günaydınlar herkese
dün eşimden habersiz doktora gittim normalde kontrolum 29 nisanda ama dayanamadım işte yaptım bir çılgınlık tam 15 haftalık olduk artık belli olmuştur dedim ve doktor kız dedi
yani benim 3. kız yolda anlayacağınız
çin takvimi dahil diğer bütün tahminler hepsinde erkek çıkıyordu hiçbirine inanmayın kızlar Allah ne isterse o oluyor demek kendi açımdan üzülmedim desem olur ama eşim çok istiyordu erkek evlat onun adına üzüldüm
demek hakkımızda hayırlı olan kız evlatmış çünkü hep hayırlısını istedim biz bu çocuğu isteyerek yapmadım Allah böyle istedi.artık tek duam sağ salim kucağıma almak kızımı
ben kızların resmini koymuştum avatarıma niye gözükmüyoorr
herkese günaydın arkidişileramin canım çok sağol inşşş..
artık tek derdim isim eylülde doğacak eylül mü kysam acaba
günaydın pıtırcıklarımmmm:80:
bu gün hamileliklerimi giydimde ben baya bayaa hamileymişim yaa lastikli pantolonun üstüne dar body giynince karnım belli oldu kendimi süper hissediyorum herkes karnıma bakıyor
3 saattir geçmişi okuyorum yeni bitti 100 sayfa okudum Ekimde kız patlaması yaşanıcak gibi
günaydınlar herkese
dün eşimden habersiz doktora gittim normalde kontrolum 29 nisanda ama dayanamadım işte yaptım bir çılgınlık tam 15 haftalık olduk artık belli olmuştur dedim ve doktor kız dedi
çin takvimi dahil diğer bütün tahminler hepsinde erkek çıkıyordu hiçbirine inanmayın kızlar Allah ne isterse o oluyor demek kendi açımdan üzülmedim desem olur ama eşim çok istiyordu erkek evlat onun adına üzüldüm
demek hakkımızda hayırlı olan kız evlatmış çünkü hep hayırlısını istedim biz bu çocuğu isteyerek yapmadım Allah böyle istedi.artık tek duam sağ salim kucağıma almak kızımı
oh maşallah çek bi resim koyda bizde şenlenelim leynam
bulantısı olan hatunlarrrrr ben beş tane doktor değiştirdimmmm :)) ama sonunda aradığım doktoru bulduum
bana bulantııııı damlası vermişti üstelikdeee hamileler içmesi sakıncalı olan bi bulantıı damlasııı hiç bi işee yaramadı en son gittiğim bulgaristanlı doktoruumm bunların asit yükselmesi ve safraadan kaynaklandığını söylediş iki tane ilaç verdiii şimdi çok iyiyimmm bunu çekmeye değmezz içeriğindede hiç bi yan etkisi yok vedeeee hamileler güvenlee kullanabilir diyorr
sizede söliimm yazdırıın alınnnnnnn
GAVISCON LIQUID PEPPERMINT
TALCİD ÇİĞNEME TABLETİİ
çiğneme tabletini yatmadan öncee çiğneyip yatıyosunuzz gaviskonudaa yemeklerden sonra tok karnına o kadar rahatlatıyookii inşallahh sizedee yararr hiç bi yan etkisi yok ve hamileler güvenle kullanabilirrrrr yanma ekşimee bulşantı birebirr
allahım sana çok şükürrrrrrrrrrrrrr
çok duygulandım ben bu gün
Birinci sınıfta olan Batuhan'ım ablamın oğlu sınavlardan 90 100 alırken son sınavından 70 almış üzülmüş ağlamış ağlamış öğretmeni teselli etmeye çalışırken bayrağımın üzerine yemin ederim daha çok çalışıcağım demiş.Sen bayrağını çokmu seviyorsun diye soran öğretmenine ben bayrağımı babamdan önce tanıdım;babam beşiğimin duvarına bayrağımızı asmış ben bayrağımı ailemden çok seveyim diye demiş.Gurur duydum eniştem ve yeğenimleBu gün okul müdürü onur belgesi verecekmiş
Birinci sınıfta olan Batuhan'ım ablamın oğlu sınavlardan 90 100 alırken son sınavından 70 almış üzülmüş ağlamış ağlamış öğretmeni teselli etmeye çalışırken bayrağımın üzerine yemin ederim daha çok çalışıcağım demiş.Sen bayrağını çokmu seviyorsun diye soran öğretmenine ben bayrağımı babamdan önce tanıdım;babam beşiğimin duvarına bayrağımızı asmış ben bayrağımı ailemden çok seveyim diye demiş.Gurur duydum eniştem ve yeğenimleBu gün okul müdürü onur belgesi verecekmiş
maşallah canım Batuhan'a
Maşallah Batuhan'a.. bende gurur duydum ülkemde böyle çocuklar yetiştiği için...
Günaydın kızlar, ben iki gündür bulantısız uyanıyorum çok şükür...)
Günaydın kızlar, ben iki gündür bulantısız uyanıyorum çok şükür...)
günaydınlar herkese
evet bende bebeğimin yanı başında bayrak bulundurucamokurken gözlerim yaşardı valla. aferin batuhana. bence enişten ve ablana tebrikler.çok güzel bir evlat yetiştirmişler. darısı bizlerin başına inşallah. bu arada banada güzel bir fikir oldu bu.
oyy massallah ona kuzum cok duygulandım helal olsun un yetıstıren anne babaya:)
Batuhana alkış Allahım bizede böyle vatan ve bayrağının bilincinde olan onu gururla taşıyacak çocuklar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?