2011 Ekim Anneleri

canım korkvana gerek yok 0-3 mm arası normal olan olcumler

amin cnm doktor bişey demedi normale yakın değerler ikiliden sonra bakıcaz dedi sınırın altında ama sınıra yakın olunca tedirgin oldum üst sınır 3 mm

Yok denizcim minnak falan deme. Ben cinsiyetini öğrendiğimde 11+2 idik. Doktorunun canı isterse bir tahminde bulunur. Ama benim içime doğuyor, seninde kızın olacak.

aa öyle mii. bana çok küçükmüş gibi geliyor. ne kukusu vardır, ne pipisi onun dahaa. öyle zannediyordum yani. bakalım benim doktorun canı isteyecek mi. çok anlayışlı, çok tatlı bi adam ama bilmiyorum bu konudaki tutumunu.
hanzade ve leyna da kız hissediyor, bakalım artık bir cimcime haberi de ben getiririm belki bugün size:) hayırlısı inşallah.

Geçmiş olsun canım. Ben böyle bir durum yaşamadım ama aile hekiminden ziyade iyi bir kadın doğum doktoruna durumu anlat boş yere endişelenme derim ben.

kızlarr hurmanın tek zararlı tarafını biliyoruumm oda memelerii dolgunlaştırıp büyüttüğüdürrrrrrr

yoksa çok faydalıdırrr ama yedinci ayda yenmemeli diye okumuştum erken doğuma sebep olurmuşş ama oda çok tüketirsen anca oluyomuşşşş

Yok denizcim minnak falan deme. Ben cinsiyetini öğrendiğimde 11+2 idik. Doktorunun canı isterse bir tahminde bulunur. Ama benim içime doğuyor, seninde kızın olacak.

aa öyle mii bana çok küçükmüş gibi geliyor. ne kukusu vardır, ne pipisi onun dahaa. öyle zannediyordum yani. bakalım benim doktorun canı isteyecek mi. çok anlayışlı, çok tatlı bi adam ama bilmiyorum bu konudaki tutumunu.
hanzade ve leyna da kız hissediyor, bakalım artık bir cimcime haberi de ben getiririm belki bugün size:) hayırlısı inşallah.

Geçmiş olsun canım. Ben böyle bir durum yaşamadım ama aile hekiminden ziyade iyi bir kadın doğum doktoruna durumu anlat boş yere endişelenme derim ben.

canım yarından sonra kontroulumuz var.. ava tedırgın ettı ıste kac gundur ıcım ıcımıı yıyo.. doktor randevumu cok once almıstım erekenede alamadık doktroun yogunlugundan .. ama ıste tedırgın oluyo ınsan.. bıde ıns cınsıyetı ogrenebılırım:)

kukuyla pipi ayy çok beğendimmm kukuuuuu
senin randevun 14:45 miydi?

günaydın kızlar cinsiyetini çok merak ediyorum haftaya giderim herhalde belki görürüm..idrara sık çıkmazdım bende şimdi sık çıkmaya başladım gece kaç kere kalkıyorum...

kızz bendedee lökosit protein ve billurudin çıktıı ama öyle çok önemsenecek kadar derecede değilmiş çift artı var ama sonuç negatif yani sonucu pozitife çevirecek kadar değilll sende pozitifmi çıktııııııı

evet canım ama cok cok az dedıgın gıbı ürolog onemsese soylerdı dıye dusunuyorum bende sonucları o gormustu.. aile hekımı aa proteın falan degınce cok korktum..

canım hoşgeldin ben iyiyim çok şükür...
geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur yaşamadığım için yorum yapamıyorum...

hamile iken hurma yararlı diye biliyorum
özellikle normal doğum yapacaklar için doğumu kolaylaştırıyormuş
ben 1 ay önce aşermiştimde ozaman araştırdım

evet canım ama cok cok az dedıgın gıbı ürolog onemsese soylerdı dıye dusunuyorum bende sonucları o gormustu.. aile hekımı aa proteın falan degınce cok korktum..

korkmaa korkmaa çok azdann bişi olmazzzzz yanee dün dedi banada doktor daha dün gösterdiimmmmm sadece dediki seni idrara çıkarken rahatsızlık veriyormuu yanma varmı yok dedim o zaman mühim değill hergün iç çamaşırını değiş hijyen tut dedii o kadar canımmmmmm

günaydın kızlar cinsiyetini çok merak ediyorum haftaya giderim herhalde belki görürüm..idrara sık çıkmazdım bende şimdi sık çıkmaya başladım gece kaç kere kalkıyorum...

aynen canım ya valla böle hiçbişeyi merak etmemiştim bi gelse günler 23 nisanda gitcem bende. tuvalete çok çıkman bebekten dolayıdır bol su içiosan... benimde belim çok ağrıo az iş yapayım hemen ağrıyor

merhaba irem hoşgeldin. hayırlı olsun, çok sağlıklı olsun inşallah bebeğin de sen de.
hamilelik öncesinde folik asit içmeye başlamıştım. şuanda da folik asit ve elevit içmeye devam ediyorum. ama elevit i 3. ayın sonunda veriyorlar. benim selenyum ihtiyacım varmış tiroid hastası olduğum için içmem lazımmış onun için erken başlattı doktorum. bugün ikili teste gidiyorum, ondan başka test yapılmadı ama hamilelik öncesinde her şeye baktırmıştım.

günaydın herkese
mihrimah uzun zamandır yoktun. her şey yolundadır. inş.

bağırsakları bozuktu mihrimah ın. ishalle başı dertteydi, geçmiştir umarım. evet gözükmüyor uzun zamandır:44:

Sanırım bana sorusu olan yok, o zaman hadi çıktım benn..
Artık gelince görüşürüz, Rabbe emanet olun ennn güzell anneler ve ennn güzel bebişleri:80:

sağlıcakla git gel ahestecim güzel haberlerinle gelirsin inşallah canım bekliyoruz...

canım hoşgeldin ben iyiyim çok şükür...
geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur yaşamadığım için yorum yapamıyorum...

hosbulduk canımmm .. bebiş nasıl pekıııı??? cinsıyetını ogrendınız mı???

bende kronık zaten ıdrar yolu enfeksıyonu gecen sene kızımdada yasadım bu hamılelıgımde yıne yasadım antıbıyotık kullandım co zor oluyo .. bıde cok su ıcemıyorum ben unutuyorum

kızlar ahesteyi kaçırdım dr. Giden arkadaşlar pekmez ve hurma yemenin zararı varmı sorabilirmisiniz tabi heyecandan unutmassanız. Bir arkadaş yazmıştı yenmemeli diye.

notlarıma ekledim canım...ama pekmez içilebiliyor çünkü ben portakal suyuna karıştırıp içiyorum...demir yapıyormuş vucutta...anneciğim söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…