aynen canım ya valla böle hiçbişeyi merak etmemiştim bi gelse günler 23 nisanda gitcem bende. tuvalete çok çıkman bebekten dolayıdır bol su içiosan... benimde belim çok ağrıo az iş yapayım hemen ağrıyor
günaydın kızlar dün bebişlerin ense kalınlıklarına bakıldı gerçi doktor bişey demedi ama ben biraz tedirgin oldum 2,4-2,5 çıktı boyları normal ama değerleri buna yakın çıkan arkadaşlar varmı ikilinin sonuçları perşembe çıkacak umarım bi problem yoktur.Allahım korusun zaten çok zor bebek sahibi olduk Allah yardımcımız olsun...
Kızlar ahesteyi kaçırdım dr. giden arkadaşlar pekmez ve hurma yemenin zararı varmı sorabilirmisiniz tabi heyecandan unutmassanız. Bir arkadaş yazmıştı yenmemeli diye.
kızlar herkeze merhaba nasılsınız... bısey sorucam ben gecen haftalarda ıdrar yolu enfeksıyonu oldun baya sıddetlı ıdrarımdan kan falan geldı hatta.. en sonunda enfeksıyon oldugubelırlendı ama ıdrarda bıde proteın gorunuyo.. daha onceden boyle bı durum yasayan varmı.. tansıyonum normal 9/6 ödem yok.. doktor bbegın ve senın hayatı tehlıken olabılır tekrarlat ıdrar tahlılını dedı aıle hekımı dedı bunu.. korktum sımdı....
kukuyla pipi ayy çok beğendimmm kukuuuuu
senin randevun 14:45 miydi?
canım hoşgeldin ben iyiyim çok şükür...
geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur yaşamadığım için yorum yapamıyorum...
su içiyorum baya ondan herhalde..bende 14.haftam bitsin öyle gideyim diyorum doktara kesin söyler o zaman herhalde..bebek kıyafetleri görüyorum o kadar tatlı şeylerki alamıyorum ya o kötü oluyor..
ayy yaaa ben catlarımm 16. haftaya kadar:):) ya hayırlı evlat olsun gonlumuzden gecen olsun ıns dıyorum ben.. ee kalca gogus buyudumu leyna... benım ılk kızda ılk kalca vede gogus buyumustu kız annelerınde oyle olmustu..
kalça zaten büyüktü yani sivri şimdi iyice büyüdü karnımda azıcık çıktı resim eklemiştim ama çok geride kalmıştır ben artık göbüş şova ekleyim göğüslerde büyüyor büyüdükçede ben seviniyorum
ekşide yiyorum tatlıda artık bakalım hakkımı geliyor ayşemi 1 aya kadar belli olur
ay canım benim sağol inşallahta hep böyle gider bende bir yerim ağrısa bir halsiz olurum bir huysuz olurum ağlar gezerim aman allah korusun hepimizi bu arada ankarada çoook güzel kar yapıyor lay lay lay lay layaheste gitti ama nöbetçi soru toplayıcınız gelldiii :) tamam sorarım. doktoruma tansiyonum çok düşük, bayılacak gibi oluyorum demiştim. o da bana bir kutu kuru hurma ve kuru incir dolu tabak uzattı yemem için. zararlı olsa vermezdi benimki zararı yok diyecektir.
uyy sisstit olmuşsuun. mesane iltihabı sanırım seninki. ben çok olurum. çocukluğumdan beri her kış. üroloji uzmanına gitmek lazım. 500'lük cipro antibiyotik ve idrar yolu antiseptiği kullanırdım hep ama senin durumunu bilemiyorum. erken tedavi edilmezse tüm mesaneyi kaplar,sürekli tekrarlar ve böbreklere de ulaşabilir Allah korusun. geçmiş olsun.
evet leyna teyzesi kuku :) bizim aile içindeki tabiri budurevet canım 14.45'te randevum ama daha erken giderim.
leyna maşallah sana. şu topiğin en sağlıklı, en sessiz sedasız doğum yapacak hamilesisin var ya nasıl imreniyorum sana :) maşallah maşallah 41 kere maşallah aman nazarım değmesin sonra
kalça zaten büyüktü yani sivri şimdi iyice büyüdü karnımda azıcık çıktı resim eklemiştim ama çok geride kalmıştır ben artık göbüş şova ekleyim göğüslerde büyüyor büyüdükçede ben seviniyorum
ekşide yiyorum tatlıda artık bakalım hakkımı geliyor ayşemi 1 aya kadar belli olur
bak ben bu 2. ye erkek dıyorum cuku kalcada buyuvedı sadece gobus var sıvrı ılkınde kız yayvandı hıc bellı olmuyodu.. hehe cok seker ya gobusler ben bıde eylul annelerıne bakıyorum.. cok guzel oluyo gobusler.. hatta album yapıcam her hafta resmını cekıcem saklıcam.. kızımda cok yapmadıgıma pısmanım:) hatta dur zeynebın 5 aylık halını eklıyım:)
ben nerdeyse 16 haftalık olcam o zaman 15+5 olcam eşim dioki biraz daha erken gidelim ama ne die giitcez doktor ayda bir gelin dedi olmaz dedim bende ama çatlıcam ne heyecanlı ne mükemmel bişiymiş bu duygu. bu sabah karnımda pıt pıt pıt bişiler attı sanki çok heyecanlandım :) hissettinmi sende hiç?
1 kere sanki bişey oldu karnımda ama o kadar erken hissetmem dedim üstünde durmadım..bana 16. haftanda gel dedi bende nasıl beklicem o kadar bilmem..
Zeynep kaç aylık şu anda? Araları çok az mı olacak sanki ay ne güzel
bak ben bu 2. ye erkek dıyorum cuku kalcada buyuvedı sadece gobus var sıvrı ılkınde kız yayvandı hıc bellı olmuyodu.. hehe cok seker ya gobusler ben bıde eylul annelerıne bakıyorum.. cok guzel oluyo gobusler.. hatta album yapıcam her hafta resmını cekıcem saklıcam.. kızımda cok yapmadıgıma pısmanım:) hatta dur zeynebın 5 aylık halını eklıyım:)
zeynep kızın mı? bir yıl arayla 2 doğum mu olacak seninki? öyleyse bravo sana.
dr. alper mumcu nun internet sitesinde, eşinin hamilelik döneminin fotoğraflarını görmüştüm. ben de 4'er haftalık arayla foto çekiliyorum, aynı koltukta, aynı pozisyonda 4 haftada bir :) tavsiye ederim kızlar siz de yapıııınnn.
hmm ben mesaj yazana kadar cevaplamışsın sorularımı tamam ben anladım şimdi :)
zeynep kızın mı? bir yıl arayla 2 doğum mu olacak seninki? öyleyse bravo sana.
dr. alper mumcu nun internet sitesinde, eşinin hamilelik döneminin fotoğraflarını görmüştüm. ben de 4'er haftalık arayla foto çekiliyorum, aynı koltukta, aynı pozisyonda 4 haftada bir :) tavsiye ederim kızlar siz de yapıııınnn.
hmm ben mesaj yazana kadar cevaplamışsın sorularımı tamam ben anladım şimdi :)
hımm guzel fıkır:) evet canım 1 yıl 2 ay olacak aralarında allah ızın verırse.. erken oldu tabı nasıp.. bız zeynebı sevvek ıcın yapmıstık.. bu tamamen suprız oldu yas 21 benım bu arada 2 bebsım olacak:)
zeynep su anda 8 aylık.. 2. bebıse zeynep 5 aylıkken hamıle kalmısım:)
hımm guzel fıkır:) evet canım 1 yıl 2 ay olacak aralarında allah ızın verırse.. erken oldu tabı nasıp.. bız zeynebı sevvek ıcın yapmıstık.. bu tamamen suprız oldu yas 21 benım bu arada 2 bebsım olacak:)
Maşallah ya 41 kereYaşın da küçük sen de annemin gençliğini gördüm 29 yaşındayken 5 çocuğu vardı benim çılgın annemin Genç anne olmak çok güzel ya arkadaş gibi olacaksın inş. çocuklarınla
Maşallah ya 41 kereYaşın da küçük sen de annemin gençliğini gördüm 29 yaşındayken 5 çocuğu vardı benim çılgın annemin Genç anne olmak çok güzel ya arkadaş gibi olacaksın inş. çocuklarınla
ayyy 29 yas 5 cocuk dusunemıyorum...eee nasıl yetısmıs sizlerın ıhtıyaclarına??
ayyy 29 yas 5 cocuk dusunemıyorum...eee nasıl yetısmıs sizlerın ıhtıyaclarına??
Bir şekilde olmuş ama çok zorlandım diyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?