2011 Ekim Anneleri

ay çok güzel siz tam çılgınmışsınız artık bide erkek olursa anasıyla babası onu ne yapar çılgın 3 lü gezersiniz bol bol...

eşimle huyumuz suyumuz çok benzer ikimizde 5 yıldızlı otel yerine dağda tepede çadırda kalıp tatil yapmayı yeğleriz dolayısıyla ortaya böyle uç tatil maceralarımız çıkıyor Bundan sonra yollara 3 kişi düşücez hayalimiz karavan

benim eşim de doğada yaşam meraklısı. kamp delisi diyebilirim,öyleydi daha doğrusu. biz tanıştıktan sonra gitmez oldu. yelken paraşütle, yamaç paraşütüyle atlama, uçma, dalma, hoplama zıplama ne varsa korkusuzca yapar, ben tam tersiyim. çok ayrı karakterleriz. hem korkarım hem de çok güçlü bünyeye sahip olmak lazım, ikinci gün hastanelik olurum ben :)
3 kişi tin tin gezin bakalım ohh ne güzel :) maşallah size

iyi akşamlar kızlar ben bu gün kayınvalideme gidicem yemeğe çok heyecanlıyım acaba ne giysem:44:uçarak gidiyorum kendinize iyi bakınnnn

yaaa bende gezmek ıstıyorummmm cok canım sıkılıyo artık evde oturmaktan... kızlar bol bol gezınsımdı yazın bebek olunca hıc bıyere gıdemıyosunuz hasta edecem korkusundan

iyi akşamlar kızlar ben bu gün kayınvalideme gidicem yemeğe çok heyecanlıyım acaba ne giysem:44:uçarak gidiyorum kendinize iyi bakınnnn

görüşürüz canım kendine iyi bak. kız niye heyecanlısın, ben her gün gidiyorum heyecanlanmıyorum
heyecanımı kaybettim
kalın bir şeyler giy, hava çok soğuk, pantolon üstü mutlaka kazak, penye giyme sakın.
öptüm canım iyi akşamlar

aha tam bizi tarif ettin
Zaten kullanıcı resimimdeki zıpırları bize benzettiğimden onu kullanıyorum
Ikimizde aynen öyle duramayız yerimizde
Hatta eşim o kadar doğa bitki hayvan aşığıki 4.kattaki balkonumuz sera mübarek evimizde 8 balık 2 kaplumbağamız var Birde vejeteryanızdır ikimizde ama sadece kırmızı et yemeyiz yarı vejeteryan
Kızımız yada oğlumuzun ismide doğadan olucakmış öyle ister beyim yaprak toprak nehir rüzgar vs

yaaa bende gezmek ıstıyorummmm cok canım sıkılıyo artık evde oturmaktan... kızlar bol bol gezınsımdı yazın bebek olunca hıc bıyere gıdemıyosunuz hasta edecem korkusundan

ablam da aynısını söylüyor. gezin tozun keyfinize bakın diyor. onun da bebeği küçük, aynı can sıkıntısı onda da var şeymacım ama çalışınca olmuyor ki. eve zor atıyoruz kendimizi. gündüzden zaten uykum çok oluyor, eve gidip yemekten sonra cuup yatağa. çok monoton. haftasonları biraz geziyoruz onda da hemen yoruluyorum. ev gezmesi yapmak lazım ki gezerek yorulmayalım.

sormmaaa bulantım geçti bugünde bir ekşime musallat oldu midem yanıyor napacağımı şaşırdım şükür baş ağrım geçti...ama midemi ne yediysem yandı bugün çok fenayımmm...

en ıyısı ev gezmesı zaten bıde hamılesın ya gelsın gıtsın pasta borekler onune... ohhhh ye ye ama sadece sen gıdıcen kımse sana gelmıyecek:):) elını bıle kıpırdatmıyacan muhabbetını edıcen yıyp ıcıp kalkıp gıdıcen:):) bulasıkda yok:):):)

sormmaaa bulantım geçti bugünde bir ekşime musallat oldu midem yanıyor napacağımı şaşırdım şükür baş ağrım geçti...ama midemi ne yediysem yandı bugün çok fenayımmm...

yeşim bana doktorum mide yanması ve kazınması için gaviscon şurup verdi.acayip iyi geliyor. günde 5 kereye kadar içebilirsin dedi. tüm hamilelere bunu öneriyorlarmış. aklında olsun canım. doktorunada sor istersen

slm ben geldim. ya ne çok konuşuyosunuz siz. Kıskanıyorum vallahi.

Eyt'cim yukarıda yazılanların %80'i oğlum olacağını söylüyor. 16. haftada doktor kız değil, erkekmiş derse şaşırmayacağım yani. Ama eğer 16. haftada da kız derse, bundan sonra söylenen batıl inançlara hiiiiç inanmayacağım.

siz iki kafadar birbirinizi bulmuşsunuz ne güzel :) bizdeyse, zıt kutuplar ya da ayrı yapıdaki insanlar daha iyi anlaşır diyerek durumu kurtarmaya çalışıyoruz :) çünkü gerçekten çok zıttız. yine de maşallah bize :)
benim eşim de çiçeklere bayılır, evde beş saksı çiçeğimiz var, menekşe dahil onlara bir güzel bakıyor, topraklarını değşitiriyor, bitki coşturan bişeyler varmış onlardan alıyor, güneşe çıkarıyor, içeri alıyor hiç üşenmiyor. 17 tane kuşumuz vardı evde, hamilelikten sonra dağıtmaya başladık 8 tane hint bülbülümüz var şimdi. gerçi onları evlenirken ben getirmiştim. iki taneyle başladık, 17 tane oldu, eşim sayesinde. çok iyi baktı çok yavru aldık.
isim konusunda bişe diyemiyorum, henüz düşünmedik.
benim adım deniz, ablamın filiz, kardeşimin bahar, ablamın oğlunun poyraz, kardeşimin kızının duru :)

hahahahh :) harika bir yaşam. bu şartlarda sonsuza dek hamile hamile yaşayabilirim :)
bir an önce komşuculuk ilişkilerini pekiştirmeliyim o zaman :) gerçi sağ olsunlar çağıranlar var ama evlerinde uyurum diye gidemiyorum ki, eve kapandık ikimizde.

maşallah sizede denizcim
huzur veriyor insana evdeki hayvanlar onları izlemek bitkilerle ilgilenmek insan dinleniyor
bu arada isim konusunda senden baya destek isteyeceğim tam bizlik isimler var sizin ailede anladığım kadarıyla bir isim listeni alırım artık arkadaşım

Al benden de o kadar Doktorlar hurafelere karşıııııı Bakalım kim kazanacak

Kızımcımın adını düşündük babanesiylee Miray, Afra ve Azra isimlerine takıldık bakalım

bizim burda çalışan bir kız arkadaşın komşunun çocuklarının ismine bakarmısınız hepsini baba koymuş bu arada
ufuk
tan
doğan
güneş
adam cümleyi tamamlamış helal olsun

size de maşallah canım. büyüdükçe güzelleşsin ailelerimiz.
biz de evde bitki ve hayvan seviyoruz ama dediğim gibi ben pek ilgilenemiyorum. hele kuşlarla hiç ilgilenemiyorum. 8 kuş, iki büyük kafes, temizliği yarım gün sürüyor. yem ve su verirken eldiven takarak veriyorum arasıra o kadar, onun dışında eşim bakıyor ama işleri çok yoğun. hamilelikten sonra hayvanat bahçesine vermeyi düşündük, gidip gezdik, ordaki şartlara bakınca vermemeye karar verdik.
isim konusunda elimden geleni yaparım, memnuniyetle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…