ınsan basına gelmeyınce anlamıyo gercekten zor bı durumdu ama buda bı sınavdı sızler ıcın ınsallah kazandınız hakkıyla yavrularımıza kavusucaz ınsallah mutluluk gozyasları dokucez bırlıkte beklenen bı bebek sızınkı ozlenen daha sevınclı ddaha mutlu olun onun ıcın eslerınız le paylasımınız sevıncınız cok hosuma gıttı allah bozmasın mutlulugunuzuİnşallah sinemcim inşallah canım hayırlısıyla rabbimin izni ile, hep dyorum ki hz meryeme babasız nasip etti hz isayı :) hz ibrahime kısır hanımından hemde 73 yaşında :) Onun hazinesi çok büyük merhametide bu defa bizlerede tattırır inşallah bu yüce duyguyu...
Bende almadım zeynep 6 aylık olana kadar dişimi sıkabilirsem almayı düşünmüyorum... O orda sağlıklı olsunda, ona herşeyini 1 saatte alacak o kadar çok bekleyeni varki yavrumun, herkes el pençe olur bana bile kalmaz :)
Alternatifi var rumuz17 naneli şeker al olips çok iyi ben hep onlarla atlattım. Yoksa çok dah abeter olurdum. Bird ebir şey söyleyeceğim, kusacağınız zaman kendinizi frenlemeye çalışmayın bırakın çıksı, bunu yapmanın böbrekleremi karaciğeremi ne zararı varmış oraya kaçabiliyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Sakın kendinizi tutmayın gerekirse parmağınızla tetiklemeye çalışıp kusun. Bir iki arkadaşı okumulştum kendisini tutan kaçtır diyeceğim unutuyorum...
herkese merhabalar
uzun süredir yazmıyorum çünkü utanıyorum
bir ara hamileliğimin ilk dönemlerinde burada sigaradan dolayı huysuzluk çıkarmıştım, şimdi özür dilerim o huysuzluğumdan dolayı, bir de kayınvaldem yanımdaydı iyice gerilmiştim.. sanırım çok duygusaldım..
umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur..
Gittim vede geldim çok iyi dedi doktor herşeye Elevit verdi bide Ferrum fort onları içicem Bir sürüde ultrason görüntüsü kocaman olmuş 7cm Bende 2 kilo almışımduygu gittinmi hastaneye? kaçtaydı randevun?
hatırlamamana sevindim :)hoşgeldin:)
huzursuzluğu ben hatırlayamadım ama olsun nasılsın nasıl gidiyor ?
herkese merhabalar
uzun süredir yazmıyorum çünkü utanıyorum
bir ara hamileliğimin ilk dönemlerinde burada sigaradan dolayı huysuzluk çıkarmıştım, şimdi özür dilerim o huysuzluğumdan dolayı, bir de kayınvaldem yanımdaydı iyice gerilmiştim.. sanırım çok duygusaldım..
umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur..
başınız çok ağrıyınca parol içiyo musunuz?
Özüre gerek yok Burda tartışıyoruz geriliyoruz ama sonunda unutuyoruz gidiyo Hormonlar yaptırıyo hem bizim suçumuz yok ki
vallahi gözlerim doldu handazecim..aynen o sağlıklı olsunda 1 saate herşeyi tamamlanır yavru kuşumun. onu çok bekleyen var burda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?