ooo sözleşme yapılmazmı hem sözleşme hemde senet benim bizimde o kadar kiracımız oldu senet nedir bilmedik bu çok enteresan bir şey teşekkür ederim canım ilgilendiğin için arkadaşınla konuşursan haberini bekliyorum:80:
ya kızlar yaa eski yazılarınızı okudum herkes oda filan yapıyor bebişe ben kötü bir annemiyim ben oda yapmıyacagım sadece beşik alıcam tüllülerden yanımda yatırmak için.... çünkü bir yıl kadar yanımda yatar diye düşünüyorum oda sını ayırdıgım zamanda ozaman begendıgım birseyi alırım diye acele etmiyorum.... benim gibi düşünen var mı? merak ettim......
neden kötü bir anneymişsin.herkezin ekonamisi farklı ,yaşam sıtandartı farklı.ben daha hiç bişey almadım.nedense elim gitmiyor
ya kızlar yaa eski yazılarınızı okudum herkes oda filan yapıyor bebişe ben kötü bir annemiyim ben oda yapmıyacagım sadece beşik alıcam tüllülerden yanımda yatırmak için.... çünkü bir yıl kadar yanımda yatar diye düşünüyorum oda sını ayırdıgım zamanda ozaman begendıgım birseyi alırım diye acele etmiyorum.... benim gibi düşünen var mı? merak ettim......
neden kötü bir anneymişsin.herkezin ekonamisi farklı ,yaşam sıtandartı farklı.ben daha hiç bişey almadım.nedense elim gitmiyor
Bende almadım zeynep 6 aylık olana kadar dişimi sıkabilirsem almayı düşünmüyorum... O orda sağlıklı olsunda, ona herşeyini 1 saatte alacak o kadar çok bekleyeni varki yavrumun, herkes el pençe olur bana bile kalmaz :)
Canım sakız tükürük salgısını daha bir artırıyor. O da bulantıyı. Yani en azından benim için durum böyle. Ah nasıl severdim önceden sakız çiğnemeyiii
ya şaka bir yana dördüncü aya girdik maşallah.ölen kuzularımın kalp atışını bile duyamadım.kurban olurum yavrularım gittiler.kardeşlerinede sabırla yaklaşmak istiyorum.geçen bir takım sorduk 3.900 dediler yuh dedik soygun resmen.düşünerek israfa kaçmadan bikaç bişey yeter.sağlıklı olsunda kalanı boş.
Zeynepçim zor olunca daha bir kıymetli oluyor, ilk hamileliklerimizdeki gibi olmuyor işte, kıyafet eşya şu bu heveslerimiz ikinci planda kalıyor ister istemez tedirginliğimizden. Ama inanıyorum bu defa olucak zeynepim, çok korkuyorum ama bir yandanda inanıyorum gelecekler. Sonra onları beraber büyütücez birbirimize danışıcaz bir çok şeyi gazı var uyumuyor yaramaz diye :)) Ahh bir an evvel hayırlısı ile gelse o günler keşke..
Ben en çokta eşim için çok istiyorum baba olmasını istiyorum, O duyguyu tatmasını bebeğimizi kucağınaaldığındaki ifadesin halini çok merak ediyorum. Şimdi çok bir şey belli etmiyor temkinli yaklaşıyor oda ama biliyorum ki için için oda hayal kuruyor geceleri eli hep karnımda :) Hem düşük yapıp bebeği olmayan kim var ki zeynep inanalım dua edelim mevlam bizede bizim gibi olan herkesede hayırlısıyla versin bebeğini inşallah, çok uzun oldu dimi özür, napayım içimden geldi :)
geçen gün eşim ağladı.seni bir pamuğa sarsam korusam,ben bir kayıp daha kaldıramam diyor.bende inanıyorum bu sefer olcak inş.dua edelim bolca
geçen gün eşim ağladı.seni bir pamuğa sarsam korusam,ben bir kayıp daha kaldıramam diyor.bende inanıyorum bu sefer olcak inş.dua edelim bolca
kızlar duygulandırdınız benıde rabbım hepımızın bebeklerını korusun kotu dusunmeyın kotu cagırmayın en rısklı donemı atlattık sayırlır kavusucaz hep bırlıkte ınsallah yavrularımıza
bu arada ben ogluma bı su 6 aya kadar yatılan besıklerden bıde noral besık almıstım demıslı olanlardan ama pısman oldum her ıkı ısede yarayan park yatak en ıyısı 2. ıcın saklamakta kolay cunku canta oluyo tatıle bıle goturebılıyosunuz annane dede yanına fılan uzun tatıller yapıcaksanız sızın ıcın daha ıdeal tahta olan besıklerı hıc tavsıye etmem pahalı vede onu 2. bebege saklamak gercekten problem olucaktır besık nekadar buyuk olursa olsun buyuk yatakta daha rahat uyuyolar genc odası en mantıklısı benımkı gıbı tahta yaptırmakta sart deıl sımdı genc odaları yere daha yakın kenarlar yuksek su arabalı olanlar fılan cok ıdeal bence
Bizi ayakta tutanda bu canım eşlerimiz bizim anen olmamıız bebeğimizi kucağımız almamızı bizd eonların baba olmasını istiyoruz işte aşk sevdi bu :) Allah korusun bebeği olmuyor diye ne psikolojik baskılara maruz kalankardeşlerimiz var rabbim onlarada tez zamanda nasip etsin inşallah..
ınsan basına gelmeyınce anlamıyo gercekten zor bı durumdu ama buda bı sınavdı sızler ıcın ınsallah kazandınız hakkıyla yavrularımıza kavusucaz ınsallah mutluluk gozyasları dokucez bırlıkte beklenen bı bebek sızınkı ozlenen daha sevınclı ddaha mutlu olun onun ıcın eslerınız le paylasımınız sevıncınız cok hosuma gıttı allah bozmasın mutlulugunuzuİnşallah sinemcim inşallah canım hayırlısıyla rabbimin izni ile, hep dyorum ki hz meryeme babasız nasip etti hz isayı :) hz ibrahime kısır hanımından hemde 73 yaşında :) Onun hazinesi çok büyük merhametide bu defa bizlerede tattırır inşallah bu yüce duyguyu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?