bir duş alim dedim kasık ağrısından öldüm.akşama gezmeye gitçemde cici kız olim bari dedim.hormonlu cici kız
Bende akşam gezmelerine çıkmak istiyorum ama 1 saat ayakta kalınca belim ağrıyor
Bende akşam gezmelerine çıkmak istiyorum ama 1 saat ayakta kalınca belim ağrıyor
izin alabilirim ama zaten üç saat kaldı biraz daha dayanayım diyorum. hem izin alsam ev çok uzak, ancak 1,5 saat sonra evde olucam o da tam bir çile olacak. kayınpederim gelip alır ama ona söylemeye de çekinirim şimdi. zaten sabah-akşam getiriyor beni, bi de gün içinde ayıp olur sanki.
odamın perdelerini kapadım, güneş gelmesin diye. biraz daha dayanıp gidicem eve.ilaç almadım şimdilik içmiycem. evet en güzeli duş ve sessizlik, uyku. bitsin bugün
Güle güle giydir canım, ay pek bi şekermiş.. Ametists hanigi mağazadan aldı acaba, bende bakıyım pek hoşuma gittisarı sarı civciv gibi
bende bugün acayip bir şişlik var ne düğme ne fermuar kar etmedi anacımmmm :)))
akşam olsada pijilerimi giysem geniş genişşşş
Bu arada ilk hamile kıyafetimi aldım LCW dennnnn
şu bahçıvan pantolonlarından tırıl tırıl ince kot kumaşında yapmışlar çok güzel kızlar tavsiye ederim bakın bi...Fiyatıda 49 TL idi
Ben bahçıvan arıyorum eşim çok hevesli oda bahçıvan giyiniyim istiyo baktıklarımda yoktu netten satışa başlamışlardı ordanda baktım ordada yoktubende bugün acayip bir şişlik var ne düğme ne fermuar kar etmedi anacımmmm :)))
akşam olsada pijilerimi giysem geniş genişşşş
Bu arada ilk hamile kıyafetimi aldım LCW dennnnn
şu bahçıvan pantolonlarından tırıl tırıl ince kot kumaşında yapmışlar çok güzel kızlar tavsiye ederim bakın bi...Fiyatıda 49 TL idi
Bu arada Duygucum maşallah. Topikte kız sayısında artış yaşanıyor son zamanlarda farkettiniz mi?
çok sıkıldııııımmm zaman geçmedi bu gün bacaklarım ağrıdı gözlerimden uyku akıyor annemi özledim eve gitmek istiyoruuummmmmazcıkta ben naz yapiim bariii
Bende annemi ve babamı özledim 1 ayı geçti görmüyorum Memlekete gitmişlerdi geldiler ama gidemedim yanlarına
Topik boşaldı İş çıkış saati gelince herkes yok oldu
aynı şehirdemi oturuyorsunuz?
yok yok ben çıkmadım daha burdayımmmm :)))
aynı şehirde değiliz ama çok uzakda değiller 2 saatlik mesafe
Sende 1 saate bizi terk eder gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?