kızlarrr ikili testim çıkmış faxla istedim hesaplanmış trisomy 18 riski 1:10000 dir trisomy 18 için istatiksel bir risk tespit edilmemiştir....birde FB-HCG46,9 NG/ML CİNSİYETİNİ BURDANMI TAHMİN EDİYORLARDI...YANLIŞ ANIMSAMIYORSAM BİR ARKADAŞIMIZ BAHSETMİŞTİ...
bende bu hcg olayını hatırlamaya çalışıyodum benimki 14 dü bakalım bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem geçen hafta doktor 1 hafta 10 gün sonra gel demişti bugün tam 1 hafta oldu doktora sordum geleyimmi diye o da gel 16:30 da dedi. bu arada hanzade bana pzts. git demişti ama dayanamıyorum napıyım bi de yavrumu çok özledimYeşimcim benim hcg de 46,5 di. Topikte daha önce söylendiğine göre 50 nin üstü kız, altı erkekti. Ama doktorum bana kız dedi. Yani bu hurafede avlandı :))
yeşimcim benim hcg de 46,5 di. Topikte daha önce söylendiğine göre 50 nin üstü kız, altı erkekti. Ama doktorum bana kız dedi. Yani bu hurafede avlandı :))
bende bu hcg olayını hatırlamaya çalışıyodum benimki 14 dü bakalım bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem geçen hafta doktor 1 hafta 10 gün sonra gel demişti bugün tam 1 hafta oldu doktora sordum geleyimmi diye o da gel 16:30 da dedi. Bu arada hanzade bana pzts. Git demişti ama dayanamıyorum napıyım bi de yavrumu çok özledim
bende bu hcg olayını hatırlamaya çalışıyodum benimki 14 dü bakalım bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem geçen hafta doktor 1 hafta 10 gün sonra gel demişti bugün tam 1 hafta oldu doktora sordum geleyimmi diye o da gel 16:30 da dedi. bu arada hanzade bana pzts. git demişti ama dayanamıyorum napıyım bi de yavrumu çok özledim
canım bence senin erkek ...haberini bekliyorum ona göre :) benimde ultrasound fotoları elimde buldumcuk gibi bakıyorum sürekli :))
yaa yeşimcim erkek diyen nadir insanlardansın söz hemen haber vericem inşallah gösterirse.. canım sorma benim de ultrason fotoğrafları buzdolabının üzerinde bi de onların fotoğraflarını telefona çektim sürekli bakıyorum. babası da ultrasonda videoya çekiyor durup durup izliyoruzcanım bence senin erkek ...haberini bekliyorum ona göre :) benimde ultrasound fotoları elimde buldumcuk gibi bakıyorum sürekli :))
tatlım bulantım 2'li tarama testini yaptırdığım dönem inanılmaz bulanıyodu belki onunla alakalıdır bilmiyorum...bu hcg nin düşük olmasını tercih ediyoruz dedi doktor bana..ama bulantıyla alakalı bi şey söylemedi..Ya canım senin HCG çok düşükmüş. Bulantın oluyormu senin? Niye sordum çünkü bulantı HCG yada fazla östrojen salgısından meydana gelirmiş. Kendimce tespit yapacam yani
Bu arada tahmin edeyim senin ki erkek olacak
arkadaşlar benim içinde bi tahminde bulunun... ben objektif düşünemiyorum ..çünkü ben klomenle hamile kalmıştım 3. denemde. bundan bi öncekinde soldan yumurtlamıştım doktorun yanındaki kız demişti ki tutarsa erekek olur demişti. ama tutmadı. sonra o kız gitti doğum iznine ayrıldıbenim de tuttu ama sağdan yumurtladım bu sefer.. benim aklımda hep o söz kaldığı için ben kız olcakmış gibi düşünüyorum sürekli... bide hala söylemedi doktor. sanırım erkeklerin '' titi'' si hemen göründüğü için hemen öğreniliyo die duydum..
işte böyle biraz ipucu veriiim ama tabi... kesin bişi yok... yalnız allah bilir.. birde sanırım cidden kiloa lıyorum ve kalçaları popom ve göbeğim komple alıyorum sanırım
canım sanki bana kız gibi geldi... Gerçi kelin ilacı olsa başına sürer ama
arkadaşlar benim içinde bi tahminde bulunun... ben objektif düşünemiyorum ..çünkü ben klomenle hamile kalmıştım 3. denemde. bundan bi öncekinde soldan yumurtlamıştım doktorun yanındaki kız demişti ki tutarsa erekek olur demişti. ama tutmadı. sonra o kız gitti doğum iznine ayrıldıbenim de tuttu ama sağdan yumurtladım bu sefer.. benim aklımda hep o söz kaldığı için ben kız olcakmış gibi düşünüyorum sürekli... bide hala söylemedi doktor. sanırım erkeklerin '' titi'' si hemen göründüğü için hemen öğreniliyo die duydum..
işte böyle biraz ipucu veriiim ama tabi... kesin bişi yok... yalnız allah bilir.. birde sanırım cidden kiloa lıyorum ve kalçaları popom ve göbeğim komple alıyorum sanırım
selam herkese..
herkes iyidir umarım.. dün birz can sıkıcı bir haber aldım doktrumdan.. ikili taramada biraz risk grubunda görünüyorsun dedi. yaşa bağlı 1:657 ikil taramaya bağlı 1:211 genel kombinasyon 1:777 çıktı sonuçlarım yani papp*a hormonu beklenenden biraz düiük çıkmış.. üçlü tarama için bekleyeceğiz sonucuna göre amniyosentez kararını veririz dedi.. üçlü tarama beni pek rahatlatmıyor çünkü ikilide güvenilirlik %85 üçlü de ise %65 tek avuntum ultrasondaki detayların ense kalınlığının falan iyi çıkmış olması.. Umarım sizler iyi sonuçlarla devam ediyorsunuzdur.. sevgiler..
selam herkese..
herkes iyidir umarım.. dün birz can sıkıcı bir haber aldım doktrumdan.. ikili taramada biraz risk grubunda görünüyorsun dedi. yaşa bağlı 1:657 ikil taramaya bağlı 1:211 genel kombinasyon 1:777 çıktı sonuçlarım yani papp*a hormonu beklenenden biraz düiük çıkmış.. üçlü tarama için bekleyeceğiz sonucuna göre amniyosentez kararını veririz dedi.. üçlü tarama beni pek rahatlatmıyor çünkü ikilide güvenilirlik %85 üçlü de ise %65 tek avuntum ultrasondaki detayların ense kalınlığının falan iyi çıkmış olması.. Umarım sizler iyi sonuçlarla devam ediyorsunuzdur.. sevgiler..
ben de kız da yana kullanıyorum tahminimi :)
Ya kızlar bu arada bende acayip kıllanma başladı. Daha bacaklarımı geçen hafta ağdalamıştım, dün bi baktım çıkmışlar. Ki benim ağdam 1 ay giderdi bana. Göbüşümde bir çirkinleşmiş, her tarafını siyah küçük kıllar sarmış. var mı sizde böyle bişiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?