Sağol tatlım ya. Yalnız burası inanılmaz bir manevi destek oluyor bana, önceden böyle internet paylaşımlarına pek inanmazdım ama insanın kendisi gibi hamile bayanlarla bir arada mutluluğunu üzüntüsünü paylaşması acayip güzel bir şey. İyi ki varsınız Ekim anneleri(İyice duygusala bağladım bu aralar affınıza sığınarak yazarken ağlıcam nerdeyse )
Geçmiş olsun canım, dediğin gib yorgunluktan olmuştur.. Sanki sen dün çok yorulduğundan bahsetmiştin yanılmıyorsam. Dinlen inş geçecektir
Maşallah keyfi sıhhati yerinde olsun yaramaz olsun yeter ki
tamam vallahi sen ver adresini bende bir tencere yapıp göndermezsem adım leyna değil kübra
hayr tatlım tam zamanı acırda koyulaşırda benimkilerde öyle merak etme
Canım sana söylemiştim korkulacak bir şey olmadığını ama insan bilemiyor işte, eğer kız ise kız bebekte kasık ağrısı daha çok olur erkektede bel ağrısı derdi ninem :) belki ondandır benimde kasıklarım öldürüyor beni bakalım ne olucak :)
ankaradan istanbula gelenekadar bozulmamı acaba :26:
Erkek bebekte daha erken koyulaşır
aa yorgunluktan öyle ağrı oluyor muu!! benim de dün gece ve bugün sağ tarafım ağrıyordu. haftasonum cumadan başlayarak çok yorucu geçdi. evde durmadım, gitmemiz gereken yerler vardı babamla kapı kapı gezdik ama öldüm bittim. dün gece yatağa zor attım kendimi, bugün de sağ tarafım zonkluyor resmen.
erkek bebekte daha erken koyulaşır
ayıp ettin buz kalıplarıyla yollarım dayandığı yere kadar artık
Erkek bebekte daha erken koyulaşır
[ı]kızlar ben mutfağaaaHadi öptüm sizi, görüşürüz:79:[/ı]
Canım sen de rapor olabiliyorsan dinlen bence birazcık, dinlenmek gerçekten iyi geliyor bugünler böyle geçecek bir şekilde. Benim raporlu sürem de 10 günü aşmak üzeere toplam da yakında işten atacaklar
[ı]kızlar ben mutfağaaaHadi öptüm sizi, görüşürüz:79:[/ı]
bu arada beni yanlış anlayan olduysa üzgünüm kimse aşersin diye bişey yapmadım burda aksine faydalı şeylerden bahsetmeye çalıştım...
sen pırasa tarifi değilde ben evin tarifini versem aps ile yollasan sana zahmet
Tabi canın istesinde gidip almak zorunda kalsın dimi
Ya benim de öğleden sonra her yerim ağrı olmuştu hele sağ kalçamın ağrısından öldüm.. mızmızlanıp duruyordum buraya gelince azcık neşem geldi valla
eşim kk ya girince hiç hastalığın kalmıyo diyoseviyorum siziii
Kızlar birşey soracam, benim daha şimdiden göğüs uçlarımda koyulaşmalar başladı,zaten çok acıyorlar o ayrı meselede. Bayadan beride böyle, sizde de varmı koyulaşma. biraz erken değilmi.
Sağol tatlım ya. Yalnız burası inanılmaz bir manevi destek oluyor bana, önceden böyle internet paylaşımlarına pek inanmazdım ama insanın kendisi gibi hamile bayanlarla bir arada mutluluğunu üzüntüsünü paylaşması acayip güzel bir şey. İyi ki varsınız Ekim anneleri(İyice duygusala bağladım bu aralar affınıza sığınarak yazarken ağlıcam nerdeyse )
Slm kızlar, işler yoğundu ancak bakabildim. öncelikle Denizcim geçmiş olsun canım. Züeleyha sana da hem geçmiş olsun hem gözün aydın :)
Hanzadecim tam tersine benim göğüsler 11. haftadan başladı kararmaya, üstelik kasığım değil de belim ağrıyor sürekli ama doktor kız dediiiiii. kasığım sadece 1 gün ağrıdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?