2011 Ekim Anneleri

deniizim normalde çok iştahlıyım dünyayı yerim ama bugün çok tatsızım ya biyerim ağrımıyor miğdemde kötü değil ne bilim ruh halim fenaa bugünlük benim menüyü görmezden söz yarına toparlanıcam inşallah

evet şeyma Allah korudu, ablamın evde olması büyük şanstı.
fırtına değil de rüzgar var, esiyor sabahtan beri. çok zorda kalmadıkça dışarı çıkmamak lazım. bugün perşembe :) pazar günümüz :) pazara giderim belki birara.

zaten yok ben yaparım de yeterki onlara düğün bayram dünyaya yiyip içip yatmak için gelmişler Allah kısmet ederse oğlum olursa herşeyi öğreticem ona

Evlenmeden önce annesi herşeyini yapıyormuş acayip tembel alıştırmış. Tabi ben çalıştığım için işler farklı oldu. Oda artık farkında nasıl olması gerektiğinin. Biz kadınlarında suçu var çok anaç'ız aman yorulmasın aman aman aman ay bırakalım yorulsunlar dimi? Onlar erkek, sorumluluklar eşit olmalı, şimdi hiç yormuyorum kendimi, çoğu zaman yemeğini kendi yiyor... Allah nasip ederse bebiş doğduğundada yardımlarına ihiyacımız olucak hemde daha çok, şimdiden alışsınlar.. :)

kıyamam ben sana... kesin tartı bozuktur sen canını sıkma:) elevitten olabilrmi deniz çünkü bana doktor kilo alırsan bıraktırıcam demişti. bi de hareketsizmisin bu aralar?
deniz ben de evdeki tartıya göre 54.2 ile hamile kalmıştım bu sabah yine aynıydı. doktorun tartısına göre 55 di geçen hafta almamışsın dedi. ben valla bu sabah besmele çekerek dua ederek tartıya çıktım çünkü hem iştahım açıldı(elevitten herhalde) hem de sanki kilo almışım gibi geliyodu.

bizimde burda pazar var gidicektim ama hava böyle olunca gidemedim..bende kumaş alıyorum elbiseler diktiricem kendime..rahat olur hamilelikde elbise..geçen 1 tl ye aldım kumaş çok güzel hemde uygun oluyor..

havaya bağlıyorum ama ne kadar kötü olursan ol bir iki lokma da olsa faydalı bişeyler yemeye çalış güzelim yazık sana bak bayılırsın düşersin. çekmecene doldur yiyeceklerini, böyle zamanlarda çıkarıp ye hemen. yarına toparlanırsın inşallah canım geçmiş olsun

Eşim kısaca bana Salaksın diyor. Ama kendisi de ölüyor da olsa işe giden cinsinden. Sanırım ailecek salağız :)

Arkadaşlar henüz hiç kilo almamış olan varmı?ben başladığım kiloyla devam ediyorumnormalde bu haftalar kadar 2 veya 3 kg.alınırmış.

ben 10 gün istirahatte 1,5 kilo almıştım. Ama şükür onun üzerine almadım. Bir ara 60'ı gördüm ama sonra geri düştüm. 59,5 kiloyu 5. aya kadar muhafaza etmek amacındayım. Umarım yapabilirim. Ama göbeğimin ve basenlerimin dolmuş olduğunu hissediyorum. Yani aldığım kilo 1,5 kilodan fazla gibi duruyor ama tartı öyle demiyor.

Canım doktorların tartılarını boşver sen. Evindeki tartına bak. Ben de doktorda ilk tartıldığımda 2 kilo fazla söyledi. Bir de doktorun tartısı dijital bile değil.
Benim tartımın önünde takvim var. hemen hemen her sabah aynı saatte ve aynı kıyafetlerle (pijamalarım ile) tartılıp not ediyorum. Bakalım 9 ay sonunda skor ne olacak?

canımı sıktım ben çünkü nerdeyse 1 ,5 ayda 6 kg ne demek canım yaa. kesinlikle bozuk tartı,bak zayıf çıkmak için söylemiyorum bunu. dijital, hassas tartı alıcam eve, ona göre takip edicem kendimi. kilo almayayım diye yemeyen biri değilim ama 6 kg dile bile zor yani.
elevite yeni başladım, 10 gün olmuştur en fazla. iştahımda farkedilir bir artış olmadı, eskisi kadar hatta bu aralar bulantım olduğu için daha az yiyorum.

ben de istiyorum o tartıdan markası modelini alabilir miyim?

bir tane dijital tartı, bir de tansiyon aleti alıcam arkadaşlar. kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?

ben de istiyorum o tartıdan markası modelini alabilir miyim?

Denizcim benim tartı Sinbo nun dijital, camlı olanı. Ben daha önceden ayda bir diyetisyene gidiyordum düzenli olarak, onların tartılarını bilirsin kocaman makine. onunla hep aynı sonuçları verirdi. O yüzden güveniyorum hassasiyetine, tavsiye ederim. Başka markada alsan mutlaka dijital olanı al. Diğer katranlı olanları sakın tercih etme derim ben.

Bende tartı aldım primear marka indirime girmiş bide manuel tansiyon aleti aldım dijitallere pek güven olmuyor
60 la başladım 61 kg oldum ama göbiş cok cıktı gören 4-5 aylık sanıyo

bir tane dijital tartı, bir de tansiyon aleti alıcam arkadaşlar. kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?

Bir ara bende heveslendim tansiyon aletine ama almadım. Hepsiburada com un yorum bölümleri olduğu için oradan tavsiye alabilirsin. Çok çeşitli markaları bulabilirsin orada.

bence de denizcim dijital tartı al eve. ya bence 6 kilo alsaydın farkederdin hem sen hem de çevrendekiler. çünkü hamileliğin daha başları bu kadar kilo zorlasanda alamzsın bi de senin hep mide bulantın kusman vardı. bence akşam eşine tartı sipariş et:)

kızlarrr ikili testim çıkmış faxla istedim hesaplanmış trisomy 18 riski 1:10000 dir trisomy 18 için istatiksel bir risk tespit edilmemiştir....birde FB-HCG46,9 NG/ML CİNSİYETİNİ BURDANMI TAHMİN EDİYORLARDI...YANLIŞ ANIMSAMIYORSAM BİR ARKADAŞIMIZ BAHSETMİŞTİ...

bendeki tartı da sinbonun dijital gri üzerinde siyah dal çiçekler var. bende tavsiye ederim hele bugün beni istediğim şekilde tarttı yaa göz bebeğim o benim

Kızlar hani herkes bebişini ufaktan bişeyler almaya başlamış ya bende bebişime kulaktan ateş ölçer aldım. Kızımın ilk eşyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…