eyyyyyyyykeeeeeeeeeeeeekkkk
Benimde en çok korktuğum şey dişimin kulağımın filan ağrıması, başım ağrıdı geçen hafta çok fena, yattım dinlendim geçti...Geçer inşallah en kısa sürede..
Bende öyle düşünüyodum kız olsa yanlara giderim
eyyyyyyyykeeeeeeeeeeeeekkkk
senin listede hiç bi bilgin yok sadece ikiz yazıyo sat yaş kilo şehir verde ekliyim
sivriliğinden bana da erkek gibi geldi. Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı olsun. bi de göbeğim yok diyordun, varmış oldukça
11.01.2011 - 29 - antalya
tahmin etmiştim ankaradan sonra en çok sevdiğim şehir neresindesin ?
CNM ben aslen eskişehirliyim evlendikten sonra geldim antalyada merkezdeyiz tam ortasında oturuyoruz:)))
inşallah canım. ekrana fazla bakmamaya gayret ediyorum. aydınlığa, ekran parıltısına bakınca gözlerim acıyor resmen. Allah yaşatmasın hiçbirinize. eşime bahsettim az önce. ilaç içme, bir de baş ağrısının bebeğe zararı var mıymış doktora sordun mu dedikoyun et derdinde, kasap et...
galiba yarım ekmek yedim:26:
antalyayı çok özledim. denize yakın bir yer kokereç yapıyor akşamları bayılırdım oraya otelden kaçar giderdim hep.
6 senedir burdayım ama ne doğru dürüst kokoreç ne kumpir ne tantuni ne iskender hiçbirini güzel yapan biyer yok benim memleketim cennet gibiydi herşey elimin altındaydı Antalyanın denizi olmasa çekilmez yazın felaket sıcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?