kızlar kremsiz ağdaya devam..... normal doğuma hazırlık işte
Ya emla sayfasını okudum da doktorunuza sormadan hamilelikte kullanmayın diyor. Böyle denilince ben hemen tırsıyorum, acaba bişey olma ihtimali var mı ki diye. Ben pubik dışındaki heryerde ağda acısına dayanıyorum. Ama iş oraya gelince olmuyor. Tüy dökücü de kimyasal olduğu için korkuyorum ama doğuma kadar bir çare bulmalıyım gibi geliyor.
Ya emla sayfasını okudum da doktorunuza sormadan hamilelikte kullanmayın diyor. Böyle denilince ben hemen tırsıyorum, acaba bişey olma ihtimali var mı ki diye. Ben pubik dışındaki heryerde ağda acısına dayanıyorum. Ama iş oraya gelince olmuyor. Tüy dökücü de kimyasal olduğu için korkuyorum ama doğuma kadar bir çare bulmalıyım gibi geliyor.
Neyse hadi fazla bekletmeyim, hanzadeyle denize de süpriz olsun..
minik oğluma yer açın kızlarrrrrrrrrrrrrr
çok çok çokk canım acıyor benim. adet öncesi cilt hassas olur ya, kaşlarını aldırırken gözlerinden yaş gelir, aynen öyle oluyor tüm vücudum şuan, kaçıyorum resmen ağdadan ama nereye kadar kaçabilirim. önceden de mızmızdım, kuaför bana gelmeden önce bir tane ağrı kesici içip iki tane kesme şeker yiyip gel, dayanamıyosun diyordu şimdi daha bi fenayım. kremi ben de sorucam, harika olur.
pubik kim kızzz:44:
İlahi Leynacım, deniss'ce kuku demek :))
Aynen ben de öyleyim bacaklarımı bile aldırırken ağlıyorum gözlerden yaş geliyor kremsiz bikini bölgesi aldırmayı düşünemiyorum
yemek vaktiii
haydi çalışan hamileler gömülün yemeklere
ya benim kafama bi şey takıldı.
ben de hamilelik başladığından beri çok fazla akıntı oluyo. bi de doktor idrar yolu enfeksiyonun var dedi. bi de mantaryani durum içler acısı.
ben şunu merak ediyorum. her akıntı oludğunda abdestim bozuluyo mu acaba? iç çamaşırıma gelmemesine dikkat ediyorum. zaten günde iki çamaşır değiştiriyorum. bi de leyna yazmıştı kağıt havlu işe yarıyo diye. onu da kullnaıyorum ve her namazda değiştiriyorum ama her seferinde abdesti bozuyo mu acaba bu akıntılar???
çünkü dışarı çıktığımda ya da evde bazen iki vakti tek abdestle kılıdığım oluyo. bilgisi olan var mıdır acep??
ben de hamilelik başladığından beri çok fazla akıntı oluyo. bi de doktor idrar yolu enfeksiyonun var dedi. bi de mantaryani durum içler acısı.
ben şunu merak ediyorum. her akıntı oludğunda abdestim bozuluyo mu acaba? iç çamaşırıma gelmemesine dikkat ediyorum. zaten günde iki çamaşır değiştiriyorum. bi de leyna yazmıştı kağıt havlu işe yarıyo diye. onu da kullnaıyorum ve her namazda değiştiriyorum ama her seferinde abdesti bozuyo mu acaba bu akıntılar???
çünkü dışarı çıktığımda ya da evde bazen iki vakti tek abdestle kılıdığım oluyo. bilgisi olan var mıdır acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?