2011 Ekim Anneleri

Evet çok doğrucu davutsun :)) Canım hamilesin keyfindne yad açok iyiliğinden almıyorsun raporu dr. larımız sürekli dinlenmeye istirahat etmeye özen gösterin diyorlar şu dönemlerde çok önemli :) İmkanın varsa çalışma tabi o başka :)

bu saate kadar bir paket çubuk kraker miii, duymamış olayım valla bakmıyosun demek ki sen kendine yslzytn. evden sandviç götür, şişe ayran, kutu süt, meyve bol bol bulundurman lazım yanında. tost da iyi değil salata da tostta ne peyniri var bilemiyceksin, salata iyi yıkanmamış olacak şirket yemeği ye bence.

Cevizden böğğ geldi advocate85 yiyemiyorum, bende 1 kilo almıştım şu an aynı kiloma geri döndüm :) Bebekler kilo alsında biz önemli değiliz :)

ben de bu sabah tartıldım kilo almamış gözüküyorum ama göbeğim çıktı, göğüslerim büyüdü, sanki popomda azıcık büyüdü nasıl oluyo anlamadım

merhaba kızlar ben geldim bende sucuklu kaşarlı tost yiyemiyorum onu yiyince öğürüyorum kokusuna dayanamıyorum..hamileliğim boyunca hiç kusmadım mide bulantımda olmadı ama tostu yerken öğürüyorum...

ben bayılırım tosta, hele sucuklu tostu çooookkk severim. ayy her şeyi seviyoruum :) makinam olsa yapıp yerim şimdi geçen sene fişini takılı unutup işe gitmişim. öğlene kadar çalışmış ve üst kapağı erimiş, masanın üstüne akmış Allahtan ablam evdeydi ve ev yanmadı. bir daha da makina almadık, ama şuandan itibaren alıcam galiba :)

Canım kendi karnını doyuracak kadar bir şeyler yap ye ve git uzan, benimde halim yok de.. Çok kızıyorum

oda öyle dedi zaten tamam ben bişey yemiyorum sen kendine göre yap ye dedi ama kıyamıyorumkiii diğer alanlarda bana çok yardımcı oluyo kendisi bende kendisini çok seviyorum kıyamıyorumm:)))

Bulantılar yüzünden mi kilo verdin 12.haftaya kilo vermenin bir zararı yokmuş.Bneim hiç bulantım olmadı çok rahat bir dönem geçirdim

Canım malesef bulantılarımdan dolayı hiç bir şey yiyemiyorum. Çıkartamıyorum da, çıkartabilsem en azından vitaminleri almış olurum. Sabah akşam peynir türevleri yemekten miğdeme dokunmaya başladı artık. Sabrediyorum geçicek inşallah.

Hoş kilo verdiğime üzülmüyorum ihtiyacım vardı azcık

Cevizden böğğ geldi advocate85 yiyemiyorum, bende 1 kilo almıştım şu an aynı kiloma geri döndüm :) Bebekler kilo alsında biz önemli değiliz :)
aynen canım ceviz pek yiyemiyorum ama kivi yemeye çalışıyorum...bebişlerimiz kilo alsın biz de veririz nasıl olsa... sadece balık ve ceviz yiyemeyinceye çocuğu omega 3 süz bırakıyorum diye üzülüyorum annelik işte..ilk defa bu cümleyi kuruyorum ALLAH ım ne güzelmiş

hamilelik öncesi bende severdim ama şimdi görmek istemiyorum..ALLAH korusun ya kurtarmışın yine ablan olmasaydı evde..mutfakdaki şeylere dikkat etmek lazım..bizim burda ben izmitte fırtına çıktı herşey düşüyor sizin ordada varmı?

oda öyle dedi zaten tamam ben bişey yemiyorum sen kendine göre yap ye dedi ama kıyamıyorumkiii diğer alanlarda bana çok yardımcı oluyo kendisi bende kendisini çok seviyorum kıyamıyorumm:)))

Eskiden bende kıyamazdım ama baktım ki ben çok hırpalanıyorum ve erkek olarak o daha kuvvetli olmalı, saldım gitti... Oda sağ olsun yapması gerekeni yapıyor, yemek yapmıyor dahi olsa yanımda dolaşıyo riçeri gitmeye utanıyor en azından :)) Bir şey varmı n eyapayım diye soruyor, yok dersem, muzur bir ifadeyle seke seke kanepeye gidiyor mutluluktan :)

ben de bu sabah tartıldım kilo almamış gözüküyorum ama göbeğim çıktı, göğüslerim büyüdü, sanki popomda azıcık büyüdü nasıl oluyo anlamadım

ben 55 kg ile hamile kaldım, eminim. ama ilk dr muayenesinde 57, son kontrolde iki gün önce 60,90 çıktım. aynada bakıyorum karın bölgem hariç kilo almış hiçbir yanım yok o da 6 kg yapmaz yaa nasıl oldu anlamadım. bugün sağlık ocağında tartıldım tekrar, 59 kg, az önce evde tartıldım 58. ben hiiiç bir şey anlamadım bu işten. dr bana madalya takacakmış, normalde her ay 1 kg almak gerekirken ben bebeğin her santimi için 1 kg almışım söylediğine göre ama itiraz ettim. tartınız bozuk dedim, gerçekten bozuk çünkü, fazla gösteriyor. hamurişi ve tatlı yeme dedi, zaten yemem kii. kesin bozuk bu tartı bozuk.

Aman tam hastalık mevsimi dikkat et kendine.

Ben ettim sen etme bebek bir yandan, vücut bir yandan fena hırpalıyorlar beni.

şirkette 3 kişi grip biri yanımda biri önümde çalışıyo hapşurup duruyolar 3. ise patronum :)
nasıl dikkat edicem bacım ben

zaten yok ben yaparım de yeterki onlara düğün bayram dünyaya yiyip içip yatmak için gelmişler Allah kısmet ederse oğlum olursa herşeyi öğreticem ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…