hard_dısk ısmını bılmedıgımden oyle yazıyorum evınız hayırlı olsun tasaruf yapayım dersen bence park yatak gıbı bı yatak al odan ıcın bebek odası ıcın sımdı yada bebek buyudugunde genc odası alabılırsın
catlak konusuna cıltle alakalı ben hamıleyken hıc bırsey kullanmadım hıc bıyerımde catlamadı emzırmem bıttıkten sonra catlak gıbı ama catlak gıbı rengı olmayan seyler olustu ınceleyınce bellı oluyo yanı yoksa gozukmuyo bazı arkadaslarım hep ozel yaglar kullandı ama her yerı catlak ıcınde cılt yapısıyla alakalı sanırım
Günaydınlar kimsecikler gelmemiş henüz uyuyamı kaldınız :))
Günaydın ben henüz uyanmış sayılmam ama masanın başında sayıklıyorum:97:
günaydın herkese,
çok güzel ve umut dolu bir gün olsun herkes için.
kızlar evleriniz hayırlı olsun.aman mobilyaları açık renk alın benim gibi toz savaşı vermeyin
Deniz bebeyağının belirli bir markası varmı? ne marka kullanıyorsunuz?
Johnson's Baby Oil kullanıyorum hanzadecim. Bebeklere bile sürülebildiğine göre en masumudur diye düşünüyorum ama onda da bir ton zararlı şey vardır. Çeşit çeşit aşırı krem sürmek bebeği zehirleyebilir gibi geliyor bana.
günaydııınnnnn
üfff kızlarr ben günee güzel uyandığımı söyleyemicemm kaç gündür işe gitmiyorummm halsizlik bulantııı yine kiloda vermişim
bugün safraa kustum evden çıkmadan ohh rahatladımm derken işee zor yetiştimmm yinee koyu yeşil çıktıııııı ama nasıll sanki vücudumda hiç su kalmamış gibiiiii acayip bi şekilde çıkardım en zorudda bu kızlarr boş mideyleee zehir gibii bi tadı var
zar zor kahvaltı ettimm kızlarlaa yeni masamın başına geçebildiimmm
herkesinkii geçiiyoo olan hep bana oluyoooooo amansız bi hastalığaa kapılmışım gibi hissediyorum kendimii arada bi bebişide ultrasonda görmesem hiç hamilelik psikolojisinee kapılamııcamm offffff offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?