inş canım
bende zöyledim tek gebelikte % 70 sonuç veriyosa ikiz gebeliktede % 50 sonuç verse bile görmemiz lazım dedi zaten ense kalınlığını ölçerken tam yakalayamadı eşimde bende farkettik ama kararsızım başka bi doktora gitsemmi tekrar bilmiyorum.
inşallah bişey yoktur canım Allaha emanet baya pimpiriklendim
Kimine göre hızlı geçiyor kimine göre yavaş. Ben de senin gibi düşünüyorum, hemen ağustos gelse hayırlısıyla doğum iznine çıksak, alışverişler yapsak, pembe cicişleri odaya dizip göbüşerimizi okşasak
Kızlar hiç çıkasım yok ama biraz işim var kalkıyorum mecbur... Bi kendime bakıyım ne var ne yok
Bi saate eşimde gelir kalkıyım bi mutfağa bakıyım ne yapabilirim, yeyip hazırlanır çıkarız heralde..
Bu arada dr sormamı istediğiniz bişey var mı?
Şey bide bize dua edin emii
Sanırım bana sorusu olan yok, o zaman hadi çıktım benn..
Artık gelince görüşürüz, Rabbe emanet olun ennn güzell anneler ve ennn güzel bebişleri:80:
cok gecmıs olsun zeynep 14 haftadan sonra azalmaya baslıyo dıyolar senınde fazla bırsey kalmamıs ıns bır an once gecer mıde bulantılaırnda hamılelıgın keyfını surersın kusmanın her turlusu ınsanı kotu hısetıyo ama ac karnına olanı gercekten zor
Hoşgeldin zeynepcim, üzülme canım benimki de ara ara devam ediyor üğstelik ben kusamıyorum,
içimde dolanıp duruyordün akşam eşim bi dr arkadaşıyla konuşuyordu benim durumumu söyleyince kusma geçmez doğuma kadar bi şekilde devam eder demişti..
yalnız değilsin zeynepcim ben de kötüyüm hala. rengin solmuş dediler az önce, hasta mısın diye soranlar oluyor. bilmiyorlar ki midem hop oturup hop kalkıyor... geçicek biraz daha zaman...
.
Herkese Günaydın, işe gitmemek geç kalkmak harika bir şeymiş yaKeşke zaman hızlı aksa da Ağustos olsa doğum izni başlasa
ikili tarama ne zaman oluyo,bana nıye yapılmadı
tamam tamam dinliycem sözünü
denizin hafızası çok kuvvetli zaten maşallah canım benim hiç bişeyide atlamaz severim kendisini
günaydın kızlar dün bebişlerin ense kalınlıklarına bakıldı gerçi doktor bişey demedi ama ben biraz tedirgin oldum 2,4-2,5 çıktı boyları normal ama değerleri buna yakın çıkan arkadaşlar varmı ikilinin sonuçları perşembe çıkacak umarım bi problem yoktur.Allahım korusun zaten çok zor bebek sahibi olduk Allah yardımcımız olsun...
tamam o zaman ben 11 haftalıgım 1 hafta sonra gıdecektım doktora o zaman yapılacak demekki.. tesekkur ederımhayatım 12. haftada yaptırdık
günaydın kızlarrrr.
dün yazamadım dr. sonra.
sanırız bizim bi kızımız oluyoo. doktor %100 demedi ama tam takla atmıştı poposunu gösterdi bize hanımefendi o sırada doktorda gösterdi bakın işte kız dedi. ama gelecek ay keisn söyleirm dedi. eşim a andan beri havalarda. deli gibi kız istiyodu. kız babasıyım ben diye geziyo ortalarda. ikili testimizi yaptırdım. 6,7 cm bebiş. nasıl oynuyo. şok oldum görünce. ben hiç içimde o kadar hareketli bişiler olduğunu bilmiyodum. bide ekranda kocaman gözüküyo ya. acayip bi duygu. dr kızıyodu "kız bi dur da resmini cekeyim" diye. ordan oraya hopluyo gibi taklalar, sonra eller dansöz gibi kıvırıyo:)müthiş bişi.
kan testlerini de verdim. hersey yolundaymış. sakın kilo alma dedi.2 kilo vermişim. böyle devam et dedi. bişi yiyemiyorum, ceviz, balık. vitamin verseniz dedim. onlar hurafe dedi.ne bekliyosunki onları yiyip einstein doğurmayı falan mı? hiç kendini zorlama ben gerekince vercem herseyi niye takıyosun kafana bunları dedi. işte böyle. oje makyaj serbest. saç boyası ve ilaç yasak. havuzuna denizine sporuna herseyeine normal hayata devam dedi. gönderdiiii.
umarım herkes benim gibi böyle rahatlatıcı haberler alır doktorlarından. öpüyorum hepinziiiii
selam kızlar....benimde oğlum olacak galiba:))
bu arada düşük tansiyorn sorunu yaşıyormusunuz?
günaydın kızlar dün bebişlerin ense kalınlıklarına bakıldı gerçi doktor bişey demedi ama ben biraz tedirgin oldum 2,4-2,5 çıktı boyları normal ama değerleri buna yakın çıkan arkadaşlar varmı ikilinin sonuçları perşembe çıkacak umarım bi problem yoktur.Allahım korusun zaten çok zor bebek sahibi olduk Allah yardımcımız olsun...
Canım ikiz bebeklerde gelişim tekizlerdeki gibimi oluyor bilmiyorum ama onlar sapasağlamlar anneleri üzülme sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?