2011 Ekim Anneleri

bence de aheste bugün öğrenir. benimki daha pek minnak, sanmıyorum bişe diyeceğini. ama ahestenin bebeği bugün yarın konuşmaya bile başlar

sağol denisss teyzesiii
maşallah bize o zaman, anasında bu kadar çene varken o içerden konuşur zaten.. Babsının benden bi farkı yok, birimize çekse yeter aman sağlıklı olsun şu testide atlatalımda Allah ın izniyle.. Bende acayip oğlan bekliyorum ama kız gibi de geliyor sanki.. Azıcık tahmin verse dr oda yeter bana şimdilik.

Bu arada düşük tansiyon bende de var, dr arada ölçtür fln deimşti ama be yapmadım bilmem bugün ne çıkar artık..

ayyyy leyna sayende dün akşam yemek yedim..eşim ne dedi biliyormusun yemek boyunca beni seyretti ve kaç aydır böyle yemek yemedin dedi...:) veee bugün öğrenirim inşallah cinsiyetini bebişimin..ayrıca eşimin doğum günü süper olur bugün öğrenmem...tabi ikili testte var bugün hayırlısıyla...

canım zaten sınır 3mm seninki sınırın altında çıkmış korkma bence üzme kendini kötü bişey olsa doktorun söylerdi bizdenmi saklayacak sanki kalbini ferah tut.

Herkese Günaydın, işe gitmemek geç kalkmak harika bir şeymiş ya Keşke zaman hızlı aksa da Ağustos olsa doğum izni başlasa

çok sevindimmmm afiyet olsun bebeğinede sanada vitamin olsun yediklerin inşallah..cinsiyetini kesin öğrenmezsin sanmıyorum yinede çok umutlanma belki ihtimal olabilir ama 4.ayda kesin söylüyorlar babasıda 1 ay sonra alıversin hediyesinitestinde çok iyi çıkar inşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...

bence de aheste bugün öğrenir. benimki daha pek minnak, sanmıyorum bişe diyeceğini. ama ahestenin bebeği bugün yarın konuşmaya bile başlar

Yok denizcim minnak falan deme. Ben cinsiyetini öğrendiğimde 11+2 idik. Doktorunun canı isterse bir tahminde bulunur. Ama benim içime doğuyor, seninde kızın olacak.

sakin ol canım inş sorun çıkmaz

inş canım

bacım benimkşide 2,1 çıkmıştı doktor haftasına göre kalın gibi dedi ama maşallah ikili testimiz normal çıktı....bu arada ikizlere nasıl ikili test yapıyorlar onu hiççç anlamadım

bende zöyledim tek gebelikte % 70 sonuç veriyosa ikiz gebeliktede % 50 sonuç verse bile görmemiz lazım dedi zaten ense kalınlığını ölçerken tam yakalayamadı eşimde bende farkettik ama kararsızım başka bi doktora gitsemmi tekrar bilmiyorum.

canım zaten sınır 3mm seninki sınırın altında çıkmış korkma bence üzme kendini kötü bişey olsa doktorun söylerdi bizdenmi saklayacak sanki kalbini ferah tut.

inşallah bişey yoktur canım Allaha emanet baya pimpiriklendim

ben istanbula gitmek istiyorum.canım gezmek istiyor.sorunlarımı unutmak,alışveriş yapmak,pazarlara camilere gitmek.rumeli kavağına gitmek istiyorum.biri beni ışınlasa

ben de gitmek istiyordum dr uygun görseydi işten izin alıp gidicektim birkaç gün gezecektim ama 12. hafta riskli dedi ben de oturdum yerimde :)

Herkese Günaydın, işe gitmemek geç kalkmak harika bir şeymiş ya Keşke zaman hızlı aksa da Ağustos olsa doğum izni başlasa

Kimine göre hızlı geçiyor kimine göre yavaş. Ben de senin gibi düşünüyorum, hemen ağustos gelse hayırlısıyla doğum iznine çıksak, alışverişler yapsak, pembe cicişleri odaya dizip göbüşerimizi okşasak

merhaba bayanlar,ben aranıza yenı katıldım.. bende ekım gıbı dogum yapıcam sanırım..yaı ınsallah yapabılırım..cok korkuyorum da... benım bu ayın 18. de 3 ayım dolmus olucak ..sız ne testlerı yaptırdınız bu konuda baya cahılım de... bırde bana doktorum herhangı bır vıtamın ne bılıyım demır hapı falan vermedı... ama kullanıldıgını bılıyorum etrafımdakı hamişlerden ... sız kullanıyomusunuz?

ikili taramada ense kalınlığı 1,7 çıktı. doktorum gayet iyi diye nitelendirdi şimdi kan testini bekliyoruz bakalım.. inş birşey çıkmaz..

Hoşgeldin iremcim, hayırlı olsun minik kelebeğin.. Bende biraz tırsıyorum ama hayırlısı artık o güne bi sağlıkla gelelimde.. bende daha bugün ikili teste gidicem inş, dr banada vermedi bişey.. Ama sana bilgi vermesi lazımdı, haberin yok galiba...

Hoşgeldin iremcim aramıza. Bildiğim kadari ile Doktorlar genelde vitamin hapı veriyor. Kan değerlerine göre de demir yazıyolar bazı annelere.

Kızlar hiç çıkasım yok ama biraz işim var kalkıyorum mecbur... Bi kendime bakıyım ne var ne yok
Bi saate eşimde gelir kalkıyım bi mutfağa bakıyım ne yapabilirim, yeyip hazırlanır çıkarız heralde..

Bu arada dr sormamı istediğiniz bişey var mı?
Şey bide bize dua edin emii

ikili tarama ne zaman oluyo,bana nıye yapılmadı

11 ve 14. haftalar arasında yapılıyor canım.. bebekte zeka geriliği olma olasılığı ölçülüyor önce ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor sonra kanda pappa ve beta hcg hormonlarının düzeyi karşılaştırılıyor.. belki zamanı gelmemiştir..

dualarımız senınle cnm guzel haberlerle gelırsın gelır gelmez bızede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…