2011 Ekim Anneleri

Burda hava açık ve güneşli ama rüzgarlı bi çamaşır atsam tam kuruma havası var yani:)
Event vernelink ide güzel, biri kullanıyodu bizden ama kimmdi. Aklıma getirdiğin iyi oldu canım, benim de yumuşatıcı bitmek üzere

hanzadee cnm hangisini kullanırsan kullan bulantı yapacak ben deterjan poşetini açıp özellikle ara ara koklayan bi insndım bayılırım deterjan kokusuna geçen gün üzerime giydiğim gömlekte deterjan kokuyo diyye kustum.

ama yinede ben yumoşun şu yeni çıkan ekstre fiesta yeşilinden aldm hoş bi kokusu var

Deniz işyerine ne söyledin rapor için rahasızlığın hakkında :) 4 gün ense yapıcaksın yani :) kıskandımmm bende istiyorum :84:

ay çok güldüm Allah ta seni güldürsün emiii

Kağıda not ediyorum hepsinin kokusuna bakıcam :)

hey maşallah tam türk filmi gibi valla, eşin yazık nasıl bir psikolojiyle uykuya dalıyorsa artık.
Çok düşünüyor demek siz Bizim de eşimin öğrencileri göriyormuş ,oğlunuz olduğu gördük filan diye bende diyorum seni kafaya alıyorlar notlar iyi gelsin diye

Afiyet olsun ilk zaman bi canım çekmişti sucuğu gecenin bi körü yaptım bi güzel yedik eşile aa o son oldu, çünkü ikimizde mide ağrısından uyuymadık ve ben çok tiksinmiştim...

cnm yaaa eşinin hayalgücüde geniş yaratıcı bi kişilik heralde düşünsene demekki hep bunu düşünüyo sürekli rüya gördüğüne göre ne güzel duygulu bi eşin var

Senin işin daha zor canım, hem iki çocuk var hem birisi okulda ve birisi evde onların sorumluluğu yemesi giymesi dersi osu busu derken kendine yeterli vakit ayıramassın, birde 3. hamilelik daha zor oluyor... Allah yardımcın olsun..

Öyle tabi hayatım, benim vakit var da ondan yani.. bi de ben pimpirikliyim bişey de diyemem sonrada şöyle yapmadı böyle olmadı der dururum benim kafadan biri lazım yani:) Şu düşük riskini atlattım ya rahatladım artık eşimde yardım eder yaparız yavaş yavaş, zaten bizim evimiz küçücük fazla eşyada almadım ben temizliği kolay oluyor

merhaba kızlarrr...ahhh ahhh biride bana rapor verse ne güzel olurdu...patronum burda çıldırsa falan :))) bol bol dinlen..

sen de rapor alıp dinlenebilirsin umarım yeşimcim halsizlik bitkinlik varsa gerekli ama patronun canını da sıkmamak lazım zor bir durum. bol bol dinlenmek mi :44: sanırım yapamicam onu çünkü ben de çalışırken rapor alan her kadın gibi temizlik yapicam evde :) az sonra başlarım ufaktan toparlanmaya.

Deniz işyerine ne söyledin rapor için rahasızlığın hakkında :) 4 gün ense yapıcaksın yani :) kıskandımmm bende istiyorum :84:

Doktor geçen sefer ki kanamamda bana da 10 gün rapor yazacaktı ama ben istemedim. Çünkü 2 hafta önce de 10 günlük yatak istirahatim vardı. Doktora 10 gün rapor yazacağına, çalışmam sakıncalı ise çıkın diyin ben çıkayım işten demiştim. İş yerime böyle ikide bir de rapor götürmeyeyim deyince, dr. iyi madem 4 gün yazayım ama kendini yorma demişti. Çok mu doğrucu davutum ne?

Teşekkürler hayırlısıyla inş..
Biz sana göre çok rahatız tabi, ama sabahları bende çok aç uyanıyorum ve uyuymaıyorum yemeyince ama bi kaç gündür öyle değil. İyi ama akşam erken yatınca dinlenirsin bi nebze.
Bu arada kızında adaşımmış

yazıklar olsun hahahah ayy yazık ama yesiin. en azından annesinde falan yesin bari ya da dışarda yesin canım ona da bişe deme :)
eşinin rüya serüvenlerine hastayım, arkası yarın gibi bekliyorum valla artık günlük anlatacaksın kaçarı yok :) :) süpermiş bugünkü de

canım insan hamilelikte bi defa bi şeyden tiksinince sonra bi süre yiyemiyomuş herhalde aman zaten sucukta çok faydalı değil asıl ben balık yiyemiyorum aklıma gelince midem kalkıyo napıcam bilmiyorum
canım dediğin gibi demek ki çok düşünerek yatıyo her akşam böyle rüyalar gördüğüne göre..galiba biraz da kıskanıyorum ben niye hiç bebeğimi rüyamda görmüyorum ne biçim anneyim diyorum kendi kendime kızlar insan görmediği bebeğini özlermi yaa ben deli gibi özlüyorum bi de doğunca kim bilir neler yaşıcaz Allah hepimize o günleri nasip etsin inşallah..

Canım hastalık konusunda anlayışlı işyerim ama yine de öyle yatak döşek yatmadığım için kendimi suçlu hissediyorum o ayrı. Üşüttüğümü, faranjit olduğumu boğazımın çok kötü olduğunu söyledim. Doktor da zaten akut faranjit yazmış iş göremezlik kağıdına öyle yazdığı için onu demem gerekti :) Çok güzelmiş evde olmak. İhtiyacı olan herkes, imkanı varsa alıp bir gün dinlense ne güzel olur.Evet canım ense yapicam 4 gün ohh neyseki sizler içinde haftasonuna az kaldı.

Bende bir balık delisiydim her hafta mutlaka 3 defa yapardım. Fırında güveçte tavada şimdi varya aman yarabbim gözüm görmesin, çok üzülüyorum hamilelikten sonrada bazen çok tiksindiğimiz şeyleri yiyemiyormuşuz.. Balık hayatım sonamı erdi ne :S

evet erken yatınca dinleniyorum allahtan ama sabah uykusunun tadıda bir başka oluyor yani
ilk çocuğu olanlar gerçekten çok şanslısınız herşeyi kendi keyfinize göre planlayabilirsiniz ama 2. 3. de öyle olmuyor öncelik çocukların istekleri oluyor yorgunda olsam küçükle evcilik oynuyorum mesela
büyük kızımda öğle yemeğine gelmek üzere kalkıp onun yemeğini koyayım size iyi sohbetler

Güzel olmazmı hiç hemd eçalışan insanlar için piyangodan ikramiye çıkması kadar kıymetli, keyfine bak güzel güzel dinlen

ben büyük kızıma hamile iken kurufasulyeden tiksinmiştim 7 sene yiyemedim evde pişmedi yani
şimdi yeni yeni yiyorum artık

canım yaa tahmin ediyorum...bize dinlenmek yasak...rp bile alsak temizlik yaparız...ben almayayım :)) burda oturmak daha iyi galiba...:)) yorma kendini kolay gelsin şimdiden ama bizide unutma burda işe dalıp ona göreeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…