günaydınlar herkese
dün eşimden habersiz doktora gittim normalde kontrolum 29 nisanda ama dayanamadım işte yaptım bir çılgınlık tam 15 haftalık olduk artık belli olmuştur dedim ve doktor kız dedi
yani benim 3. kız yolda anlayacağınız
çin takvimi dahil diğer bütün tahminler hepsinde erkek çıkıyordu hiçbirine inanmayın kızlar Allah ne isterse o oluyor demek kendi açımdan üzülmedim desem olur ama eşim çok istiyordu erkek evlat onun adına üzüldüm
demek hakkımızda hayırlı olan kız evlatmış çünkü hep hayırlısını istedim biz bu çocuğu isteyerek yapmadım Allah böyle istedi.artık tek duam sağ salim kucağıma almak kızımı
çok duygulandım ben bu gün
Birinci sınıfta olan Batuhan'ım ablamın oğlu sınavlardan 90 100 alırken son sınavından 70 almış üzülmüş ağlamış ağlamış öğretmeni teselli etmeye çalışırken bayrağımın üzerine yemin ederim daha çok çalışıcağım demiş.Sen bayrağını çokmu seviyorsun diye soran öğretmenine ben bayrağımı babamdan önce tanıdım;babam beşiğimin duvarına bayrağımızı asmış ben bayrağımı ailemden çok seveyim diye demiş.Gurur duydum eniştem ve yeğenimleBu gün okul müdürü onur belgesi verecekmiş
Hayırlı sabahlar hanımlar, hala uyanamamış olan ben geldimm
Gözlerimi açamıyorum, karnımda zil çalıyor hazır bi kahvaltı olsaydı keşkeee
kuzucum senin oğluşun olacak diiy mi? çok uyuyorum, gözlerimi açamıyorum dedikçe kızın olacak diyor ablam. sen de hep uykuluysan ablamın tezi yanlış oluyor sanırım:44:
bugün evdeyim, sabah kan vermek için sağlık ocağına gittim. Cumartesi tiroid kontrolüm var, onun için tahlillerimi yaptırayım dedim, aile hekimim durumumu sordu hamilelik nasıl gidiyor vs dedi ben de mide bulantısı ve halsizlik çok fazla dedim. Iki gün istirahat veriyorum dedi, oldukça da ısrarcıydı kıramadım iki gün rapor aldım
Minttea kızın oluyormuş, gözün aydın canım hayırlı bir evlat olur inşallah anne babasına, ülkesine. Babası da çok sever eminim yavrusunu, hele bir doğsun da.
Leynacım hamile cicişlerini giymiş göbeğini gere gere geziyormuşsun, dikkat et canım nazar değmesin :) eminim çok şeker gözüküyorsundur, foto koy bir ara bakalım.
Zeynepkaygin gaviscon bana da verdi dr ama içmemiştim, ağrı kesici içerken bile elim titredi geçen gün ama madem hiçbir yan etkisi yok, içmem lazım çünkü midem çok kötü, hamileliğin ilk günlerindeki gibi olmaya başladım sabah akşam çıkarıyorum hala.
Endleeslove yeğenini ve onu yetiştiren anne babayı kutlarım, çok duygulandım alnından öpüyorum batuhan'ı.
örgü bebek kıyafetlerinden bahsetmişsiniz, babaannemiz son sürat patik ve hırka örmelerine devam ediyor, ilk fırsatta foto çekip koyucam buraya.
Kendinize iyi bakın, bulantısız ve çok keyifli bir gün diliyorum hepinizi öpüyorum...
istanbulda yağmur yağmaya başladı hemde şakır şakır, camdan izliyorum çook güzel ama fena uyku bastırdı... Işlerim yığılı duruyor ben mayışıyorum...
Bugün ne kadar az kişi var herkes uyuyormu benda uyumak istiyorum akşam bir geçmiş olsun ziyaretine gideceğiz, en fazla yarım saat dedim eşime, daha fazla oturamam kasıklarım acıyor... Yarın temizlik için yardımcı gelicek, gelsinde tül perde, dip köşe ne varsa geçirsin elinden şöyle bir tertemiz olsun heryer, yanlız normalde kullandığım yumuşatıcı beni mahfediyor ölüyorum öğürmekten, ne alsam acaba şöyle ferah serin fresh bir koku olması lazım tavsiyeniz varmı kızlar?
Bilmem denizcim artık tezler yanılmaya başladı:) benim bi kaç gündür böyle sanki, erkende uyuyorum her zamankine nazaran fakat sabah yine aynı.. Kocişi işe yollamadan rahat edemezdim, şimdi yazık kendi sessiz sedasız gidiyor hiç duymuyorum, wc ye kalkarsamneden uyandın hayatım yatsana diyor.
İstanbulda yağmur yağmaya başladı hemde şakır şakır, camdan izliyorum çook güzel ama fena uyku bastırdı... İşlerim yığılı duruyor ben mayışıyorum...
Bugün ne kadar az kişi var herkes uyuyormu benda uyumak istiyorum akşam bir geçmiş olsun ziyaretine gideceğiz, en fazla yarım saat dedim eşime, daha fazla oturamam kasıklarım acıyor... Yarın temizlik için yardımcı gelicek, gelsinde tül perde, dip köşe ne varsa geçirsin elinden şöyle bir tertemiz olsun heryer, yanlız normalde kullandığım yumuşatıcı beni mahfediyor ölüyorum öğürmekten, ne alsam acaba şöyle ferah serin fresh bir koku olması lazım tavsiyeniz varmı kızlar?
Evet canım doğru söylüyorsun. Tezler yerle bir oldu :) Kişisel bakmaya başlasak iyi olur, genellemeler yanlış çıkıyor bizim topikte :)
Ben kalkardım ama bugünlerde sandviçlerle filan geçiştiriyoruz, içime sinmiyor, üzülüyorum çünkü eşime annesi kahvaltı alıştırmış, bir gün kahvaltısız çıkmamış evden. Öyle olunca üzülüyorum ama yapacak pek bir şeyim yok çünkü elimde değil hem kalkamıyorum hem de midem bulanıyor. Kendisi yiyor bazen de yemeden gidiyor maalesef böyle geçiyor son zamanlarımız ama geçecek elbet.
Hımm bugün herkes mayışık galiba ondandırAy bide benim eve gelse o dediğinden, yok ama ben beğenmem kendimde yapamayınca pasaklı hanıma döndük... Artık yavaştan bi el atsam hiç fena olmucak beni de çok rahatsız ediyor canım yumuşatıcılar ama bingo kulanıyorum lavantasını gayet güzel hiç beni yormuyor. Ama yumoşun maviside güzeldi yağmur serinliğimi ferahlığımı neydi bilemedim şimdi bak ikisi güzel
bugün evdeyim, sabah kan vermek için sağlık ocağına gittim. Cumartesi tiroid kontrolüm var, onun için tahlillerimi yaptırayım dedim, aile hekimim durumumu sordu hamilelik nasıl gidiyor vs dedi ben de mide bulantısı ve halsizlik çok fazla dedim. Iki gün istirahat veriyorum dedi, oldukça da ısrarcıydı kıramadım iki gün rapor aldım
Minttea kızın oluyormuş, gözün aydın canım hayırlı bir evlat olur inşallah anne babasına, ülkesine. Babası da çok sever eminim yavrusunu, hele bir doğsun da.
Leynacım hamile cicişlerini giymiş göbeğini gere gere geziyormuşsun, dikkat et canım nazar değmesin :) eminim çok şeker gözüküyorsundur, foto koy bir ara bakalım.
Zeynepkaygin gaviscon bana da verdi dr ama içmemiştim, ağrı kesici içerken bile elim titredi geçen gün ama madem hiçbir yan etkisi yok, içmem lazım çünkü midem çok kötü, hamileliğin ilk günlerindeki gibi olmaya başladım sabah akşam çıkarıyorum hala.
Endleeslove yeğenini ve onu yetiştiren anne babayı kutlarım, çok duygulandım alnından öpüyorum batuhan'ı.
örgü bebek kıyafetlerinden bahsetmişsiniz, babaannemiz son sürat patik ve hırka örmelerine devam ediyor, ilk fırsatta foto çekip koyucam buraya.
Kendinize iyi bakın, bulantısız ve çok keyifli bir gün diliyorum hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?