım iyi gelirse diye ama... Allah'ım hayırlısıyla geçseydi şu yaaaa

ya kızlar ben bugün daha kötüyüm. Hiç bi iş yapamıyorum. Az önce markete koştum, çubuk kraker aldım iyi gelirse diye ama... Allah'ım hayırlısıyla geçseydi şu yaaaa

ay canımm inşallah işe yarar çubuk kraker meyvede yemeye çalış bari

senemiz doldu senetlerimiz bitti şimdi yeni yılda her ay için yeni senet imzalayalım dedi hadi senenin ortasında ev aldık çıkmak zorunda kaldık dedim kabul etmem diyor kadın işi resmen ticarete dökmüş yok böyle bi şey yaa benim gibi kiracıyı bulsunda öpsün alnına koysun

ben de kötüyüm. midem kötü. öğlene kadar geçen diye bekledim ama üstüne bir de baş ağrısı eklendi. migren ağrım olduğunda midem bulanır benim. onun gibi bir şey başlıyor sanırım

Oda senin gibi kiracıyı bulamayacağını bildiği için zaten yakana yapışıyor belliki, kanunen haklarını araştır bakalım benim avukat bir arkadaşım var olmassa onu arayıp sorayım.

Oda senin gibi kiracıyı bulamayacağını bildiği için zaten yakana yapışıyor belliki, kanunen haklarını araştır bakalım benim avukat bir arkadaşım var olmassa onu arayıp sorayım.

doğru söylüyosun ayın 15 i olunca kiramı vermezsem rahat edemiyorum 1 yıl boyunca 1 defa geciktirdim kiramı o da 2 gün ankara dışında olduğum için... senet yapmamış olsa 1 ay önceden haber verip ayrılabilirim ama senet olduğu için mümkün değildir diye biliyorum ama bunu iyice bir araştırmam lazım..

Neden normal kira sözleşmesi yapmıyorsunuz? Gerçi kiraz sözleşmesindede süre 1 yıl filan oluyor genelde dimi? Ne kadar bencil düşünceli bir kadın... İnsanlık hali oldu ki bir şey oldu ve çıkmak durumunda kaldın. Yakana yapışıcak gibi resmen, o yüzden senet yapıyordur zaten... Az önce ark. aradım merak ettim bende ama cvp vermedi duruşmada filan olabilir. Çıksın o beni arar bakalım ne hakların varmış.

Kızlar tatil planı yapanlar gideceğiniz oteli çok iyi seçin biz otellerle çalışıyoruz ve biçoğunun vitrin arkası gerçekten çok kötü açık büfelerde gördüğünüz güzel görüntüler gerçeği yansıtmıyo heleki böyle hasss durumlarımız varken 5 yıldızlı otel takıntısı olmayan arkadaşlara Adrasan ve Karaöz koylarını tavsiye debilirim hem denizi temiz hemde doğayla başbaşa cennet buralar ama eğlenelim gezelim tozalım kafa dinlemeye gelmedik dersenizde kaliteli oteller belek bölgesinde var.Sadece bir tavsiye insan işin içinde olunca çok şey görüyo....

Bu arada isim düşünen varmı ?

Kiracılık çok zor bilirim, bir süre bende oturdum çivi çakamıyorsun elin evine, Allah en kısa zamanda kendi evini almayı nasip etsin tüm kirada oturanlara inşallah...

ooo sözleşme yapılmazmı hem sözleşme hemde senet benim bizimde o kadar kiracımız oldu senet nedir bilmedik bu çok enteresan bir şey teşekkür ederim canım ilgilendiğin için arkadaşınla konuşursan haberini bekliyorum:80:

ben de kötüyüm. midem kötü. öğlene kadar geçen diye bekledim ama üstüne bir de baş ağrısı eklendi. migren ağrım olduğunda midem bulanır benim. onun gibi bir şey başlıyor sanırım

Ah canım ya. Bunun üstüne bir de baş ağrısı hiç çekilmez. 12. haftayı iple çekiyorum. O da olmazsa artık 16. haftayı çekiştireceğim. Hiç geçmiyo bu günler hiiç.

ya kızlar yaa eski yazılarınızı okudum herkes oda filan yapıyor bebişe ben kötü bir annemiyim ben oda yapmıyacagım sadece beşik alıcam tüllülerden yanımda yatırmak için.... çünkü bir yıl kadar yanımda yatar diye düşünüyorum oda sını ayırdıgım zamanda ozaman begendıgım birseyi alırım diye acele etmiyorum.... benim gibi düşünen var mı? merak ettim......

Kiracılık çok zor bilirim, bir süre bende oturdum çivi çakamıyorsun elin evine, Allah en kısa zamanda kendi evini almayı nasip etsin tüm kirada oturanlara inşallah...

amin canım bizim daha 1 senemiz var ev almaya nerdeyse tabi ondan önce kayınpeder insafa gelirde bize bir ev hediye ederse onu bilemem :)

yok canım sen kötü bi anne değilsin bende oda yapmıycam ve hiçbişey almadım son aylara kadarda almak istemiyorum onları sevmediğimden yada özenmediğimden değil bilmiyorum ama böyle işte daha sonra genç odası şeklinde alırım diye düşünüyorum Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

neden kötü bir anneymişsin.herkezin ekonamisi farklı ,yaşam sıtandartı farklı.ben daha hiç bişey almadım.nedense elim gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…