2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsun, inşallah çabuk geçer..

Ayy bu dişi spermler erkek spermleri sollayıp geçiyor demek

İçinizi sağlık içinizdekilere sağlık inşallah Ben dert etmiyorum zaten benim ilk zaten kızlarıda çok severim
ilahi :) protein ağırlıklı beslenince uzun süre erkek oluyormuş, onu da deneyebilirsin.. hem anne hem baba için geçerli.. bol bol yumurta et :)
Ayyy benim kızım olursa protein ağırlıklı beslenmek işe yaramıyo demektir ben kırmızı et hastasıyımdır (son bir aydırda ona aşeriyorum) eşim desen etsiz yemek asla yemez doymuyomuş yumurtada çok yeriz Doğurak görek o zaman
Çok kötü bu baş ağrısı arkadaşımın migreni tutunca kapatırdı kendini eve 2-3 tane ilaç alırdı oda perdeleri felan kapatırdı İnşallah geçer canım sabretmekten başka çare yok

Benimde en çok korktuğum şey dişimin kulağımın filan ağrıması, başım ağrıdı geçen hafta çok fena, yattım dinlendim geçti...Geçer inşallah en kısa sürede..

DENİS geçmiş olsun cnm sana nane yağı demiştim ama keşke yanında bulundursan bide hangi taraf ağrıyosa kulak kıkırdağına msaj yap 20 dk. falan

Ayyy benim kızım olursa protein ağırlıklı beslenmek işe yaramıyo demektir ben kırmızı et hastasıyımdır (son bir aydırda ona aşeriyorum) eşim desen etsiz yemek asla yemez doymuyomuş yumurtada çok yeriz Doğurak görek o zaman

:)) tezleri çürütebiliriz tabi, ama biz de protein çok tüketiriz iki doktor da erkeğe benziyor dedi.. şimdi 30 nisanı iple çekiyorum kesin söyleyecekmiş cinsiyetini.. hayırlısı ne diyelim, sağlıklı olsunlar da :)

aayyy bende hamile kaldığımdan beri sürekli kırmızı et istiyor cnm aslında çok sevmem ama sürekli yiyesim geliyo benimde içime erkek doğuyo ama hayırlısı

listeye yazıyım bari kendime kız sana erkek
Kız olması bana yaradı ben koyucam adını erkek olsa eşim koyucaktı ismide hazırdı Mert olucaktı İsim düşünmeye başlasam iyi olur

listeye yazıyım bari kendime kız sana erkek
Kız olması bana yaradı ben koyucam adını erkek olsa eşim koyucaktı ismide hazırdı Mert olucaktı İsim düşünmeye başlasam iyi olur

yaz ama pipi dediği şey göbek bağıysa değiştiririz gerçi ben de daha hamile kalmadan erkek olacak diyordum hala daha erkek hissediyorum, kız olursa şoke olacağım :))

Ultrason görüntülerinin zamanla rengi uçuyomuş ben hepsinin fotoğraf makinesiyle resmini çektim öyle saklıyorum Sizde yaparsanız flaşı kapatın yoksa parlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…