2011 Ekim Anneleri

ınsan basına gelmeyınce anlamıyo gercekten zor bı durumdu ama buda bı sınavdı sızler ıcın ınsallah kazandınız hakkıyla yavrularımıza kavusucaz ınsallah mutluluk gozyasları dokucez bırlıkte beklenen bı bebek sızınkı ozlenen daha sevınclı ddaha mutlu olun onun ıcın eslerınız le paylasımınız sevıncınız cok hosuma gıttı allah bozmasın mutlulugunuzu

ıkı sefer yollamısım aynı msjı kusura bakmayın yollanmadı sandım :)
hayatım butun park yataklarda olmuyo fıle fılesızlerde var alırken en buyugunu almaya dıkkat edın onemlı olan o dıger seyler kullanılmıyo bıde donence ıse yarıyo bebegın basnda doen oyuncaklar alırken donencenın pıllı olmasına ve pelus olmasına dıkkat edın bızımkı kurmalıdı hemen dururudu gıt bıdaha kur plastıktı oglumun basına dusmustu bende onu komsumaverdım bu bebegıme yenısını alıcam ınsallah

bir anımı anlatim.ilk bebeğime hamileyidim anneler günü yaklaşıyor hatırlarsınız elmas bir yüzük vardı hep reklamı dönüyordu.çok heveslendim.ilçede olunca burda satılmıyor.adanaya gittik eşim sipariş vermiş.yüzük geldiiiii .ama ertesi gün benim bebeğim gitti.hiç takamadım yüzüğü saklıyorum.bebeğim olursa çeyizine koycam kardeşinden hatıra olarak.2 buçuk yıl geçti ama ömür geçti sanki.ama yaramaz bir bebeğim olcak sanırım dolanıp durcam arkasında unutçam o günleri

unutulcak o gunler telastan kendını bıle unutcaksın hatta :) artık dusunupte beebklerınızı uzmeyın kızlar
ben cıkıyorum anneme gıdıcem aksam gelırım yıne gorusmek uzere

vallahi gözlerim doldu handazecim..aynen o sağlıklı olsunda 1 saate herşeyi tamamlanır yavru kuşumun. onu çok bekleyen var burda...

kızlar bir şey soracağım. benim 1 haftadır midem kazınıyor. yemek yesemde bu kazıntı devam ediyor.şimdi öğle yemeği yedim ama hala sanki 10 gündür yememişim gibi kazınıyor midem. durumu böyle olan varmı ? ne yapacağımı bilemedim :-(((((((( doktoruma mesaj attım biraz önce ama hala dönmedi.

benimde kazınıyor ama çok değil arada dün akşam tam yattık kazındı muz yedim uyudum..olur herhalde hamilelikde kazınma

valla benim bi sabah aç karnımayken bulandı tuttum geçti bende kolonyayı ve limonu dayıyom burnuma geçiyo... amaaaaaaaaaaa kahvaltıdan sonra bi geldi zorla yediğim herşey çıktı daaha kötü oldu:2::2::2: o yüzden artık tutmam bi daha

herkese merhabalar
uzun süredir yazmıyorum çünkü utanıyorum
bir ara hamileliğimin ilk dönemlerinde burada sigaradan dolayı huysuzluk çıkarmıştım, şimdi özür dilerim o huysuzluğumdan dolayı, bir de kayınvaldem yanımdaydı iyice gerilmiştim.. sanırım çok duygusaldım..
umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur..

hoşgeldin:)
huzursuzluğu ben hatırlayamadım ama olsun nasılsın nasıl gidiyor ?

duygu gittinmi hastaneye? kaçtaydı randevun?
Gittim vede geldim çok iyi dedi doktor herşeye Elevit verdi bide Ferrum fort onları içicem Bir sürüde ultrason görüntüsü kocaman olmuş 7cm Bende 2 kilo almışım
Yine sorucağım herşeyi unuttum hatta cinsiyeti bile ama eşim yanımdaydı o sordu hemen bellimi diye Pek belli olmaz ama bkalım dedi
Sanırım KIZım oluyo Kıza yakın ama değişebilir dedi

hoşgeldin:)
huzursuzluğu ben hatırlayamadım ama olsun nasılsın nasıl gidiyor ?
hatırlamamana sevindim :)
biz iyiyiz ikili test sonucumuzu aldık bugün. her şey yolunda.. ama mantar olmuşum doktor zalain diye bir fitil verdi.. umarım işe yarar.. bebeğim de erkek büyük ihtimalle, çok heyecanlıyız

Özüre gerek yok Burda tartışıyoruz geriliyoruz ama sonunda unutuyoruz gidiyo Hormonlar yaptırıyo hem bizim suçumuz yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…