2011 Ekim Anneleri

Bende akşam gezmelerine çıkmak istiyorum ama 1 saat ayakta kalınca belim ağrıyor

cnm bende çok istiyorum ama malesef sende bugünlere zor gelmişsin benim gibi doktorum bana kesinlikle uzun süre ayakta kalmayacaksın ve koşuşturmayacaksın dedi sende dikkat et bence...

bende bugün acayip bir şişlik var ne düğme ne fermuar kar etmedi anacımmmm :)))
akşam olsada pijilerimi giysem geniş genişşşş

Bu arada ilk hamile kıyafetimi aldım LCW dennnnn
şu bahçıvan pantolonlarından tırıl tırıl ince kot kumaşında yapmışlar çok güzel kızlar tavsiye ederim bakın bi...Fiyatıda 49 TL idi

Canım Allah iyiliğini versin. Ben yeni yeni kendime geldim. kendini kusmamak için çok mu tuttunda oldu acaba? Keşke hiç ayıp falan demesen de kayınpederini çağırıp evine gitsen. Migren ağrısı çok zordur. Benim babamda doktor. Bilirsin doktorlar ilacı hiç sevmez. Bol su için geçer der. Bilimsel açıklamasını yapmıştı ama unuttum. Hamile olduğumu öğrendikten sonra 2-3 kere benimde başağrım oldu. İlaç almadım, bol su içtim. Dene istersen.

Ben dün akşam leke'den keten pantolon aldım beli lastikli beni dokuz ay idare eder dağumdan sonrada giyebilrim üstelik 20 TL.

Kızlar geçen doktoruma sordum artık yürüyebilir miyim diye. Doktorum her kanamadan sonra 20 gün yapamazsın dedi. Mayıs başına kadar yürüyemicem yani. Aklnızda bulunsun. Kanamanız çok da olsa az da, yürüyüş yapmayın. hayırlısıyla 16. haftayı bitireyim tekrar sorucam. Ben kışın çatır çatır kışta yürüyüşümü yine yapardım. Parkımda yürümeyi çok özledim. Bacaklarım şişti sanki.Neyse kızım sağlıkla gelsin de inşallah sonra babasına atar atar yürüyüşe çıkarım, yüzmeye giderim Sonra gelir bebişimi severim...

Ben bahçıvan arıyorum eşim çok hevesli oda bahçıvan giyiniyim istiyo baktıklarımda yoktu netten satışa başlamışlardı ordanda baktım ordada yoktu
Bu arada Duygucum maşallah. Topikte kız sayısında artış yaşanıyor son zamanlarda farkettiniz mi?

Önce erkek haberlerini aldık ama kıza döndü Çin takvimi felan tırı vırı çıktı bana erkek diyodu

çok sıkıldııııımmm zaman geçmedi bu gün bacaklarım ağrıdı gözlerimden uyku akıyor annemi özledim eve gitmek istiyoruuummmmm azcıkta ben naz yapiim bariii

çok sıkıldııııımmm zaman geçmedi bu gün bacaklarım ağrıdı gözlerimden uyku akıyor annemi özledim eve gitmek istiyoruuummmmm azcıkta ben naz yapiim bariii

Bende annemi ve babamı özledim 1 ayı geçti görmüyorum Memlekete gitmişlerdi geldiler ama gidemedim yanlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…