2011 Ekim Anneleri

Benimde en çok korktuğum şey dişimin kulağımın filan ağrıması, başım ağrıdı geçen hafta çok fena, yattım dinlendim geçti...Geçer inşallah en kısa sürede..

inşallah canım. ekrana fazla bakmamaya gayret ediyorum. aydınlığa, ekran parıltısına bakınca gözlerim acıyor resmen. Allah yaşatmasın hiçbirinize. eşime bahsettim az önce. ilaç içme, bir de baş ağrısının bebeğe zararı var mıymış doktora sordun mu dedi koyun et derdinde, kasap et...

sivriliğinden bana da erkek gibi geldi. Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı olsun. bi de göbeğim yok diyordun, varmış oldukça

Yakından çektim onu ondan o kadar büyük duruyo Öğlen yemeklerine kadar eski pantolonlarımı giyebiliyorum öğlen yemek yedikten sonra düğme akşam yemek yedikten sonra fermuarıda açıyorum Bu arada eski pantolonlarım 34 beden sen düşün artık olan göbeğimi

Kızlar ben biraz evi toparlıyım birazda bişey yiyim görüşürüz
Size iyi sohbetler
07eslem ekledim bilgilerini listeye

selam güzel anneler.

duygucum sna bir yorumda benden bir dahaki doktor kontrolünde pipili müjdesi alcaksın gibi.ben bu gün tam 15 haftalık oldum bu kadar göbüş yok bende.bizde eşimle birlikte kız istiyoruz.Allah herkesin gönlüne göre verir inş.

Hey Allahım hiç güleceğim yoktu kusura bakma :)) hakikaten öyle bu erkekler bir alem...

Ay sanki saat 15.00 dan beri ilerlemiyor zor bela geçiyor gibi bir an evvel mesai bitsede çıksak. Totom acıdı dolaşıncada herkes bana bakıyor bu niye dönüp dolanıyor diye

antalyayı çok özledim. denize yakın bir yer kokereç yapıyor akşamları bayılırdım oraya otelden kaçar giderdim hep.

6 senedir burdayım ama ne doğru dürüst kokoreç ne kumpir ne tantuni ne iskender hiçbirini güzel yapan biyer yok benim memleketim cennet gibiydi herşey elimin altındaydı Antalyanın denizi olmasa çekilmez yazın felaket sıcak :)

antalyada en son kokoreçi kepezde sabah 4 te öyle vasat bir kokoreççide yemiştim ama tadını hala unutamıyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…