2011 Ekim Anneleri

Canım hemen çatlak görünmez zaten çalaklar sonra belirginleşiyor ama kaşıntı çatlama belirtisi :)

Bana oluyor arada çok heyecanlanıyorum ama ilk gebeliklerde hareketler 20.haftadan önce hissedilmez dediği için uzmanlar kedidir o kedi diyorum Genelde bağırsak hareketi oluyormuş.

Çok geçmiş olsun, bendede var ama henüz başlamadı havalar iyice ısınınca ne yapıcam bakalım.

eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. ben de yarın gidiyorum, bakalım ne diyecekler ayy çok heyecannlıyıımm. sabah olmaz şimdi. yatak ve eşya alımını ben de düşünüyorum halen karar vermedik bakalım. erkenden alıp pişman olmak da var. onun için son 7. aya kadar filan erteleyebildiğim kadar erteleyemi düşünüyorum.

Bana oluyor arada çok heyecanlanıyorum ama ilk gebeliklerde hareketler 20.haftadan önce hissedilmez dediği için uzmanlar kedidir o kedi diyorum Genelde bağırsak hareketi oluyormuş.

Hadi ya:26: Bende kızımdır o kızım diyodum, bağırsak haereketini mi sevdim ben şimdi

aynen bana da oluyor öyle ama kimse bana inanmicak diye söyleyemiyoruuum o kadar güzel bir his gaz olamaz yaa hiç yakıştıramıyorum bağırsak hareketi diyenlere valla :)

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM aLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN

teşekkür ederim canım sağ ol

ben de şimdi sürecem çatlak kremimi. yemeğimi yedim kremi süreyim de yağlı gibi ya nasıl olcak :44::44:

bebek yağı kullanan var mı acaba? işe yarıyosa onu süreyim.
gerçi doktor en iyisi ılık duş dedi.
Geçmiş olsun...

teşekkür ederim.
nöbet olayını naptın?

dün baktım chicodan park yataklar baya uygundu. satış elemanı da baya tavsiye etti. ama ben de ertelerim son aylara doğru alırım.şimdi erken gibi

Teşekkür ederim canım... Ne alınacağına karar verelim de, ondan sonrası kolay... Zaten ben temmuzdan önce alamam, evime o zaman taşınacağım çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…