2011 Ekim Anneleri

bende aynısını yapıorum geçen gittiğimde kot tulumu gördüm bayıldım dayanamadım aldım daha göbiş yok ortada ama beklios çıksında giyelim ...

bende aynısını yapıorum geçen gittiğimde kot tulumu gördüm bayıldım dayanamadım aldım daha göbiş yok ortada ama beklios çıksında giyelim ...

Ben daha hiç hamile kıyafeti almadım kendime artık eşofman altlarım bile sıkmaya başladı bir alışveriş yakındır

aynen arkadaşım, göbek çıkmadı daha, çok az var ya da bana öyle geliyor... ))
ben kısa kol ve kapri kol bluz / t-shirtlerden aldım, 6 tane oldu herhalde, bedenini bulmuşken alayım dedim, önümüz yaz rahat olur, kısmet olursa bir sonraki hamilelikte de lazım olur... alta bişe bulamadım daha, pantolonların hep büyük bedenleri vardı... bir kot etek, bir açık bir de koyu renk (birisi kot olabilir) pantolon almayı düşünüyorum... 1-2 de elbise diktireceğim, annemde kumaş vardı çiçekli çiçekli... )) Tulum almayacağım, onu giydiğimde tuvalete nasıl giderim diye stress yaparım ben... ))

bebişe de hele bir 4-5 aylık olalım giysilerini alırız yavaş yavaş, öteki eşyalarını da temmuzda almaya başlayacağım, taşınacağız çünkü, yeni eve geçince alırım diyorum...

hımm görünce okadar hoşuma gittiki hiç wc olayını düşünmemiştim..evet beden bulmakda ayrı bi problem yeni gelenlerden hemen en ufaklarından aldım bende

Bugün yaptım bende ağda komple Canım çok kıymetli değildir benim acıya dayanıklıyım sanırım hiç aklıma gelmemişti krem felan olabiliceği ilk defa duyuyorum ama kullanmaya ihtiyaç duymuyorum çok şükür

Kızlar hepiniz hürremi izlemeye gittiniz değil mi...

Doğru bildin ama son dakikalarını izleyemiyorum maalesef, eşim sinirlerimi attırdı tam izliyorum receiver ı güncellemeye başladı beyefendi maç izlerken önünden geçsek olay olur ama

Kızlar yarın yine iş başı nasıl mutsuzum anlatamam ama mecburum artık 3 günlük saltanatım sona erdi, evlerinizin kıymetini bilin ya dünyanın parasını da dökseler insanın evinden güzeli yok Şimdiden söyliyim çok yazışmayın ben yokken, sonra işten dönünce okuması zor oluyor

Hayırlı Akşamlarr

günaydınlar herkese
dün eşimden habersiz doktora gittim normalde kontrolum 29 nisanda ama dayanamadım işte yaptım bir çılgınlık tam 15 haftalık olduk artık belli olmuştur dedim ve doktor kız dedi
yani benim 3. kız yolda anlayacağınız
çin takvimi dahil diğer bütün tahminler hepsinde erkek çıkıyordu hiçbirine inanmayın kızlar Allah ne isterse o oluyor demek kendi açımdan üzülmedim desem olur ama eşim çok istiyordu erkek evlat onun adına üzüldüm
demek hakkımızda hayırlı olan kız evlatmış çünkü hep hayırlısını istedim biz bu çocuğu isteyerek yapmadım Allah böyle istedi.artık tek duam sağ salim kucağıma almak kızımı

Rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin prensesini, 3 kız evladıda hayırlı şekilde yetiştiren ane baba cennete gidermiş diye okumuştum belki rabbim sizi buna layık görmüştür :)

Rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin prensesini, 3 kız evladıda hayırlı şekilde yetiştiren ane baba cennete gidermiş diye okumuştum belki rabbim sizi buna layık görmüştür :)

amin canım çok sağol inşşş..
artık tek derdim isim eylülde doğacak eylül mü kysam acaba

günaydın pıtırcıklarımmmm:80:
bu gün hamileliklerimi giydimde ben baya bayaa hamileymişim yaa lastikli pantolonun üstüne dar body giynince karnım belli oldu kendimi süper hissediyorum herkes karnıma bakıyor

bu gün hamileliklerimi giydimde ben baya bayaa hamileymişim yaa lastikli pantolonun üstüne dar body giynince karnım belli oldu kendimi süper hissediyorum herkes karnıma bakıyor

oh maşallah çek bi resim koyda bizde şenlenelim leynam

ne kadar güzel
benim karnımda baya belli artık 3. olunca daha bir büyük oluyo en koca göbişli benimdir heralde aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…