Benim bebişimin tek cicisi okuldaki arkadaşımın aldığı tulum, annesi paso kendibe alıyor LCW den...
Cinsiyeti kesinleşince ben de ufaktan ufağa başlayacağım, bugün bebişimin halasını aradık, o da okuldan çıkmış, "ipçideyim, cinsiyeti belli olsaydı hemen ip alır örmeye başlardım" dedi... Halamız da çok heyecanlı sağolsun...
bende aynısını yapıorum geçen gittiğimde kot tulumu gördüm bayıldım dayanamadım aldım daha göbiş yok ortada ama beklios çıksında giyelim ...
Ne güzel ya beni eşim tutuyor hiçbir şey alma daha erken diyeÖyle bir şeyler örecek edecek akrabamız da yok Özellikle örgü yeleklere ve patiklere bayılıyorum bennn [/QUOTE
canım benim dert ettiğin şeye bak...annem örüyo adresini ver bitanesinide sana yollayayım..
bende aynısını yapıorum geçen gittiğimde kot tulumu gördüm bayıldım dayanamadım aldım daha göbiş yok ortada ama beklios çıksında giyelim ...
aynen arkadaşım, göbek çıkmadı daha, çok az var ya da bana öyle geliyor...))
ben kısa kol ve kapri kol bluz / t-shirtlerden aldım, 6 tane oldu herhalde, bedenini bulmuşken alayım dedim, önümüz yaz rahat olur, kısmet olursa bir sonraki hamilelikte de lazım olur... alta bişe bulamadım daha, pantolonların hep büyük bedenleri vardı... bir kot etek, bir açık bir de koyu renk (birisi kot olabilir) pantolon almayı düşünüyorum... 1-2 de elbise diktireceğim, annemde kumaş vardı çiçekli çiçekli...)) Tulum almayacağım, onu giydiğimde tuvalete nasıl giderim diye stress yaparım ben... ))
bebişe de hele bir 4-5 aylık olalım giysilerini alırız yavaş yavaş, öteki eşyalarını da temmuzda almaya başlayacağım, taşınacağız çünkü, yeni eve geçince alırım diyorum...
Bugün yaptım bende ağda komple Canım çok kıymetli değildir benim acıya dayanıklıyım sanırım hiç aklıma gelmemişti krem felan olabiliceği ilk defa duyuyorum ama kullanmaya ihtiyaç duymuyorum çok şükürçok çok çokk canım acıyor benim. adet öncesi cilt hassas olur ya, kaşlarını aldırırken gözlerinden yaş gelir, aynen öyle oluyor tüm vücudum şuan, kaçıyorum resmen ağdadan ama nereye kadar kaçabilirim. önceden de mızmızdım, kuaför bana gelmeden önce bir tane ağrı kesici içip iki tane kesme şeker yiyip gel, dayanamıyosun diyordu şimdi daha bi fenayım. kremi ben de sorucam, harika olur.
Kızlar hepiniz hürremi izlemeye gittiniz değil mi...
günaydınlar herkese
dün eşimden habersiz doktora gittim normalde kontrolum 29 nisanda ama dayanamadım işte yaptım bir çılgınlık tam 15 haftalık olduk artık belli olmuştur dedim ve doktor kız dedi
yani benim 3. kız yolda anlayacağınız
çin takvimi dahil diğer bütün tahminler hepsinde erkek çıkıyordu hiçbirine inanmayın kızlar Allah ne isterse o oluyor demek kendi açımdan üzülmedim desem olur ama eşim çok istiyordu erkek evlat onun adına üzüldüm
demek hakkımızda hayırlı olan kız evlatmış çünkü hep hayırlısını istedim biz bu çocuğu isteyerek yapmadım Allah böyle istedi.artık tek duam sağ salim kucağıma almak kızımı
Rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin prensesini, 3 kız evladıda hayırlı şekilde yetiştiren ane baba cennete gidermiş diye okumuştum belki rabbim sizi buna layık görmüştür :)
amin canım çok sağol inşşş..
artık tek derdim isim eylülde doğacak eylül mü kysam acaba
Allah bağışlasın evlatlarını arkadaşım
diğer kızçelerin ismi nedir bir sakıncası yoksa :26:
günaydın pıtırcıklarımmmm:80:
bu gün hamileliklerimi giydimde ben baya bayaa hamileymişim yaa lastikli pantolonun üstüne dar body giynince karnım belli oldu kendimi süper hissediyorum herkes karnıma bakıyor
günaydın pıtırcıklarımmmm:80:
bu gün hamileliklerimi giydimde ben baya bayaa hamileymişim yaa lastikli pantolonun üstüne dar body giynince karnım belli oldu kendimi süper hissediyorum herkes karnıma bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?