ya kızlar ben bugün daha kötüyüm. Hiç bi iş yapamıyorum. Az önce markete koştum, çubuk kraker aldım iyi gelirse diye ama... Allah'ım hayırlısıyla geçseydi şu yaaaa
ya kızlar ben bugün daha kötüyüm. Hiç bi iş yapamıyorum. Az önce markete koştum, çubuk kraker aldım iyi gelirse diye ama... Allah'ım hayırlısıyla geçseydi şu yaaaa
senemiz doldu senetlerimiz bitti şimdi yeni yılda her ay için yeni senet imzalayalım dedi hadi senenin ortasında ev aldık çıkmak zorunda kaldık dedim kabul etmem diyor kadın işi resmen ticarete dökmüş yok böyle bi şey yaa benim gibi kiracıyı bulsunda öpsün alnına koysun
Oda senin gibi kiracıyı bulamayacağını bildiği için zaten yakana yapışıyor belliki, kanunen haklarını araştır bakalım benim avukat bir arkadaşım var olmassa onu arayıp sorayım.
doğru söylüyosun ayın 15 i olunca kiramı vermezsem rahat edemiyorum 1 yıl boyunca 1 defa geciktirdim kiramı o da 2 gün ankara dışında olduğum için... senet yapmamış olsa 1 ay önceden haber verip ayrılabilirim ama senet olduğu için mümkün değildir diye biliyorum ama bunu iyice bir araştırmam lazım..
Neden normal kira sözleşmesi yapmıyorsunuz? Gerçi kiraz sözleşmesindede süre 1 yıl filan oluyor genelde dimi? Ne kadar bencil düşünceli bir kadın... İnsanlık hali oldu ki bir şey oldu ve çıkmak durumunda kaldın. Yakana yapışıcak gibi resmen, o yüzden senet yapıyordur zaten... Az önce ark. aradım merak ettim bende ama cvp vermedi duruşmada filan olabilir. Çıksın o beni arar bakalım ne hakların varmış.
ben de kötüyüm. midem kötü. öğlene kadar geçen diye bekledim ama üstüne bir de baş ağrısı eklendi. migren ağrım olduğunda midem bulanır benim. onun gibi bir şey başlıyor sanırım
Kiracılık çok zor bilirim, bir süre bende oturdum çivi çakamıyorsun elin evine, Allah en kısa zamanda kendi evini almayı nasip etsin tüm kirada oturanlara inşallah...
Kızlar naneli sakız ve şeker gerçekten bulantıya birebir deneyin iyi gelecek..
ya kızlar yaa eski yazılarınızı okudum herkes oda filan yapıyor bebişe ben kötü bir annemiyim ben oda yapmıyacagım sadece beşik alıcam tüllülerden yanımda yatırmak için.... çünkü bir yıl kadar yanımda yatar diye düşünüyorum oda sını ayırdıgım zamanda ozaman begendıgım birseyi alırım diye acele etmiyorum.... benim gibi düşünen var mı? merak ettim......
ya kızlar yaa eski yazılarınızı okudum herkes oda filan yapıyor bebişe ben kötü bir annemiyim ben oda yapmıyacagım sadece beşik alıcam tüllülerden yanımda yatırmak için.... çünkü bir yıl kadar yanımda yatar diye düşünüyorum oda sını ayırdıgım zamanda ozaman begendıgım birseyi alırım diye acele etmiyorum.... benim gibi düşünen var mı? merak ettim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?