2011 Ekim Anneleri

Hayırlı olsun minttea. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun, yüzünü güldürsün inşallah. Duygunun da dediği gibi kız patlaması olacak:90:

amin canım çok sağol inşşş..
artık tek derdim isim eylülde doğacak eylül mü kysam acaba
herkese günaydın arkidişiler
hayırlı olsun minttea allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende çooook uzun yıllardır istiodum allah denk getirecek herhalde benimkinide inşallah kız olursa tabi

günaydın pıtırcıklarımmmm:80:
bu gün hamileliklerimi giydimde ben baya bayaa hamileymişim yaa lastikli pantolonun üstüne dar body giynince karnım belli oldu kendimi süper hissediyorum herkes karnıma bakıyor

bende aldım ama giyemedim daha bebek gibi durmuyo hiç benim karnım

3 saattir geçmişi okuyorum yeni bitti 100 sayfa okudum Ekimde kız patlaması yaşanıcak gibi

evet oysakii çin takvimlerindede hep erkek çıkıyoduuuuuuu bu aradaa ultrason resmin maşallahhh çok güzel kocaman olmuşşşşş bebiiiişşşş

sağlıklı olsundaa boşver dördüncüyü yaparsınızz ay ben çok seviyoruuööö kalabalık aileyiiiii bu ara banada doktor 29 nisandaa verdi gün hemde benim evlilik yıldönümümmmmm ne diycekk acabaaaa çok heycanlıııı

bulantısı olan hatunlarrrrr ben beş tane doktor değiştirdimmmm :)) ama sonunda aradığım doktoru bulduum
bana bulantııııı damlası vermişti üstelikdeee hamileler içmesi sakıncalı olan bi bulantıı damlasııı hiç bi işee yaramadı en son gittiğim bulgaristanlı doktoruumm bunların asit yükselmesi ve safraadan kaynaklandığını söylediş iki tane ilaç verdiii şimdi çok iyiyimmm bunu çekmeye değmezz içeriğindede hiç bi yan etkisi yok vedeeee hamileler güvenlee kullanabilir diyorr
sizede söliimm yazdırıın alınnnnnnn

GAVISCON LIQUID PEPPERMINT
TALCİD ÇİĞNEME TABLETİİ

çiğneme tabletini yatmadan öncee çiğneyip yatıyosunuzz gaviskonudaa yemeklerden sonra tok karnına o kadar rahatlatıyookii inşallahh sizedee yararr hiç bi yan etkisi yok ve hamileler güvenle kullanabilirrrrr yanma ekşimee bulşantı birebirr
allahım sana çok şükürrrrrrrrrrrrrr

evet canım doktorum banada verdi hiç bir zararı yokmuş bu ilaçların mide bulantısı yanması ekşimesi maşallah her derde deva hemde benim gibi reflüsü olan bi insan için büyük nimet

çok duygulandım ben bu gün
Birinci sınıfta olan Batuhan'ım ablamın oğlu sınavlardan 90 100 alırken son sınavından 70 almış üzülmüş ağlamış ağlamış öğretmeni teselli etmeye çalışırken bayrağımın üzerine yemin ederim daha çok çalışıcağım demiş.Sen bayrağını çokmu seviyorsun diye soran öğretmenine ben bayrağımı babamdan önce tanıdım;babam beşiğimin duvarına bayrağımızı asmış ben bayrağımı ailemden çok seveyim diye demiş.Gurur duydum eniştem ve yeğenimleBu gün okul müdürü onur belgesi verecekmiş

maşallah canım Batuhan'a

Maşallah Batuhan'a.. bende gurur duydum ülkemde böyle çocuklar yetiştiği için...

hayırlısı olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. İnşallah Yüce Rabbim banada veriri kız evlat. Bizde 3 kız annesi olana direk cennetliksin derler. Anlayacağın cennet garanti sana artık

okurken gözlerim yaşardı valla. aferin batuhana. bence enişten ve ablana tebrikler.çok güzel bir evlat yetiştirmişler. darısı bizlerin başına inşallah. bu arada banada güzel bir fikir oldu bu.

oyy massallah ona kuzum cok duygulandım helal olsun un yetıstıren anne babaya:)

Batuhana alkış Allahım bizede böyle vatan ve bayrağının bilincinde olan onu gururla taşıyacak çocuklar nasip etsin.

okurken gözlerim yaşardı valla. aferin batuhana. bence enişten ve ablana tebrikler.çok güzel bir evlat yetiştirmişler. darısı bizlerin başına inşallah. bu arada banada güzel bir fikir oldu bu.
evet bende bebeğimin yanı başında bayrak bulundurucam
oyy massallah ona kuzum cok duygulandım helal olsun un yetıstıren anne babaya:)

Batuhana alkış Allahım bizede böyle vatan ve bayrağının bilincinde olan onu gururla taşıyacak çocuklar nasip etsin.

amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…