2011 Ekim Anneleri

kızlar kremsiz ağdaya devam..... normal doğuma hazırlık işte

çok çok çokk canım acıyor benim. adet öncesi cilt hassas olur ya, kaşlarını aldırırken gözlerinden yaş gelir, aynen öyle oluyor tüm vücudum şuan, kaçıyorum resmen ağdadan ama nereye kadar kaçabilirim. önceden de mızmızdım, kuaför bana gelmeden önce bir tane ağrı kesici içip iki tane kesme şeker yiyip gel, dayanamıyosun diyordu şimdi daha bi fenayım. kremi ben de sorucam, harika olur.

pubik kim kızzz:44:

Canım ben de çok korktum başta o yüzden kullanmadım ama doktora sorunca rahatladım yine de tabi dayanabiliyorsanız mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var

Aynen ben de öyleyim bacaklarımı bile aldırırken ağlıyorum gözlerden yaş geliyor kremsiz bikini bölgesi aldırmayı düşünemiyorum

ya benim kafama bi şey takıldı.
ben de hamilelik başladığından beri çok fazla akıntı oluyo. bi de doktor idrar yolu enfeksiyonun var dedi. bi de mantar yani durum içler acısı.

ben şunu merak ediyorum. her akıntı oludğunda abdestim bozuluyo mu acaba? iç çamaşırıma gelmemesine dikkat ediyorum. zaten günde iki çamaşır değiştiriyorum. bi de leyna yazmıştı kağıt havlu işe yarıyo diye. onu da kullnaıyorum ve her namazda değiştiriyorum ama her seferinde abdesti bozuyo mu acaba bu akıntılar???

çünkü dışarı çıktığımda ya da evde bazen iki vakti tek abdestle kılıdığım oluyo. bilgisi olan var mıdır acep??

Aynen ben de öyleyim bacaklarımı bile aldırırken ağlıyorum gözlerden yaş geliyor kremsiz bikini bölgesi aldırmayı düşünemiyorum

ayy kremmi var yaa acısı azalsın die :44: ne cahill kalmışım bennn adı ne kremnn bende alayım bari nasıl kullanılıyor üstünde açıklaması vardır heralde?

Son düzenleme:

Canım ben ilmihalde önceleri kadınlardaki bu akıntıların pis olarak değerlendirildiği için abdesti bozduğunun düşünüldüğünü fakat aslında abdesti bozmadığını çünkü pis olmadığını okumuştum. Yine de günlük pedle şikayetini azaltabilirsin, hijyenik de oluyor.

Kızlar bebişlerimizin sağlığı açısından 118 33 reklamlarını izlemeyelim lütfen. İçtiğimiz folik asitler boşa gitmesin di mi amaaa

canım ben normalde ozur halıne gırdıgı ıcın abdest bozluyo her vakıt ıcın abdest alınması gerektıgını bılıyorum.. sonucta vucuddan kan ıdrar ırın gıbı maddelerın cıkması vucuddan abdestı bozuyo..

canım bende de var o akıntıdan ama bu akıntı doğuma kdr devam edecek hatta rtacakmış.bende de idrar yolunda iltahap var.bu genelde olurmuş.ben abdest bozulur diye biliyorum ve bende o yüzden akıntı olunca abdestimi yeniliyorum.çamaşıra değsede değmesede vucuttan çıktığı için bozulur diye biliyorum.işi garantiye almakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…