Arkadaşlar henüz hiç kilo almamış olan varmı?ben başladığım kiloyla devam ediyorumnormalde bu haftalar kadar 2 veya 3 kg.alınırmış.
Doktor geçen sefer ki kanamamda bana da 10 gün rapor yazacaktı ama ben istemedim. Çünkü 2 hafta önce de 10 günlük yatak istirahatim vardı. Doktora 10 gün rapor yazacağına, çalışmam sakıncalı ise çıkın diyin ben çıkayım işten demiştim. İş yerime böyle ikide bir de rapor götürmeyeyim deyince, dr. iyi madem 4 gün yazayım ama kendini yorma demişti.Çok mu doğrucu davutum ne?
hanzadecim inşallah öyle olmaz geçici bi süreçtir bizimkisi.ben doktora söyledim ilk 4 ay yiyemiyorum diye çok vicdan azabı çekme 4. aydan sonra yersin yiyemezsen de omega 3 falan başlarız artık dedi. bi de cevizi kiviyi bol ye o zaman dedi.
merhaba kızlar ben geldim bende sucuklu kaşarlı tost yiyemiyorum onu yiyince öğürüyorum kokusuna dayanamıyorum..hamileliğim boyunca hiç kusmadım mide bulantımda olmadı ama tostu yerken öğürüyorum...
Canım kendi karnını doyuracak kadar bir şeyler yap ye ve git uzan, benimde halim yok de.. Çok kızıyorum
Bulantılar yüzünden mi kilo verdin 12.haftaya kilo vermenin bir zararı yokmuş.Bneim hiç bulantım olmadı çok rahat bir dönem geçirdim
aynen canım ceviz pek yiyemiyorum ama kivi yemeye çalışıyorum...bebişlerimiz kilo alsın biz de veririz nasıl olsa... sadece balık ve ceviz yiyemeyinceye çocuğu omega 3 süz bırakıyorum diye üzülüyorum annelik işte..ilk defa bu cümleyi kuruyorum ALLAH ım ne güzelmişCevizden böğğ geldi advocate85 yiyemiyorum, bende 1 kilo almıştım şu an aynı kiloma geri döndüm :) Bebekler kilo alsında biz önemli değiliz :)
ben bayılırım tosta, hele sucuklu tostu çooookkk severim. ayy her şeyi seviyoruum :) makinam olsa yapıp yerim şimdigeçen sene fişini takılı unutup işe gitmişim. öğlene kadar çalışmış ve üst kapağı erimiş, masanın üstüne akmış Allahtan ablam evdeydi ve ev yanmadı. bir daha da makina almadık, ama şuandan itibaren alıcam galiba :)
oda öyle dedi zaten tamam ben bişey yemiyorum sen kendine göre yap ye dedi ama kıyamıyorumkiii diğer alanlarda bana çok yardımcı oluyo kendisi bende kendisini çok seviyorum kıyamıyorumm:)))
ben de bu sabah tartıldım kilo almamış gözüküyorum ama göbeğim çıktı, göğüslerim büyüdü, sanki popomda azıcık büyüdü nasıl oluyo anlamadım
Arkadaşlar henüz hiç kilo almamış olan varmı?ben başladığım kiloyla devam ediyorumnormalde bu haftalar kadar 2 veya 3 kg.alınırmış.
Aman tam hastalık mevsimi dikkat et kendine.
Ben ettim sen etmebebek bir yandan, vücut bir yandan fena hırpalıyorlar beni.
ben aynıyım canım ne aldım ne verdim
Ayran süt filan iç tost söyel dışarıdan aç durulurmu bu saate kadar cık cık cık :)
Eskiden bende kıyamazdım ama baktım ki ben çok hırpalanıyorum ve erkek olarak o daha kuvvetli olmalı, saldım gitti... Oda sağ olsun yapması gerekeni yapıyor, yemek yapmıyor dahi olsa yanımda dolaşıyo riçeri gitmeye utanıyor en azından :)) Bir şey varmı n eyapayım diye soruyor, yok dersem, muzur bir ifadeyle seke seke kanepeye gidiyor mutluluktan :)
şirkette 3 kişi grip biri yanımda biri önümde çalışıyo hapşurup duruyolar 3. ise patronum :)
nasıl dikkat edicem bacım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?