2011 Ekim Anneleri

İlahi canım benim, bilinç altından kaynaklanmıştır. Çok düşündüğün için :)

aman ne biliyim öyle oldu işte neyse napalım senin için sevindim ama afiyet olsun canımm

Bi daha olmasın o zamanüzme kendini böyle şeyler için, sayende vitamin aldık işte.. Hem burda ne güzel vakit geçiriyoruz beraber, ben dün çok eğlendim.. Senin ve yslzytnin takılmalarına bayılıyorum..
Birbirimizi az çok tanıyoruz artık, niye kırlıp darılalım
bak deniss bile benim ağrımı benden iyi biliyor
üzme lütfen kendini bi daha...

ben istanbula gitmek istiyorum.canım gezmek istiyor.sorunlarımı unutmak,alışveriş yapmak,pazarlara camilere gitmek.rumeli kavağına gitmek istiyorum.biri beni ışınlasa

tamam tamam dinliycem sözünü
denizin hafızası çok kuvvetli zaten maşallah canım benim hiç bişeyide atlamaz severim kendisini

günaydın kızlarrrr.
dün yazamadım dr. sonra.
sanırız bizim bi kızımız oluyoo. doktor %100 demedi ama tam takla atmıştı poposunu gösterdi bize hanımefendi o sırada doktorda gösterdi bakın işte kız dedi. ama gelecek ay keisn söyleirm dedi. eşim a andan beri havalarda. deli gibi kız istiyodu. kız babasıyım ben diye geziyo ortalarda. ikili testimizi yaptırdım. 6,7 cm bebiş. nasıl oynuyo. şok oldum görünce. ben hiç içimde o kadar hareketli bişiler olduğunu bilmiyodum. bide ekranda kocaman gözüküyo ya. acayip bi duygu. dr kızıyodu "kız bi dur da resmini cekeyim" diye. ordan oraya hopluyo gibi taklalar, sonra eller dansöz gibi kıvırıyo:)müthiş bişi.
kan testlerini de verdim. hersey yolundaymış. sakın kilo alma dedi.2 kilo vermişim. böyle devam et dedi. bişi yiyemiyorum, ceviz, balık. vitamin verseniz dedim. onlar hurafe dedi.ne bekliyosunki onları yiyip einstein doğurmayı falan mı? hiç kendini zorlama ben gerekince vercem herseyi niye takıyosun kafana bunları dedi. işte böyle. oje makyaj serbest. saç boyası ve ilaç yasak. havuzuna denizine sporuna herseyeine normal hayata devam dedi. gönderdiiii.
umarım herkes benim gibi böyle rahatlatıcı haberler alır doktorlarından. öpüyorum hepinziiiii

sevsinler öyle doktoru.kız dedilermi şu doktorları daha çok seviyorum.bende gelsem benimkisinede kız dermi acep

sevsinler öyle doktoru.kız dedilermi şu doktorları daha çok seviyorum.bende gelsem benimkisinede kız dermi acep

valla gelecek ay erkek derse ben o an ki halimizi merak ediyorum. okadar havalardayız ki. bi yandan ikimizde birbirimizi telkin ediyoruz ama havaya girmeyelim, sağlıklı olsun da vs. ama bi yandanda uçuyoruz. allah herkesin gönlüne göre versin.

gozunaydın cnm sanada bebısınede masallah ılk baslarda bı erkek cogunlu var gırdı ama gıderek kızlarımızda cogalıyo :):79: darısı benım ve test yaptırmayanların basına ıns

ilaaahi leyna yaa olacak şey mi tatlım şimdi durup dururken ağrılar soktun kafanın içine ne güzel pişirdik yedik diyorum hala takıyosun kafana yaa kızıcam amaa :) dert edecek bişe yok bunda, rahat ol.
iyi dileklerin için sağol canım benim amin inşallah hepimiz için

bülent doktor yaa doktorum yaa hiç de zorlamaz onu ye bunu ye onu yeme bunu yeme diye maşallah size kız anası

selam kızlar....benimde oğlum olacak galiba:))
bu arada düşük tansiyorn sorunu yaşıyormusunuz?

günaydın kızlar dün bebişlerin ense kalınlıklarına bakıldı gerçi doktor bişey demedi ama ben biraz tedirgin oldum 2,4-2,5 çıktı boyları normal ama değerleri buna yakın çıkan arkadaşlar varmı ikilinin sonuçları perşembe çıkacak umarım bi problem yoktur.Allahım korusun zaten çok zor bebek sahibi olduk Allah yardımcımız olsun...

Günaydın

bizim bebik hiç göstermedii kızmı erkekmi. Biz onu sağlıkla görünce mutluluktan unutuverdik tabiii

sakin ol canım inş sorun çıkmaz

rüya tabirinden pek anlamam ama sıkıntılı rüya görünce deniz varsa denize, yoksa evdeki çeşmeyi açıp akan suya rüyayı anlatmak gerekiyor diye duymuştum. sıkıntıyı alıp götürürmüş bir rivayete göre rahatlatırmış. hayırdır diyelim hayra yoralım şimdilik zeynepcim.

bacım benimkşide 2,1 çıkmıştı doktor haftasına göre kalın gibi dedi ama maşallah ikili testimiz normal çıktı....bu arada ikizlere nasıl ikili test yapıyorlar onu hiççç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…