ben anlamadım. doktor bişey demedi mi, kötü bi şey mi demedi? kötü bir şey demediyse tedirgin olmaya gerek yoktur herhalde ama üst sınırın daha yüksek olduğunu okumuştum burda. tam bilmiyorum eslemcim Allah korusun yavrularını size bağışlasın.
ben anlamadım. doktor bişey demedi mi, kötü bi şey mi demedi? kötü bir şey demediyse tedirgin olmaya gerek yoktur herhalde ama üst sınırın daha yüksek olduğunu okumuştum burda. tam bilmiyorum eslemcim Allah korusun yavrularını size bağışlasın.
Yok denizcim minnak falan deme. Ben cinsiyetini öğrendiğimde 11+2 idik. Doktorunun canı isterse bir tahminde bulunur. Ama benim içime doğuyor, seninde kızın olacak.
kızlar herkeze merhaba nasılsınız... bısey sorucam ben gecen haftalarda ıdrar yolu enfeksıyonu oldun baya sıddetlı ıdrarımdan kan falan geldı hatta.. en sonunda enfeksıyon oldugubelırlendı ama ıdrarda bıde proteın gorunuyo.. daha onceden boyle bı durum yasayan varmı.. tansıyonum normal 9/6 ödem yok.. doktor bbegın ve senın hayatı tehlıken olabılır tekrarlat ıdrar tahlılını dedı aıle hekımı dedı bunu.. korktum sımdı....
hayır canım hurmanın ve pekmezın zararı yok...ben yıyebılsem pekmez yıcem ama sevmoıyorum ama cok besleyıcı abartmadan yendıgınde (fazlası zarar...hemen kılo alırsın hem sekerın yukselebılır)kararında yemek en evlası..cok faydalı oldugunu bılıyorum..kuzenım bu sayede cok rahat bır hamılelık gecırdı ve dogumu da hurma sayesınde 4 5 dakıka ıcınde gerceklestı... en gıpta ıle baktıgım hamıleydı kendılerı..
Yok denizcim minnak falan deme. Ben cinsiyetini öğrendiğimde 11+2 idik. Doktorunun canı isterse bir tahminde bulunur. Ama benim içime doğuyor, seninde kızın olacak.
Geçmiş olsun canım. Ben böyle bir durum yaşamadım ama aile hekiminden ziyade iyi bir kadın doğum doktoruna durumu anlat boş yere endişelenme derim ben.
aa öyle mii. bana çok küçükmüş gibi geliyor. ne kukusu vardır, ne pipisi onun dahaa. öyle zannediyordum yani. bakalım benim doktorun canı isteyecek mi. çok anlayışlı, çok tatlı bi adam ama bilmiyorum bu konudaki tutumunu.
hanzade ve leyna da kız hissediyor, bakalım artık bir cimcime haberi de ben getiririm belki bugün size:) hayırlısı inşallah.
kızlar herkeze merhaba nasılsınız... bısey sorucam ben gecen haftalarda ıdrar yolu enfeksıyonu oldun baya sıddetlı ıdrarımdan kan falan geldı hatta.. en sonunda enfeksıyon oldugubelırlendı ama ıdrarda bıde proteın gorunuyo.. daha onceden boyle bı durum yasayan varmı.. tansıyonum normal 9/6 ödem yok.. doktor bbegın ve senın hayatı tehlıken olabılır tekrarlat ıdrar tahlılını dedı aıle hekımı dedı bunu.. korktum sımdı....
kızz bendedee lökosit protein ve billurudin çıktıı ama öyle çok önemsenecek kadar derecede değilmiş çift artı var ama sonuç negatif yani sonucu pozitife çevirecek kadar değilll sende pozitifmi çıktııııııı
evet canım ama cok cok az dedıgın gıbı ürolog onemsese soylerdı dıye dusunuyorum bende sonucları o gormustu.. aile hekımı aa proteın falan degınce cok korktum..
günaydın kızlar cinsiyetini çok merak ediyorum haftaya giderim herhalde belki görürüm..idrara sık çıkmazdım bende şimdi sık çıkmaya başladım gece kaç kere kalkıyorum...
merhaba bayanlar,ben aranıza yenı katıldım.. bende ekım gıbı dogum yapıcam sanırım..yaı ınsallah yapabılırım..cok korkuyorum da... benım bu ayın 18. de 3 ayım dolmus olucak ..sız ne testlerı yaptırdınız bu konuda baya cahılım de... bırde bana doktorum herhangı bır vıtamın ne bılıyım demır hapı falan vermedı... ama kullanıldıgını bılıyorum etrafımdakı hamişlerden ... sız kullanıyomusunuz?
günaydın herkese
mihrimah uzun zamandır yoktun. her şey yolundadır. inş.
Sanırım bana sorusu olan yok, o zaman hadi çıktım benn..
Artık gelince görüşürüz, Rabbe emanet olun ennn güzell anneler ve ennn güzel bebişleri:80:
denisss yavruuu seninn geçmiştii bi ara nollduuuu seninkide benim gibi duruyo duruyo birden coşuyooo galiba
QUOTE]
benim midem naptığını biliyo mu ki zeynepcimkafasına göre davranıyor her gün başka bir modda. senin hurmalar iyi gelmişti birara onlarla toparlandım, uzun süre geçti ama şimdi yine başladı. annene çektiysen 9 ay biraz uzun bir süre, zorlanacak gibisin ama olsun göz açıp kapayıncaya kadar geçicek inşallah canım.
canım hoşgeldin ben iyiyim çok şükür...
geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur yaşamadığım için yorum yapamıyorum...
korkmaa korkmaa çok azdann bişi olmazzzzz yanee dün dedi banada doktor daha dün gösterdiimmmmm sadece dediki seni idrara çıkarken rahatsızlık veriyormuu yanma varmı yok dedim o zaman mühim değill hergün iç çamaşırını değiş hijyen tut dedii o kadar canımmmmmm
kızlar ahesteyi kaçırdım dr. Giden arkadaşlar pekmez ve hurma yemenin zararı varmı sorabilirmisiniz tabi heyecandan unutmassanız. Bir arkadaş yazmıştı yenmemeli diye.
hosbulduk canımmm .. bebiş nasıl pekıııı??? cinsıyetını ogrendınız mı???
YOK CANIM TAHMİN BİLE ETMEK İSTEMEDİ NE ACELE BU DEDİ 1 AY SONRA DEDİ BAKALIM BEKLİYORUM HAYIRLISI BENİM GÖNLÜMDEN HEP KIZ GEÇİYOR...
hosbulduk canımmm .. bebiş nasıl pekıııı??? cinsıyetını ogrendınız mı???
YOK CANIM TAHMİN BİLE ETMEK İSTEMEDİ NE ACELE BU DEDİ 1 AY SONRA DEDİ BAKALIM BEKLİYORUM HAYIRLISI BENİM GÖNLÜMDEN HEP KIZ GEÇİYOR...
ayy yaaa ben catlarımm 16. haftaya kadar:):) ya hayırlı evlat olsun gonlumuzden gecen olsun ıns dıyorum ben.. ee kalca gogus buyudumu leyna... benım ılk kızda ılk kalca vede gogus buyumustu kız annelerınde oyle olmustu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?