2011 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun canım, dediğin gib yorgunluktan olmuştur.. Sanki sen dün çok yorulduğundan bahsetmiştin yanılmıyorsam. Dinlen inş geçecektir

Maşallah keyfi sıhhati yerinde olsun yaramaz olsun yeter ki

haydi gözün aydın geçmiş olsun canım
Maşallah yavruna yahu ne kadar hareketli kesin erkek Doktorlara inat
Dikkat et canım kendine 3 gün yayıp yat hiç bişiler dokanma ben akşamdan akşama gelir yaparım

bende bu gece sol kasık ağrısıyla uyandım ama şükür şimdi yok demekki bu zamanda bebek büyüdüğü için kasığa baskı yapıyor..doktorda bişey demediğine göre sevindim canım..

Ya benim de öğleden sonra her yerim ağrı olmuştu hele sağ kalçamın ağrısından öldüm.. mızmızlanıp duruyordum buraya gelince azcık neşem geldi valla
eşim kk ya girince hiç hastalığın kalmıyo diyo seviyorum siziii

gözün aydın doktora gittiğin iyi olmuş içinde rahat olur şimdi serumda iyi gelir inşallah bol bol dinlen...

pırasıyıda hiç sevmem canım çekmedibenim canım meyve çekiyor yemek çekmez akşam yemek programı izliyom hiç çekmiyor..

Kızlar birşey soracam, benim daha şimdiden göğüs uçlarımda koyulaşmalar başladı,zaten çok acıyorlar o ayrı meselede. Bayadan beride böyle, sizde de varmı koyulaşma. biraz erken değilmi.

geçmiş olsun canım tekrar yaşamazsın umarım diycem ama ister istemez olacak galiba bu tip rahatsızlıklar hepimizde. kötü bişe olmamasına çok sevindim. afacanın iyi olması da çok sevindirici. maşallah ikinize de.

Geçmiş olsun canım, dediğin gib yorgunluktan olmuştur.. Sanki sen dün çok yorulduğundan bahsetmiştin yanılmıyorsam. Dinlen inş geçecektir

Maşallah keyfi sıhhati yerinde olsun yaramaz olsun yeter ki

Sağol tatlım ya. Yalnız burası inanılmaz bir manevi destek oluyor bana, önceden böyle internet paylaşımlarına pek inanmazdım ama insanın kendisi gibi hamile bayanlarla bir arada mutluluğunu üzüntüsünü paylaşması acayip güzel bir şey. İyi ki varsınız Ekim anneleri (İyice duygusala bağladım bu aralar affınıza sığınarak yazarken ağlıcam nerdeyse )

Kızlar birşey soracam, benim daha şimdiden göğüs uçlarımda koyulaşmalar başladı,zaten çok acıyorlar o ayrı meselede. Bayadan beride böyle, sizde de varmı koyulaşma. biraz erken değilmi.

hayr tatlım tam zamanı acırda koyulaşırda benimkilerde öyle merak etme

Canım sana söylemiştim korkulacak bir şey olmadığını ama insan bilemiyor işte, eğer kız ise kız bebekte kasık ağrısı daha çok olur erkektede bel ağrısı derdi ninem :) belki ondandır benimde kasıklarım öldürüyor beni bakalım ne olucak :)

Çılgııın seniii Sağol Edacım korkudan öldüm valla annemle babamı da korkutmuşum yazık Deniss_ruj, seyma, leyna sizlere de çok teşekkür ederim iyi ki varsınıızz, kanama olmadığı müddetçe çok korkmamak gerekiyor bol bol da istirahat etmek gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…