izin alabilirim ama zaten üç saat kaldı biraz daha dayanayım diyorum. hem izin alsam ev çok uzak, ancak 1,5 saat sonra evde olucam o da tam bir çile olacak. kayınpederim gelip alır ama ona söylemeye de çekinirim şimdi. zaten sabah-akşam getiriyor beni, bi de gün içinde ayıp olur sanki.
odamın perdelerini kapadım, güneş gelmesin diye. biraz daha dayanıp gidicem eve.ilaç almadım şimdilik içmiycem. evet en güzeli duş ve sessizlik, uyku. bitsin bugün
3 hazırda var zaten arkadaşın gibi 7de ben doğursam eder 10 EEEeeeee artık 10 tanede 1 erkek bulamazsak yuh yani bize
Erkekte sinir stres sıkıntılı yaşam erkek spermlerin ölmesine sebep oluyomuş Kocacım herhalde çok sıkıntılı geldi bu günlere Adama iyi bakmam lazım stresten uzak bi hayat yaşatmalıyım ona yoksa erkekte yok
İçinizi sağlık içinizdekilere sağlık inşallah Ben dert etmiyorum zaten benim ilk zaten kızlarıda çok severimÖncelikle sağlıklı sıhatli olsun hepimizin dileği bu tabi :) ama rabbim gönlüne göre versin benim içimede direk erkek bu diye doğdu. Benimde hislerim çok kuvvetlidir. Kızın olursada olsun ilk bebişin ikinciye oğlun olur hayırlısıyla.. Allah hayırlı evlat etsin :)
Ayyy benim kızım olursa protein ağırlıklı beslenmek işe yaramıyo demektir ben kırmızı et hastasıyımdır (son bir aydırda ona aşeriyorum) eşim desen etsiz yemek asla yemez doymuyomuş yumurtada çok yeriz Doğurak görek o zamanilahi :) protein ağırlıklı beslenince uzun süre erkek oluyormuş, onu da deneyebilirsin.. hem anne hem baba için geçerli.. bol bol yumurta et :)
Çok kötü bu baş ağrısı arkadaşımın migreni tutunca kapatırdı kendini eve 2-3 tane ilaç alırdı oda perdeleri felan kapatırdı İnşallah geçer canım sabretmekten başka çare yokizin alabilirim ama zaten üç saat kaldı biraz daha dayanayım diyorum. hem izin alsam ev çok uzak, ancak 1,5 saat sonra evde olucam o da tam bir çile olacak. kayınpederim gelip alır ama ona söylemeye de çekinirim şimdi. zaten sabah-akşam getiriyor beni, bi de gün içinde ayıp olur sanki.
odamın perdelerini kapadım, güneş gelmesin diye. biraz daha dayanıp gidicem eve.ilaç almadım şimdilik içmiycem. evet en güzeli duş ve sessizlik, uyku. bitsin bugün
geçmiş olsun, inşallah çabuk geçer..
izin alabilirim ama zaten üç saat kaldı biraz daha dayanayım diyorum. hem izin alsam ev çok uzak, ancak 1,5 saat sonra evde olucam o da tam bir çile olacak. kayınpederim gelip alır ama ona söylemeye de çekinirim şimdi. zaten sabah-akşam getiriyor beni, bi de gün içinde ayıp olur sanki.
Ayy bu dişi spermler erkek spermleri sollayıp geçiyor demek
ben de teşekkür ederim, hoş bulduk :)teşekkür ederim megaira. sana da geçmiş olsun. tekrar hoş geldin topiğe.
Kadının gücü
Burda bile kendini gösteriyo Erkekler daha spermken bile strese dayanamıyo ama kadınlar öylemi Her güçlüğe dayanmamız ordan geliyo demekki
Ayyy benim kızım olursa protein ağırlıklı beslenmek işe yaramıyo demektir ben kırmızı et hastasıyımdır (son bir aydırda ona aşeriyorum) eşim desen etsiz yemek asla yemez doymuyomuş yumurtada çok yeriz Doğurak görek o zaman
:)) tezleri çürütebiliriz tabi, ama biz de protein çok tüketiriz iki doktor da erkeğe benziyor dedi.. şimdi 30 nisanı iple çekiyorum kesin söyleyecekmiş cinsiyetini.. hayırlısı ne diyelim, sağlıklı olsunlar da :)
:)) tezleri çürütebiliriz tabi, ama biz de protein çok tüketiriz iki doktor da erkeğe benziyor dedi.. şimdi 30 nisanı iple çekiyorum kesin söyleyecekmiş cinsiyetini.. hayırlısı ne diyelim, sağlıklı olsunlar da :)
İçimize genelde ne istiyosak o doğuyoda 6 ay sonra dışarı ne doğurucaz bakalımaayyy bende hamile kaldığımdan beri sürekli kırmızı et istiyor cnm aslında çok sevmem ama sürekli yiyesim geliyo benimde içime erkek doğuyo ama hayırlısı
listeye yazıyım bari kendime kız sana erkek
Kız olması bana yaradı ben koyucam adını erkek olsa eşim koyucaktı ismide hazırdı Mert olucaktı İsim düşünmeye başlasam iyi olur
yaz ama pipi dediği şey göbek bağıysa değiştiririzgerçi ben de daha hamile kalmadan erkek olacak diyordum hala daha erkek hissediyorum, kız olursa şoke olacağım :))
Sana kız kendime erkek yazmışımsonradan farkettim düzelttim hemen
Ultrason resmine bakıp bakıp koca kafalı kızım diye seviyorum hele bi tane sırf kafası var şimdiden başladım kime benziyo diyeabimle eşimin karışımı gibi sanki
maşallah duygucum Allah onu size bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?