2011 Ekim Anneleri

sanada hayırlı sabahlar cnm o uyku halı bende hıc gecmedı sabahları zorla kalkıyorum hala onun dsında gayet ıyız bugun bebısımle dr ıns guzel haberlerle gelırsın

sanada hayırlı sabahlar cnm o uyku halı bende hıc gecmedı sabahları zorla kalkıyorum hala onun dsında gayet ıyız bugun bebısımle dr ıns guzel haberlerle gelırsın

Amin canım inş hepimiz daima güzel ve hayırlı haberler alırız..
Hayır ben akşamda uzandığım yerde sızmışım, eşim kaç gündür zorla yatağa götürüyo sabah o işe giderkende hiç uyanmadım...

günaydın hard_disc çok yorma kendini, çok fazla ayakta kalmaman gerekiyor ama mesleğin gereği mecbursun maalesef. umarım istediğin raporu verir doktorun inşallah verir. ben de heyecanlıyım, bakalım napiyolarmış neler çeviriyorlarmış içerde...

haftayada benım 2 lı test randevum var bugun gıdıcek olan arkadaslar ıns ıyı haberlerle gelırsınız

sen de haftaya iyi haberlerle gelirsin inşallah usluem.

yalnız değilsin zeynepcim ben de kötüyüm hala. rengin solmuş dediler az önce, hasta mısın diye soranlar oluyor. bilmiyorlar ki midem hop oturup hop kalkıyor... geçicek biraz daha zaman...

ahestecim sende siyatik olabilir mi acaba :44: bana onun gibi geldi, kalçadan başlayıp bacağa iner onun ağrısı ama doktorunla ve bir de nöroloji/nöroşürirji uzmanıyla görüşsen iyi olur bence. geçmiş olsun. ben anlattım azcık durumumu ama kocişimi de söyleyeyim, sabah istanbula gitti üzgünüm ama gelicek inşallah cumartesiye...

günaydınar herkese
ben dün akşam erkenden yattım uykumu almışım
doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelir inşş

günaydın minttea. ne güzel uykunu almış, dinlenmişsin. ben çok yorgunum. akşam misafirimiz geldi, saat 10'a kadar kaldılar. onlar gider gitmez salonu topla, bulaşıkları makineye yerleştir, 11'e kadar ütü yap, seyahat çantası hazırla derken saat 1'e geliyordu, beş buçukta da uyandık ve leyla gibiyim şuan doktordan çıkışta eve gidip uyumayı planlıyorum.

Günaydın kızlar... Ben yine hiiiç iyi başlamadım güne... Ben de uyku falan bitti zaten. hamile olmadan önce yataktan kalkmak çok zor olurdu benim için şimdi 6'da uyanıp, wc ziyaretlerine başlıyorum. Zaten sık idrara çıkma hala devam ediyor, o yüzden gece de doğru dürüst uykum yok. Öğlen olsa da şu bulantı geçse diye saat sayıyorum. Ahh kızım çok mu edepsiz olacak ne

Öyle mi dersin deniscimm, baktımda şimdi benim şikayetlerime benziyor evet..
Ayy ama dur bide şimdi o çıkmasın ya, dr bi sorayım olmadı gideriz artık nöroloğa..:44:
Sağol canım.. Allah kavuştursun koçişine:82:

Ben bir kere kalkıyordum gece şimdi bazen kalkıyorum bazen kalkmıyorum azalıyor gibi bebek yukarı çıktıkça azalır aslında, senin kız hingilim atıyor içerde belli ki :))

sen çok söylüyorsun canım bu ağrını, siyatik gibi geliyor bana ama uzmanı bilir. ihmal etmeden doktora gitmelisin.
Allah kavuştursun bizi, amiiin :)

Ben bir kere kalkıyordum gece şimdi bazen kalkıyorum bazen kalkmıyorum azalıyor gibi bebek yukarı çıktıkça azalır aslında, senin kız hingilim atıyor içerde belli ki :))

Valla napıyosa içeride artık?
Tüm alışkanlıklarımı, huylarımı değiştirdi bu bebiş yaa. Artık karnı sık sık acıkanları, sigara kokusundan nefret edenleri, çayı ve çikolatayı hiç sevmeyenleri anlıyorum. Sevilemeyebiliyormuş yanii...

günaydın arkadaşlar ben aslında iyiyim de şu başımda bir ağrımasa dün biraz üzüldüm burda konuştğumuz yemeklerden dolayı herkesin canını istettim diye yani dün akşamdan beri hiç geçmedi baş ağrım ensem ve başımın arka tarafı zonkluyor ama yıkılmadım ayaktayım
bu gün hastaneye gidecek olan arkadaşlardan iyi haberler bekliyorum inşallah herkes umduğunu bulur

Kızlar daha dün kese varmı kalp atışı varmı derken, şimdi bebişler büyüdüde oraları buraları ölçülüyor, cinsiyet tahminleri yapılıyor. Zaman geçmiyor derken nerdeyse 3. ayımız biticek :) bu nasıl güzel bir mucizedir böyle, nasıl güzel bir duygudur... O tekmeleri kaymaları hissettiğimiz zamanların yaklaştığını düşünmek beni şimdiden çok heyecanlandırıyor. Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu duyguları onlarada yaşatsın inşallah...

ben de çok uykusuzum. uykuya doyamıyorum, 24 saat uyuyabilirim şuan. erken uyuyorum, sabah zor kalkıyorum. hele haftasonuna doğru perşembe cuma günleri yaa keşke evde olsaydııım, işi bırakıcaam :84: diye söyleniyorum.
gece bir kez wc ye kalkıyorum, sabah da ilaç içmeye kalkıyorum, içip yatıyorum, saat 6'da gün başlıyor zaten bizim için

Evet evet, kesinlikle öyle... Herşey değişebiliyormuş :)

Şaşırdın mı sen canım benim, bunun için niye üzüldün.. Valla bana çok iyi geldi, kalkıp yaptım hemde salatasını.. Ekmeğin arasına koyup yedim İki de bir acıkıyordum iyi oldu tuttu beni baya sonra kalana yine aynı işlemi uyguladım.. Sağol valla

amin canım inş..

ben gece wc ye uynamıyorum artık benimki baya bi azaldı şükür, sabah eşim giderken uyanıyorum ancak çok sıkıştırıyor çünkü ama bu gece karnım acıkmış ona uyandım yeyip yattım

günaydın kızlar.bugün biri sürü rüya gördüm .bir sohbet hocamız vardı.bebeğin adını soruyo bana bende cinsiyeti belli değil diyorum.oda biz kayıtlarımıza onu kız olarak almışız adınıda hocaefendi koycak diyor.sonra bakıyorum bir oğlum olmuş sevmediğim bir elemanımız var kafası çocuğun aynı o delirdim.kabus mudur nedir

Günaydın zeynepcim, kabustur o takma

aman ne biliyim öyle oldu işte neyse napalım senin için sevindim ama afiyet olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…