2011 Ekim Anneleri

Utanıcak ne var ki, hoşgeldin hepimiz ara ara huysuzlanıyoruz hep hormonlardan hepp :))

leynaaa nasıl gectı 2 li test...
ayy canım yaa kalp kalbe karşıymış bende sana yazıyordum sonra cümleyi ayarlayamadım sildim yazdıklarımıtestim gayet normal dedi doktor birsınır varmış 3 ün altında olması gerekirken benimkisi 1 miş ense kalınlığı sanırım mm cinsindenmi tam dinleyemedim doktoru sen nasılsın?
başınız çok ağrıyınca parol içiyo musunuz?
canım son gittiğimde doktor bana çok mecbur kalırsan iç dedi hala ağrıyormu başın baş parmağınla işaret parmağının ortasına biraz masaj yapsana her iki elinede bende işe yarıyor çünkü beyne giden damarlar ordan etkileniyormuş
duygucum maşallah size kocaman olmuşunuz kocaman birkızınla sana.......
canım burda fitil konuşmaları geçmişti bir ara hamilelikte zararlı falan diye konuşmuştu arkadaşlar birde onlardan yorum al istersen geçmiş olsun sen sirke karbonat vanilya ve şekerle devam edebilirsin bu arada şaka şaka

Son düzenleme:
evet hormonlarımız sanırım :) ben üç ay boyunca sürekli ağlama krizlerine girdim, çok gergindim.. geçti çok şükür artık kendimi normal hissediyorum.

leyna teşekkür ederim, doktora üstüne basa basa sordum bir zararı var mı diye. ama mantar o kadar yoğunmuş ki kullanmak zorundaymışım.. sirkeli su da kullandım ama geçici bir çözüm oldu :) bir de babamı arayıp sordum kullan dedi, ilk üç ay sakıncalı olabilirmiş sonra pek zararı yokmuş. kendisi doktor

wuuuuu babana fitil kullanıyım diyemi sordun ayy çok utanırdım ben gerçi başımda olmadığı için bilememde doktor olunca normal olur :))

Tutma hem istifra edince daha rahat oluyor insan tut tut daha beter bulanıyor..

wuuuuu babana fitil kullanıyım diyemi sordun ayy çok utanırdım ben gerçi başımda olmadığı için bilememde doktor olunca normal olur :))

Bende soramazdım herhalde Ben babamla konuştum cinsiyetini bile söyleyemedim dilime ucuna geldi ama yok diyemedim
Gerçi babam çok iyidir herşeyi oturup konuşabilirsin ama konuşamıyorum

valla canım ben mantar varmış dedim babam kendi fitil kullan dedi :)) sağolsun çok anlayışlı.. tabi doktor olmasının etkisiyle.. bana kalmıyo zaten annem her şeyi yumurtluyo.. ama bebeğin cinsiyetini bana sormuyo anneme soruyo gizli gizli :) bu da çelişki tabi..

Bende soramazdım herhalde Ben babamla konuştum cinsiyetini bile söyleyemedim dilime ucuna geldi ama yok diyemedim
Gerçi babam çok iyidir herşeyi oturup konuşabilirsin ama konuşamıyorum

hamileliğimi öğrendiğimde ilk babamı aradım dede oluyosun dedim babam hıı öylemi hayırlı olsun dedi ağlamaya başladı konuşamıycam ben annene veriyorum dedi ve gitti hiç unutamıyorum canım babam benim arkadaşım sırdaşım herşeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…