bence de aheste bugün öğrenir. benimki daha pek minnak, sanmıyorum bişe diyeceğini. ama ahestenin bebeği bugün yarın konuşmaya bile başlar
günaydın arkadaşlar ben aslında iyiyim de şu başımda bir ağrımasa dün biraz üzüldüm burda konuştğumuz yemeklerden dolayı herkesin canını istettim diye yani dün akşamdan beri hiç geçmedi baş ağrım ensem ve başımın arka tarafı zonkluyor ama yıkılmadım ayaktayım
Bu gün hastaneye gidecek olan arkadaşlardan iyi haberler bekliyorum inşallah herkes umduğunu bulur
günaydın kızlar dün bebişlerin ense kalınlıklarına bakıldı gerçi doktor bişey demedi ama ben biraz tedirgin oldum 2,4-2,5 çıktı boyları normal ama değerleri buna yakın çıkan arkadaşlar varmı ikilinin sonuçları perşembe çıkacak umarım bi problem yoktur.Allahım korusun zaten çok zor bebek sahibi olduk Allah yardımcımız olsun...
ayyyy leyna sayende dün akşam yemek yedim..eşim ne dedi biliyormusun yemek boyunca beni seyretti ve kaç aydır böyle yemek yemedin dedi...:) veee bugün öğrenirim inşallah cinsiyetini bebişimin..ayrıca eşimin doğum günü süper olur bugün öğrenmem...tabi ikili testte var bugün hayırlısıyla...
bence de aheste bugün öğrenir. benimki daha pek minnak, sanmıyorum bişe diyeceğini. ama ahestenin bebeği bugün yarın konuşmaya bile başlar
sakin ol canım inş sorun çıkmaz
bacım benimkşide 2,1 çıkmıştı doktor haftasına göre kalın gibi dedi ama maşallah ikili testimiz normal çıktı....bu arada ikizlere nasıl ikili test yapıyorlar onu hiççç anlamadım
canım zaten sınır 3mm seninki sınırın altında çıkmış korkma bence üzme kendini kötü bişey olsa doktorun söylerdi bizdenmi saklayacak sanki kalbini ferah tut.
ben istanbula gitmek istiyorum.canım gezmek istiyor.sorunlarımı unutmak,alışveriş yapmak,pazarlara camilere gitmek.rumeli kavağına gitmek istiyorum.biri beni ışınlasa
Herkese Günaydın, işe gitmemek geç kalkmak harika bir şeymiş yaKeşke zaman hızlı aksa da Ağustos olsa doğum izni başlasa
merhaba bayanlar,ben aranıza yenı katıldım.. bende ekım gıbı dogum yapıcam sanırım..yaı ınsallah yapabılırım..cok korkuyorum da... benım bu ayın 18. de 3 ayım dolmus olucak ..sız ne testlerı yaptırdınız bu konuda baya cahılım de... bırde bana doktorum herhangı bır vıtamın ne bılıyım demır hapı falan vermedı... ama kullanıldıgını bılıyorum etrafımdakı hamişlerden ... sız kullanıyomusunuz?
merhaba bayanlar,ben aranıza yenı katıldım.. bende ekım gıbı dogum yapıcam sanırım..yaı ınsallah yapabılırım..cok korkuyorum da... benım bu ayın 18. de 3 ayım dolmus olucak ..sız ne testlerı yaptırdınız bu konuda baya cahılım de... bırde bana doktorum herhangı bır vıtamın ne bılıyım demır hapı falan vermedı... ama kullanıldıgını bılıyorum etrafımdakı hamişlerden ... sız kullanıyomusunuz?
ikili tarama ne zaman oluyo,bana nıye yapılmadı
ikili tarama ne zaman oluyo,bana nıye yapılmadı
Kızlar hiç çıkasım yok ama biraz işim var kalkıyorum mecbur... Bi kendime bakıyım ne var ne yok
Bi saate eşimde gelir kalkıyım bi mutfağa bakıyım ne yapabilirim, yeyip hazırlanır çıkarız heralde..
Bu arada dr sormamı istediğiniz bişey var mı?
Şey bide bize dua edin emii
Günaydın
bizim bebik hiç göstermedii kızmı erkekmi. Biz onu sağlıkla görünce mutluluktan unutuverdik tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?