2011 Ekim Anneleri

Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin. Kızlar artıyorr, Darısı başıma

Ayyyy Batuhana bir annesine bir babasına

Günaydınlar olsun herkese. Benn malesef kötü başladım güne bu sabah itibari ile gül gibi bir faranjitim var :2:

Hayırlı sabahlar hanımlar, hala uyanamamış olan ben geldimm
Gözlerimi açamıyorum, karnımda zil çalıyor hazır bi kahvaltı olsaydı keşkeee

bugün evdeyim, sabah kan vermek için sağlık ocağına gittim. cumartesi tiroid kontrolüm var, onun için tahlillerimi yaptırayım dedim, aile hekimim durumumu sordu hamilelik nasıl gidiyor vs dedi ben de mide bulantısı ve halsizlik çok fazla dedim. iki gün istirahat veriyorum dedi, oldukça da ısrarcıydı kıramadım iki gün rapor aldım
minttea kızın oluyormuş, gözün aydın canım hayırlı bir evlat olur inşallah anne babasına, ülkesine. babası da çok sever eminim yavrusunu, hele bir doğsun da.
leynacım hamile cicişlerini giymiş göbeğini gere gere geziyormuşsun, dikkat et canım nazar değmesin :) eminim çok şeker gözüküyorsundur, foto koy bir ara bakalım.
zeynepkaygin gaviscon bana da verdi dr ama içmemiştim, ağrı kesici içerken bile elim titredi geçen gün ama madem hiçbir yan etkisi yok, içmem lazım çünkü midem çok kötü, hamileliğin ilk günlerindeki gibi olmaya başladım sabah akşam çıkarıyorum hala.
endleeslove yeğenini ve onu yetiştiren anne babayı kutlarım, çok duygulandım alnından öpüyorum Batuhan'ı.
örgü bebek kıyafetlerinden bahsetmişsiniz, babaannemiz son sürat patik ve hırka örmelerine devam ediyor, ilk fırsatta foto çekip koyucam buraya.
kendinize iyi bakın, bulantısız ve çok keyifli bir gün diliyorum hepinizi öpüyorum...

Hayırlı sabahlar hanımlar, hala uyanamamış olan ben geldimm
Gözlerimi açamıyorum, karnımda zil çalıyor hazır bi kahvaltı olsaydı keşkeee

kuzucum senin oğluşun olacak diiy mi? çok uyuyorum, gözlerimi açamıyorum dedikçe kızın olacak diyor ablam. sen de hep uykuluysan ablamın tezi yanlış oluyor sanırım:44:

İstanbulda yağmur yağmaya başladı hemde şakır şakır, camdan izliyorum çook güzel ama fena uyku bastırdı... İşlerim yığılı duruyor ben mayışıyorum...

Bugün ne kadar az kişi var herkes uyuyormu benda uyumak istiyorum akşam bir geçmiş olsun ziyaretine gideceğiz, en fazla yarım saat dedim eşime, daha fazla oturamam kasıklarım acıyor... Yarın temizlik için yardımcı gelicek, gelsinde tül perde, dip köşe ne varsa geçirsin elinden şöyle bir tertemiz olsun heryer, yanlız normalde kullandığım yumuşatıcı beni mahfediyor ölüyorum öğürmekten, ne alsam acaba şöyle ferah serin fresh bir koku olması lazım tavsiyeniz varmı kızlar?

kuzucum senin oğluşun olacak diiy mi? çok uyuyorum, gözlerimi açamıyorum dedikçe kızın olacak diyor ablam. sen de hep uykuluysan ablamın tezi yanlış oluyor sanırım:44:

Bilmem denizcim artık tezler yanılmaya başladı:) benim bi kaç gündür böyle sanki, erkende uyuyorum her zamankine nazaran fakat sabah yine aynı.. Kocişi işe yollamadan rahat edemezdim, şimdi yazık kendi sessiz sedasız gidiyor hiç duymuyorum, wc ye kalkarsam neden uyandın hayatım yatsana diyor.

denizcim ne güzel 2 gün iş yok he bayılırım haftasonuna bağlanan tatillere raporlara
Bol bol dinlen bakalım
Benimde cumartesi gözümde tütüyoo hem yavrumu görcem hemde evimde kocacığımla tembellik yapıcaz

Hımm bugün herkes mayışık galiba ondandır Ay bide benim eve gelse o dediğinden, yok ama ben beğenmem kendimde yapamayınca pasaklı hanıma döndük... Artık yavaştan bi el atsam hiç fena olmucak beni de çok rahatsız ediyor canım yumuşatıcılar ama bingo kulanıyorum lavantasını gayet güzel hiç beni yormuyor. Ama yumoşun maviside güzeldi yağmur serinliğimi ferahlığımı neydi bilemedim şimdi bak ikisi güzel

Evet canım doğru söylüyorsun. Tezler yerle bir oldu :) Kişisel bakmaya başlasak iyi olur, genellemeler yanlış çıkıyor bizim topikte :)
Ben kalkardım ama bugünlerde sandviçlerle filan geçiştiriyoruz, içime sinmiyor, üzülüyorum çünkü eşime annesi kahvaltı alıştırmış, bir gün kahvaltısız çıkmamış evden. Öyle olunca üzülüyorum ama yapacak pek bir şeyim yok çünkü elimde değil hem kalkamıyorum hem de midem bulanıyor. Kendisi yiyor bazen de yemeden gidiyor maalesef böyle geçiyor son zamanlarımız ama geçecek elbet.

Bende ki galiba dünün etkisi hala devam ediyor.. Burdan çıkınca çat kapı misafirim geldi eşimin teyzesi ve kızı, benim evde perişan.. Başımda çatlıyor ağrıdan yatıyordum hatta, neyse Allahtan eşim geldide o ilgilendi.. Bende ortalığı toparladım, yemek yaptım filan ama nasıl akşam oldu onlara ne ikram ettim, ne konuştum hiç bilmiyorum.. Bi minoset aldım ama kar eder mi hiç, yatana kadar devam etti öyle bi ağrı görmedim ben.. Çok şükür sabah ağrısız uyandım ama hala sarhoş gibiyim:82:

İstanbulda yağmur yağmaya başladı hemde şakır şakır, camdan izliyorum çook güzel ama fena uyku bastırdı... İşlerim yığılı duruyor ben mayışıyorum...

Ankara'da sözde bir güneş var, güya güneşli ama rüzgar var ve soğuk esiyor. Uykumu aldım bugün, hem erken uyudum hem de 8 de uyandım çok güzel oldu ama yatsam uyurum yine :) ayy çok tembelim

Çamaşırlarınızı hem pamuk gibi yapacak hem de kokusu uzuuuun süre gitmeyecek harika bir koku var elimizde :) pazarlamacılar gibi oldum Şu elimde görmüş olduğunuz Vernel deniz esintisi (mavi şişe) tam istediğiniz üründür :) Tavsiye ederim hanzadecim kullandıklarımın en iyisi ve ennnn güzeli benim için

Bizimkini de ben alıştırdım kahvaltıya, annesinin öyle bi derdi yokmuş heralde
benim görümcemin kızı yeni evlendiğinde 8de işe giden eşine övünerek kahvaltı hazırladığından bahsediyor benim yanımda dayısına, tabi eşimde diyor ne var yaniahestee bana 6da kalkıp hazırlıyor diye:) kravatını bile ben bağlarım ayol:82:
Hasılı şimdi garibim kendi bi elma yeyip gidiyor ama öğlen geldiği için öğlene hazırlıyorum..
Neyse bebek olunca alıştırma olur, mecburen bu duruma alışacaklar gibi..

Çalışınca bütün sorumluluğu yüklenmek zor oluyor ahestecim, ben ancak çamaşırlarımla ve yatak odamla nevresim filan değişimleri yapıyorum. Yani dağınıklık kalmıyor çok şükür. Cam tül halı perde helede hamileyken çok zor oluyor, bence sende sakın böyle işlere girişme kendini yorma :)

aheste seninde gözünaydın cinsiyet belli olmuş
ben sabahları uyuyamıyorum malesef kızımı okula gönderdiğim için 7 buçukta kalkıyorum o gidince yatarsam bütün işler kalıyor birde ben çok acıkmış oluyorum sabahları
o yüzden hilali okula gönderip hemen kahvaltı yapıyoruz küçük kızımla
sonrada iş başı yatak topla evi süpür yemek yap v.s...
ama akşamlarıda erkenden yatıyorum tabii 9-10 arası

merhaba kızlarrr...ahhh ahhh biride bana rapor verse ne güzel olurdu...patronum burda çıldırsa falan :))) bol bol dinlen..

günaydın kızlaar
çok şükür artık benim halsizliklerim bulantılarım bitti hatta hamileliğimin başından beri ne benim yiyebildiğim ne de eşime yedirdiğim sucuk bile yiyebildik bu sabah. geçenlerde yemiş gizli gizli kokuyu aldım küsmüştüm ona yazıklar olsun sana demiştim garibim de neye uğradığını şaşırdı
bu arada eşimin dizi gibi olan rüyaları her gün devam etmekte. dün gece de kız doğuruyomuşum sezeryanle ama şimdiki kadarmış göbeğim eşim erken değil mi diyomuş doktora yok yok olmuştur artık diyomuş doktorbebeğe ne ben ne annem ne kayınvalidem ilgi gösteriyomuş.sonra eşimi asker kaçağısın diye ceza evine koyuyolarmış eşim çok üzülüyomuş şimdi bu çocukla kim ilgilenicek die.ayy ALLAHIMM aşkım artık yeter psikolojin bozuldu diyorum bi de gördüğü rüyanın arabeskliğine bakarmısınız kocam ben doğum yapana kadar kafayı yemezse iyi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…