2011 Ekim Anneleri

cnm yaaa eşinin hayalgücüde geniş yaratıcı bi kişilik heralde düşünsene demekki hep bunu düşünüyo sürekli rüya gördüğüne göre ne güzel duygulu bi eşin var
canım eşim çok duyguludur ama bilinçaltının da etkisi var bence. eşim de ben de avukatız. asker kaçağı bi müvekkilimiz var 2 gün önce de eşimin cezaevinde başka bi müvekkil ziyareti vardı. ee ben de hamileyim. o da hayatındaki bütün olan biteni kendince uyarlayıp böyle özgün rüyalar yaratıyo

Özlenmez olur mu, biz evvel ki gün gördük ama bir daha ki randevuyu iple çekiyorum
Balıktan bende acayip tiksindim ama kokmayan bi türü var onu hergün yerim valla:)
üzülme canım ne alakası var bende görmüyorum çok mu kötüyüz yani

Ohh sefan olsun denizcim, darısı diğer arkadaşlarımızın başına:82:

hehehh madem bugün ev kadınıyım kalkıp işlerimi yapim yaa öğlen oldu ben bişe yapmadım evde, nasıl yetiştiriyosunuz anlamıyorum maşallah valla sizlere hanımlar harikasınız. izne ayrılık provası yapıyorum bugün evde. bakalım nasıl olacakmış bir günüm... çamaşır atarak başlayayım ya bismilallah. size iyi sohbetler görüşürüz. buralarda olur arasıra bakarım. aa çatlarım valla :)

denizcim annesinde falan da yese kokusu geçmiyo ki 2 gün kokuyo bana...dün gece de çok acıkmış sucuklu tost yiyebilrmiyim dedi hayır demiştim bisküvi verdim bu sabah artık kıyamadım yazık adamın bi yerleri şişecek..valla benide uyanır uyanmaz gül gül öldürüyo yarın görürse yine anlatırım tatlım merak etme

ahestecim biraz daha vicdanım rahatladı şimdi ne biliyim hormonlardan herhalde
o balık türü neymiş bende yiyim canım..

Seninle beraber bende kalkayım ve çamaşırla bismillah deyim bakalım.
Önce iyyiydik de denizcim şimdi artık olduğu kadar yani yemek yapsam karr
hadi bende öptüm siziii:81:

Gıda konusunda titizimdir gerçi sağlıklı ve kaliteli olmasına çok dikkat ederim. sürekli aldığımız bir kasap var sucuklarI çok güzel, geçen hafta sonu ordan almıştık tost makinasında kızarttım ızgarada gibi oldu sonra tavaya atıp üzerine biraz gaziantepten gelen acı biber salçasını ekledim ben sucuğu sade severim yumurtayla pek karıştırmam..

Size bir tavsiye; sucuğu, kızgın yağa atmayın tavaya sucuğu koyun, kısık ateşte yağını salmasını bekleyin, yağını saldıktan sonra yarım çay bardağı su ekleyin miktara göre biraz artırabilirsinizde su oranını daha iyi pişicek ve miğdedinizi rahatsız etmeyecektir. Direk yağa atıldığında baharatı çok keskin oluyor içi tam pişmiyor vs miğdeyi rahatsız ediyor ama dediğim gibi deneyin inanın çok nefis oluyor tabi sucuğun kaliteside önemli :)

hanzadecim inşallah öyle olmaz geçici bi süreçtir bizimkisi.ben doktora söyledim ilk 4 ay yiyemiyorum diye çok vicdan azabı çekme 4. aydan sonra yersin yiyemezsen de omega 3 falan başlarız artık dedi. bi de cevizi kiviyi bol ye o zaman dedi.

bu saat oldu 1 paket çıbık krekerle duruyorum
canım hiç birşey istemiyor
şirkete gelen yemekleri hiç beyenmedim hayatta yemem
ben ne yiycem yaaaaaaaaaaaaaaaa:84:

bu saat oldu 1 paket çıbık krekerle duruyorum
canım hiç birşey istemiyor
şirkete gelen yemekleri hiç beyenmedim hayatta yemem
ben ne yiycem yaaaaaaaaaaaaaaaa:84:

şirkete yakın tostçu varmı? Bizde şuan iş arkaşlarımla yemeği beğenmeyip dağ başında tek lüksümüz olan tostlarımızı söyledik.

şirkete yakın tostçu varmı? Bizde şuan iş arkaşlarımla yemeği beğenmeyip dağ başında tek lüksümüz olan tostlarımızı söyledik.

aklımdan geçmiyo değil hee ya tost yada salata yiycem sanırım hoş canım hiç bişi istemiyo ama elim ayağım titremeye başladı çok halsizim noluyo bana ya nazar ettim kendime camış gibiyim diye diye

dün akşam eve gittim bikaç gündür başım çok ağrıyo ve aksine işten geç çıkıyorum eve geç gidiyorum dün akşam eşim benden 1 saat önce falan gelmiş ama boş durmamış hemen gardını almış kapıyı çaldım açtı hemen dediki benim bugün başım çok ağrıyo yemek falan hazırlayamam bugün sen hazırla. sanki hergün ona yaptırıyorum yemeği bi gün önce sadece hazır olan köfteleri kızartmıştı çok dokunmuş, heralde zaten hergün yemeğimi yapıyorum ahhh ahh işte demekki en fazla bigün sürüyo saltanat 2..gün yine dönüyo eskiye beyime mufak işlerini bi türlü sevdiremedim yaaa mutfağa girmekten nefret ediyo sadece hazır varsa yiyo çıkıyo saolsun temizliğe falan yardım ediyo ama yetmez yani değilmi?

Akşam annesine şikayet ettim bugünde gidince söylerim seni kızlara şikayet ettim diye ohhh beee rahatladımmm.

merhaba kızlar ben geldim bende sucuklu kaşarlı tost yiyemiyorum onu yiyince öğürüyorum kokusuna dayanamıyorum..hamileliğim boyunca hiç kusmadım mide bulantımda olmadı ama tostu yerken öğürüyorum...

Arkadaşlar henüz hiç kilo almamış olan varmı?ben başladığım kiloyla devam ediyorumnormalde bu haftalar kadar 2 veya 3 kg.alınırmış.

aklımdan geçmiyo değil hee ya tost yada salata yiycem sanırım hoş canım hiç bişi istemiyo ama elim ayağım titremeye başladı çok halsizim noluyo bana ya nazar ettim kendime camış gibiyim diye diye

Aman tam hastalık mevsimi dikkat et kendine.

Ben ettim sen etme bebek bir yandan, vücut bir yandan fena hırpalıyorlar beni.

Canım kendi karnını doyuracak kadar bir şeyler yap ye ve git uzan, benimde halim yok de.. Çok kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…