Hayırlı sabahlarr:80:
Ben gözümü açamıyorum uykudan hala, kılımı kıpırdacak halim yok ama dr gidiceğimiz için pek heyecenlıyım
Dün gece burda acayip bi sağnak ve şiddetli rüzgar vardı, bir türlü uyuyamadım..
Bi de burdan çıktım akşama doğru sol kalçamdan itibaren bir ağrı bacağımda, akşam yattım hep üstüne basamıyordum şimdi biraz daha iyi şükür..
Neden oldu acaba:97: Siz nasılsınız kızlar?
aheste sen cinsiyeti öğrenirsin bugün
sanada hayırlı sabahlar cnm o uyku halı bende hıc gecmedı sabahları zorla kalkıyorum hala onun dsında gayet ıyız bugun bebısımle dr ıns guzel haberlerle gelırsın
günaydın kızlar
ilk teneffüs arasında yazayım dedim....
bugun rapor için dra gideceğim
inşallah verir..
cünkü cok yoruluyorum nöbette
3 bucukta randevum
bebeğimi görecegim için de cok heyecanlıyım:))
bakalım ne taklalar atacak bize :)
haftayada benım 2 lı test randevum var bugun gıdıcek olan arkadaslar ıns ıyı haberlerle gelırsınız
günaydııınnnnn
üfff kızlarr ben günee güzel uyandığımı söyleyemicemm kaç gündür işe gitmiyorummm halsizlik bulantııı yine kiloda vermişim
bugün safraa kustum evden çıkmadan ohh rahatladımm derken işee zor yetiştimmm yinee koyu yeşil çıktıııııı ama nasıll sanki vücudumda hiç su kalmamış gibiiiii acayip bi şekilde çıkardım en zorudda bu kızlarr boş mideyleee zehir gibii bi tadı var
zar zor kahvaltı ettimm kızlarlaa yeni masamın başına geçebildiimmm
herkesinkii geçiiyoo olan hep bana oluyoooooo amansız bi hastalığaa kapılmışım gibi hissediyorum kendimii arada bi bebişide ultrasonda görmesem hiç hamilelik psikolojisinee kapılamııcamm offffff offffffffff
Hayırlı sabahlarr:80:
Ben gözümü açamıyorum uykudan hala, kılımı kıpırdacak halim yok ama dr gidiceğimiz için pek heyecenlıyım
Dün gece burda acayip bi sağnak ve şiddetli rüzgar vardı, bir türlü uyuyamadım..
Bi de burdan çıktım akşama doğru sol kalçamdan itibaren bir ağrı bacağımda, akşam yattım hep üstüne basamıyordum şimdi biraz daha iyi şükür..
Neden oldu acaba:97: Siz nasılsınız kızlar?
günaydınar herkese
ben dün akşam erkenden yattım uykumu almışım
doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelir inşş
günaydın kızlar
ilk teneffüs arasında yazayım dedim....
bugun rapor için dra gideceğim
inşallah verir..
cünkü cok yoruluyorum nöbette
3 bucukta randevum
bebeğimi görecegim için de cok heyecanlıyım:))
bakalım ne taklalar atacak bize :)
haftayada benım 2 lı test randevum var bugun gıdıcek olan arkadaslar ıns ıyı haberlerle gelırsınız
Günaydın kızlar... Ben yine hiiiç iyi başlamadım güne... Ben de uyku falan bitti zaten. hamile olmadan önce yataktan kalkmak çok zor olurdu benim için şimdi 6'da uyanıp, wc ziyaretlerine başlıyorum. Zaten sık idrara çıkma hala devam ediyor, o yüzden gece de doğru dürüst uykum yok. Öğlen olsa da şu bulantı geçse diye saat sayıyorum. Ahh kızım çok mu edepsiz olacak ne
Öyle mi dersin deniscimm, baktımda şimdi benim şikayetlerime benziyor evet..
Ayy ama dur bide şimdi o çıkmasın ya, dr bi sorayım olmadı gideriz artık nöroloğa..:44:
Sağol canım.. Allah kavuştursun koçişine:82:
Ben bir kere kalkıyordum gece şimdi bazen kalkıyorum bazen kalkmıyorum azalıyor gibi bebek yukarı çıktıkça azalır aslında, senin kız hingilim atıyor içerde belli ki :))
sanada hayırlı sabahlar cnm o uyku halı bende hıc gecmedı sabahları zorla kalkıyorum hala onun dsında gayet ıyız bugun bebısımle dr ıns guzel haberlerle gelırsın
Günaydın kızlar... Ben yine hiiiç iyi başlamadım güne... Ben de uyku falan bitti zaten. hamile olmadan önce yataktan kalkmak çok zor olurdu benim için şimdi 6'da uyanıp, wc ziyaretlerine başlıyorum. Zaten sık idrara çıkma hala devam ediyor, o yüzden gece de doğru dürüst uykum yok. Öğlen olsa da şu bulantı geçse diye saat sayıyorum. Ahh kızım çok mu edepsiz olacak ne
Amin canım inş hepimiz daima güzel ve hayırlı haberler alırız..
Hayır ben akşamda uzandığım yerde sızmışım, eşim kaç gündür zorla yatağa götürüyo sabah o işe giderkende hiç uyanmadım...
Valla napıyosa içeride artık?
Tüm alışkanlıklarımı, huylarımı değiştirdi bu bebiş yaa. Artık karnı sık sık acıkanları, sigara kokusundan nefret edenleri, çayı ve çikolatayı hiç sevmeyenleri anlıyorum. Sevilemeyebiliyormuş yanii...
günaydın arkadaşlar ben aslında iyiyim de şu başımda bir ağrımasa dün biraz üzüldüm burda konuştğumuz yemeklerden dolayı herkesin canını istettim diye yani dün akşamdan beri hiç geçmedi baş ağrım ensem ve başımın arka tarafı zonkluyor ama yıkılmadım ayaktayım
bu gün hastaneye gidecek olan arkadaşlardan iyi haberler bekliyorum inşallah herkes umduğunu bulur
günaydın kızlar.bugün biri sürü rüya gördüm .bir sohbet hocamız vardı.bebeğin adını soruyo bana bende cinsiyeti belli değil diyorum.oda biz kayıtlarımıza onu kız olarak almışız adınıda hocaefendi koycak diyor.sonra bakıyorum bir oğlum olmuş sevmediğim bir elemanımız var kafası çocuğun aynı o delirdim.kabus mudur nedir
Şaşırdın mı sen canım benim, bunun için niye üzüldün.. Valla bana çok iyi geldi, kalkıp yaptım hemde salatasını.. Ekmeğin arasına koyup yedimİki de bir acıkıyordum iyi oldu tuttu beni baya sonra kalana yine aynı işlemi uyguladım.. Sağol valla
amin canım inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?