2011 Ekim Anneleri

merhabalar
kbb den geliyorum.
çok ciddi alerjin var dedi doktor
daha 3 aylık hamile olduğum için de ciddi bi tedavi yapamam dedi. sprey yazdı bir de hap ama habı 1 hafta sonra al dedi eğer sprey etki etmezse. çünkü daha 3. aya yeni girdim. 5-6 aylık olsaydın daha kolay geçerdi dedi ama bu durumda ilaç önermedi.

çekeceksin dedi çünkü hamilelikte değişen hormonlar iyice tetikliyomuş alerjimi (((

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM aLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN

Canım sen de rapor olabiliyorsan dinlen bence birazcık, dinlenmek gerçekten iyi geliyor bugünler böyle geçecek bir şekilde. Benim raporlu sürem de 10 günü aşmak üzeere toplam da yakında işten atacaklar

Ben haftada bi yada iki gün gelmiyorum haftasonu hariç tabi :) iş konusunda sıkıntım yok çok şkür iş dışındada hiç bir özel aktivitem yok ama bazen evdeyken biel ağrı oluyor alıştım artık. Acayip korkuyordum ilk zamanlarda ama şimdi daha az panik yapıyorum çünkü bende ağrılıyken gittiğimde bebek dör dönüyordu gayet iyiydi. Belkide hareket edip oraya buraya zıpladıkça canımızı acıtıyorlar bilemiyorum büyüdükçe ağrılar artacakmış Allah yardımcımız olsun...

benim çok kaşınıyo o neye delalet acaba :)))
hanzade çatlak dedi ama

Benim de kaşınıyordu baktım çatlak falan yok ama alt kısımlar biraz kurumuş gibi. Susam yağı sürüyorum şimdi evde bir tek o var. İş yerindeki bir arkadaştan (doğum yaptı yeni) soğan suyunu duymuştum emzirirken falan da göğüs uçlarının tahriş olmasını engelliyormuş ama bana kötü geldi soğan soğan kokmak eşim bir tiksinir bir daha zor toparlarım valla

Şimdi ninemin tezi çürütüldümü yani, Allah hayırlı evlat etsin inşallah :)

ooo ne pırasaymış ama bir pırasa nelere kadirmiş ben yarının menüsünü çıkardım şimdi çarşambayı düşüneyim baaariii hehehehhe:89:

ooo ne pırasaymış ama bir pırasa nelere kadirmiş ben yarının menüsünü çıkardım şimdi çarşambayı düşüneyim baaariii hehehehhe:89:

yahu haydi git evine hepimizin salyalarını akıttın hala menü diyor ya ankaraya yerleşir ağzından çıkan her bişiyi yaptırmak üzere hergün kapına dayanırım Bak yaparım :84:

Gayet güzeller ama fiyat bilgisi yok... Ev aldık yeni, o nedenle çok pahalı şeyler alamam, bir de 5-6 yıl kullanılabilir en fazla bu takımlar, yatağı değişerek tabii ki... Ya daha orta yollu bir takım alacağız ya da büyüyebilen karyolalardan bir de park yatak alacağım... Park yatak kesin gibi, taşınabilir olması çok iyi, çünkü dede-nine ziyaretlerimiz olur bizim, komşu illerde onlarda, bayramda falan yatılı gidince kolaylık olur... Yakın olunca gideriz zaten sık sık... Ben dedelerimi tanımadım, ben doğmadan vefat etmişler,nineleri de pek görmedik uzaktaydık çünkü hep, baba memur olunca; yavrum o sevgiyi anne & babalarımız da torun sevgisini doyasıya yaşasın isterim Allah ömür verdikçe...

Ben de yarın gideceğim doktora, bakalım cinsiyetle ilgili bir şeyler söyleyecek mi?

Son düzenleme:
Ya kızlar , bu arada ben dün yatakta uyumaya çalışırken karnımda ufak ufak 3 atımlık pıtırtı oldu. Nasıl heyecanlandım, tepik mi yedim acaba diye Sonra elim karnımda bekledim bişey olmadı. Siz hissettiniz mi bu aralar bişeyler?

Geçmiş olsun...

Doktor bana direkt kendini çok yordun mu diye sordu, muhtemelen alakası vardır, mümkün olduğunca kendimizi sakınmamız lazım her şeyden

doktorun hemen bunu sorduysa birebir ilgili olmalı o zaman. dikkat etmiyorum ben açıkçası, bu yüzden de hem kasık hem de bel ağrım çok oluyor. daha dikkatli olayım bundan sonra.

ama benim içime kız doğuyor Rabbim hayırlısını versinde önemli değil tabi.

Allah gönlüne göre versin sibelcim, sağlıcakla kavuşun yavrunla inşallah.

Teşekkür ederim rumuzcum çok sağol. benim hem kasıklarım hem de belim ağrıyor bakalım ne çıkacak yarın kutumdan.

kızlar ben mutfağaaa hadi öptüm sizi, görüşürüz:79:

:) afiyet olsun. ekmek arası patates :) kimyon koyunca da güzel olur bence

geçmiş olsun filizcim. benim bahar alerjim var. henüz gitmedim doktora.

:80: Bencede çatlak

bence çatlamadan önceki hali bu. o kaşıntı esnasında krem vs kullanılmazsa asıl durum vahim olur galiba. gerginlikten kaşınıyor sanırım. önlem almayınca da boommm.

o zaman herkese iyi akşamlarrrrr

iyi akşamlar leynacım hepimizi acıktırdın alacağın olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…