2011 Ekim Anneleri

hard_dısk ısmını bılmedıgımden oyle yazıyorum evınız hayırlı olsun tasaruf yapayım dersen bence park yatak gıbı bı yatak al odan ıcın bebek odası ıcın sımdı yada bebek buyudugunde genc odası alabılırsın
catlak konusuna cıltle alakalı ben hamıleyken hıc bırsey kullanmadım hıc bıyerımde catlamadı emzırmem bıttıkten sonra catlak gıbı ama catlak gıbı rengı olmayan seyler olustu ınceleyınce bellı oluyo yanı yoksa gozukmuyo bazı arkadaslarım hep ozel yaglar kullandı ama her yerı catlak ıcınde cılt yapısıyla alakalı sanırım

Son düzenleme:

Sağol canım, genç odasını 2-3 yaşında yaşındayken falan alırım herhalde... Dediğim gibi park yatak kesin alınacak, büyüyebilen yataklarda da 2 yaşına kadar yatabilir herhalde, sonra Allah nasip ederse ikinci bebekte de kullanırım, ama tüm oda takımı almayı düşünmüyorum artık...

Çatlak konusuda yarın danışayım doktoruma...

göğsüme krem sürdüm ama hala çoooook kaşınıyo, her gün yeni bi olay yaw gelsin artık bu beebeklerrrrrrrrr

Heeerkese günayydıınn
Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah. Benimle birlikte ikili teste gideceklere hayırlı haberler diliyorum. Hepimiz için her şey yolunda gider umarııımm

iki gündür mide bulantısıyla uyanıyorum. bir hafta on gündür yoktu, bitti derken yeniden başladı. standardı yok benim bulantımın. bol safralı başladım güne (çok pardon ).

günaydın kızlar
ilk teneffüs arasında yazayım dedim....
bugun rapor için dra gideceğim
inşallah verir..
cünkü cok yoruluyorum nöbette
3 bucukta randevum
bebeğimi görecegim için de cok heyecanlıyım:))
bakalım ne taklalar atacak bize :)

günaydııınnnnn
üfff kızlarr ben günee güzel uyandığımı söyleyemicemm kaç gündür işe gitmiyorummm halsizlik bulantııı yine kiloda vermişim
bugün safraa kustum evden çıkmadan ohh rahatladımm derken işee zor yetiştimmm yinee koyu yeşil çıktıııııı ama nasıll sanki vücudumda hiç su kalmamış gibiiiii acayip bi şekilde çıkardım en zorudda bu kızlarr boş mideyleee zehir gibii bi tadı var
zar zor kahvaltı ettimm kızlarlaa yeni masamın başına geçebildiimmm
herkesinkii geçiiyoo olan hep bana oluyoooooo amansız bi hastalığaa kapılmışım gibi hissediyorum kendimii arada bi bebişide ultrasonda görmesem hiç hamilelik psikolojisinee kapılamııcamm offffff offffffffff

kızlar evleriniz hayırlı olsun.aman mobilyaları açık renk alın benim gibi toz savaşı vermeyin

bence de koyu renk mobilya toz tutmaktan başka işe yaramıyor. ben de açık renk aldım, beyaza yakın akçaaağaç çook güzel

Hayırlı sabahlarr:80:
Ben gözümü açamıyorum uykudan hala, kılımı kıpırdacak halim yok ama dr gidiceğimiz için pek heyecenlıyım
Dün gece burda acayip bi sağnak ve şiddetli rüzgar vardı, bir türlü uyuyamadım..
Bi de burdan çıktım akşama doğru sol kalçamdan itibaren bir ağrı bacağımda, akşam yattım hep üstüne basamıyordum şimdi biraz daha iyi şükür..
Neden oldu acaba:97: Siz nasılsınız kızlar?

Son düzenleme:
günaydınar herkese
ben dün akşam erkenden yattım uykumu almışım
doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelir inşş

cok gecmıs olsun zeynep 14 haftadan sonra azalmaya baslıyo dıyolar senınde fazla bırsey kalmamıs ıns bır an once gecer mıde bulantılaırnda hamılelıgın keyfını surersın kusmanın her turlusu ınsanı kotu hısetıyo ama ac karnına olanı gercekten zor

Hoşgeldin zeynepcim, üzülme canım benimki de ara ara devam ediyor üğstelik ben kusamıyorum,
içimde dolanıp duruyor dün akşam eşim bi dr arkadaşıyla konuşuyordu benim durumumu söyleyince kusma geçmez doğuma kadar bi şekilde devam eder demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…