wuhuuu fena gaza geldim sen zahmet etme ben oraya geliyorum
Benim de çok hafif koyulaşma var, kasıklarım ağrıyor, ekşi aşeriyorum doktor da kız dedi he bu arada karnım da sivri
Sağol canım Allah razı olsun bu arada.
iyi hadi öyle olsun her zaman beklerim pırasa dediğin nedir sen başka bişey iste yapamasamda bulurum seni yine doyururum
merhabalar
kbb den geliyorum.
çok ciddi alerjin var dedi doktor
daha 3 aylık hamile olduğum için de ciddi bi tedavi yapamam dedi. sprey yazdı bir de hap ama habı 1 hafta sonra al dedi eğer sprey etki etmezse. çünkü daha 3. aya yeni girdim. 5-6 aylık olsaydın daha kolay geçerdi dedi ama bu durumda ilaç önermedi.
çekeceksin dedi çünkü hamilelikte değişen hormonlar iyice tetikliyomuş alerjimi(((
benim çok kaşınıyo o neye delalet acaba :)))
hanzade çatlak dedi ama
Canım sen de rapor olabiliyorsan dinlen bence birazcık, dinlenmek gerçekten iyi geliyor bugünler böyle geçecek bir şekilde. Benim raporlu sürem de 10 günü aşmak üzeere toplam da yakında işten atacaklar
benim çok kaşınıyo o neye delalet acaba :)))
hanzade çatlak dedi ama
bende şimdi annemi aradım yarın bana gelecek, gelriken pırasa al dedim :)))))) pırasa yaparsın yarın bana çok canımı çektirdiler dedim.
Slm kızlar, işler yoğundu ancak bakabildim. öncelikle Denizcim geçmiş olsun canım. Züeleyha sana da hem geçmiş olsun hem gözün aydın :)
Hanzadecim tam tersine benim göğüsler 11. haftadan başladı kararmaya, üstelik kasığım değil de belim ağrıyor sürekli ama doktor kız dediiiiii. kasığım sadece 1 gün ağrıdı.
Şimdi ninemin tezi çürütüldümü yani, Allah hayırlı evlat etsin inşallah :)
ooo ne pırasaymış ama bir pırasa nelere kadirmiş ben yarının menüsünü çıkardım şimdi çarşambayı düşüneyim baaariii hehehehhe:89:
yahu haydi git evine hepimizin salyalarını akıttın hala menü diyor ya ankaraya yerleşir ağzından çıkan her bişiyi yaptırmak üzere hergün kapına dayanırımBak yaparım :84:
son ekledıgın yatakodaları gercekten cok guzel
park yatak bencede mantıklı hastane cıkısı 5 tane var bende oglumdan sadece kız olursa 1 2 kız kıyafetı alıcam tabı dayanabılısem kız kıyafelerı coook guzel
bu arada yenı arkadasımız hosgeldın canım sende aramıza guzel paylasımlar dılerım
günaydın arkadaşlar. ben hiç iyi başlamadım haftaya. nefes alamıyorum bütün gece uyuyamadım.
işe de gitmedim birazdan eşim gelip alacak doktora gidecez. burnum tamamen tıkalı ağzımdan nefes alıyorum bu sefer de uyuyamıyorum kuruluktan. bi de baş ağrısı yapıyo
tamam gittimmmmm
Doktor bana direkt kendini çok yordun mu diye sordu, muhtemelen alakası vardır, mümkün olduğunca kendimizi sakınmamız lazım her şeyden
ama benim içime kız doğuyorRabbim hayırlısını versinde önemli değil tabi.
Slm kızlar, işler yoğundu ancak bakabildim. öncelikle Denizcim geçmiş olsun canım. Züeleyha sana da hem geçmiş olsun hem gözün aydın :)
Hanzadecim tam tersine benim göğüsler 11. haftadan başladı kararmaya, üstelik kasığım değil de belim ağrıyor sürekli ama doktor kız dediiiiii. kasığım sadece 1 gün ağrıdı.
kızlar ben mutfağaaahadi öptüm sizi, görüşürüz:79:
merhabalar
kbb den geliyorum.
çok ciddi alerjin var dedi doktor
daha 3 aylık hamile olduğum için de ciddi bi tedavi yapamam dedi. sprey yazdı bir de hap ama habı 1 hafta sonra al dedi eğer sprey etki etmezse. çünkü daha 3. aya yeni girdim. 5-6 aylık olsaydın daha kolay geçerdi dedi ama bu durumda ilaç önermedi.
çekeceksin dedi çünkü hamilelikte değişen hormonlar iyice tetikliyomuş alerjimi(((
:80: Bencede çatlak
o zaman herkese iyi akşamlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?