2011 Ekim Anneleri

Sanırım bana sorusu olan yok, o zaman hadi çıktım benn..
Artık gelince görüşürüz, Rabbe emanet olun ennn güzell anneler ve ennn güzel bebişleri:80:

bence başka bir doktora git...benim doktorum hastanenenin ikili testine ben güvenemem çünkü ordaki etmen ense kalınlığının ölçümüdür dedi....ayrıntılı ultrason bakan bişr doktora git yada bekle testi çıksın ona göre karar veri....ki artık devlet hastaneleri bile bakıyor

Resmen içimi okudun ben de bir an önce izne ayrılıp bebeğime zaman ayırmak istiyorum, karnımda onu sevmeye zaman bile bulamıyorum çalışma hayatının harala gürelesi içerisinde

tansiyon düşmesini sorarmısın...normalmiymiş neden olurmuşş napalımmış...sağol

doktorum bana hıc bı bılgı vermedı bu gun gıt su gun gel dıyo ben de gıdıyorum .. canım sıkılıyo bu duruma :95:

kızz ben iki gün çıkarmıyuorum bakıyorum sonraa bi anda yatak döşek olmuşum benimki bi artıyoo bi azalıyoo ama hiç kesilmediii değişikkkkk bakalım inşallahh dediğin gibi bu haftadan sonraa rahatlarıımmmmm eşek sıpasıı beni mafetti diyoruum eşim lafta söyletmio heheh

hadi yaa çıkarınca rahatlıyoruumm doğru seninde işin zor
ama gerçi benim anneminde dokuz aya kadar çıkarmışş ama iştahım bi gelsee yediğim hiç bişiden tat alamıyorum yaaaaa

yalnız değilsin zeynepcim ben de kötüyüm hala. rengin solmuş dediler az önce, hasta mısın diye soranlar oluyor. bilmiyorlar ki midem hop oturup hop kalkıyor... geçicek biraz daha zaman...

.

denisss yavruuu seninn geçmiştii bi ara nollduuuu seninkide benim gibi duruyo duruyo birden coşuyooo galiba
grip gibi bi halim var banada solgunmusun diye soruyolarrr geçicek inşallahh demekten başkaa bişi gelmiioo elimdennn

Herkese Günaydın, işe gitmemek geç kalkmak harika bir şeymiş ya Keşke zaman hızlı aksa da Ağustos olsa doğum izni başlasa

züleyhaa geçer kıss geçerr dahaa dün gibii beş haftalık yeni öğrenmiştiikkk kesecik bakmayaa gidiooduukk bak şimdii 13-14 haftaa olduuu cinsiyet bakıyoruuzzz zaman ne kadardaa çabuk geçiyorr yaaaaa

öylee birr geçerrr zamannkiiiiiiiiiiiiiiii yüreğimm aynııı ....................................
birden dursun istersin seneler oluncaa maziiiii oooooooofffff offffffffffff

günaydın şekerler...hormonlarımıs iyice değişiyo ne sabah ne akşam belli olmuyo midem kazınıyo ..sabah 5 te bi açlıkla uyandım gittim bişiler yedim test yaptıracaklar kontrole gidenler varmış...hayırlı güzel haberlerle dönerler inşallah...bizimde yarın randevumuz var bebişimizle. yatsak kalksak sabah olsada gitsek çok ösledik onu bu arada koca kışda yağmayan karı nisanın ortasında gördük heryer bembeyaz soğuk almasam bari korkuyorum dışarı çıkmaya..

Canım ikiz bebeklerde gelişim tekizlerdeki gibimi oluyor bilmiyorum ama onlar sapasağlamlar anneleri üzülme sen :)

ay ay ay maşallah :) pek tatlı bi şey bu yaa. Allah bağışlasın inşallah hep böyle sağlıklı olur canım.

Kızlar ahesteyi kaçırdım dr. giden arkadaşlar pekmez ve hurma yemenin zararı varmı sorabilirmisiniz tabi heyecandan unutmassanız. Bir arkadaş yazmıştı yenmemeli diye.

selam kızlar....benimde oğlum olacak galiba:))
bu arada düşük tansiyorn sorunu yaşıyormusunuz?

benim normal tansiyonum düşük zaten, hep yerlerde kendisi. 9-6, 8-5 filan yani.
hamilelik öncesi böyleydi, şimdi de aynı.
oğluşunu Allah bağışlasın maşallah

kızzlarrrdün doktorum dedikii şimdiden cinsiyetin belirli olmasıında yanılma payı olabilir en garantisi 4 aylıkken yani 16. haftada olur dedii şimdi erkek derler kordon çıkar yanılma payı yüksektiirrr ona göre alışveriş etmeyin sakın az biraz daha sabrediinnn
benimde 2 mayısta bakıcak o zaman söylicek 2 mayısa gün verdi ama ben duramıcam 29 nisan bizinm evlilik yıldönümümüz o zmana randevu alıcayymm kociişimeee süpprriiss yapııcamm ordanda bi kuyumcuyaa götürür artııkkkk sözüü vardıı heheheh

bide vitain vee demir hapı vermedii 16 haftadan sonra m,iden rahatlasında şimdi yükleme yapmanın manası yok dedi öyleee yanii hala hiç bişi içmiooruumm ama tahlillerim normal çok şükürr beybilerrrr

hayır canım hurmanın ve pekmezın zararı yok...ben yıyebılsem pekmez yıcem ama sevmoıyorum ama cok besleyıcı abartmadan yendıgınde (fazlası zarar...hemen kılo alırsın hem sekerın yukselebılır)kararında yemek en evlası..cok faydalı oldugunu bılıyorum..kuzenım bu sayede cok rahat bır hamılelık gecırdı ve dogumu da hurma sayesınde 4 5 dakıka ıcınde gerceklestı... en gıpta ıle baktıgım hamıleydı kendılerı..

ben anlamadım. doktor bişey demedi mi, kötü bi şey mi demedi? kötü bir şey demediyse tedirgin olmaya gerek yoktur herhalde ama üst sınırın daha yüksek olduğunu okumuştum burda. tam bilmiyorum eslemcim Allah korusun yavrularını size bağışlasın.

kızlar herkeze merhaba nasılsınız... bısey sorucam ben gecen haftalarda ıdrar yolu enfeksıyonu oldun baya sıddetlı ıdrarımdan kan falan geldı hatta.. en sonunda enfeksıyon oldugubelırlendı ama ıdrarda bıde proteın gorunuyo.. daha onceden boyle bı durum yasayan varmı.. tansıyonum normal 9/6 ödem yok.. doktor bbegın ve senın hayatı tehlıken olabılır tekrarlat ıdrar tahlılını dedı aıle hekımı dedı bunu.. korktum sımdı....

Canım ikiz bebeklerde gelişim tekizlerdeki gibimi oluyor bilmiyorum ama onlar sapasağlamlar anneleri üzülme sen :)

ayy inşallah hanzadecim Allah büyüktür ona sığınıyorum bende iyi olduklarını düşünüyorum düşünmek istiyorum ama bilmiyorum yinede korktum bu bizim son şansımız bile olabilir allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…