2011 Ekim Anneleri

dimi:) ben de tam onu demek istiyordum işte
sen duygusala bağla canım çekinme biz çözeriz:82:

Geçmiş olsun canım, dediğin gib yorgunluktan olmuştur.. Sanki sen dün çok yorulduğundan bahsetmiştin yanılmıyorsam. Dinlen inş geçecektir

Maşallah keyfi sıhhati yerinde olsun yaramaz olsun yeter ki

aa yorgunluktan öyle ağrı oluyor muu!! benim de dün gece ve bugün sağ tarafım ağrıyordu. haftasonum cumadan başlayarak çok yorucu geçdi. evde durmadım, gitmemiz gereken yerler vardı babamla kapı kapı gezdik ama öldüm bittim. dün gece yatağa zor attım kendimi, bugün de sağ tarafım zonkluyor resmen.

kızlar aöf sınav sonuçları nezaman acıklanıcak bılen var mı

Canım sen de rapor olabiliyorsan dinlen bence birazcık, dinlenmek gerçekten iyi geliyor bugünler böyle geçecek bir şekilde. Benim raporlu sürem de 10 günü aşmak üzeere toplam da yakında işten atacaklar

ay banada kız deseler dunyalar benım olucak :) saka bı yana bol bol ıstırahat et kendıne dıkkat et canım bebısınde kıpır kıpırmıs masallah ona

Doktor bana direkt kendini çok yordun mu diye sordu, muhtemelen alakası vardır, mümkün olduğunca kendimizi sakınmamız lazım her şeyden

erkek bebekte daha erken koyulaşır

aha kesin kızçem olcak benimkiler daha aynı koyulukta ekşiler tuzlular bütün işaretler kız diyor
Ama nasıl olur ya çok erkek hissediyorum çok çelişiyorum kendimle çokk
Bakalım hissimmi doğru çıkacak yoksa rivayetlermi

Erkek bebekte daha erken koyulaşır

Slm kızlar, işler yoğundu ancak bakabildim. öncelikle Denizcim geçmiş olsun canım. Züeleyha sana da hem geçmiş olsun hem gözün aydın :)

Hanzadecim tam tersine benim göğüsler 11. haftadan başladı kararmaya, üstelik kasığım değil de belim ağrıyor sürekli ama doktor kız dediiiiii. kasığım sadece 1 gün ağrıdı.

Canım sen de rapor olabiliyorsan dinlen bence birazcık, dinlenmek gerçekten iyi geliyor bugünler böyle geçecek bir şekilde. Benim raporlu sürem de 10 günü aşmak üzeere toplam da yakında işten atacaklar

Ben haftada bi yada iki gün gelmiyorum haftasonu hariç tabi :) iş konusunda sıkıntım yok çok şkür iş dışındada hiç bir özel aktivitem yok ama bazen evdeyken biel ağrı oluyor alıştım artık. Acayip korkuyordum ilk zamanlarda ama şimdi daha az panik yapıyorum çünkü bende ağrılıyken gittiğimde bebek dör dönüyordu gayet iyiydi. Belkide hareket edip oraya buraya zıpladıkça canımızı acıtıyorlar bilemiyorum büyüdükçe ağrılar artacakmış Allah yardımcımız olsun...

bu arada beni yanlış anlayan olduysa üzgünüm kimse aşersin diye bişey yapmadım burda aksine faydalı şeylerden bahsetmeye çalıştım...

yok güzelim niye yanlış anlayalım. şunun şurasında pıralar pişti, patatesleri haşladık yedik hep beraber fena mı oldu :) sen çok yaşa e mi kıss :)

sen pırasa tarifi değilde ben evin tarifini versem aps ile yollasan sana zahmet

aa ben bayılırım. her gün yiyebilirim. ben de adres veriyorum müsaadenizle:.............

Tabi canın istesinde gidip almak zorunda kalsın dimi

ben de bişey görünce canım istesin, eşim de koştur koştur aramaya, almaya gitsin istiyorum ama yook. ııh, yok. olmuyor olmuyor, istemiyor. evde olanları yapıp yiyorum artık ne varsa. ama aşermek istiyorum been gerçi geçen gün bi şey istedim ama almıyor. pismiş. hiç de değil.

yaşasın kk nin gücü :) kendi adıma, ben de seni seviyorum ahestecim :)

Kızlar birşey soracam, benim daha şimdiden göğüs uçlarımda koyulaşmalar başladı,zaten çok acıyorlar o ayrı meselede. Bayadan beride böyle, sizde de varmı koyulaşma. biraz erken değilmi.

bende henüz başlamadı ama yakında bekliyorum. oluyormuş eninde sonunda.

hep destek, tam destek :)

bende şimdi annemi aradım yarın bana gelecek, gelriken pırasa al dedim :)))))) Pırasa yaparsın yarın bana çok canımı çektirdiler dedim.

Benim de çok hafif koyulaşma var, kasıklarım ağrıyor, ekşi aşeriyorum doktor da kız dedi he bu arada karnım da sivri

Sağol canım Allah razı olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…