hanzade ben görücü usulü evlendim ama kocama çok düşkünüm onsuz adım atamam.Allah başımdan eksik etmesin bide kuzum gelirse kadro tamam
herkese merhabalar
uzun süredir yazmıyorum çünkü utanıyorum
bir ara hamileliğimin ilk dönemlerinde burada sigaradan dolayı huysuzluk çıkarmıştım, şimdi özür dilerim o huysuzluğumdan dolayı, bir de kayınvaldem yanımdaydı iyice gerilmiştim.. sanırım çok duygusaldım..
umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur..
ayy canım yaa kalp kalbe karşıymış bende sana yazıyordum sonra cümleyi ayarlayamadım sildim yazdıklarımıleynaaa nasıl gectı 2 li test...
canım son gittiğimde doktor bana çok mecbur kalırsan iç dedi hala ağrıyormu başın baş parmağınla işaret parmağının ortasına biraz masaj yapsana her iki elinede bende işe yarıyor çünkü beyne giden damarlar ordan etkileniyormuşbaşınız çok ağrıyınca parol içiyo musunuz?
duygucum maşallah size kocaman olmuşunuz kocaman birGittim vede geldim çok iyi dedi doktor herşeye Elevit verdi bide Ferrum fort onları içicem Bir sürüde ultrason görüntüsü kocaman olmuş 7cm Bende 2 kilo almışım
Yine sorucağım herşeyi unuttum hatta cinsiyeti bile ama eşim yanımdaydı o sordu hemen bellimi diye Pek belli olmaz ama bkalım dedi
Sanırım KIZım oluyo Kıza yakın ama değişebilir dedi
canım burda fitil konuşmaları geçmişti bir ara hamilelikte zararlı falan diye konuşmuştu arkadaşlar birde onlardan yorum al istersen geçmiş olsun sen sirke karbonat vanilya ve şekerle devam edebilirsin bu aradahatırlamamana sevindim :)
biz iyiyiz ikili test sonucumuzu aldık bugün. her şey yolunda.. ama mantar olmuşum doktor zalain diye bir fitil verdi.. umarım işe yarar.. bebeğim de erkek büyük ihtimalle, çok heyecanlıyız
başınız çok ağrıyınca parol içiyo musunuz?
leyna teşekkür ederim, doktora üstüne basa basa sordum bir zararı var mı diye. ama mantar o kadar yoğunmuş ki kullanmak zorundaymışım.. sirkeli su da kullandım ama geçici bir çözüm oldu :) bir de babamı arayıp sordum kullan dedi, ilk üç ay sakıncalı olabilirmiş sonra pek zararı yokmuş. kendisi doktor
maşallah ona :)
ay sevsinler senin kızını nasılda rahat rahat yatıyor
valla benim bi sabah aç karnımayken bulandı tuttum geçti bende kolonyayı ve limonu dayıyom burnuma geçiyo... amaaaaaaaaaaa kahvaltıdan sonra bi geldi zorla yediğim herşey çıktı daaha kötü oldu:2::2::2: o yüzden artık tutmam bi daha
wuuuuu babana fitil kullanıyım diyemi sordun ayy çok utanırdım ben gerçi başımda olmadığı için bilememde doktor olunca normal olur :))
wuuuuu babana fitil kullanıyım diyemi sordun ayy çok utanırdım ben gerçi başımda olmadığı için bilememde doktor olunca normal olur :))
Tutma hem istifra edince daha rahat oluyor insan tut tut daha beter bulanıyor..
Bende soramazdım herhalde Ben babamla konuştum cinsiyetini bile söyleyemedim dilime ucuna geldi ama yok diyemedim
Gerçi babam çok iyidir herşeyi oturup konuşabilirsin ama konuşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?