Slm sekerler nasılsınız bakalım bebişler nasıl keyifler nasıl ben grip oldum cok halsizim bulantım cok yattım bütün gün
:2:
selam canım hoşgelin geçmiş olsun bal ve zencefil çok iyi geliyor ben aldım biraz acı ama napayım..
öyle yetiştirildik hepimiz, bir iş görüşmesine gitmiştim ama uygulamalı spor sınavı olunca geri döndüm bebek var diye. amcam aradı kızım noldu iş diye, amca dedim durum böyle bebek var sınava girmedim. adam duymamazlıktan geldi utandıbabam iyi yani onların yanında, artık aşmak lazım bunları bence, sonuçta bizi de leylekler getirmedi, ayrıca bu çocuklar nikahlı kocalarımızdan değil mi
İnşallahhhhh içinden geçtiği gibidirAyyyannesi kocaman olmuş görünce direk içime erkek doğdu duygu :) erkekmi yoksa...
ağrımak ne kelime leyna çatlıyo başım. davullar çalıyo sanki içinde. kulaklarımda uğultu, gözlerimde de yanma var. kıpkırmızı oldu gözlerim. burnum akıyor. bahar alerjisi de oldum sanırım. söylediğin şekilde masaj yapıyım ama çok yaptım sabahtan beri şakaklarımı kolonya ile ovuyorum bana mısın demedi.
minoseti duymamıştım ama parol u sordum geçen gün bir daha böyle ağrıdı. dr aradım, 16. haftaya kadar içme ama çok çok dayanamayacak gibi olursan bir tane parol iç dedi. sanırım içicem az sonra. sağolun.
evet daha önce idrar yolu iltihabı oldu doktor monurol verdi, babam içirmedi bol su iç geçer dedi ve geçti :) sonra grip oldum kendi doktoruma sormadan pen-os içtim penisilin grubundan babam vermişti yine gribi atlattım, muayenede doktoruma sordum o da iyi yapmışsın dedi.. şimdi fitil için ikisinin de onayını aldım.. insan babası olunca çok ama çok güveniyor, sonuçta onun da torunu:) bir de babam 40 yıllık doktor, yani kendi doktorumun yaşı kadar doktorluğu var.. ay ne çok bahsettim kusura bakmayın.. özledim sanırım, allah onları başımızdan eksik etmesin.. iyi ki varlar..Babam dr olsa bende sorardım hemde daha çok güvenerek :)
Maaşallah cnm nerdeyse yüz hatları bile belli olmuş ayyy minik mucize subhanallah!
ay çok hoşsun benim arkadaşımın annesi 6. doğurdu 7. hamile bir türlü erkeği tutturamadı hepsi kız artık senin bu bebeğinde kız olursa kızları 4 lüyosunuz artık erkeği kaçta bulursunİnşallahhhhh içinden geçtiği gibidir
doktor kıza yakın ama değişebilir dedi ben şuan kızı benimsemiş durumdayım ama benimsemem bi kaç saatimi aldı
Benim ikinci evliliğim eşiminde öyle Çocuk olarak benim ilk ama eşimin 3 tane kızı var doktor kız diyince eşimin suratına baktım yüzündeki sırıtma duruyodu içinden ne geçirdi bilemem doktordan çıkıncada Allah işini bilir dedi ama hamile olduğumu öğrendiğinden beri erkek olucak benim içime doğuyo diyodu eşim oğlak burcu hisleri kuvvetli olur bende o öyle dedikçe kendimi erkek diye kaptırmıştım
İnşallah erkektir(bunu sadece eşim için istiyorum) değilsede erkeği bulana kadar devam
Kızlar ya dün akşam üzeri benden bir leke geldi.. Eve gittim.kontrol ettim peçeteye yine kırmızı ile karışık bir akıntı geldi...sonra geçti...korktum ama dr aramadım..yarın sabah 10:45 de randevum var...normaldir değilmi...geçen gittiğim zaman aktif kanaman yok demişti muayeneden sonra...devam etse yada hızlansa arayacaktım sonra vazgeçtim..bilmiyorum artık...allaha emanet bekliyorum..
ay çok hoşsun benim arkadaşımın annesi 6. doğurdu 7. hamile bir türlü erkeği tutturamadı hepsi kız artık senin bu bebeğinde kız olursa kızları 4 lüyosunuz artık erkeği kaçta bulursunneyse içini karartmayım inşallah erkektir ve en hayırlısıdır
İnşallahhhhh içinden geçtiği gibidir
doktor kıza yakın ama değişebilir dedi ben şuan kızı benimsemiş durumdayım ama benimsemem bi kaç saatimi aldı
Benim ikinci evliliğim eşiminde öyle Çocuk olarak benim ilk ama eşimin 3 tane kızı var doktor kız diyince eşimin suratına baktım yüzündeki sırıtma duruyodu içinden ne geçirdi bilemem doktordan çıkıncada Allah işini bilir dedi ama hamile olduğumu öğrendiğinden beri erkek olucak benim içime doğuyo diyodu eşim oğlak burcu hisleri kuvvetli olur bende o öyle dedikçe kendimi erkek diye kaptırmıştım
İnşallah erkektir(bunu sadece eşim için istiyorum) değilsede erkeği bulana kadar devam
ilahi :) protein ağırlıklı beslenince uzun süre erkek oluyormuş, onu da deneyebilirsin.. hem anne hem baba için geçerli.. bol bol yumurta et :)3 hazırda var zaten arkadaşın gibi 7de ben doğursam eder 10 EEEeeeee artık 10 tanede 1 erkek bulamazsak yuh yani bize
Erkekte sinir stres sıkıntılı yaşam erkek spermlerin ölmesine sebep oluyomuş Kocacım herhalde çok sıkıntılı geldi bu günlere Adama iyi bakmam lazım stresten uzak bi hayat yaşatmalıyım ona yoksa erkekte yok
Duygucuğum Allah gönlünüze göre versin.. benim de bir oğlum var 2.5 yaşında. gönlümüzden hep kız geçiyor yoğunlukla ama doktorumuz bu haftaki muayenede erkeğe benziyor dedi. yüksek ihtimal erkek gibi duruyormuş ama yine de birşey söylemek için erken dedi. Tabiki önce sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun.. ama hala bir umudumuz ihtimalimiz var kızsa diye..
Eğer imkanın varsa izin al ve eve git diyeceğim ama hafta sonu zaten belki sorun olabilir... Bence dayanabildiğin kadar dayan deniz, ilaç alma parol zaten senin o şiddetli baş ağrını kesebilecek kadar etkili bir ilaç değil, boşuna almış olucaksın... En güzeli ılık bir duş ve uyku... Sık biraz dişini bence.. biliyorum berbat bir ağrı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?