bizim burda çalışan bir kız arkadaşın komşunun çocuklarının ismine bakarmısınız hepsini baba koymuş bu arada
ufuk
tan
doğan
güneş
adam cümleyi tamamlamış helal olsun
bizim burda çalışan bir kız arkadaşın komşunun çocuklarının ismine bakarmısınız hepsini baba koymuş bu arada
ufuk
tan
doğan
güneş
heheheheh ayyyy cok guldum bayıldımmmmmmmm:):) 4 unu bırden sakaktan cagırdıgını dusnsene.. delimi bu adam derler:76::76:
Ahaaha süpermişYıvrııım sen de herkese laf ediyosun nickinden aşerdiim yediğim yeşil zeytin çekirdeklerinin resmini koydurtma buraya banaaa
noldu ben kime laf didimki şimdi
sen niye çemkirdin bana komşuuu
akşam alim 5 kilo yeşil zeytinde gelim bari sana
Bence biran önce topla cesaretini bebişten sonra büyük kolaylık olur sana tam zamanı bence. Bu arada Ankaraya 2 senede bir gelirim halamı ziyarete keçiörende oda seviyorum ilçenizi:87:
Bende yoğuun bir günün ardından çok şükür çıkıyorum artık hepinize hayırlı akşamlar :)
hayırlı akşamlar kızlar bende kaçim 522B ve yolcuları beni bekler muhteşem köprü trafiği eşliğinde yol alalım
kızlar sağlık ocağından geldiler eve. Bilgilerimi sordular akraba evliliği mi, kan grubu, sat bilgilerini aldılar, tahlillerime baktılar, tansiyonumu ölçtüler hepsini kapıdan yaptılar içeri girmediler bayağı korktum kapıya geldikleri için, dedim böyle hırsızlıklar olmuş korkuyoruz artık diye, haklısınız dediler. Allah tan kayınvalidecikim evdeydi yalnız değildim. Sağlık ocağına gitme derdinden de kurtuldum 4 haziranda tetenos aşısı yapacaklarmış.
sölese dert sölemese dert bana da sonradan yanıldım bu değil buymus lafı zor oluren erken 11.haftada tahmin ediyorlar diye biliyorum ama belki de söyler
onun kı sımdı kaç haftalık tuttu dıme doğru sonuchenüz erken diyecektir büyük ihtimalle ama dr un kullandığı cihazlar ve tecrübesine de bağlı tabi. Rumuz17 ninki 11+2 de söylemiş, aynı gittim dün bana söylemedi.
hayırlı sağlıklısı ınsallahhcanım günlük pedi doktorlar tavsiye etmiyolar ki ben kullanmıyorum oyüzden.
Kağıt havlu değişiyorum sık sık.
Demin okulda bilirkişilere sordum, bu özür grubuna girer her vakit için abdest almak gerekir dediler.
Mesela öğlen namazı için aldığın abdesti ikindide kullanamazmışım.
Ooo minietek hoş geldin öncelikle...
Ben üç defa gödüm üçünde de erkekti. Bakalım artıkın
ufuk
tan
doğan
güneş
hahahaha cinsiyet tahminleri almış başını gitmiş ...kuzenim 5 aylık hamile dün kadar kız beklioduk alışverişlere bile çıktık dün bi ultrason hopppp bizimki pipisini gösterdi şok olduk valla sürprislere açık olalım yane
ben öğrendıgımde hemen beyaz don aldım donansın dıye hem kız hem erkek kullanabılcek bır doncuk sonra bır beyaz bır pembe kız arkadaşım aldı sonra bır esnaf arkadaşım hamıle oldugumu öğrenınce yesıl bady verdı hedıye bebeğim kısmetlı olcak galıbaaa
Benim bebişimin tek cicisi okuldaki arkadaşımın aldığı tulum, annesi paso kendibe alıyor LCW den...
Cinsiyeti kesinleşince ben de ufaktan ufağa başlayacağım, bugün bebişimin halasını aradık, o da okuldan çıkmış, "ipçideyim, cinsiyeti belli olsaydı hemen ip alır örmeye başlardım" dedi... Halamız da çok heyecanlı sağolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?