Benim de kaşınıyordu baktım çatlak falan yok ama alt kısımlar biraz kurumuş gibi. Susam yağı sürüyorum şimdi evde bir tek o var. İş yerindeki bir arkadaştan (doğum yaptı yeni) soğan suyunu duymuştum emzirirken falan da göğüs uçlarının tahriş olmasını engelliyormuş ama bana kötü geldi soğan soğan kokmak eşim bir tiksinir bir daha zor toparlarım valla
Ya kızlar , bu arada ben dün yatakta uyumaya çalışırken karnımda ufak ufak 3 atımlık pıtırtı oldu. Nasıl heyecanlandım, tepik mi yedim acaba diyeSonra elim karnımda bekledim bişey olmadı. Siz hissettiniz mi bu aralar bişeyler?
Allah gönlüne göre versin sibelcim, sağlıcakla kavuşun yavrunla inşallah.
Amin canım inşallah Allah hepimize sağlıklı yavrucuklar nasip etsin.
merhabalar
kbb den geliyorum.
çok ciddi alerjin var dedi doktor
daha 3 aylık hamile olduğum için de ciddi bi tedavi yapamam dedi. sprey yazdı bir de hap ama habı 1 hafta sonra al dedi eğer sprey etki etmezse. çünkü daha 3. aya yeni girdim. 5-6 aylık olsaydın daha kolay geçerdi dedi ama bu durumda ilaç önermedi.
çekeceksin dedi çünkü hamilelikte değişen hormonlar iyice tetikliyomuş alerjimi(((
Gayet güzeller ama fiyat bilgisi yok... Ev aldık yeni, o nedenle çok pahalı şeyler alamam, bir de 5-6 yıl kullanılabilir en fazla bu takımlar, yatağı değişerek tabii ki... Ya daha orta yollu bir takım alacağız ya da büyüyebilen karyolalardan bir de park yatak alacağım... Park yatak kesin gibi, taşınabilir olması çok iyi, çünkü dede-nine ziyaretlerimiz olur bizim, komşu illerde onlarda, bayramda falan yatılı gidince kolaylık olur... Yakın olunca gideriz zaten sık sık... Ben dedelerimi tanımadım, ben doğmadan vefat etmişler,nineleri de pek görmedik uzaktaydık çünkü hep, baba memur olunca; yavrum o sevgiyi anne & babalarımız da torun sevgisini doyasıya yaşasın isterim Allah ömür verdikçe...
Ben de yarın gideceğim doktora, bakalım cinsiyetle ilgili bir şeyler söyleyecek mi?
Bana oluyor arada çok heyecanlanıyorum ama ilk gebeliklerde hareketler 20.haftadan önce hissedilmez dediği için uzmanlar kedidir o kedi diyorumGenelde bağırsak hareketi oluyormuş.
Bana oluyor arada çok heyecanlanıyorum ama ilk gebeliklerde hareketler 20.haftadan önce hissedilmez dediği için uzmanlar kedidir o kedi diyorumGenelde bağırsak hareketi oluyormuş.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM aLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
Benim de kaşınıyordu baktım çatlak falan yok ama alt kısımlar biraz kurumuş gibi. Susam yağı sürüyorum şimdi evde bir tek o var. İş yerindeki bir arkadaştan (doğum yaptı yeni) soğan suyunu duymuştum emzirirken falan da göğüs uçlarının tahriş olmasını engelliyormuş ama bana kötü geldi soğan soğan kokmak eşim bir tiksinir bir daha zor toparlarım valla
Geçmiş olsun...
deniss_ruj geçmiş olsun filizcim. benim bahar alerjim var. henüz gitmedim doktora. benim de bahar alerjisi ve çok ilerlemiş. doktor çaresizce baktı yüzüme şu dönemde bi şey yapamam çekeceksin dedi :(([/QUOTE .!.:teşekkür ederim canım. benim bahar gelir gelmez başlıyoÇok geçmiş olsun, bendede var ama henüz başlamadı havalar iyice ısınınca ne yapıcam bakalım.inş çabuk geçer de
Benim de çok hafif koyulaşma var, kasıklarım ağrıyor, ekşi aşeriyorum doktor da kız dedi he bu arada karnım da sivri
Sağol canım Allah razı olsun bu arada.
eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. ben de yarın gidiyorum, bakalım ne diyecekler ayy çok heyecannlıyıımm. sabah olmaz şimdi. yatak ve eşya alımını ben de düşünüyorum halen karar vermedik bakalım. erkenden alıp pişman olmak da var. onun için son 7. aya kadar filan erteleyebildiğim kadar erteleyemi düşünüyorum.
teşekkür ederim canım sağ ol
ben de şimdi sürecem çatlak kremimi. yemeğimi yedim kremi süreyim de yağlı gibi ya nasıl olcak :44::44:
bebek yağı kullanan var mı acaba? işe yarıyosa onu süreyim.
gerçi doktor en iyisi ılık duş dedi.
bebe yağı kullanıyorum ben. advocate85 de kullanıyor, duştan sonra daha iyi nemlendiriyor, cilt daha iyi emiyor, yapışık ve yağlı yağlı bir his bırakmıyor. iyice kurulanmadan sürmen lazım yani.
benim cildim zaten çok kuru, hem yüzüm, hem cildim. bir de bunları kullanmazsam harita gibi olurum.
aynen bana da oluyor öyle ama kimse bana inanmicak diye söyleyemiyoruuumo kadar güzel bir his gaz olamaz yaa hiç yakıştıramıyorum bağırsak hareketi diyenlere valla :)
kızlar çok araştırdım ama 13. kaftada sadece kıpırtıyı hissedebilirmişiz
eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. ben de yarın gidiyorum, bakalım ne diyecekler ayy çok heyecannlıyıımm. sabah olmaz şimdi. yatak ve eşya alımını ben de düşünüyorum halen karar vermedik bakalım. erkenden alıp pişman olmak da var. onun için son 7. aya kadar filan erteleyebildiğim kadar erteleyemi düşünüyorum.
teşekkür ederim.
nöbet olayını naptın?
yarın gideceğim doktora, bugün tuttum tabii, inşallah raporu alırım da son olur bugünkü...
teşekkür ederim canım sağ ol
ben de şimdi sürecem çatlak kremimi. yemeğimi yedim kremi süreyim de yağlı gibi ya nasıl olcak :44::44:
bebek yağı kullanan var mı acaba? işe yarıyosa onu süreyim.
gerçi doktor en iyisi ılık duş dedi.
bebe yağı kullanıyorum ben. advocate85 de kullanıyor, duştan sonra daha iyi nemlendiriyor, cilt daha iyi emiyor, yapışık ve yağlı yağlı bir his bırakmıyor. iyice kurulanmadan sürmen lazım yani.
benim cildim zaten çok kuru, hem yüzüm, hem cildim. bir de bunları kullanmazsam harita gibi olurum.
Deniz bebeyağının belirli bir markası varmı? ne marka kullanıyorsunuz?
kızlar evleriniz hayırlı olsun.aman mobilyaları açık renk alın benim gibi toz savaşı vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?